• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوتاه و خواندنی و بدون شرح

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
مثال بی ربطی بود :eek:

راجع به سربازی یه مثال میزنم: مردها اگه بعد یک سال درس خواندن در کنکور قبول نشند باید برند سربازی

این الان ته منطقی بودنت بود :دی

لول
نمی دونم بهترین پاسخ برای پستش چیه؟

و اما در خصوص تساوی حقوق ، اگه اینجوره که شما می فرمایید آقایون هم باید حجاب داشته باشند .
نمی دونم می فهمین که چی می گم یا نه .
فکر نکنم یعنی بعید می دونم : دی

abbas1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما در خصوص تساوی حقوق ، اگه اینجوره که شما می فرمایید آقایون هم باید حجاب داشته باشند .

آره دیگه دقیقا. باید همینطوری باشه.
حق زنها ضایع شده! پس باید مردها هم حجاب داشته باشند. تا برابری ایجاد شود.
شما که دم از تساوی میزنی، باید تساوی رو به معنای واقعی قبول داشته باشی.
نه فقط جایی که به نفعت باشه بیای بگی باید تساوی باشه!
مشکل شما برابری نیست! شما میخوای مرد ها تو سری خور و ذلیل باشند!
و این طرز فکر از پست اولت مشخصه!
الان باز بیا پست بزن بگو مردها چرا حامله نشند؟ :دی

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
فاحشه‏ی پیر نگاه خسته‏اش را به زمین دوخته بود، سیگارش بین انگشتانش دود میشد و آهسته زمزمه می کرد: روز قیامت خدا شاید مرا ببخشد، امّا من هرگز خدا را نمی‏بخشم.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من به تازگی فهمیده ام که خدا همان شیطان است یا شاید هم شیطان همان خدا!

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
راجع به سربازی یه مثال میزنم: مردها اگه بعد یک سال درس خواندن در کنکور قبول نشند باید برند سربازی
ولی دخترها سربازی نمیروند و میتوانند بیشتر درس بخوانند
این یعنی ضایع شدن حق مردان
تویی که به تساوی حقوق معتقدی باید موافق سربازی رفتن دخترها باشی تا برابری ایجاد شود!!

ولی حامله شدن و زاییدن ربطی به این مساله نداره چون حقی ضایع نشده و خیلی مسخره بود
زنها اگر دوست نداشتند بچه دار شوند میتونستند ازدواج نکنند

این الان ته منطقی بودنت بود :دی

لول
نمی دونم بهترین پاسخ برای پستش چیه؟

تا حالا اب تو هاون کوبیدی ؟

شرط می بندم خودت نمی دونی چی میگی :لول :D

من به تازگی فهمیده ام که خدا همان شیطان است یا شاید هم شیطان همان خدا!
از جملات گهربار سینا
129fs916747.gif

فاحشه‏ی پیر نگاه خسته‏اش را به زمین دوخته بود، سیگارش بین انگشتانش دود میشد و آهسته زمزمه می کرد: روز قیامت خدا شاید مرا ببخشد، امّا من هرگز خدا را نمی‏بخشم.
3y84xfp.gif

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
خواهرم حجاب معصیت نیست مصونیت است :دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
1. در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم‌افزار باشیم، نه سخت‌افزار.

2. برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی، از سه كاراكتر "ع"، "ش" و "ق"، استفاده كنیم نه چیز دیگر.

3. هیچ‌گاه قفل سی‌دی قلب مردم را نشكنیم كه "تا توانی دلی به دست آور، دل شكستن هنر نمی‌باشد".

4. چنانچه در كاری شكست خوردیم، آن را "Shut Down" نكنیم بلكه آن را "Restart" كنیم.

5. برای مانیتور زندگی‌مان، بك‌گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم نه سیاه یا دودی.

6. برای سیستم قلبمان از مانیتورهای تخت و صاف (Flat) استفاده كنیم.

7. برای حل اختلافات زناشویی، روی گزینه "گذشت و ایثار"، دابل كلیك (Double click) كنیم.

8. برای فایل‌های اسرار زندگی‌مان، پسورد (password) بگذاریم و آن را مخفی (Hidden) كنیم.

9. همواره پیش از سخن گفتن، سی پی یوی فكرمان را به كار بیندازیم.

10. بر صفحه مشكلات مردم، كلید F1 باشیم و آنان را كمك و راهنمایی (Help) كنیم.

11. اگر شخصیت ما بزرگ و والاست، این نوع شخصیت، نباید به ما اجازه دهد كه با هر كسی چت (Chat) كنیم و هر كسی با ما چت كند.

