• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی رایت در حد لالیگاست

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
به نام خدا
سلام
چند وقت پیش دنبال راه اندازی فروشگاه برای یکی بودم.از قضا چند لحظه پیش یه تم مگاشاپ رو یافتم
بعد دانلودش کردم توش دیدم یه فایل راهنما هست و نوشته از خرید شما متشکریم و ... نگو از سایت ووکامرس دات آی آر دانلود شده بوده یا بهتره بگم خریداری شده بوده.
منم گفتم ای بابا کاش نمیخوندم خخخ .بعد رفتم دیدم 50 تومن ناقابل هست.گفتم سرچ کنم ببینم تو نت چه خبره دیدم کلی سایت و .. دارن همین قالب رو میفروشن. من موندم الان این قالب رو کی اولین بار راست چین و ترجمه کرده و چرا بقیه سایتها خیلی راحت دارن میفروشن.
من از کی باید در صورت اینکه نیازم رو برطرف کرد بخرمش تا وجدانم راحت باشه.چون خودم برنامه نویسم کپی رایت و .. اونم محصول ایرانی به نظرم بهتره رعایت بشه. ایمیل زدم وو کامرس که ببینم اونا خودشون تهیش کردن یا اونا هم از جایی کش رفتن.
شیر تو شیره ها...
با تشکر

پ.ن کسی قالب فروشگاهی درست حسابی برای وو کامپرس یا پرستا یا هر کوفتی :دی سراغ داره از نوع رایگان بی زحمت پخ کنه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب دوست گرامی علت اینکه این صنعت در کشور رشد نمی کنه همین هست شما تصور کن اون فردی که اولین بار طراحی یک قالب رو می کنه بتونه اون رو چند سال بفروشه خب معلومه که این کارش این خواهد بود و هر روز تو کارش یک نوآوری هم خواهد بود اما وقتی که یک یا صدها نفر که مسلما استعداد اون فرد رو ندارن به راحتی میان و دسترنج اون رو با افتخار از بین می برن خب اون فرد هم به جای طراحی میره میشه راننده خطی-مغازه دار و کار اون بندگان خدا رو هم کساد می کنه نمونه دیگر مثال از خودم بزنم یک برنامه نویس هستم که چند زبان مختلف رو فول بلدم تعریف از خود نباشه بد برنامه هم نمی نویسم و وقتی برنامه رو تو فریلنسر های خارجی تحویل میدم یارو کلی ذوق می کنه و چندتا مشتری اضافه تر هم میاره واسم اما تو ایران دیگه اصلا نمی تونم برنامه بنویسم چرا چون یا طرف ارزشش رو نمی دونه چون رفته از دوتا تازه کار پرسیده و فکر می کنه باید برنامه حسابداریم خواست 50 هزارتومن بده یا اینکه کلی زحمت می کشی و فردا برا دانلود میزارن رو سایتها و این میشه که هیچ برنامه بزرگی تو ایران نوشته نمیشه
شاید برخی دوستان بگن باید فلان جا حمایت کنه درست اما واقعا فکر می کنید تو کشورای خارجه و کفار سر هر کامپیوتر یه دزدگیر گذشتن تا اگه طرف برنامه کرک نصب کرد بازداشت کنن نه جان من اونا خودشون استفاده نمی کنن و مسلما اونجا هم نفراتی هستن که این کارو بکنن اما دیگه مثل ایران به کل همه چیز رو مفت مفت نمی دونه .

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خارج رو که اصلا نمیشه مقایسه کرد...
خب طرف که فارسی کرده بره ثبتش کنه تا لااقل بشه پیگرد قانونی کرد.
الان معلوم نیست برای کی بوده.شاید تو سورسش برم جایی چیزی پیدا بشه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
ورژن های مختلفی هست بعضیا رایگان ترجمه کردن بعضیا نه ترجمه کردن و پشتیبانی هم میکنن (مثلا نصب و ادیت)
نسخه رایگانشو اینجا میتونید دانلود کنید
http://www.scriptha.ir/قالب-فروشگاهی-ووکامرس-مگاشاپ-فارسی-megashop/
خب از کجا معلوم اینا خودشون ترجمه کردن و برنداشتن نسخه پولیش رو گذاشته باشن برای دانلود؟
ادیت:دانلودکردم اتفاقا همون فایل راهنما توش هست:دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مگه کسی که ترجمه کرد میتونه بفروشه

