• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیفیت صفحه نمایش کدوم گوشی تا رنج 1 ملیون از همه بهتره؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
مرد حسابی از کی تا حالا سایت ایرانی شده منبع مقایسه معتبر؟ سونی به اون عظمتو چطور زیر سوال میبری به این راحتی؟ لابد glx از سونی هم بهتره[emoji50]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
چون شما z1 داری سونی بهتره؟ :D
گوشیه دیگه دست نگرفتی 172 گرم گوشیو دمبل بزنیم بهتره
اینم لینک به روزش که گوشی های جدید 2014 رو گذاشته
http://www.tomsguide.com/us/best-smartphones,review-2223.html
سونی به اون عظیمت!!!
تو ساله 2014 کدوم گوشیش از برندای دیگه سرتر بوده میتونم بپرسم ؟
اصلا 2013 کدوم گوشیش؟
حتما z1 با صفحه tft میخواد بگه من از همه بهترم ؟ وقتی که فناوری همه گوشی ها به ips با super led رسیده!!!
172 گرم گوشی ؟؟ نوت 3 از هر لحاظ ازش سرتره این وزنو نداره :D
گوشی 5 اینچی سامسونگ 150 گرم نیست حتی 140 گرم !!!
s4 اومد با وزن معادل 130 گرم z1 ّبا وزن 172 گرم 42 گرم بیشتر!!! با اضافش میشه یه گوشه دیگه ساخت
اندازه نوت 3 با صفحه 5.7 اینچ با Z1 با صفحه 5 اینچ که مفیدش 4.7 اینچه رو ببین البته نوت 3 فبلته
Samsung-Galaxy-Note-3-vs-Sony-Xperia-Z1-01.jpg
واقعا این گوشیه یا فبلته 2 سانت از بالا 2 سانت از پایینشو چی ریخته؟ سرب؟ :D
بابا بیخیال منم به این میگیرم که شما سونی داری و از روی تعصب روی گوشیت داری اینو میگی :general304:

@pavilion داداش بیا قضاوت کن :D

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چون شما z1 داری سونی بهتره؟ :D
گوشیه دیگه دست نگرفتی 172 گرم گوشیو دمبل بزنیم بهتره
اینم لینک به روزش که گوشی های جدید 2014 رو گذاشته
http://www.tomsguide.com/us/best-smartphones,review-2223.html
سونی به اون عظیمت!!!
تو ساله 2014 کدوم گوشیش از برندای دیگه سرتر بوده میتونم بپرسم ؟
اصلا 2013 کدوم گوشیش؟
حتما z1 با صفحه tft میخواد بگه من از همه بهترم ؟ وقتی که فناوری همه گوشی ها به ips با super led رسیده!!!
172 گرم گوشی ؟؟ نوت 3 از هر لحاظ ازش سرتره این وزنو نداره :D
بابا بیخیال منم به این میگیرم که شما سونی داری و از روی تعصب روی گوشیت داری اینو میگی :general304:
دری وری نگو خوهشا
اولا z2 صفحش به کل تغییر کرده اول برو ببین بعد بیا با من صحبت کن
ثانیا شما که میگی در حد کدوم گوشیا بوده مگه گوشیای هم ردش چی دارن؟
جز این بوده بهترین سی پی یو بیشترین رم با کلی قابلیت و دوربین 20 و ساپورت sd card تا 128 گیگ و همچنین ضد ابی داره؟مگه همش به وزنه؟ اصلا وزن زیادش تو دست حس نمیشه که اونم بخاطر پخش اون 170 گرمه
پیشنهاد میکنم بری مشخصات سری زد سونی رو با همرده ها مقایسه کنی ببینی واقعا چی کم داره بعد بیا با من دهن به دهن کن! هم دیزاین سونی به 100 تا سامی و ال جی میارزه! از UI سونی هم نمیگم که چقدر از TouchwiZ سامی روونتر و خوشگل تره
پ.ن: من با اکثر این گوشیایی که شما عکسشو دیدی کار کردم میدونم چی بگم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پ.ن 2: چرا ویراش میکنی
این پایین خالی گذاشتن سونی تو سری زد خیلی خوبه باعث میشه بتونی دستتو روش بذاری و راحت گوشیو تو دستت بگیری
پ.ن: صفحه نمایش سامسونگ کاملا اغراق امیزه بر عکس z2 کلا سونی نمایش رنگش طبیعی تره.این دلیل نمیشه سامی حتما برتر باشه

