به نقل از athar :
آره. من چهارتاشو فقط میشناسم. do-sol-do-do(bass) / do-sol-re-re(bass) / do-re-do-do(bass) / do-sol-re bemol-me(bass)
این دستگاه ها و برنامه ها میتونن صدای ساز رو از طریق خروجی ساز یا وارد کردن صدای ساز به کامپیوتر با مایکروفن بشنون و نت ساز رو بهت بگن. یعنی به برنامه میگی مثلا نت سل رو میخوایی. بعد صدای ساز رو در میاری. این برنامه (بسته به نوع برنامه) با روشهای مختلف مثلا عقربه بهت میگه که سیم باید شل بشه یا سفت. یا حتی یه برنامه دارم که شما صدای خودت رو به برنامه میدی یاحتی لایو میخونی و اون برنامه کوک صدای خودت رو با نمودار بهت نشون میده که مثلا چقدر دقیقا یا خارج خوندی. وقتی دو میخونی برنامه میره روی دو و بالا یا پائینتر دو رو بهت میگه. البته کوک هیچوقت صد در صد نیست و همیشه نسبی هست. یعنی هر کس بگه که این کوک کامل هست یکی دیگه میتونه اون کوک رو دقیقتر انجام بده. ولی به قول خودت تا حدی کافی هست که شنونده نتونه تشخیص بده که کوک نیست.
Atharجان، از همه دقيقتر تو فهميدی که من دنبال چی میگردم. از همه رفقايی که اين توی اين بحث شرکت کدند متشکرم. اما اونی که من میخوام، همينه که تو گفتی. يعنی صدای سازم رو از طريق ميکروفون بگيره و بهم بگه که چقدر سيم سهتارم رو شل يا سفت کنم تا به کوک اصلی برسم. کوک سهتار من هم اينه:
Do , sol , do , do (bass)
حالا اگه میشه به من بگيد که از کجا میتونم يکی از اين نرمافزارهای تيونر رو دانلود کنم؟