لایسنس این قالب ها به صورت رگیولار هستش و فقط دست ناشر اصلیه

یکی بخواد قالب رو بخره باید مثلا 2 هزار دلار بده و قالب رو برای همیشه بگیره و کل امتیازش رو داشته باشه

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بحث کپی رایت به این آسونیا نیست دوستان خیلی وقتا نمیشه رعایت کرد
خیلی از محصولات به دلار باید تهیه کرد که بنا به مشکلات ایران برای خیلیا قابل دست رسی نیست و یا اینکه خیلی خیلی گرون در میاد به پوله ما (نه برای کشورهای دلاری)
بعضی وقتا هم واقعا حقشه رعایت نکنیم بعضی از شرکت ها و ... کاربرای ایرانی رو تحریم کردن و هیچ خدماتی بهمون ارائه نمیکنن یعنی مارو از بقیه دنیا جدا کردن حالا جدایی از بحث سیاسی کاربر و مردم ایران گناهشون چیه؟!؟ پس بهتره ما هم حقشون رو رعایت نکنیم
کپی رایت داستان مفصلی داره

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
مگه کسی که ترجمه کرد میتونه بفروشه

لایسنس این قالب ها به صورت رگیولار هستش و فقط دست ناشر اصلیه

یکی بخواد قالب رو بخره باید مثلا 2 هزار دلار بده و قالب رو برای همیشه بگیره و کل امتیازش رو داشته باشه
شما یه قالب رو راستچین کنین و ترجمش کنین حق ندارین بفروشین؟زحمتی که کشیدین چی میشه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شما یه قالب رو راستچین کنین و ترجمش کنین حق ندارین بفروشین؟زحمتی که کشیدین چی میشه؟

وقتی پشت چراغ قرمز یا تو صف پمپ بزنین هستیم و یکی با یه لنگ و سطل اب میاد ماشین رو میشوره هیچ موقع بعد کار ماشین ما رو از دستمون نمیگیره و بره دنبال کارش

بلکه فوقش 500 تومن پول میدیم دستش و میگیم خداحافظ پولیم ندادیم مشکلی نیست چون طرف خودش اومده داره ماشین رو میشوره

البته ما ایرانی ها همه مون مرجع تقلید و مجتهد هستیم ولی این روش راست چین کردن و فروش قالب غیر مجازه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
وقتی پشت چراغ قرمز یا تو صف پمپ بزنین هستیم و یکی با یه لنگ و سطل اب میاد ماشین رو میشوره هیچ موقع بعد کار ماشین ما رو از دستمون نمیگیره و بره دنبال کارش

بلکه فوقش 500 تومن پول میدیم دستش و میگیم خداحافظ پولیم ندادیم مشکلی نیست چون طرف خودش اومده داره ماشین رو میشوره

البته ما ایرانی ها همه مون مرجع تقلید و مجتهد هستیم ولی این روش راست چین کردن و فروش قالب غیر مجازه

پس اینجوری منم میگم مگه من گفتم ویندوز رو بنویسن .حالا که نوشته هم من استفاده میکنم ازش میخواست ننویسه. راستچین کردن و ترجمه بستگی به قالب اصلی هم داره که خوودش خریده یا رایگان بوده یا نال و غیر قانونیش رو استفاده کرده...مسئله اینه یه قالب مشخص نیست برای کیه اصلا.همه صاحبش میشن.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خیر حق نداریم اما انجام میدیم مثل این می مونه که ماشین یه نفر رو برداریم بهش رنگ بزنیم بگیم ما زحمت کشیدیم رنگ زدیم پس حق داریم سوارش بشیم فکر نمی کنم مالکیت با توجه به کشور و دین و غیره بشه از بین بردش البته همه ما داریم این کار رو انجام میدیم بخشی از اون به خاطر عدم توانایی در خرید هست بخشی هم که ماها همیشه دنبال مفت هستیم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خیر حق نداریم اما انجام میدیم مثل این می مونه که ماشین یه نفر رو برداریم بهش رنگ بزنیم بگیم ما زحمت کشیدیم رنگ زدیم پس حق داریم سوارش بشیم فکر نمی کنم مالکیت با توجه به کشور و دین و غیره بشه از بین بردش البته همه ما داریم این کار رو انجام میدیم بخشی از اون به خاطر عدم توانایی در خرید هست بخشی هم که ماها همیشه دنبال مفت هستیم[/QUOTE
شما بیاین یه فیچر به سیستم عامل لینوکس اضافه کنین بعد بگین هر کی میخواد باید بخره .هر کیم نمیخواد بره خودش اون فیچر رو اضافه کنه ....این غلطه؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
پس اینجوری منم میگم مگه من گفتم ویندوز رو بنویسن .حالا که نوشته هم من استفاده میکنم ازش میخواست ننویسه. راستچین کردن و ترجمه بستگی به قالب اصلی هم داره که خوودش خریده یا رایگان بوده یا نال و غیر قانونیش رو استفاده کرده...مسئله اینه یه قالب مشخص نیست برای کیه اصلا.همه صاحبش میشن.
مثال @javadth ، در مورد قرار گرفتن در عمل انجام شده بود
ولی در اینجا شما مجبور نیستی از ویندوز استفاده کنی! و کسی هم شما رو مجبور نمیکنه!
اگر شما هم یک روز طراح بشید، اونوقت این مسائل رو کاملا درک میکنید

