• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی رایت در حد لالیگاست

Sorkhabi.NeT

Registered User
لایک‌ها
31
ببینید دوست عزیز به تعبیر خودتون هم الان یک دزد هستید!
شما اگه بالا بری پایین بیایی 90 درصد نرم افزار های که دانلود میکنی و روی سیستمت نصب هست کرک شده و ریجستر شده هست از ویندوزتون گرفته تا فتوشاپ و انواع بازی های کامپیوتری این برای 99 درصد کاربران ایرانی صدق میکنه متوجه هستی؟!؟
خیلی وقتا نه اینکه پول نداده باشیم دادیم ولی نسخه کرک شدشو خریدیم
انواع ویندوز که تو بازار ایران موجود هست تماا کرک شده هست همونایی که میرید دیویدیشو 5 ت 10 ت میگیرید. خوب برید سایت امازون ببنید اورجینالش چنده؟!؟ بازی که میخرید 15 ت برید اورجینالشو بخرید جدایی از سخت بودن دست رسی به بازارش تحویل و دادن ارز خارجی هزینه ای بالغ بر 300 ت 400 ت براتون در میاد
یک کارمند توی ایران با حقوق پایه یک میلیون تومان در ماه توان اینو داره؟؟
یارو توی امریکا فقط با راننده درایور راننده تاکسی در روز بالغ بر 2 هزار کاسب هست یعنی یه چیز تو مایه های 7 میلیون ایران! حالا بیاد 300 تومانشو هزینه کنه نسخه اصل و ارجینالشو بخره هم بهتره هم قانونی هست و به شرکت سازندش کمک شده پشتیبانی داره مشکل نصب و کرک نداره ما اینارو بهتر از شما میدونیم!
اما نمیشههههه دوست عزیز مشکل اینه
خیر بنده مدت هاست چه در وب (قالب و اسکریپت و فایل) چه در کامپیوتر (سیستم عامل / نرم افزار) رو یا خریداری می کنم یا نسخه رایگان استفاده می کنم
بله دقیقا این مشکل ریشه عمیق داره خیلی عمیق
به گفته بعضی از دوستان حقوق کپی رایتمون بیاییم کلا سیستممون رو جم کنیم بازی کامپیوتری هم بازی نکنیم کلا حق زندگی مدرن رو از خودمون بگیریم چرااااا؟
چون کشورمون هزارتا مانع داره از پایین بودن ارزش پولی و پایین بودن دست مزدها که با استاندارد های جهانی برابری نمیکنه!
اگه شرکت های مربوطه به فکر دو طرف یعنی خودشون و کاربراشون هستن بیان ایران نمایندگی و نمایشگاه بزنن قیمت فروششون رو با بازار ایران هماهنگ کنن بنده هم با کمال میل ازشون خریداری میکنم
اینطوری اونا هم بازارشونو تو ایران خواهند داشت
ولی به نظر شما این امکان پذیر هست؟
اینکه اگر بنا به هر دلیلی توانایی استفاده از تکنولوژی روز (البته از دیدگاه شما) رو نداریم بریم دزدی کنیم به نظرتون منطقی هست؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
میشه سریال نامبر ویندوز اورجینالتون رو بپرسم؟
از چه آفیسی استفاده میکنید؟

طرف رفته قالب رو از سایت خارجی دزدیه اورده اینجا راست چینش کرده میخوای کپی رایتشو رعایت کنن؟ دزدی که از دزد بدزده شاه دزده

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
خیر بنده مدت هاست چه در وب (قالب و اسکریپت و فایل) چه در کامپیوتر (سیستم عامل / نرم افزار) رو یا خریداری می کنم یا نسخه رایگان استفاده می کنم

اینکه اگر بنا به هر دلیلی توانایی استفاده از تکنولوژی روز (البته از دیدگاه شما) رو نداریم بریم دزدی کنیم به نظرتون منطقی هست؟
خوب پس خوش به حالتون شما ادم خیلی درستی هستی بهتون تبریک عرض میکنم!
شرایط و فرهنگ های کشورها فرق میکنه
دوستان حداقل با خودمون رو راست باشیم!