12. اگر از كسی بدی و كم‌لطفی دیدیم، آن را "Save" نكنیم بلكه آن را "Delete" نماییم و حتی آن را از ریسایكل‌بین (Recyclebin) قلب مان كاملاً محو كنیم.

13. به دیگران اجازه ندهیم در "سی دی رام" زندگی‌مان هر نوع "سی دی" را كه بخواهند، قرار دهند.

14. خانه و دفتر كارمان، به روی مردم نیازمند، "Open" باشد.

15. تا حرف كسی تمام نشده، اسپیكر (Speaker) خود را روشن نكنیم.

16. در زمان ناتوانی، درماندگی و تاریكی زندگی دیگران، كلید "Power" برای آنان باشیم.

17. در سایت زندگی شخصی‌مان، یك رُوم (Room) به نام مشكل‌گشا (Moshkelgosha) بسازیم تا دیگران با ما چت (Chat) كنند.

18. هنگام مشاهده خوبی‌ها و نیكی‌های دیگران، بلافاصله كلید پرینت اسكرین (Print Screen) را بزنیم و از آن ها تصویر بگیریم.

19. فایل‌های مهم زندگی خود را گاه به گاه، اسكن (Scan) كنیم تا اگر به ویروسی آلوده شده باشند، سریعاً مشخص شود.

20. نگذاریم هر كسی در رُوم (Room) زندگی‌مان چت نماید و در این صورت، او را ایگنور (Ignore) كنیم.

21. چشم‌های مان را به روی عیب‌های پنهان مردم، "Close" كنیم.

22. گاه و بی‌گاه، كامپیوتر زندگی‌ ما هنگ (Hang) می‌كند كه باید آن را با "فكر"، "مشورت" و "برنامه‌ریزی"، ری‌استارت (Restart) كنیم.

23. برای كپی گرفتن از دیسكت زندگی دیگران، نخست آن را ویروس‌یابی و سپس ویروس‌كشی كنیم.

24. مواظب باشیم كه رایانه زندگی زناشویی‌مان، ویروس غرور و لج‌بازی به خود نگیرد كه در این صورت، ممكن است هیچ آنتی‌ویروسی نتواند آن را از بین ببرد.

25. فایل‌های مهم زندگی خود را گاه به گاه، اسكن (Scan) كنیم تا اگر به ویروسی آلوده شده باشند، سریعاً مشخص شود.

26. اگر می‌خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم كنیم و نباید بگذاریم كه دیگران این كار را برای ما انجام دهند اگر چه می‌توانیم در این زمینه، با آنان مشورت كنیم.

27. پیش از پرینت گرفتن از سخنان مان، پیش‌نمایش چاپ (print preview) آن را مشاهده كنیم.

28. اگر روزی رایانه زندگی ما با همسرمان هنگ كرد، سه كلید "كنترل اعصاب"، "انصاف" و "دلیل عصبانیت" را بزنیم.

29. هارد مغز خود را از برنامه‌های غیرمفید، پر نكنیم، تا فضا را برای نصب برنامه‌های مفید، تنگ ننماییم.

30. برای این كه از دیدن مانیتور زندگی، بیشتر لذت ببریم، كارت گرافیك بالا برای آن تهیه كنیم.

31. اگر لازم است كه مانیتور رایانه ما دارای رنگ‌های متنوع و متعدد باشد، ولی مانیتور ارتباطات ما با مردم، حتماً باید یك‌رنگ باشد.

32. در خطاطی كامپیوتری، از برنامه "كِلْك" هم می‌توانیم استفاده كنیم اما در خطاطی زندگی، از برنامه "كَلَك" نباید استفاده كنیم.

33. بكوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این كه در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به كار گیریم.

34. در كیس (Case) مستكبران و زورمداران، "سی دی رام" نباشیم بلكه "سی دی ناآرام" باشیم.

35. قانون كپی‌رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی‌دهد كه سی دی بدی‌ها و عیب‌های دیگران را رایت كنیم.

36. در سایت زندگی، همیشه لینكِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، فیلتر نگذاریم.

پرشین استار

Network Meter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگن خواهر تنگنا جدیدا جای خالی وی را تو پی تی پر کرده و مطالب مفیدی میزاره !

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

شنل قرمزی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از مردمان جهان پرسيده شد .نظر خودتون رو راجع به راه حل كمبود غذا در ساير كشورها صادقانه بيان كنيد؟ و كسي جوابي نداد...چون، در آفريقا كسي نمي دانست غذا يعني چه؟ در آسيا كسي نمي دانست نظر يعني چه؟ در اروپاي شرقي كسي نمي دانست صادقانه يعني چه؟ در اروپاي غربي كسي نمي دانست كمبود يعني چه؟ در آمريكا كسي نمي دانست ساير كشورها يعني چه؟؟؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
درد من تنهايی نيست
بلکه مرگ ملتی است
که گدايی را قناعت
بی عرضگی را صبر
و با تبسمی بر لب اين حماقت را حکمت خداوند می نامند...