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اگه صفحه نمایش با رنگ های جذاب میخوای نوت 2 و نوت 3 نئو.
بنظره من سونی تا زد 1 اصلا صفحه نمایش خوبی نداره.زد 2 یکم بهتره.ولی زد 3 یکی از بهترین صفحه نمایش ها در حال حاضر داره.
اگه رنگ های دقیق میخوای یکی از آیفون ها.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
پ.ن 2: چرا ویراش میکنی
این پایین خالی گذاشتن سونی تو سری زد خیلی خوبه باعث میشه بتونی دستتو روش بذاری و راحت گوشیو تو دستت بگیری
پ.ن: صفحه نمایش سامسونگ کاملا اغراق امیزه بر عکس z2 کلا سونی نمایش رنگش طبیعی تره.این دلیل نمیشه سامی حتما برتر باشه

ویرایش کردم که یکی بیاد شمارو قانع کنه تهش اضافه کردم

اگه صفحه نمایش با رنگ های جذاب میخوای نوت 2 و نوت 3 نئو.
بنظره من سونی تا زد 1 اصلا صفحه نمایش خوبی نداره.زد 2 یکم بهتره.ولی زد 3 یکی از بهترین صفحه نمایش ها در حال حاضر داره.
اگه رنگ های دقیق میخوای یکی از آیفون ها.
الان این آقا هم داره حرف الکی میزنه؟
z3 زد با صفحه نمایش خوب وقتی همه دارن اولترا اچدی میزنن!!!اینم در نظر باید گرفت

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ویرایش کردم که یکی بیاد شمارو قانع کنه تهش اضافه کردم

الان این آقا هم داره حرف الکی میزنه؟
z3 زد با صفحه نمایش خوب وقتی همه دارن اولترا اچدی میزنن!!!اینم در نظر باید گرفت
اتفاقا همین اقا داره میگه z3 یکی از بهترین صفحه نمایش هارو داره این یک قشنگ چشاتو وا کن
ثانیا بحث رزولیشن یه بحث قدیمی در مورد ایفونم هست که تا 5s کم بود! واقعیت امر اینه که انسان از یه تراکم پیکسلی بیشتر نمیتونه تشخیص بده و بیشتر گذاشتنش چیزی جز تبلیغ و مصرف بیشتر باطری نداره
ثالثا اینم از یاد نبریم سامسونگ با تقلب در بنچمارک چه گندی به بار اورد
همش اعداد و ارقام نیست

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اتفاقا همین اقا داره میگه z3 یکی از بهترین صفحه نمایش هارو داره این یک قشنگ چشاتو وا کن
ثانیا بحث رزولیشن یه بحث قدیمی در مورد ایفونم هست که تا 5s کم بود! واقعیت امر اینه که انسان از یه تراکم پیکسلی بیشتر نمیتونه تشخیص بده و بیشتر گذاشتنش چیزی جز تبلیغ و مصرف بیشتر باطری نداره
ثالثا اینم از یاد نبریم سامسونگ با تقلب در بنچمارک چه گندی به بار اورد
همش اعداد و ارقام نیست

رزولیشن همون کیفیت صفحست گرامی اینارو نمیدونی میخوای بگی صفحه شناسی؟؟
وقتی پیشرفت شرکت به جایی رسیده که الترا اچدی بزنه چه کاریه که بخواد به فول اچدی کیفیت بده
طرف اومد تو اواخر 2014 زد3 زده با این صفحه نوت 3 کی در اومد؟؟؟ حد اقل 1 سال فاصلست
نتیجه میشه گرفت سونی قشنگ 1 سال از شرکتایی مثل سامسونگ و الجی عقبه حتی فکر کنم هواوی ازش سرتره وقتی اسند میت 7 رو دیدم دیگه حرفی واسه گفتن باقی نذاشت!!!
وقتی الجی جی 2 رو داد سامسونگ اس 4 سونی اومد زد1 رو با صفحه tft زد بیرون در حالی که هواوی p6 رو ips تولید کرد!!!
شاید بشه سونی رو با هواوی مقایسه کرد :D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
هر چی هست ادم وقتی یه گوشی ایفون و سونی دستش میگیره حس یه گوشی گرون قیمتو داره نه مثل سامسونگ طراحی همشون دقیقا یه جور فقط صفحه کوچیک بزرگ شده
باز همین سونی پشتش شیشه فشرده هست دورش الومینیوم پلاستیک نیست که حالت بهم بخوره بگی ای بابا n قدر پول دادم برای اسباب بازی

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
هر چی هست ادم وقتی یه گوشی ایفون و سونی دستش میگیره حس یه گوشی گرون قیمتو داره نه مثل سامسونگ طراحی همشون دقیقا یه جور فقط صفحه کوچیک بزرگ شده
باز همین سونی پشتش شیشه فشرده هست دورش الومینیوم پلاستیک نیست که حالت بهم بخوره بگی ای بابا n قدر پول دادم برای اسباب بازی

