• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی رایت در حد لالیگاست

anonymous007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس برنامه نویسی هم که برنامش رو با ویژوآل استدیوی دزدی و ویندوز دزدی مینویسه حق نداره برنامش رو بفروشه چون در یک محیط دزدی و با ابزار دزدی یه چیزی رو درست کرده
بله حق نداره بفروشه . ویندوز و هر محصول ارزش افزوده دیگه ای... همه باید هزینه هاش پرداخت بشه و قانونی استفاده بشه . اگر کسی نمیتواند هزینه محصولی را بپردازد مجبور نیست استفاده کند ! می تواند استفاده نکند.
بنده ویندوز و حتی کوچکترین نرم افزارهای مورد استفاده حتی IDM هم خریداری کرده ام و تا بتوانم هزینه هر محصولی که بتوانم پرداخت میکنم و از برنامه نویس اصلی و شرکت سازنده حمایت میکنم .
دزدی کردن هیچ فرقی نداره و قابل توجیه کردن نیست. ایرانی یا خارجی با هر دینی که هستی باید حقوق دیگران را محترم بشماری و رعایت کنی .
متاسفانه داخل ایران فرهنگ مردم پایین هست و حق و حقوق همدیگه را رعایت نمیکنن چه برسه به این مسائل !

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من نمیدونم این چه بحثیه! همانطور که اکثر کاربران اشاره کردن:

* بله، اگر در واقعیت امر بخواید نگاه کنید، برنامه نویسی که برنامش رو با ویژوآل استدیو و ویندوز کرک شده نوشته شده؛ درآمد حاصل از برنامه تولید شده (برای سازنده) حکم دزدی داره. (مثل مسافرکشی با ماشین دزدیه) و حتی در سطح بالاتر و عمیق تر، اگر خریدار بدونه که نویسنده از نرم افزار کرک شده استفاده کرده، بهتره خرید رو انجام نده. (مثل اینه که فرد یه گوشی+قاب+باتری+مموری اضافه رو بخره ولی در واقع خود اون گوشی توسط فروشنده از یه نفر دیگه دزدیده شده!)

* در مورد ترجمه اسکریپت: آیا مطمئنید که فروشنده اصلی راضی بوده که قالبش به زبان های مختلف ترجمه بشه؟ شاید فروشنده دوست داشته باشه اسکریپتش فقط به زبان اصلی باشه و شاید فروشنده اصلی بخواید ترجمه ها به زبان های مختلف رو حتما بازبینی کنه و سپس انتشار بده. پس اون فردی که ترجمه کرده و می فروشه کارش از اساس اشتباهه و به هیچ وجه حق فروش اسکریپت و حتی ترجمه خودش رو نداره. اگه مترجم و ویرایشگر میخواد قانونی کار کنه باید پس از ترجمه، فایل رو برای ناشر اصلی بفرسته و با ناشر قرارداد ببنده.

* مثال ذکر شده در صفحه قبل در مورد سیستم عامل لینوکس، اشتباهه و مربوط به این بحث نمیشه.

* در مجموع رعایت کپی رایت بسیار بسیار مشکله و نیاز به فرهنگ سازی+آموزش+افزایش درآمد افراد جامعه داره. (حتی رعایت کپی رایت در دنیای دیجیتال اینقدر مشکله که یه سری از خارجی ها کمپین هایی برای حذف کپی رایت برای برخی استفاده ها، راه انداختند / مثلاً استفاده از یه قطعه 20 ثانیه ای از یه آهنگ 4 دقیقه ای برای پروژه های غیر مادی)

* در نهایت اگه میخواید کپی رایت رو رعایت کنید و وجدان آرامی داشته باشید، راه سختی در پیش است ولی اگه میخواید فقط وجدانتون آرام باشه، دهها توجیه و دلیل میشه جور کرد.