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
مردانی که مجبورند با کچل شدن تدریجی خودشان کنار بیایند، خیلی نگران این هستند که در نظر جنس مخالفشان چه اتفاقی برای ظاهر آنها می‌افتد. نمی‌توان نظر همه زنان را یکسان تلقی کرد اما شاید اگر نظر اکثریت خانم‌ها را بدانید کمی تعجب کنید.

قبل از هر چیز باید بگوییم که همانطور که مرادان ظاهربین در دنیا وجود دارند، زنان ظاهربین هم هستند. مطمئناً اصلاً دوست ندارید با چنین زن‌هایی باشید پس چه اهمیتی دارد که چه فکری می‌کنند؟

اگر واقعگرایانه به این مسئله نگاه کنیم، اکثریت زنان درست مثل مردان اولویت‌های خاصی برای خود دارند. ممکن است لزوماً وسواسی یا سخت‌گیر نباشند اما از نظر ظاهری به دسته‌ای از مردان تمایل بیشتی دارند—مثلاً مردان قدبلند با پوست و مو تیره، مردان پِرمو با ظاهر ورزشکاری، مردان متفکر و باهوش و دسته‌های مختلف دیگر.

هیچ اشکالی ندارد. مردها هم همینطور هستند. بعضی از مردها زن‌های قدبلند دوست دارند بعضی قدکوتاه. بعضی از مردها عاشق زن‌های آرام هستند و بعضی زن‌ها پر شر و شور را ترجیح می‌دهند. متوجه منظورمان می‌شوید؟ فرای همه اینها، اجازه بدهید درمورد نظر خانم‌ها درمورد مردهای بی مو و کم مو توضیح دهیم.

زن‌ها مردهای بی مو را دوست دارند. اما می‌خواهید بدانید که با نگاه کردن به مردهای بی مو چه فکری می‌کنند؟ برای آنها مهم اعتماد به نفس شماست. نگاه می‌کنند ببینند آیا هیکل خوبی دارید یا نه، به مدل لباس‌پوشیدنتان نگاه می‌کنند و بوی تنتان. همه اینها برای آنها مهم است.

مردهای بی مویی که بقیه این ویژگی‌هایشان مطابق میل خانم مورد نظرشان باشد، هیچ جای نگرانی ندارند.

صادقانه بگوییم، هیکل مردها قدرت زیادی برای جلب نظر خانم‌ها دارد، حتی بیشتر از موهای روی سرشان. مردهای بی مو بسیار جذاب زیادی وجود دارند که زن‌ها عاشقشان هستند. بااینکه جذابیت ظاهری برای تاثیر اولیه روی آدم‌ها نقش مهمی دارد اما مهمترین چیز و جذاب‌تری چیز برای یک مرد داشتن اعتمادبه‌نفس، ظاهری خوب و مرتب و رفتار مناسب است. اینها جذاب‌ترین ویژگی‌های روی زمین هستند.

مردی که بداند چه ویژگی‌های خوبی دارد و از آنها استفاده کند، همین.
اما کچل بودن همیشه هم جذاب نیست. مردهای کچل زیادی را می‌بینید که موهای یک طرف را به سمت دیگر سرشان شانه می‌زنند که واقعاً مسخره به نظر می‌رسد. به همین خاطر است که کمی رسیدگی می‌تواند حتی بدون داشتن مو تغییر شگرفی در جذابیت شما ایجاد کند.

مردان کچل می‌توانند موهای باقیمانده خود را خیلی کوتاه بتراشند یا از سبک‌ها و مدل‌های جذاب و جدید دیگر استفاده کنند که همه آنها به بهبود ظاهرشان کمک می‌کند. می‌توانید از آرایشگرتان بخواهید در این زمینه کمکتان کند.

زنان زیادی هستند که اهمیتی به موهای طرفشان نمی‌دهند. پس سعی کنید وقت بیشتری را صرف ورزش کردن، رسیدگی به وضعیت لباس‌پوشیدنتان کنید و از آرایشگرتان هم مشاوره بگیرید و موهای باقیمانده سرتان را به بهترین نحو کوتاه کنید تا به نظر خانم‌ها با وجود کچل بودن جذاب برسید.

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
دان هرالد (Don Herold) كاريكاتوريست و طنزنويس آمريكايي در سال 1889 در اينديانا متولد شد و در سال 1966 از جهان رفت. دان هرالد داراي تاليفات زيادي است اما قطعه كوتاهش «اگر عمر دوباره داشتم...» او را در جهان معروف كرد. بخوانيد:

"البته آب ريخته را نتوان به كوزه باز گرداند، اما قانوني هم تدوين نشده كه فكرش را منع كرده باشد.
اگر عمر دوباره داشت ميكوشيدم اشتباهات بيشتري مرتكب شوم. همه چيز را آسان مي گرفتم. از آنچه در عمر اولم بودم ابله تر مي شدم. فقط شماري اندك از رويدادهاي جهان را جدي مي گرفتم. اهميت كمتري به بهداشت مي دادم. به مسافرت بيشتر مي رفتم. از كوههاي بيشتري بالا مي رفتم و در رودخانه هاي بيشتري شنا مي كردم. بستني بيشتر مي خوردم و اسفناج كمتر. مشكلات واقعي بيشتري مي داشتم و مشكلات واهي كمتري. آخر، ببينيد، من از آن آدمهايي بوده ام كه بسيار مُحتاطانه و خيلي عاقلانه زندگي كرده ام، ساعت به ساعت، روز به روز. اوه، البته من هم لحظاتِ سرخوشي داشته ام. اما اگر عمر دوباره داشتم از اين لحظاتِ خوشي بيشتر مي داشتم. من هرگز جايي بدون يك دَماسنج، يك شيشه داروي قرقره، يك پالتوي باراني و يك چتر نجات نمي روم. اگر عمر دوباره داشتم، سبك تر سفر مي كردم.

اگر عمر دوباره داشتم، وقتِ بهار زودتر پا برهنه راه مي رفتم و وقتِ خزان ديرتر به اين لذت خاتمه مي دادم. از مدرسه بيشتر جيم مي شدم. سگ هاي بيشتري به خانه مي آوردم. ديرتر به رختخواب مي رفتم و مي خوابيدم. بيشتر عاشق مي شدم. به ماهيگيري بيشتر مي رفتم. پايكوبي و دست افشاني بيشتر مي كردم. سوار چرخ و فلك بيشتر مي شدم. به سيرك بيشتر مي رفتم...
زيرا من با ويل دورانت موافقم كه مي گويد : شادي از خرد عاقل تر است

abbas1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دان هرالد (Don Herold) كاريكاتوريست و طنزنويس آمريكايي در سال 1889 در اينديانا متولد شد و در سال 1966 از جهان رفت. دان هرالد داراي تاليفات زيادي است اما قطعه كوتاهش «اگر عمر دوباره داشتم...» او را در جهان معروف كرد. بخوانيد:

"البته آب ريخته را نتوان به كوزه باز گرداند، اما قانوني هم تدوين نشده كه فكرش را منع كرده باشد.
اگر عمر دوباره داشت ميكوشيدم اشتباهات بيشتري مرتكب شوم. همه چيز را آسان مي گرفتم. از آنچه در عمر اولم بودم ابله تر مي شدم. فقط شماري اندك از رويدادهاي جهان را جدي مي گرفتم. اهميت كمتري به بهداشت مي دادم. به مسافرت بيشتر مي رفتم. از كوههاي بيشتري بالا مي رفتم و در رودخانه هاي بيشتري شنا مي كردم. بستني بيشتر مي خوردم و اسفناج كمتر. مشكلات واقعي بيشتري مي داشتم و مشكلات واهي كمتري. آخر، ببينيد، من از آن آدمهايي بوده ام كه بسيار مُحتاطانه و خيلي عاقلانه زندگي كرده ام، ساعت به ساعت، روز به روز. اوه، البته من هم لحظاتِ سرخوشي داشته ام. اما اگر عمر دوباره داشتم از اين لحظاتِ خوشي بيشتر مي داشتم. من هرگز جايي بدون يك دَماسنج، يك شيشه داروي قرقره، يك پالتوي باراني و يك چتر نجات نمي روم. اگر عمر دوباره داشتم، سبك تر سفر مي كردم.

اگر عمر دوباره داشتم، وقتِ بهار زودتر پا برهنه راه مي رفتم و وقتِ خزان ديرتر به اين لذت خاتمه مي دادم. از مدرسه بيشتر جيم مي شدم. سگ هاي بيشتري به خانه مي آوردم. ديرتر به رختخواب مي رفتم و مي خوابيدم. بيشتر عاشق مي شدم. به ماهيگيري بيشتر مي رفتم. پايكوبي و دست افشاني بيشتر مي كردم. سوار چرخ و فلك بيشتر مي شدم. به سيرك بيشتر مي رفتم...
زيرا من با ويل دورانت موافقم كه مي گويد : شادي از خرد عاقل تر است