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مثال دوستمون البته مقصودش چیز دیگری بود اما برا راضی کردن خودمون میشه صدها هزار دلیل آورد در مورد ویندوز هم ما تنها زمانی می تونیم استدلال کنیم که مگه من گفته بودم که بنا هست برای ما در قبال کار دیگری ضرر یا مسئولیتی وارد بشه و در واقع طرف مسئولیت کارخودش رو بخواد با ما شریک بشه نه اینکه ما بگیم چون فردی این دارایی رو داره بگیم مگه من گفتم پس چون من نگفتم می تونم استفاده کنم در این صورت به نظرم سنگ رو سنگ بند نشه
مگه من گفتم استیو جابز اپل بزنه
مگه من گفتم همسایه سیمان و ماسه بزاره دم در پس می برم
مگه من گفتم این خانمه طلا بندازه گردنش پس می تونم برش دارم
مگه من گفتم این میوه فروشه اینجا مغازه بزنه پس چون نگفتم می تونم میوشه بدون دادن پول بردارم
مالکیت و احترام به داشته دیگران مخصوصا در مورد چیزهایی که فرد مالک بالا سر مالش نیست از طریق اخلاق و اصول اخلاقی افراد دیگر بیشتر حفظ میشود تا سند و قانون و غیره
منظورم از این بحث هم کلی بود و فقط بحث قالب نیست برا قالب هم ما اکثرا داریم از این نوع قالب ها استفاده می کنیم و خب به قول شما نمیشه مالک اصلی رو هم پیدا کرد و به نوعی ناچاری هم هست

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
مثال @javadth ، در مورد قرار گرفتن در عمل انجام شده بود
ولی در اینجا شما مجبور نیستی از ویندوز استفاده کنی! و کسی هم شما رو مجبور نمیکنه!
اگر شما هم یک روز طراح بشید، اونوقت این مسائل رو کاملا درک میکنید
خب کسیم من رو مجبور نکرده از قالبی که طرف راستچین کرده استفاده کنم.میتونم خودم برم نسخه اصلی رو راستچین کنم و ازشم استفاده کنم. من خودم برنامه نویسم و مطمئنا مثل طراحها توقع دارم وقتی کاری انجام میدم حقوقم حفظ بشه.
الان یعنی میگین فروشنده حق فروشش رو نداره؟و زحمتیم که کشیده رو لحاظ نکنیم؟اینجوری دیگه کسی راستچینم نمیاد بکنه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
مثال دوستمون البته مقصودش چیز دیگری بود اما برا راضی کردن خودمون میشه صدها هزار دلیل آورد در مورد ویندوز هم ما تنها زمانی می تونیم استدلال کنیم که مگه من گفته بودم که بنا هست برای ما در قبال کار دیگری ضرر یا مسئولیتی وارد بشه و در واقع طرف مسئولیت کارخودش رو بخواد با ما شریک بشه نه اینکه ما بگیم چون فردی این دارایی رو داره بگیم مگه من گفتم پس چون من نگفتم می تونم استفاده کنم در این صورت به نظرم سنگ رو سنگ بند نشه
مگه من گفتم استیو جابز اپل بزنه
مگه من گفتم همسایه سیمان و ماسه بزاره دم در پس می برم
مگه من گفتم این خانمه طلا بندازه گردنش پس می تونم برش دارم
مگه من گفتم این میوه فروشه اینجا مغازه بزنه پس چون نگفتم می تونم میوشه بدون دادن پول بردارم
مالکیت و احترام به داشته دیگران مخصوصا در مورد چیزهایی که فرد مالک بالا سر مالش نیست از طریق اخلاق و اصول اخلاقی افراد دیگر بیشتر حفظ میشود تا سند و قانون و غیره
منظورم از این بحث هم کلی بود و فقط بحث قالب نیست برا قالب هم ما اکثرا داریم از این نوع قالب ها استفاده می کنیم و خب به قول شما نمیشه مالک اصلی رو هم پیدا کرد و به نوعی ناچاری هم هست
مثالتون کاملا درسته
مالک اصلی احتمالا سایتهایی مثل ووکامرس و .. باید باشن.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به لایسنس احترام بگذارید