Sorkhabi.NeT

Registered User
لایک‌ها
31
خوب پس خوش به حالتون شما ادم خیلی درستی هستی بهتون تبریک عرض میکنم!
شرایط و فرهنگ های کشورها فرق میکنه
دوستان حداقل با خودمون رو راست باشیم!
بله شرایط فرق می کنه و قطعا سخته برای بعضی از افراد مثل این میمونه که نانی برای خوردن نداشته باشند چون امکان تهینه نسخه اورجینال یا استفاده از موارد مشابه رایگان رو ندارند ولی مشکل اصلی من این هست که یه سری افراد ادعا هم دارند که اون به من نمیفروشه و تحریم کرده پس من حق دارم هر کاری میخوام بکنم!!!
خب دوست عزیز باید منطقی بود و بهانه تراشی نکرد و حقیقت رو قبول کرد حداقل میشه گفت که آقا من متاسفانه مجبور هستم که به این شکل استفاده کنم و سعی خواهم کرد ان شا الله نسخه رایگان یا اورجینال تهیه کنم.
البته کلا من میگم که نباید کار اشتباه رو کرد که تازه بعدا هم بخوایم جبران کنیم یا متاسف باشیم.
یه سری افراد نونشون به این جریان استفاده از نسخه کرک شده وصله و کاری نمیتونند بکنند متاسفانه ولی باید سعی کرد.
یکی از همکاران ما به دلیل اینکه به حلال و حرام شدیدا اعتقاد داره و رعایت می کنه با واسطه ویندوز و ویژال استدیو و زند استدیو اورجینال تهیه کرده بود ...
این رو هم در نظر بگیرید که مایکروسافت (LA) و شرکت های مشابه که اکثرا هم آمریکایی هستند مشکلی با من و شما ندارند و به فکر تجارت هستند مشکل این هست که آمریکا این اجازه رو بهشون نمیده که به من و شما خدمات بدند همین! (پس مرگ بر آمریکا :D)
در نهایت صرفا اگه کاری اشتباه می کنیم خودمون قبول کنیم و طلب کار هم نباشیم ...
البته کمی مطالعه در رابطه با فلسفه لایسنس ها و شرایط هر لایسنس هم نیاز هست که به همه عزیزان توصیه می کنم ...

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بله شرایط فرق می کنه و قطعا سخته برای بعضی از افراد مثل این میمونه که نانی برای خوردن نداشته باشند چون امکان تهینه نسخه اورجینال یا استفاده از موارد مشابه رایگان رو ندارند ولی مشکل اصلی من این هست که یه سری افراد ادعا هم دارند که اون به من نمیفروشه و تحریم کرده پس من حق دارم هر کاری میخوام بکنم!!!
خب دوست عزیز باید منطقی بود و بهانه تراشی نکرد و حقیقت رو قبول کرد حداقل میشه گفت که آقا من متاسفانه مجبور هستم که به این شکل استفاده کنم و سعی خواهم کرد ان شا الله نسخه رایگان یا اورجینال تهیه کنم.
البته کلا من میگم که نباید کار اشتباه رو کرد که تازه بعدا هم بخوایم جبران کنیم یا متاسف باشیم.
یه سری افراد نونشون به این جریان استفاده از نسخه کرک شده وصله و کاری نمیتونند بکنند متاسفانه ولی باید سعی کرد.
یکی از همکاران ما به دلیل اینکه به حلال و حرام رو شدیدا رعایت می کنه با واسطه ویندوز و ویژال استدیو و زند استدیو اورجینال تهیه کرده بود ...
در نهایت صرفا اگه کاری اشتباه می کنیم خودمون قبول کنیم و طلب کار هم نباشیم ...
البته کمی مطالعه در رابطه با فلسفه لایسنس ها و شرایط هر لایسنس هم نیاز هست که به همه عزیزان توصیه می کنم ...

خیر دوست عزیز ادعا دارم خوبم دارم!
شما هم کمی تاریخ و پیشنیه بخونید بد نیست! صدها سال چپاول دست درازی کردن بزار کمی هم از ما بخورن مگه چی میشه؟!!
از تمام شرکت ها گرفته چه دولتی چه خوصصی ویندوز و نرم افزارهای کپی و کرک شده دارن!
تمام سایت های ایرانی نرم افزار های کرک شده دارن
تمام سی دی فروشیها دارن کپی و کرک شدشو میفروشن
از فردا برید بهمشون بگید جم کنید حرامه دزدیه!!
بنده کارم نت هست طراحی کد نویسی مدیریت سرور و ... به هزارتا نرم افزار و ... نیاز دارم و هزینه های میلیونی هم ندارم صرف اونا کنم
چون حالا مثلا فتوشاپ ایرانو تحریم کرده دیگه ازش استفاده نکنیم!! خوب اونا که میخوان من کرک شدشو استفاده نکنم تحریمم نکن! مشکل من نیستم خودشونن