جال بود خوندم همشو. باور کن/ من اصلا دروغ نمیگم

imp

Registered User
لایک‌ها
0
چگونه آرامش را به زندگي پر اضطراب امروزي بازگردانيم؟

جامعه ما آکنده از بار اطلاعاتي سنگين است و ابزاري چون تلويزيون، راديو، اينترنت، تبليغات، پست الکترونيک و تلفن همراه همگي بر اين سنگيني مي‌افزايند. از سوي ديگر شکل زندگي در عصر حاضر بويژه در جوامع شهري ناگزير توأم با سر و صداها، ترافيک، ‌شلوغي‌ها و انبوهي از کارهاي الزام‌آور روزمره است که قطعا تمام اين فاکتورها افزايش استرس و سلب آرامش انسانها را موجب مي‌شود.

محققان و روانشناسان در سالهاي اخير تلاش کرده‌اند به شيوه‌هاي مختلف که متداولترين آنها انتشار اخبار، مقالات و توصيه‌هاي بهداشتي است به مردم در حفظ آرامش در ميان اين همهمه و آشفتگي ياري برسانند.

به اعتقاد آنها دسترسي و مطالعه اين منابع هرازگاهي مي‌ تواند ما را به ياد نياز اصلي مان به آرامش بياندازد و حتي دقايقي از اين زندگي پُر مشغله جدا سازد. در اين رابطه « استيو موريل » کارشناس و نويسنده مقاله‌اي در روزنامه « ديلي مديتيشن و ديلي لايف » روشهايي را براي کسب آرامش در زندگي عنوان کرده که به شرح زير است:

- حداقل روزي 15 دقيقه را در سکوت بگذرانيد و به نيازهاي واقعي خود و چيزهائي که داريد فکر کنيد. سکوت عصاره آرامش است. البته با اجبار نمي‌ توان سکوت کرد. بلکه بايد زماني که فرا رسيد آن را بپذيريد. روزي يک ساعت در اتاقي تنها بمانيد و حتي اگر لازم شد در را روي خود ببنديد.

- هيچگاه جلوي گريه خود را نگيريد و گهگاهي گريه کنيد اين کار باعث تخليه تنشهايتان شده و به شما آرامش مي‌ دهد.

- وقتي احساس مي‌ کنيد که سرتان پُر از فکرهاي جور واجور منفي است، با قدم زدن آنها را پاک کنيد.

- افراد آرام به خود مي ‌گويند که براي تغيير گذشته کاري نمي‌ توان کرد، آنگاه از تفکر به آينده و ادامه زندگي لذت مي‌ برند.

- آرامش را از کودکان بياموزيد. آنها در همان لحظه ‌اي هستند که زندگي مي‌ کنند و لذت مي‌ برند.

- اگر نمي‌ توانيد ديگران را ببخشيد، بدانيد که افکار خشمگين همواره شما را با اين افراد مرتبط خواهد کرد. امّا شاد کردن ديگران باعث آرامش مي‌ شود.

- هر چه اکسيژن بيشتري به شما برسد، آرامتر خواهيد شد. بنابراين خوب است که در محل کار يا خانه خود گياهاني را نگهداري کنيد.

- سعي کنيد از چيزي که هستيد راضي باشيد در اين صورت احساس آرامش بيشتري مي‌ کنيد.

- با حرکات آرام و صحبت کردن شمرده، احساس آرامش را به جمع منتقل کنيد.

- با شوخ طبعي به آرامش خود کمک کنيد.

- مهم نيست که با شما مؤدبانه برخورد شود يا نه، بلکه برخورد محترمانه شما باعث ايجاد آرامش و احساس خوبي در شما خواهد شد.

- سرعت حرکت شما با احساستان رابطه مستقيمي دارد. آرام راه برويد و حرکات بدن خود را آرام کنيد. طولي نمي ‌کشد که آرام خواهيد شد.

- گاهي مي ‌توانيد براي رسيدن به آرامش دراز بکشيد، عضلات خود را شل کنيد و به هيچ چيز فکر نکنيد.

- لحظه‌هاي زيباي زندگيتان را بنويسيد و از آنها عکس و فيلم بگيريد. سپس بيشتر وقت آنها را به ياد آوريد و درباره ‌شان فکر کنيد و لذت ببريد.

- آهسته غذا خوردن و جويدن باعث تجديد توان فکري و احساس آرامش خواهد شد.

- هرچند وقت يکبار ساعت خود را باز کنيد تا خود را از فشار زمان نجات دهيد. همچنين درآوردن کفش‌ها به کاهش فشار عصبي کمک مي‌کند.

- براي تأثير بيشتر و رسيدن به آرامش در خود متمرکز شويد و آرام نفس بکشيد.