:general304:
شما تو عوض کردن بحث خیلی خوبیا تو یه چیزی کم میاری میپری رو یه چیزه دیگه :D:general404:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
رزولیشن همون کیفیت صفحست گرامی اینارو نمیدونی میخوای بگی صفحه شناسی؟؟
وقتی پیشرفت شرکت به جایی رسیده که الترا اچدی بزنه چه کاریه که بخواد به فول اچدی کیفیت بده
طرف اومد تو اواخر 2014 زد3 زده با این صفحه نوت 3 کی در اومد؟؟؟ حد اقل 1 سال فاصلست
نتیجه میشه گرفت سونی قشنگ 1 سال از شرکتایی مثل سامسونگ و الجی عقبه حتی فکر کنم هواوی ازش سرتره وقتی اسند میت 7 رو دیدم دیگه حرفی ئاسه گفتن باقی نذاشت
دقیقا تو راست میگی سونی 1 سال عقبه
وقتی معتقدی کیفیت صفحه نمایش به رزولیشنه من حرفی ندارم(واقعا مخی من خبر نداشتم!) ور میداری به لینک از یه سایت درپیت میدی تو منبع گذاشتی منم گذاشتم فرقشو ببین
راستی شما که اینقدر فول اچ دی الترا اچ دی میکنی نوت 4 الترا اچ دی کرده یعنی s5 که فلگ شیپ شما در زمان سونی z2 حساب میشه همچین خبریم نبوده!

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
بابا دعوا نکنین!:confused: من هر تاپیکی میرم دعوا میشه.:D
من صفحه نمایش QHD در حال حاضر بیشتر بازی با اعداد میدونم.تلویزیون 40 یا 50 اینچ نیست که تاثیرش بخوبی مشخص بشه.
بنظره من سونی کار خیلی خوبی کرد QHD نزد چون این باعث میشه سال های بعد بازی ها بهتر اجرا کنه.
دقیقا همینه که آیفون 5 اس میتونه سال ها کارایی برای بازی ها داشته باشه بخاطره رزولوشن پایینی که داره.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
:general304:
شما تو عوض کردن بحث خیلی خوبیا تو یه چیزی کم میاری میپری رو یه چیزه دیگه :D:general404:
اینا تو مقایسه گوشی حساب نمیشه؟
تو همین فروم تو بخش مشاوره خرید ماشین همه میگن l90 بگیر ولی چرا میرن پارس و 206 میگیرن؟ بله به خاطر قیاقه! چون قرار نیست فقط با ارقام بازی کنن میخوان با ماشین و موبایلشون هم حال کنن! طراخی سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره اگه داره شما بیار یکم بخندیم[emoji51]

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من صفحه نمایش QHD در حال حاضر بیشتر بازی با اعداد میدونم.تلویزیون 40 یا 50 اینچ نیست که تاثیرش بخوبی مشخص بشه.
بنظره من سونی کار خیلی خوبی کرد QHD نزد چون این باعث میشه سال های بعد بازی ها بهتر اجرا کنه.
دقیقا همینه که آیفون 5 اس میتونه سال ها کارایی برای بازی ها داشته باشه بخاطره رزولوشن پایینی که داره.
از حق نگذریم واقعیت همینه
یه تلویزیون مهمه رزولیشن فوق بالا باشه چون 40 50 اینچه نه 5-6 اینچ!

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
اینا تو مقایسه گوشی حساب نمیشه؟
تو همین فروم تو بخش مشاوره خرید ماشین همه میگن l90 بگیر ولی چرا میرن پارس و 206 میگیرن؟ بله یه خاطر قیاقه! چون قرار نیست فقط با ارقام بازی کنن میخوان با ماشین و موبایلشون هم حال کنن! طراخی سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره اگه داره شما بیار یکم بخندیم[emoji51]

شما چون این حسو داری دلیل نمیشه همه این حسو داشته باشن!!!!
من اصلا از قیافه اکسپریا خوشم نمیاد / حتی فناوری گوریلا گلس هم نداره هی باید آدم بره خشگیر نصب کنه روش :/
ببین عزیز این عکس مقایسه از صفحه 4 تا گوشیه که همزمان وارد بازار شدن ببین کدوم کیفیتش بهتره من حرفی نمیزنم
maxresdefault.jpg