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
خب این بازم توجه هست اما بخشی از اون درست هست اما نکات زیر هم باید توجه داشت
در روی هیچ برنامه ای نوشته نشده که این رو با ویژوال کرک شده نوشتم پس شما نمی دونی ویژوال فرد کرک هست یا خیر
احترام به مالکیت دیگران برنامه نویس و غیره نمی شناسه اون فرد هم باید و وظیفه داره لایسنس اون برنامه رو تهیه کند
ما مسئول اعمال خودمون هستیم و در مقابل اونا پاسخگو خواهیم بود و اعمال دیگران درست یا غلط هرگز و هرگز نمی توانند ما را از زیر بار مسئولیت اعمال خود بودن خلاص کنند و صد البته عرض کردم هزاران توجیه و دلیل و سفسته می توانیم برای راضی کردن خودمون بیاریم اما این باز چیزی رو عوض نمی کنه و ما در واقع داریم خودمون رو فریب میدیم ما وقتی به خودمون اجازه میدیم با یک توجیه مالکیت ماکروسافت رو بر ویندوز هیچ بشماریم چون میگیم به ما ندادن در قدم بعدی مالکیت برنامه های ایرانی که جوانان ایرانی می نویسن را هیچ می شماریم و بر این توجیه و اشتباه پایانی نیست چون میشه فردی رو که خوابیده بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده هرگز خب اگر اون ویندوز رو به هر دلیلی نمیده باید خودمون بسازیم اینطوری صنعت نرم افزاری هم رشد می کنه اما خب کی میره این همه راه رو وقتی تو پاساژ نرم افزاری راه راحتر رو 2500 تومن میدن و این است مشکل
یه سوال دارم راه حل چیه؟
لینوکس چه توزیعیش به نظرتون جایگزین ویندوز باشه بهتره؟

Last edited:

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
من نمیدونم این چه بحثیه! همانطور که اکثر کاربران اشاره کردن:

* بله، اگر در واقعیت امر بخواید نگاه کنید، برنامه نویسی که برنامش رو با ویژوآل استدیو و ویندوز کرک شده نوشته شده؛ درآمد حاصل از برنامه تولید شده (برای سازنده) حکم دزدی داره. (مثل مسافرکشی با ماشین دزدیه) و حتی در سطح بالاتر و عمیق تر، اگر خریدار بدونه که نویسنده از نرم افزار کرک شده استفاده کرده، بهتره خرید رو انجام نده. (مثل اینه که فرد یه گوشی+قاب+باتری+مموری اضافه رو بخره ولی در واقع خود اون گوشی توسط فروشنده از یه نفر دیگه دزدیده شده!)

* در مورد ترجمه اسکریپت: آیا مطمئنید که فروشنده اصلی راضی بوده که قالبش به زبان های مختلف ترجمه بشه؟ شاید فروشنده دوست داشته باشه اسکریپتش فقط به زبان اصلی باشه و شاید فروشنده اصلی بخواید ترجمه ها به زبان های مختلف رو حتما بازبینی کنه و سپس انتشار بده. پس اون فردی که ترجمه کرده و می فروشه کارش از اساس اشتباهه و به هیچ وجه حق فروش اسکریپت و حتی ترجمه خودش رو نداره. اگه مترجم و ویرایشگر میخواد قانونی کار کنه باید پس از ترجمه، فایل رو برای ناشر اصلی بفرسته و با ناشر قرارداد ببنده.

* مثال ذکر شده در صفحه قبل در مورد سیستم عامل لینوکس، اشتباهه و مربوط به این بحث نمیشه.