خدای یهودی و مسیحی و مسلمانان یکیه

حق بقیه رو ضایع نکنید
اکثر قالبا راستچین دارن ، اگرم یکی خیلی دلش میسوزه میتونه راستچین رو به طراح اصلی قالب بفروشه نه اینکه بیاد قالب راستچین رو به ملت بفروشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب کسیم من رو مجبور نکرده از قالبی که طرف راستچین کرده استفاده کنم.میتونم خودم برم نسخه اصلی رو راستچین کنم و ازشم استفاده کنم. من خودم برنامه نویسم و مطمئنا مثل طراحها توقع دارم وقتی کاری انجام میدم حقوقم حفظ بشه.
الان یعنی میگین فروشنده حق فروشش رو نداره؟و زحمتیم که کشیده رو لحاظ نکنیم؟اینجوری دیگه کسی راستچینم نمیاد بکنه
نفس عمل فروشنده غلط هست و هیچ چیزی یک کار غلط رو تبدیل به کار درست نمی کنه حتی اگر کل مردم کره زمین اون کار رو انجام بدن اما غلط باشه باز اون کار غلطه فردی که راستچین می کنه و می فروشه مثال فردی هست که داره مال دیگری رو کش میره و می فروشه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
پس برنامه نویسی هم که برنامش رو با ویژوآل استدیوی دزدی و ویندوز دزدی مینویسه حق نداره برنامش رو بفروشه چون در یک محیط دزدی و با ابزار دزدی یه چیزی رو درست کرده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
پس برنامه نویسی هم که برنامش رو با ویژوآل استدیوی دزدی و ویندوز دزدی مینویسه حق نداره برنامش رو بفروشه چون در یک محیط دزدی و با ابزار دزدی یه چیزی رو درست کرده
خب این بازم توجه هست اما بخشی از اون درست هست اما نکات زیر هم باید توجه داشت
در روی هیچ برنامه ای نوشته نشده که این رو با ویژوال کرک شده نوشتم پس شما نمی دونی ویژوال فرد کرک هست یا خیر
احترام به مالکیت دیگران برنامه نویس و غیره نمی شناسه اون فرد هم باید و وظیفه داره لایسنس اون برنامه رو تهیه کند
ما مسئول اعمال خودمون هستیم و در مقابل اونا پاسخگو خواهیم بود و اعمال دیگران درست یا غلط هرگز و هرگز نمی توانند ما را از زیر بار مسئولیت اعمال خود بودن خلاص کنند و صد البته عرض کردم هزاران توجیه و دلیل و سفسته می توانیم برای راضی کردن خودمون بیاریم اما این باز چیزی رو عوض نمی کنه و ما در واقع داریم خودمون رو فریب میدیم ما وقتی به خودمون اجازه میدیم با یک توجیه مالکیت ماکروسافت رو بر ویندوز هیچ بشماریم چون میگیم به ما ندادن در قدم بعدی مالکیت برنامه های ایرانی که جوانان ایرانی می نویسن را هیچ می شماریم و بر این توجیه و اشتباه پایانی نیست چون میشه فردی رو که خوابیده بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده هرگز خب اگر اون ویندوز رو به هر دلیلی نمیده باید خودمون بسازیم اینطوری صنعت نرم افزاری هم رشد می کنه اما خب کی میره این همه راه رو وقتی تو پاساژ نرم افزاری راه راحتر رو 2500 تومن میدن و این است مشکل

بالا