Sorkhabi.NeT

Registered User
لایک‌ها
31
خیر دوست عزیز ادعا دارم خوبم دارم!
شما هم کمی تاریخ و پیشنیه بخونید بد نیست! صدها سال چپاول دست درازی کردن بزار کمی هم از ما بخورن مگه چی میشه؟!!
از تمام شرکت ها گرفته چه دولتی چه خوصصی ویندوز و نرم افزارهای کپی و کرک شده دارن!
تمام سایت های ایرانی نرم افزار های کرک شده دارن
تمام سی دی فروشیها دارن کپی و کرک شدشو میفروشن
از فردا برید بهمشون بگید جم کنید حرامه دزدیه!!
بنده کارم نت هست طراحی کد نویسی مدیریت سرور و ... به هزارتا نرم افزار و ... نیاز دارم و هزینه های میلیونی هم ندارم صرف اونا کنم
چون حالا مثلا فتوشاپ ایرانو تحریم کرده دیگه ازش استفاده نکنیم!! خوب اونا که میخوان من کرک شدشو استفاده نکنم تحریمم نکن! مشکل من نیستم خودشونن
باز صورت مسئله رو پاک کردید
بقیه دارند اشتباه می کنند چه ربطی به من و شما داره خب ما درست باشیم هر کسی رو تو گور خودش میزارند.
حداقل تلاش کنیم قطعا تا یه حدی میشه جلوی استفاده از موارد کرک شده رو گرفت و طلب کار نباشیم! مگر آن برنامه نویس در فلان شرکت خارجی آمده و مال و من و شما رو به تاراج برده؟
به نظر من اینکه در تاریخ چه شده مهم نیست (البته در این مورد) و مقابله به مثل از این جهت به نظر من احمقانه هست.
هر موقع مایکروسافت اومد سیستم عامل ساخته شده توسط شما رو دزدید شما هم برو مقابله به مثل کن (باز منطقی نیست ...).
در بیش از 90 درصد موارد شرکت ها تحریم نمی کنند بلکه قانون کشورشون هست و مجبور به اجرا هستند.
یک نکته هم هست
چند درصد ما یک ایمیل ساده برای اون شرکت ها ارسال کردیم که آقا ما در این شرایط هستیم آیا راضی هستی کرک شده استفاده کنیم؟یا نه؟ اگه میشه راهی فراهم کن.
بلاخره باید یه تعداد درخواست دریافت کنند تا ذهنیتشون نسبت به ما عوض بشه یا خیر؟

Sorkhabi.NeT

Registered User
لایک‌ها
31
این جریان ایمیل رو جدی بگیرید
البته شاید شرکت های بزرگ به دلایل قانونی باز نتونند اجازه بدند ولی شرکت ها معمولی و اشخاص معمولا قبول می کنند.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
باز صورت مسئله رو پاک کردید
بقیه دارند اشتباه می کنند چه ربطی به من و شما داره خب ما درست باشیم هر کسی رو تو گور خودش میزارند.
حداقل تلاش کنیم قطعا تا یه حدی میشه جلوی استفاده از موارد کرک شده رو گرفت و طلب کار نباشیم! مگر آن برنامه نویس در فلان شرکت خارجی آمده و مال و من و شما رو به تاراج برده؟
به نظر من اینکه در تاریخ چه شده مهم نیست (البته در این مورد) و مقابله به مثل از این جهت به نظر من احمقانه هست.
هر موقع مایکروسافت اومد سیستم عامل ساخته شده توسط شما رو دزدید شما هم برو مقابله به مثل کن (باز منطقی نیست ...).
در بیش از 90 درصد موارد شرکت ها تحریم نمی کنند بلکه قانون کشورشون هست و مجبور به اجرا هستند.
یک نکته هم هست
چند درصد ما یک ایمیل ساده برای اون شرکت ها ارسال کردیم که آقا ما در این شرایط هستیم آیا راضی هستی کرک شده استفاده کنیم؟یا نه؟ اگه میشه راهی فراهم کن.
بلاخره باید یه تعداد درخواست دریافت کنند تا ذهنیتشون نسبت به ما عوض بشه یا خیر؟
ببنید من کرک رو تایید نمیکنم! شما میگی باید اورجینال باشه منم میگم بنا به این دلایل نمیشه
بنده تایید نمیکنم بلکه دارم واقیعت هارو میگم
در مورد سیستم عامل ویندوز که میفرمایی ماکروسافت ازت بدزده ! والا همین مونده ویندوزم دستو پا در بیاره چندتا هم بزنه تو گوشم! جدیدا مخصوصا ویندوز 10 لامصب همچیش زوریه
نگران شرکت های مثل ماکروسافت و گوگل نباشید اونا چه اورجینال چه کرک شده نفع خودشونو میبرن
حالا باور میکنید یا نه منم از خدامه اورجینالشو تهیه کنم ولی نمیشه باور کن :)