* در مجموع رعایت کپی رایت بسیار بسیار مشکله و نیاز به فرهنگ سازی+آموزش+افزایش درآمد افراد جامعه داره. (حتی رعایت کپی رایت در دنیای دیجیتال اینقدر مشکله که یه سری از خارجی ها کمپین هایی برای حذف کپی رایت برای برخی استفاده ها، راه انداختند / مثلاً استفاده از یه قطعه 20 ثانیه ای از یه آهنگ 4 دقیقه ای برای پروژه های غیر مادی)

* در نهایت اگه میخواید کپی رایت رو رعایت کنید و وجدان آرامی داشته باشید، راه سختی در پیش است ولی اگه میخواید فقط وجدانتون آرام باشه، دهها توجیه و دلیل میشه جور کرد.
خوب در مورد سیستم عامل چیکار باید کرد وقتی همه دارن از ویندوز استفاده میکنن میشه در این مورد توضیح بدین؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یه سوال دارم راه حل چیه؟
لینوکس چه توزیعیش به نظرتون جایگزین ویندوز باشه بهتره؟
راه حل اینه که احترام گذاشته بشه به مالکیت دیگری و خودمون رو توجیه نکنیم که چون فلانی هست آره می تونم می دونید درواقع ما خودمون داریم به خودمون ضربه می زنیم خودم به شخصه خیلی از برنامه نویس هایی رو میشناسم که البته یه تعدادشون تشریف بردن اما آخر برنامه نویسی هستن و با یک تیم می تونین خیلی از کارهای بزرگ رو انجام بدن اما دقت کردین هرکی شرکت نرم افزاری می زنه (که اکثرا رشتشون اصلا کامپیوتر هم نیست ) کارش نصب وردپرس و فارسی کردن قالب و از این حرفا و نه کارهای برنامه نویسی شاهکار می دونین چرا چون توجیه اقتصادی نداره یه شرکت بیاد 3 سال وقت بزاره یه کار عالی تولید کنه بده بیرون فردا سی دی اون رو بفروشن 500 تومن اما اگر من بدونم یک برنامه ای که مثلا برا مخابرات می نویسم یا غیره می تونه بقیه عمر منو تامین کنه 3 سال سهله شاید 5 سالم وقت و هزینه بزارم براش
در مورد لینوکس بحث فرق داره و در واقع لینوکس سیستم بسیار قوی هست اما اوپن سورس بودن اون هم باعث استقبال بیشتر شده و اما بله جایی که ما مثلا نمی تونیم ویندوز رو بخریم چه اشکال داره سیستمی مثل لینوکس کمی توسعه و سازگار بشه و مورد استفاده قرار بگیره

کلا شما وقتی نمی تونی ماشین الگانس سوار بشی به هر علتی یا میری یه پیکان می خری یا مدل بالاتر رو نه اینکه الگانس همسایه رو برداری که نه من حتما باید اینو سوار بشم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در جواب به استارتر شما اومدی گفتی برنامه نویس هستی و دوست داری کپی رایت رو رعایت کنی و...! اگر واقعا برنامه نویس بودی اصلا چنین تایپکی نمیزدی! فرض کن خودت یک برنامه رو چند ماه (یا اصلا چند هفته) روش کار کنی و برای فروش بذاری بعد یکی بیاد اون رو بخره و الکی یک آپشن از خودش اضافه کنه و رایگان یا پولی برای خودش منتشر کنه!
در مورد سایت های ایرانی هم که قالب های خارجی رو ترجمه می کنن و رایگان یا پولی میذارن اکثرشون نسخه نال شده رو میگیرن و ترجمه می کنند یا نهایت اش فقط یک نسخه پولی میخرن و هیچ وقت طرف نمیاد حقوق کل قالب رو با مبلغ چند میلیون تومانی بخره و با 50 تومن بفروشه.

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هر زمان دولت خواست کپی رایت رو رعایت کنه شمای فرد هم به فکرش بیوفت....

