• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوک سه تار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AIRPORT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چرا شلوغش میکنین با هر نرم افزاری مثل Tuner میتوان سه تار را کوک کرد به شرطی که زیاد مبتدی نباشی
:guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:
به هر حال بهتره که گوشی کوک کنی.

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از AIRPORT :
آقا چرا شلوغش میکنین با هر نرم افزاری مثل Tuner میتوان سه تار را کوک کرد به شرطی که زیاد مبتدی نباشی

این نرم افزار Tuner سایت مخصوصی داره؟

AIRPORT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از AIRPORT :
آدرس سایت رو برات پیدا میکنم

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از ashena55 :
این نرم افزار Tuner سایت مخصوصی داره؟
رفیق ببخشید میشه لطفا توضیح بدی چه وقتهایی و چه جوری پرده ها رو دستکاری میکنن تا برن به یه دستگاه دیگه ؟!!

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از kasra_kh :
رفیق ببخشید میشه لطفا توضیح بدی چه وقتهایی و چه جوری پرده ها رو دستکاری میکنن تا برن به یه دستگاه دیگه ؟!!
راستش من مدت ها پیش سه تار می زدم و بعد رهاش کردم . الان هم چیز زیادی یادم نمی یاد
فکر می کنم گاهی وقت ها که کوک سه تار رو استاد عوض می کرد برای بوجود آوردن بعضی نت ها جای بعضی پر ده ها تغییر می کرد
شاید هم اشتباه می کنم

AIRPORT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از AIRPORT :

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mordab :

دوست عزيز، اول اين‌که موسيقی متال هيچ تناقضی با موسيقی اصيل ايران نداره. من همون‌قدر که دلبسته موسيقی اصيل ايرانی هستم، از موسيقی متال هم لذت می‌برم. هنر هم می‌تونه در نوای سه‌تار حسين عليزاده و صدای شهرام ناظری يا شجريان باشه. و هم می‌تونه در گيتار کرک‌همت يا جو ستريانی يا صدای ترش Chuck Schuldiner باشه.
دوم اين‌که، وَرگی که من به کار می‌برم، يک کلمه اصيل گيلکی بوده و معنی‌اش می‌شه: گرگ. البته، ورگ در زبان اسکانديناوی باستان (سرزمين اعضای گروه Burzum) هم فکر می‌کنم معنی گرگ رو بده. اما هدف من از انتخاب آی‌دی «وَرگ»، حس قومی گيلک بود. ضمن علاقه‌ای که به موسيقی متال از جمله Black Metal دارم. ببخشيد که در جواب پرسش‌تون اين‌قدر پرحرفی کردم.
:blush:

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
آره. من چهارتاشو فقط میشناسم. do-sol-do-do(bass) / do-sol-re-re(bass) / do-re-do-do(bass) / do-sol-re bemol-me(bass)

این دستگاه ها و برنامه ها میتونن صدای ساز رو از طریق خروجی ساز یا وارد کردن صدای ساز به کامپیوتر با مایکروفن بشنون و نت ساز رو بهت بگن. یعنی به برنامه میگی مثلا نت سل رو میخوایی. بعد صدای ساز رو در میاری. این برنامه (بسته به نوع برنامه) با روشهای مختلف مثلا عقربه بهت میگه که سیم باید شل بشه یا سفت. یا حتی یه برنامه دارم که شما صدای خودت رو به برنامه میدی یاحتی لایو میخونی و اون برنامه کوک صدای خودت رو با نمودار بهت نشون میده که مثلا چقدر دقیقا یا خارج خوندی. وقتی دو میخونی برنامه میره روی دو و بالا یا پائینتر دو رو بهت میگه. البته کوک هیچوقت صد در صد نیست و همیشه نسبی هست. یعنی هر کس بگه که این کوک کامل هست یکی دیگه میتونه اون کوک رو دقیقتر انجام بده. ولی به قول خودت تا حدی کافی هست که شنونده نتونه تشخیص بده که کوک نیست.

Atharجان، از همه دقيق‌تر تو فهميدی که من دنبال چی می‌گردم. از همه رفقايی که اين توی اين بحث شرکت کدند متشکرم. اما اونی که من می‌خوام، همينه که تو گفتی. يعنی صدای سازم رو از طريق ميکروفون بگيره و بهم بگه که چقدر سيم سه‌تارم رو شل يا سفت کنم تا به کوک اصلی برسم. کوک سه‌تار من هم اينه:
Do , sol , do , do (bass)
حالا اگه می‌شه به من بگيد که از کجا می‌تونم يکی از اين نرم‌افزارهای تيونر رو دانلود کنم؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش میکنم.
وقتی نرم افزار هست چرا آدم 10-15 تومن پول تیونر بده؟ ;)
ورگ جان توی این سایت یه سرچی بکن.
http://www.hitsquad.com/
توی این سایت صد در صد هست. اما اگه پیدا نکردی بگو تا من سرچ کنم و لینک مستقیم رو در اختیارت بذارم.
موفق باشی