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه جوری میگید ما ایرانیا انگار خارجیا کرک استفاده نمیکنن!
والا 99%کرک نرم افزارا و اسکریپت هارو همون خارجی ها نوشتن
برنامه ای رو تا حالا دیدید ایرانیا کرک کرده باشن؟؟
کرک استفاده کردن غلطه
اما هم تحریمیم هم امکان خرید فراهم نیست
یه چیزی هست بنام حقوق بشر و قانون حمایت از مصرف کننده
یه شرکتی وقتی اونقدر گسترده شد که طیف وسیعی از مصرف کننده رو در برگرفت.انحصار شد،مثل مثلا مایکروسافت که ویندوزش رو هشتاد درصد سیستم های دنیا نصبه،دیگه حق نداره سلیقه ای عمل کنه.حق نداره به یه قشر خاصی از جمعیت خدمات نده!سی پنل هم همینطور whmcs هم همینطور
ویژوال استودیو رو من اگر بخوام بخرم باید کلیه چپمو بفروشم!دلار سی هزار ریاله یعنی باید سی هزار تا بدم تا یدونه بگیرم!ارزش پولمون انقدره.
خب چکار کنم؟؟برنامه دیگه ای مثل ویژوال استودیو هست تا بتونم باهاش سی شارپ دات نت و asp.net کد بزنم؟؟
ما خیلی از اون خارجیا طلب کاریم.حلاله حلاله

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
یه جوری میگید ما ایرانیا انگار خارجیا کرک استفاده نمیکنن!
والا 99%کرک نرم افزارا و اسکریپت هارو همون خارجی ها نوشتن
برنامه ای رو تا حالا دیدید ایرانیا کرک کرده باشن؟؟
کرک استفاده کردن غلطه
اما هم تحریمیم هم امکان خرید فراهم نیست
یه چیزی هست بنام حقوق بشر و قانون حمایت از مصرف کننده
یه شرکتی وقتی اونقدر گسترده شد که طیف وسیعی از مصرف کننده رو در برگرفت.انحصار شد،مثل مثلا مایکروسافت که ویندوزش رو هشتاد درصد سیستم های دنیا نصبه،دیگه حق نداره سلیقه ای عمل کنه.حق نداره به یه قشر خاصی از جمعیت خدمات نده!سی پنل هم همینطور whmcs هم همینطور
ویژوال استودیو رو من اگر بخوام بخرم باید کلیه چپمو بفروشم!دلار سی هزار ریاله یعنی باید سی هزار تا بدم تا یدونه بگیرم!ارزش پولمون انقدره.
خب چکار کنم؟؟برنامه دیگه ای مثل ویژوال استودیو هست تا بتونم باهاش سی شارپ دات نت و asp.net کد بزنم؟؟
ما خیلی از اون خارجیا طلب کاریم.حلاله حلاله
منم اینارو میگم ولی ملت خود جوش که قبول نمیکنن تا به ما میرسن همه تریپ ادم خوبارو در میارن دوس دارن بهشون بگی خوب! خوب دلیل و منطق بعضی وقتا خوبه
الان برید روسیه و چین تماما از دم کرک هست اونا تازه پول دارم هستن خیلی از ما مدرنیته ترم هستن!
همون روز که ویندوز جدید یا بازی جدید میاد بیرون فرداش کرکشو تولید میکنن

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یکی همین تم رو بده من ندونم از کجا دانلود شده و کی فارسیش کرده
از شانس من یه جا دانلود کردم تو راهنماش زده بود از ووکامرسه
بابا من این تم رو میخوام چه کنم؟
از وو کامرس بخرم؟ از اصلیش بخرم و فارسیش کنم ؟
من چه کننننممممممممممممم؟

بالا