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
منم با این نظر موافقم
این فقط از سره لجبازیه 2 تا شرکت سامسونگ و الجیه که در حد مرگ با هم تو رقابتن و شرکتای دیگه اصلا واسشون مهم نیست
اما این دلیل بر این نیست بگیم فرقی نمیکنه حتما فرقی توش هست و خواهد داشت
از آیفون که بگذریم چون برنامه نویسیش ios هست که طرفدارای مخصوص خودشو داره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما چون این حسو داری دلیل نمیشه همه این حسو داشته باشن!!!!
من اصلا از قیافه اکسپریا خوشم نمیاد / حتی فناوری گوریلا گلس هم نداره هی باید آدم بره خشگیر نصب کنه روش :/
ببین عزیز این عکس مقایسه از صفحه 4 تا گوشیه که همزمان وارد بازار شدن ببین کدوم کیفیتش بهتره من حرفی نمیزنم
مشاهده پیوست 687703
جون من برو یه نظر سنجی بزن ببین به اکسپریا بیشتر رای میدن یا ساسونگ
گوریا گلاس اینا هم همش حرفه سونی نیاز به این بازیا برای فروختن گوشیش نداره صفحه سونیم ضد خشه فقط اسمش مثل سامسونگ گوریلا نیست
ضنا من نظر شما رو به این جلب میکنم
TypeIPS LCD capacitive touchscreen, 16M colorsSize1080 x 1920 pixels, 5.2 inches (~424 ppi pixel density)MultitouchYes, up to 10 fingersProtectionShatter proof glass - Triluminos display
- X-Reality Engine
یکم در مورد Reality x و Triluminos سرچ کن دستت بیاد چی هستن
راستی اینم ببین
http://www.zoomit.ir/articles/mobile/11646-lg-g3-qhd-display-measure-against-fhd-pixel-density
حالا بگو خداوکیلی میارزه اون اعداد و ارقام؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
جون من برو یه نظر سنجی بزن ببین به اکسپریا بیشتر رای میدن یا ساسونگ
گوریا گلاس اینا هم همش حرفه سونی نیاز به این بازیا برای فروختن گوشیش نداره صفحه سونیم ضد خشه فقط اسمش مثل سامسونگ گوریلا نیست
ضنا من نظر شما رو به این جلب میکنم
TypeIPS LCD capacitive touchscreen, 16M colorsSize1080 x 1920 pixels, 5.2 inches (~424 ppi pixel density)MultitouchYes, up to 10 fingersProtectionShatter proof glass - Triluminos display
- X-Reality Engine
یکم در مورد Reality x و Triluminos سرچ کن دستت بیاد چی هستن
راستی اینم ببین
http://www.zoomit.ir/articles/mobile/11646-lg-g3-qhd-display-measure-against-fhd-pixel-density
حالا بگو خداوکیلی میارزه اون اعداد و ارقام؟

بیخیال بابا صفحه کواد اچدی شد حرف
گوریلا گلس شد حرف
172 گرم شد حرف
اندازه یه فبلته اما گوشیه به قول سونی اونم شد حرف
شما میگی بنچمارک حرفه من عکس گذاشتم جواب ندادی بازم شد حرف
باشه شما درست میگی بیخیال
اصلا سونی بهترین گوشیارو میزنه

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
از حق نگذریم واقعیت همینه
یه تلویزیون مهمه رزولیشن فوق بالا باشه چون 40 50 اینچه نه 5-6 اینچ!

در اینکه در آینده همه ی گوشی ها QHD میشن شکی نیست ولی این موضوع نباید ملاک انتخاب قرار بگیره.
در حال حاضر چیزی جز مصرف بیشتر باتری و قدیمی شدن گوشی نداره.
منم با این نظر موافقم
این فقط از سره لجبازیه 2 تا شرکت سامسونگ و الجیه که در حد مرگ با هم تو رقابتن و شرکتای دیگه اصلا واسشون مهم نیست
اما این دلیل بر این نیست بگیم فرقی نمیکنه حتما فرقی توش هست و خواهد داشت
از آیفون که بگذریم چون برنامه نویسیش ios هست که طرفدارای مخصوص خودشو داره
داداش رزولوشن بالا تو گوشی 5 اینچی زیاد فرق نداره.بهتر نبود نوت 4 فول اچ دی میشد و باتری خودش که عالی هست عالی تر میکرد؟
زد 3 باتری فوق العاده ای داره.هر چند بعید میدونم زد 4 QHD نشه چون تو اندرویدی ها هر کمپانی بازی با اعداد نکنه همه فکر میکنند عقب مونده!
gsmarena_222.jpg

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بیخیال بابا صفحه کواد اچدی شد حرف
گوریلا گلس شد حرف
172 گرم شد حرف
اندازه یه فبلته اما گوشیه به قول سونی اونم شد حرف
شما میگی بنچمارک حرفه من عکس گذاشتم جواب ندادی بازم شد حرف
باشه شما درست میگی بیخیال
اصلا سونی بهترین گوشیارو میزنه