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
atharجان، قربون دستت. من به سايتی که گفتی رفتم. اما چيزی دستگيرم نشد. خيلی متشکر می‌شم اگه زحمتش رو بکشی. ايشاالله که خودم تو عروسيت سه‌تار بزنم!!!:blink:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
:lol: :lol: :lol:
پس حدودا بیست سال دیگه مزاحمت میشم که بیایی تو عروسیم بزنی! :D
http://www.hitsquad.com/smm/win95/INSTRUMENT_TUNERS/
این صفحه مربوط به تیونر ها هست. میتونی همه تیونرها رو ببینی و اونی که مد نظرت هست رو انتخاب کنی.
مثلا این گزینه خوبی هست:
http://www.hitsquad.com/smm/programs/AP_Guitar_Tuner/
کم حجم - ساده - رایگان
سوالی داشتی در خدمتت هستم.
:)

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Atharجان، خيلی ممنون از کمک و راهنمايی‌ات. من به لينک دومی که گذاشتی مراجعه کردم. روی USA که در قسمت download بود کليک کردم. اما چيزی دانلود نشد. من جای درستی رو کليک کردم؟ آخه لينک ديگه‌ای برای دانلود نبود.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ورگ عزیز
اولا پیشنهاد میکنم اگه زبانت خوبه از لینک اول استفاده کنی و بهترین برنامه ای که به نظرت میاد رو انتخاب کنی.
دوما مشکل از خود شما باید باشه. چون من هم روی USA کلیک کردم و وارد صفحه دوم شدم و پنجره مربوط به دانلود فایل باز شد.
سوما لینک مستقیم این فایل:
http://www.cerlsoundgroup.org/cgi-bin/aptuner/ftp/apmain/APTunerInstall.exe
(قابل توجه ادمین ها - این برنامه Shareware هست و فکر نمیکنم به خاطر لینکی که دادم مشکلی پیش بیاد)

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
ورگ عزیز
اولا پیشنهاد میکنم اگه زبانت خوبه از لینک اول استفاده کنی و بهترین برنامه ای که به نظرت میاد رو انتخاب کنی.
دوما مشکل از خود شما باید باشه. چون من هم روی USA کلیک کردم و وارد صفحه دوم شدم و پنجره مربوط به دانلود فایل باز شد.
سوما لینک مستقیم این فایل:
http://www.cerlsoundgroup.org/cgi-bin/aptuner/ftp/apmain/APTunerInstall.exe
(قابل توجه ادمین ها - این برنامه Shareware هست و فکر نمیکنم به خاطر لینکی که دادم مشکلی پیش بیاد)

Atharجان دمت گرم. خيلی متشکرم. دانلود و نصب کردم. البته هنوز فرصت نکردم که کار باهاش رو ياد بگيرم. يه‌خورده عجيب و غريب به نظرم رسيد. بعد از امتحانش نتيجه رو اين‌جا گزارش! می‌دم. باز هم ازت متشکرم.

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اين نرم‌افزار رو نصب کردم. اما نمی‌دونم چه‌طور باهاش کار کنم. يه عقربه داره. دو تا هم عدد نشون می‌ده. من سه‌تارم رو چه‌طوری باهاش کوک کنم؟

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من تمام صداهای یاهو رو قطع کردم. Buzz!!! بزنی نزنی فرقی نمیکنه!!! :D
الان تستش میکنم. خبرش رو بهت میدم همشهری.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اوکی رفیق
من سه تارم رو با این نرم افزار کوک کردم.
همونطور که میدونی کوک سه تار
دو - سل - دو - دو هست.
یه میکروفون یا میکروفون هدست رو بذار روی میز و سه تار رو بگیر دستت. و از این طریق تک تک سیم ها رو کوک کن. روش کار هم به این صورته:
ابتدا سیم دو. باید اینقدر با کوک بازی کنی و همزمان صدای سیم رو در بیاری که نرم افزار دو رو نشون بده. البته در مورد سیم یک C4. C هم همونطور که میدونی همون دو هست.
برای سیم های دیگه هم از همین روش استفاده کن. اون عقربه هم مقدار دقیق بالا و پائین بودن صدا رو تشخیص میده. یعنی اینقدر باید دقیق کار کنی که عقربه روی 0 قرار بگیره و نشانگر نت نرم افزار نت مربوطه رو نشونت بده.
سوالی داشتی در خدمتم.

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفيق دمت گرم. نمی‌دونم چه‌طور بابت اين‌همه محبتت تشکر کنم. ديگه کم مونده بود سه‌تارم رو بردارم بيارم پيشت برام کوکش کنی!!! گرفتم طريقه استفاده‌اش رو. دمت به مقادير متنابه گرم. ياعلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا