پس تصویب شد...
فقط می مونه از نزدیک ببینم. با توجه به اینکه صفحه اش یکم بزرگه نمی دونم کار باهاش برام راحته یا نه.
چی تصویب شد؟؟؟
چیو انتخاب کردی بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟
یه گوشیه دیگه اینقد بالا پایینش نکن یه چیزی میگیری سه چهار سال دستته
پس تصویب شد...
فقط می مونه از نزدیک ببینم. با توجه به اینکه صفحه اش یکم بزرگه نمی دونم کار باهاش برام راحته یا نه.
وقتی نوت 3 هست به اینا فکر نمیکنمنه خوب باز هر چی هست گوشی هم هست یعنی میتونی دستت بگیری ، بذاری تو کیف اگه بخوای این کارو بکنی خیلی عالیه هم صفحه بزرگ داری هم سخت افزار قوی هم گوشی شیک و عالی
من اگه بخاطر مشکل جیب جا شدن نبود جای زد الترا میگرفتم.
پ.ن : کاربرد یه گوشی از تبلت خیلی خیلی بالاتره
زد اولترا البته بعد از رویت از نزدیک تایید نهایی می شه....
برای اندازه اش دل می زنم.
وقتی نوت 3 هست به اینا فکر نمیکنم
چه ایرادی از این گوشی میتونی بگیری؟ بهترین فبلت از هر نظر
بخوام در حد و اندازه زد الترا بگیرم میرم سراغ g pro 2 نیازی هم به معرفی نداره
هم گوشی های الجی خوش دسته هم کیبورد اندرویدش نظیر نداره
یه g750 بگیر کلکو بکن میرزه واقعا نسبت به قیمتش
از اینکه تا این مرحله مارا همراهی کردید کمال تشکر را داریم و به رسم یادبود یه مدال افتخار تقدیمتون می کنیماین بحث خودش 1 میلیون خرج داره من کناره گیری میکنم
جز دعوا و تعصب گرایی چیزی نداشت :general505:از اینکه تا این مرحله مارا همراهی کردید کمال تشکر را داریم و به رسم یادبود یه مدال افتخار تقدیمتون می کنیم
داداش سخت نگیر اول برو زد الترا ببین میبینی عاشقش شدی به جا یکی دو تا خریدی یکیم برای من پیش خودمون باشه:general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503::general503:
من اصلا گوشی خواستم؟ من به ساحت مقدس 1280 با اون چراغ قوه اش توهین نمی کنم سرش هوو بیارم!!!
گوشی نمی خریییییییییم
ختم کلام:general705:
شما اخر چی خریدی؟از اینکه تا این مرحله مارا همراهی کردید کمال تشکر را داریم و به رسم یادبود یه مدال افتخار تقدیمتون می کنیم
زد یا زد الترا؟سونی زد خریدم!
حاجی ، شما که دنبال بهترین صفحه نمایش بودی، بدترین صفحه نمایش خریدی!Z
نتونستم با اولترا کار کنم
کاشکه یه همرده میگرفتی صفحه زد یجورایی از هم رده ها بدتره! مخصوصا زاویه ایناZ
نتونستم با اولترا کار کنم
مگه زد چقدر بیشتر از اس 3 اشغاله!!!؟شما یه اس3 بخر 800.راضی خواهی بود.
پول جای این اسباب بازی های آشغالی نریز دور.