- تمرين کنيد که آرامتر از حد معمول صحبت کنيد. اينکار به خودي خود ضربان قلب و تنفس را آرام مي‌ کند.

- احساسات و مشکلات خود را به ديگران بگوئيد و آرامش بيشتري احساس کنيد.

- يکي از مهمترين مهارت‌ها در آرام بودن، فکر نکردن به مسائل کوچک است. دومين مهارت، کوچک شمردن تمام مسائل است.

- شاد کردن ديگران، ‌موجب آرامش مي‌ شود. نمي ‌دانيد چه لذتي دارد پول رستوران امشب را با توافق سايرين به يک کارتن خواب هديه بدهيد. قدرداني کنيد. ديگران را براي لطف کردن به خود تحت فشار قرار ندهيد، لطف که وظيفه نيست.

- اگر مي‌ دانستيد که: « سيگار کشيدن + ورزش نکردن‌ = استرس، اضطراب و حذف آرامش »، هرگز سيگار نمي‌ کشيديد و ورزش کردن را به تعويق نمي‌انداختيد.

- راحتي يکي از عناصر مهم آرامش است. دماي مناسب، صندلي، لباس و کفش راحت اين امکان را براي شما فراهم مي ‌کند. پوشيدن لباس هاي گشاد و راحت باعث ايجاد راحتي و احساس آرامش مي‌ شود.

- اگر به عقايد مذهبي و معنوي پايبند باشيد، به يکي از با افتخارترين روشهاي رسيدن به آرامش خاطر رسيده‌ايد. اگر از خدا دور افتاده‌ايد، اکنون وقت آشتي است. داشتن يک تکيه گاه معنوي در حد تعادل موجب آرامش مي‌شود.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
1. بازی های کامپیوتری

آیا بازی های کامپیوتری باعث می شوند که بچه ها از نظر اجتماعی منزوی بار بیایند و تمرکزشان برای یادگیری کم شود؟ تحقیقات نشان داده است که کودکانی که زمان های مشخصی راصرف بازی کامپیوتری می کنند، در زمینه های هماهنگی چشم و دست، یادگیری علوم و حتی ضریب هوشی هم پیشرفت می کنند. تحقیقی که در انگلستان و بر روی 700 کودک انجام شده نشان داده است که بازی های شبیه سازی شده باعث پیشرفت ذهنی بچه ها در زمینه تفکر استراتژیک و مهارت های برنامه ریزی شده است. همچنین از طریق بازی های کامپیوتری می توان مفاهیم علم فیزیک را به خوبی تعلیم داد. در یک بازی به نام محاصره مفاهیمی مثل پرتاب موشکی، تأثیرات شتاب باد و زاویه ی عمودی در هم ادغام شده و به صورت بازی آموزش داده می شوند.
اما مراقب باشید
بعضی از بازی های کامپیوتری ممکن است باعث ایجاد فشار های عصبی در کودکان کم سن تر شوند چون این گروه از کودکان نمی توانند تفاوت میان عالم واقعیت و تخیل را درک کنند. برای این منظور دقت کنید که کامپیوتر در جایی قرار گیرد که در دید شما باشد و بتوانید چگونگی استفاده از آن را تحت نظر داشته باشید.

2. گوش دادن به موسیقی باصدای بلند
آیا شما هم از اینکه از اتاق فرزند نوجوانتان موسیقی با صدای بسیار بلند پخش می شود نگرانید؟ بعد از خواندن این مطلب متوجه می شوید که چندان هم مضر نیست. تحقیقات ثابت کرده اند که هرچه شدت صدای موسیقی بیشتر باشد، لذت بخش تر است. این مسئله مربوط به سیستم دهلیزی گوش است که در عین حال مسئول حفظ تعادل بدن نیز هست، وقتی ارتعاشات صدا با آن بر خورد می کنند یک پیام مثبت به مغز می فرستد که باعث ایجاد احساس خوشایندی می شود؛ محققان معتقدند این حالت به یک حس آکوستیک بدوی مرتبط است که مثل نیاز به خوراک یا رابطه ی جنسی یکی از نیاز های اولیه است. اما اگر باعث ایجاد صدمه به سیستم شنوایی شود ارزشی نخواهد داشت. محققان به این نتیجه رسیده اند که با وجودی که صدایی که از اتاق مجاور به گوش می رسد باید حد اقل 90 دسیبل باشد (یعنی برابر باصدای موتور سیکلت) تا باعث تحریک سیستم دهلیزی شود، صدایی که از طریق بلند گو به گوش می رسد تنها با 30 دسیبل همان تأثیر را خواهد داشت.
اما مراقب باشید
سرو صدای مداوم باعث ایجاد صدمه می شود. رفتن به کنسرت موسیقی راک با 100 دسیبل صدا اشکالی ندارد به شرطی که بعد از آن به مدت 16 تا 18 ساعت به گوش ها استراحت بدهید. اما برای استفاده از دستگاه های پخش موسیقی شخصی با گوشی از قانون 60/120 پیروی کنید یعنی می توانید با شدت 60 درصد به مدت 120 دقیقه در روز به موسیقی گوش دهید.