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
در جواب به استارتر شما اومدی گفتی برنامه نویس هستی و دوست داری کپی رایت رو رعایت کنی و...! اگر واقعا برنامه نویس بودی اصلا چنین تایپکی نمیزدی! فرض کن خودت یک برنامه رو چند ماه (یا اصلا چند هفته) روش کار کنی و برای فروش بذاری بعد یکی بیاد اون رو بخره و الکی یک آپشن از خودش اضافه کنه و رایگان یا پولی برای خودش منتشر کنه!
در مورد سایت های ایرانی هم که قالب های خارجی رو ترجمه می کنن و رایگان یا پولی میذارن اکثرشون نسخه نال شده رو میگیرن و ترجمه می کنند یا نهایت اش فقط یک نسخه پولی میخرن و هیچ وقت طرف نمیاد حقوق کل قالب رو با مبلغ چند میلیون تومانی بخره و با 50 تومن بفروشه.
موضوع سر اینه که از بس کپی کاری شده اصلا کسی که قالب رو ترجمه کرده معلوم نی کیه دقیقا.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
موضوع سر اینه که از بس کپی کاری شده اصلا کسی که قالب رو ترجمه کرده معلوم نی کیه دقیقا.
دوست گرامی خیلی واضحه که راست چین کننده حق نداره مجددا قالب رو بفروشه مگر اینکه لایسنس دولپر یا لایسنسی با قابلیت فروش متعدد داشته باشه که گرون هم هست! بعضی از سایتهای قالب خارجی هم هستند که سالیانه حق اشتراک میگیرند و شرایط خاصی دارند.
-----------------------------------------------------------------------------
واقعا لعنت بر اونهایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنند! انشالله خودشون زحمت بکشند روی یک چیزی و بعد راحت ازشون دزدیده بشه و سودش رو کس دیگه ای ببره تا متوجه بشند پدیدآورنده ها چه زجری میکشند. نمونه بوده زحمات سه سال طراحی و برنامه نویسی رو شخصی فقط برای اینکه یک پست دانلودی داخل وبسایتش بزاره کل فایلها رو zip کرده و گذاشته برای دانلود اونم فقط تو یک پست و اصلا نمیدونسته فایلها چی هستند! قالبها و محصولاتی که سه سال روش زحمت کشیده شده / انشالله چنین افرادی جان و مال و سلامتیشون در خطر بیوفته. + اونهایی که با دستکاری یک قالب یا محصول و چند خط استایل نوشتن و تغییر دادن فکر میکنن مالکش شدند و میتونند هر کار دوست دارند بکنند ، خیلی عرضه داره این شخص خیلی مرده از صفر بنویسه!

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

دوست گرامی خیلی واضحه که راست چین کننده حق نداره مجددا قالب رو بفروشه مگر اینکه لایسنس دولپر یا لایسنسی با قابلیت فروش متعدد داشته باشه که گرون هم هست! بعضی از سایتهای قالب خارجی هم هستند که سالیانه حق اشتراک میگیرند و شرایط خاصی دارند.
-----------------------------------------------------------------------------
واقعا لعنت بر اونهایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنند! انشالله خودشون زحمت بکشند روی یک چیزی و بعد راحت ازشون دزدیده بشه و سودش رو کس دیگه ای ببره تا متوجه بشند پدیدآورنده ها چه زجری میکشند. نمونه بوده زحمات سه سال طراحی و برنامه نویسی رو شخصی فقط برای اینکه یک پست دانلودی داخل وبسایتش بزاره کل فایلها رو zip کرده و گذاشته برای دانلود اونم فقط تو یک پست و اصلا نمیدونسته فایلها چی هستند! قالبها و محصولاتی که سه سال روش زحمت کشیده شده / انشالله چنین افرادی جان و مال و سلامتیشون در خطر بیوفته. + اونهایی که با دستکاری یک قالب یا محصول و چند خط استایل نوشتن و تغییر دادن فکر میکنن مالکش شدند و میتونند هر کار دوست دارند بکنند ، خیلی عرضه داره این شخص خیلی مرده از صفر بنویسه!

