unknown boy
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 918
July 20, 2004میشه بگید سپنتا چند سالشه ؟
با تشکر از تاپیک .
تو مشخصات کاربریش نوشته:نمایش مشخصات: "Sepanta" - PersianTools Forums
July 20, 2004میشه بگید سپنتا چند سالشه ؟
با تشکر از تاپیک .
میشه بگید سپنتا چند سالشه ؟
با تشکر از تاپیک .
واسه چی اینقدر خشونت در ابتدای داستانهاش موج میزنه؟
لیلی دقت کن
هفت سال و نیم.
خواهش می کنم .
چی بگم والا ! فکر می کنم زیادی تحت تاثیر ازوپ قرار گرفته !
ولی الان که فکر می کنم می بینم توی داستان هایی که قهرمانانش به دنیای حیوانات تعلق دارن ، این مساله ی "کمی خشونت در ابتدای داستان" معمولا به چشم می خوره. بلاخره باید یه اتفاقی بیفته که آخر داستان ختم به خیر بشه (گاهی هم نمیشه متاسفانه!) و داستان پیام اخلاقی داشته باشه !
شاید کمی بی ربط باشه ولی به هر حال می گم :دی چند وقت پیش مهمون داشتیم ، این فامیل ما دو تا پسر داره که کوچیکتره تقریبا همسن سپنتاست. از اون بچه های شیطون و کمی تا قسمتی اهل خشونته ! سر یه مساله ای برگشت گفت : من و سپنتا همه چیزمون شبیه همه (البته منظورش سن و سالشون بود ) ولی یه تفاوتی با هم داریم. می دونید چیه؟ ما گفتیم: چیه؟! گفت : من اینقدر با آرین(برادر بزرگترش) کتک کاری کردم که "سگ جون" شدم ولی سپنتا این جوری نیست ! :lol:
حالا اینو گفتم تا بگم که کلا سپنتا به هیچ وجه اهل خشونت نیست و من به عنوان مادرش همیشه نگرانم که نکنه یه روز اگر توی موقعیت دعوا قرار بگیره، کتک بخوره
"به دستشویی ها که رفتم از بوی گندش حالم بهم خورد" ...
داستانهات مثل داستانهای تام و جری یا مگ مگ هست ، شخصیت داستانت از هر طرف میره به دیوار میخورده
خوب و بدش رو نمیدونم : جماعت ایرانی = عاشق تراژدی
مطمئن نیستم اما بعضی ها میگن تاثیر گذاری و قدرت غم بیشتر از شادیه (بعبارتی قدر مطلق غم بزرگتر از شادیه!) و دیگه اینکه شاید ما هم بی تقصیر باشیم چون بیشتر از اینکه تاثیر بگذاریم تاثیر میگیریم اونم تو کودکی ...
ولی برای بچه 7 ساله خیلی خوب بوده ، ما 7 ساله بودیم اسم و فامیلمونم بلد نبودیم
حالا منم شاید یه چیزایی از بچگی رو کردم ...
.
منتظریم :دی
هنو گشتن انباری ادامه داری ببینم چی پیدا میشه
نقاشیام رو هم بذارم ؟ :دی
ممنون سید . خیلی بامزه بودن ! ماشالا چقدرم ناز نازی بودی! هی فشارت می افتاده پایین :lol:
در مورد نقاشی قرار بود پردیس جان یه تاپیک بزنه توی بخش هنرهای ترسیمی، تا هر کسی که دوست داشت آثار هنریش رو (از کودکی تا الان) اونجا بذاره. در واقع آثار هنری آماتوری ! پردیس که نزد تاپیک رو . دوست داشتی خودت بزن ، ما هم همراهی می کنیم!
سلامممنون سید . خیلی بامزه بودن ! ماشالا چقدرم ناز نازی بودی! هی فشارت می افتاده پایین :lol:
در مورد نقاشی قرار بود پردیس جان یه تاپیک بزنه توی بخش هنرهای ترسیمی، تا هر کسی که دوست داشت آثار هنریش رو (از کودکی تا الان) اونجا بذاره. در واقع آثار هنری آماتوری ! پردیس که نزد تاپیک رو . دوست داشتی خودت بزن ، ما هم همراهی می کنیم!
سلام
لیلی تاپیکو زدم ، ولی با یه خورده تاخیر
اینم تاپیک :http://forum.persiantools.com/t239281.html#post4407498