3. دویدن در پیاده رو
گفته می شود دویدن، خصوصاً در جاده ها و کنار خیابان ها باعث ایجاد صدمه به زانو و در نهایت بروز آرتروز می شود. اما تحقیقی که اخیراً انجام شده نشان داده است که افرادی که به طور مرتب می دوند کمتر از کسانی که این کار را نمی کنند به آرتروز مبتلا می شوند. به نظر می رسد که دویدن باعث استحکام غضروف زانو شده و از تحلیل رفتن آن جلوگیری می کند. در این تحقیق 300 فرد بالغ بین 50 تا 79 سال برای مدت 10 سال مورد بررسی قرار گرفتند، نتیجه اینکه در کسانی که ورزش می کردند میزان غضروف بین مفاصل افزایش یافته بود. علاوه براین دویدن بهطور مرتب باعث کاهش درد های اسکلتی عضلانی که در افراد مسن شایع است نیز می شود.بنابر این تحقیق کسانی که مبتلا به آرتروز هستند نیز می توانند بدوند اما بهتر است با ورزش های خفیف تری مثل شنا، دوچرخه سواری یا پیاده روی شروع کنند.
اما مراقب باشید
اول مطمئن شوید که کفش مناسب و اندازه به پا دارید. بهترینچیز برای جلوگیری از ایجاد صدمات یک جفت کفش مناسب است که با کمک یک متخصص انتخاب شده باشد. همچنین بهتر است که به ندای بدنتان گوش کنید و با تمرین های سبک مثل ترکیب راه رفتن و دویدن شروع کنید.

4. لبنیات – پرچرب یا بدون چربی
تحقیقی که توسط متخصصان دانشگاه هاروارد و بر روی 19,000 زن انجام شده نشان می دهد که مصرف بیش از حد لبنیات کم چرب یا بدون چربی ارتباط مستقیمی با خطر نازایی به دلیل ضعف در تخمک گذاری دارد؛ این در حالی است که استفاده از لبنیات کامل (با چربی اندازه و طبیعی)خطر کمتری را به همراه دارد.استفاده ی متعادل از چربی برای بدن ضروری است. زنانی که بیش از حد از ورود چربی به بدنشان جلوگیری می کنند کالریکافی برای رسیدن به سطح مطلوبی از چربی بهبدنشان نمی رسد. این میزان چربی برای تولید ترکیبات مختلفی در بدن، از جمله هورمون هایی که مسئول تخمک گذاری و باروری هستند ضروری است. علاوه بر این تحقیقی که بر روی 2375 مرد انجام شده نشان می دهد افرادی که بیشتر از لبنیات استفاده می کردند تا 60 درصد کمتر احتمال ابتلا به فشار خون و چربی خون داشتند که منجر به بیماری هایی از قبیل دیابت، ناراحتی های قلبی و سکته ی مغزی می شود.
اما مراقب باشید
لبنیات پر چرب زمانی موءثر خواهد بود که به صورت متعادل در برنامه ی غذایی گنجانده شود. مسلماً مصرف کالری بیش از حد منجر به افزایش وزن می شود.

5. استفاده از پیام کوتاه بجای تماس تلفنی
ممکن است فکر کنید که پیان کوتاه هم یکی دیگر از پیشرفت هایی است که ارتباطات انسانی را کم می کند. اما تحقیقی که در سال 2005 انجام شده نشان می دهد که 53 درصد از نوجوانان و 51 در صد از والدینی که از این روش استفاده می کنند معتقدند که فرستادن پیام کوتاه به بهبود رابطه ی آنها کمک کرده است. استفاده از پیام کوتاه باعث می شود که والدین با فرزندانشان در تماس باشند بدون اینکه فرزندان احساس کنند والدین در زندگی آنها دخالت می کنند یا اصطلاحاً آنها را کنترل می کنند. به این ترتیب هم فرزندان می توانند خلوت خود را داشته باشند و هم والدین می توانند با فرزندان در ارتباط باشند.
اما مراقب باشید
فرستادن پیام کوتاه سطحی از گمنامی را با خود به همراه دارد به این معنی که ممکن است فرزندان بگویند در مدرسه هستند و نباشند، صدایی هم به گوش نمی رسد که والدین بتوانند از درستی یا نا درستی این ادعا مطمئن شوند.