خیلی از قالب ها هستن رایگان توی نت هستن و هزینشون هم فقط گذاشتن لینک سایت سازندش هست قبل از اینکه فش لعنت بفرستید این رو هم مد نظر داشته باشید:D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ملت ما به کلاه برداری و حرام خوری عادت دارن و اگه یه روز نون حروم نخورن اون روز رو ناراحت هستن و خوابشون نمیبره

قالب های رایگان و لایسنس های رایگان و اجازه گسترش رایگان توی وب زیاد هستش و میتونین دانلود کنید و راست چین کنید و استفاده کنید

خیلیاشون اصلا به راست چین هم نیازی ندارن

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بنده کار ترجمه اپلیکیشن،‌ نرم افزار،‌ قالب و ... خارجی زیادی انجام دادم
ولی نه به صورت تجاری! فقط برای خودم و خودم
اول چک کردم ببینم موردی که دوس داشتم "فارسی" باشه، فارسیش توی نت موجود هست یا نه، اگه موجود بود که هیچی، اصلا ازش استفاده نمیکنم (مگه اینکه رایگان باشه و توی سایت تولید کننده خارجیش درج شده باشه که فلان شخص یا سایت این رو ترجمه کرده = یه جورایی مجوز داره دیگه ) اگه موجود نبود، با تولید کننده اون تماس میگیرم و درخواست میکنم در صورت صلاحدید میخوام محصولتون رو به زبان شیرین پارسی ترجمه کنم، آیا اجازه میدید یا خیر، اگه اوکی داد،‌ خودش فایل هایی که نیاز به ترجمه دارن رو برام میفرسته ( و نه کل محصول ) و من کارم رو انجام میدم و تحویل میدم ( نام و ایمیل و اطلاعات تماس خودم رو هم درج میکنم ) و اون هم تست میکنه و تصویر رو برام میفرسته ( بعضی ها هم اعتماد می کنن و خود محصول رو میفرستن ) اگه اوکی بود که منتشر میشه ( توی همون نسخه ای که فروش جهانی داره ) اگه نبود دیباگ میکنم و دوباره میفرستم، تازه وقتی اون محصول رو آپدیت کرد، این دفعه دیگه خودش تماس میگیره و فایل های جدید رو میفرسته و دوباره ترجمه میکنم و کاراشو انجام میدم.
خوبی این کار اینه که بالای 80 درصد تولید کنندگان این محصول، یک نسخه فول کاملا رایگان به همراه لایسنس به بنده هدیه میدن.
مهم این نیست که من اون رو هدیه میگیرم یا خیر، مهم این هست که یاد بگیریم چطور کار کنیم و جهانی فکر کنیم و جهانی کار کنیم.
بعد از دریافت اولین هدیه،‌ واقعا خیلی خوشحال شدم که این چنین اعتماد طرف مقابل رو جلب کردم.
متاسفانه مثال نمیتونم بزنم که چه محصولاتی رو ترجمه و منتشر کردیم با همکاری تولید کننده ها!

همیشه برای اصلاح کدها و ترجمه از ابزارهای رایگان استفاده میکنم،‌نظیر notepad ++
همیشه اجازه میگیرم و کارم رو انجام میدم.
همیشه با عشق کارم رو انجام میدم.
و همیشه وجدان راحتی خواهم داشت به خاطر این مسائل.

به امید روزی که "یاد بگیریم" دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست، دزدی میتونه حتی تغییر یک خط کد باشه!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اکثر محصولات خارجی فایل های زبان و قللب رو به صورت جدا ننتشر میکنن و میشه دانلود کرد و استفاده کرد

--------

یکی از مصادیق دزدی تو کشور ما قابب صحیفه و جریره هستش که قبمتش توی تم فارست ۵۵ دلاره
الان همه اونو به عنوان قالب سزار میشناسن و همه فک میکنن این قالب رایگانه

