بحث کپی رایت به این آسونیا نیست دوستان خیلی وقتا نمیشه رعایت کرد
خیلی از محصولات به دلار باید تهیه کرد که بنا به مشکلات ایران برای خیلیا قابل دست رسی نیست و یا اینکه خیلی خیلی گرون در میاد به پوله ما (نه برای کشورهای دلاری)
بعضی وقتا هم واقعا حقشه رعایت نکنیم بعضی از شرکت ها و ... کاربرای ایرانی رو تحریم کردن و هیچ خدماتی بهمون ارائه نمیکنن یعنی مارو از بقیه دنیا جدا کردن حالا جدایی از بحث سیاسی کاربر و مردم ایران گناهشون چیه؟!؟ پس بهتره ما هم حقشون رو رعایت نکنیم
کپی رایت داستان مفصلی داره
خب گرون در میاد که میاد باید دزدی کنید؟
الان آيفون و خیلی چیز ها در ایران خیلی گرون تره پاشید بریم دزدی کنیم چون گرونه :|
اینکه من نمیخوام یا نمیتونم اجناسم رو به شما بفروشم شما باید بیاید از من دزدی کنید؟ از دیدگاه شما که کاملا اینطور هست چون من به شما محصولم رو نمیفروشم پس حقم که ازم دزدی بشه!!!!
واقعا چقدر کوته بینانه به مسئله نگاه می کنید!!!
پس اینجوری منم میگم مگه من گفتم ویندوز رو بنویسن .حالا که نوشته هم من استفاده میکنم ازش میخواست ننویسه. راستچین کردن و ترجمه بستگی به قالب اصلی هم داره که خوودش خریده یا رایگان بوده یا نال و غیر قانونیش رو استفاده کرده...مسئله اینه یه قالب مشخص نیست برای کیه اصلا.همه صاحبش میشن.
دیدگاه فوق العاده احمقانه ای هست.
پس برنامه نویسی هم که برنامش رو با ویژوآل استدیوی دزدی و ویندوز دزدی مینویسه حق نداره برنامش رو بفروشه چون در یک محیط دزدی و با ابزار دزدی یه چیزی رو درست کرده
در این مورد در کل اون برنامه نویس نباید از اون ابزار ها استفاده کنه وگرنه صرف برنامه نویسی عیبی نداره مسئله اینجا محیطی هست که برای برنامه نویسی ازش استفاده شده.
اگر شما اطلاع نداری چطوری برنامه نوشته شده حقی برگردن شما نیست.
سوال:
جامعه ای/کشوری که مردمش دزدی را با دلایل احمقانه درست بدانند سر نوشتش چه میشود؟ با ذکر مثال توضیح دهید.
مردم روز به روز بد بخت تر میشوند.
مثال: ایران
پ.ن:
بهتره قبل و بعد از دانلود و خرید حتما پیگیر باشید که دزدی نباشه ...