6. کافئین
بعضی از مردم فکر می کنند قهوه و چای بدون کافئین سالم تر است و برخی محققان هم معتقدند که بین کافئین و طپش قلب و سرطان پانکراس ارتباط هایی وجود دارد اما اخیراً تحقیقاتی انجام شده که می گویند کافئین برای بدن مفید است. این تحقیقات قهوه را به عنوان ماده ای که باعث بهبودی یا کند شدن بیماری پارکینسون در مردان می شود معرفی کرده اند. البته پزشکان برای بیماران خود قهوه تجویز نمی کنند ولی کافئین موجود در آن برای افرادی که بخاطر بیماری پارکینسون دچار افت فشار خون می شوند مفید است بنابر این بهتر است با وعده های غذایی یک نوشیدنی کافئین دار هم بنوشند. کافئین همچنین از بوجود آمدن سنگ کیسه ی صفرا و خطر بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
اما مراقب باشید
برای بزرگسالان مصرف حدود 400 میلیگرم کافئین در روز (حدود 4 فنجان قهوه) و برای خانم هایی که در سن باروری هستند حدود 300 میلی گرم در روز کافی است زیرا استفاده ی بیش از حد آن ممکن است باعث سقط جنین شود.

7. مادر شاغل
آیا از اینکه هم باید از بچه ها مراقبت کنید و هم به وظایف شغلی خود برسید نگران هستید؟ تحقیقات نشان می دهند زنانی که باید وظایف سه گانه ی خانه داری، بچه داری و شغلی را با هم انجام دهند از سلامت بیشتری نسبت به سایرین برخوردارند وکمتر از بیماری هایی مثل دیابت، بیماری های قلبی، آلرژی و میگرن رنج می برند. تحقیقات نشان داده اند که 38 درصد زنان خانه دار تا سن 50 سالگی به چاقی دچار می شوند در حالی که این میزان در زنان شاغل 23 درصد است.
اما مراقب باشید
مادران شاغلی که مجرد هستند با وجودی که از زنان شاغل همسر دار یا زنانی که بچه ندارند بیشتر در معرض بیماری هستند ولی هنوز هم از زنانی که شاغل نیستند سالم تر هستند.

8. نور خورشید
سالهاست که متخصصین ما را نسبت به مضرات نور خورشید آگاه کرده اند اما تحقیقات ثابت کرده اند که قرار گرفتن در معرض نور خورشید البته با رعایت اعتدال، مفید است. نور خورشید در بدن ما تبدیل به ویتامین D می شود که به سلامت و استحکام استخوان ها کمک می کند علاوه بر اینها ویتامین Dاز سرطان سینه، پروستات، سفت شدگی بافت ها و دیابت نوع 1 نیز جلوگیری می کند. در طول تابستان تنها با راه رفتن در زیر نور آفتاب و انجام کارهای روزمره ویتامین مورد نیازمان را بدست می آوریم اما گاهی در طول پاییز و زمستان به اندازه ی کافی از نور آفتاب بهره نمی بریم. برای جبران آن بهتر است بزرگسالان با مشورت پزشک خود از داروهای جایگزین استفاده کنند.
اما مراقب باشید
اشعه ی یو وی می تواند خطر ناک باشد و انواع سرطان پوست را بوجود آورد. سعی کنید تنها چند دقیقه در روز در معرض نور آفتاب قرار گیرید از کرم های ضد افتاب با SPF 15 یا بیشتر استفاده کنید و یا بین ساعات 11 صبح تا 4 بعد از ظهر در سایه بمانید.

9. نوشابه های قند دار
آیا اینکه نوشابه های مختلف به صورت رژیمی تولید می شوند خوب است؟ تحقیقی که در سال 2005 بر روی یک گروه 622 نفری انجام شده نشان می دهد که کسانی که به طور مرتب نوشابه های رژیمی مصرف می کنند نسبت به کسانی که نوشابه ی معمولی می خورند بیشتر در معرض افزایش وزن هستند. استفاده از نوشابه های رژیمی به ما یک احساس امنیت دروغین می دهد. تحقیقاتی که بر روی حیوانات انجام شده نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی در کنترل ارتباط شرطی مصرف شیرینی و جذب کالری اختلال ایجاد می کنند (یعنی چون شیرینی آنها کمتر است مصرف ما بیشتر می شود). بنابراین میزان مصرف کالری بیشتر می شود و به اضافه وزن می انجامد.
اما مراقب باشید
بهتر است تشنگی خود را با آب برطرف کنید چون حتی یک قوطی نوشابه ی گاز دار معمولی حاوی مقدار زیادی کالری است که به نظر نمی آید.

منبع : مردمان.نت

بالا