Sorkhabi.NeT

Registered User
لایک‌ها
31
بحث کپی رایت به این آسونیا نیست دوستان خیلی وقتا نمیشه رعایت کرد
خیلی از محصولات به دلار باید تهیه کرد که بنا به مشکلات ایران برای خیلیا قابل دست رسی نیست و یا اینکه خیلی خیلی گرون در میاد به پوله ما (نه برای کشورهای دلاری)
بعضی وقتا هم واقعا حقشه رعایت نکنیم بعضی از شرکت ها و ... کاربرای ایرانی رو تحریم کردن و هیچ خدماتی بهمون ارائه نمیکنن یعنی مارو از بقیه دنیا جدا کردن حالا جدایی از بحث سیاسی کاربر و مردم ایران گناهشون چیه؟!؟ پس بهتره ما هم حقشون رو رعایت نکنیم
کپی رایت داستان مفصلی داره
خب گرون در میاد که میاد باید دزدی کنید؟
الان آيفون و خیلی چیز ها در ایران خیلی گرون تره پاشید بریم دزدی کنیم چون گرونه :|
اینکه من نمیخوام یا نمیتونم اجناسم رو به شما بفروشم شما باید بیاید از من دزدی کنید؟ از دیدگاه شما که کاملا اینطور هست چون من به شما محصولم رو نمیفروشم پس حقم که ازم دزدی بشه!!!!
واقعا چقدر کوته بینانه به مسئله نگاه می کنید!!!
پس اینجوری منم میگم مگه من گفتم ویندوز رو بنویسن .حالا که نوشته هم من استفاده میکنم ازش میخواست ننویسه. راستچین کردن و ترجمه بستگی به قالب اصلی هم داره که خوودش خریده یا رایگان بوده یا نال و غیر قانونیش رو استفاده کرده...مسئله اینه یه قالب مشخص نیست برای کیه اصلا.همه صاحبش میشن.
دیدگاه فوق العاده احمقانه ای هست.
پس برنامه نویسی هم که برنامش رو با ویژوآل استدیوی دزدی و ویندوز دزدی مینویسه حق نداره برنامش رو بفروشه چون در یک محیط دزدی و با ابزار دزدی یه چیزی رو درست کرده
در این مورد در کل اون برنامه نویس نباید از اون ابزار ها استفاده کنه وگرنه صرف برنامه نویسی عیبی نداره مسئله اینجا محیطی هست که برای برنامه نویسی ازش استفاده شده.
اگر شما اطلاع نداری چطوری برنامه نوشته شده حقی برگردن شما نیست.

سوال:
جامعه ای/کشوری که مردمش دزدی را با دلایل احمقانه درست بدانند سر نوشتش چه میشود؟ با ذکر مثال توضیح دهید.
مردم روز به روز بد بخت تر میشوند.
مثال: ایران

پ.ن:
بهتره قبل و بعد از دانلود و خرید حتما پیگیر باشید که دزدی نباشه ...

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
خب گرون در میاد که میاد باید دزدی کنید؟
الان آيفون و خیلی چیز ها در ایران خیلی گرون تره پاشید بریم دزدی کنیم چون گرونه :|
اینکه من نمیخوام یا نمیتونم اجناسم رو به شما بفروشم شما باید بیاید از من دزدی کنید؟ از دیدگاه شما که کاملا اینطور هست چون من به شما محصولم رو نمیفروشم پس حقم که ازم دزدی بشه!!!!
واقعا چقدر کوته بینانه به مسئله نگاه می کنید!!!

دیدگاه فوق العاده احمقانه ای هست.

در این مورد در کل اون برنامه نویس نباید از اون ابزار ها استفاده کنه وگرنه صرف برنامه نویسی عیبی نداره مسئله اینجا محیطی هست که برای برنامه نویسی ازش استفاده شده.
اگر شما اطلاع نداری چطوری برنامه نوشته شده حقی برگردن شما نیست.

سوال:
جامعه ای/کشوری که مردمش دزدی را با دلایل احمقانه درست بدانند سر نوشتش چه میشود؟ با ذکر مثال توضیح دهید.
مردم روز به روز بد بخت تر میشوند.
مثال: ایران

پ.ن:
بهتره قبل و بعد از دانلود و خرید حتما پیگیر باشید که دزدی نباشه ...
ببینید دوست عزیز به تعبیر خودتون هم الان یک دزد هستید!
شما اگه بالا بری پایین بیایی 90 درصد نرم افزار های که دانلود میکنی و روی سیستمت نصب هست کرک شده و ریجستر شده هست از ویندوزتون گرفته تا فتوشاپ و انواع بازی های کامپیوتری این برای 99 درصد کاربران ایرانی صدق میکنه متوجه هستی؟!؟
خیلی وقتا نه اینکه پول نداده باشیم دادیم ولی نسخه کرک شدشو خریدیم
انواع ویندوز که تو بازار ایران موجود هست تماا کرک شده هست همونایی که میرید دیویدیشو 5 ت 10 ت میگیرید. خوب برید سایت امازون ببنید اورجینالش چنده؟!؟ بازی که میخرید 15 ت برید اورجینالشو بخرید جدایی از سخت بودن دست رسی به بازارش تحویل و دادن ارز خارجی هزینه ای بالغ بر 300 ت 400 ت براتون در میاد
یک کارمند توی ایران با حقوق پایه یک میلیون تومان در ماه توان اینو داره؟؟
یارو توی امریکا فقط با راننده درایور راننده تاکسی در روز بالغ بر 2 هزار کاسب هست یعنی یه چیز تو مایه های 7 میلیون ایران! حالا بیاد 300 تومانشو هزینه کنه نسخه اصل و ارجینالشو بخره هم بهتره هم قانونی هست و به شرکت سازندش کمک شده پشتیبانی داره مشکل نصب و کرک نداره ما اینارو بهتر از شما میدونیم!
اما نمیشههههه دوست عزیز مشکل اینه

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
هر زمان دولت خواست کپی رایت رو رعایت کنه شمای فرد هم به فکرش بیوفت....
بله دقیقا این مشکل ریشه عمیق داره خیلی عمیق
به گفته بعضی از دوستان حقوق کپی رایتمون بیاییم کلا سیستممون رو جم کنیم بازی کامپیوتری هم بازی نکنیم کلا حق زندگی مدرن رو از خودمون بگیریم چرااااا؟
چون کشورمون هزارتا مانع داره از پایین بودن ارزش پولی و پایین بودن دست مزدها که با استاندارد های جهانی برابری نمیکنه!
اگه شرکت های مربوطه به فکر دو طرف یعنی خودشون و کاربراشون هستن بیان ایران نمایندگی و نمایشگاه بزنن قیمت فروششون رو با بازار ایران هماهنگ کنن بنده هم با کمال میل ازشون خریداری میکنم
اینطوری اونا هم بازارشونو تو ایران خواهند داشت
ولی به نظر شما این امکان پذیر هست؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان لطفا یکم مودب تر با همدیگه گفتگو کنید تا منم شرمنده تون نشم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اگر قالب اوپن سورس بوده باشه و حق تکثیرش آزاد،هرکسی میتونه بهش چیزی اضافه کنه یا ترجمه کنه و بعد بفروشه
اما اگر لایسنس داره،یعنی حق مالکیت داره.باید از طراح اجازه بگیره بعد بفروشه.اونم نه خود قالب رو!فقط ترجمه رو
یعنی فرضا یه قالب هست که 100 تومن پولشه.من میام ترجمه میکنم
20 تومن هزینه ترجمه من میشه.من قالبو بفروشم 120 تومن دیگه همه اش نباید بره تو جیب من!فقط 20 تومنش مال منه....بقیه اشو باید بدم طراح
ولی خب اینا تو ایران حرف مفته:)) هرکی هرکار بخواد میکنه

بالا