• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرانفروشی دیجیکالا

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
برای خیلی از افراد سایت دیجی کالا مرجع قیمت گذاریه و هر چی میخوان بخرن قیمتش رو با قیمت این سایت میسنجن در بسیاری از موارد واقعا قیمت های دیجیکالا عالیه مثلا تبدیل OTG میده به قیمت 2200 تومن جنس نسباتا خوب که همون تبدیل نوع آشغالش رو فروشنده مترو میده 10 هزار تومان ولی در مورد برخی کالا ها به شدت اختلاف قیمت وجود داره اونم از نوع عجیبش.

دو مورد کالا که خودم خریدم در چند روز گذشته رو اشاره میکنم:

1.میخواستم یه دستگاه ایکس باکس وان اس بخرم دیجی کالا میداد 8300 که خریدم رو نهایی کردم پرداخت هم کردم که بعدش یه فکری به سرم زد دیدم فروشنده کالا گروه آورند هست..اسمش رو تو گوگل زدم دیدم خودشون فروشگاه اینترنتی دارن و همون کالا رو دارن 7450 میدن باهاشون تماس گرفتم گفتم ایا این کالا دقیقا همونی که به دیجی میدین؟گفتن بله در مورد اختلاف قیمت هم گفتن اون پورسانت خود دیجی کالاست..خلاصه خردیم رو از دیجی کنسل کردم مستقیم از خود شرکت تامین کننده خریدم تازه همون روز برام رایگان ارسال کردن در صورتیکه دیجی کالا 3 روز بعد به دستم میرسوند.

2.یک دستگاه پکیج دیواری بوتان مدل پارما 22 میخواستم بخرم.دیجی کالا قیمت زده 11500..این بار گول نخوردم دیدم فروشنده اش شرکت تهویه سیتی هست..باز سرچ زدم و سایت و شماره تماس شون رو پیدا کردم تماس گرفتم همون پکیج رو خریدم 9 تومن..خیلی تفاوته ها..دو نیم میلیون میرفت تو پاچم اگه از دیجی میخردیم..

در قسمت پیشنهاد و انتقاد دیجی اومدم تیکت زدم و قضیه رو گفتم بهم گفتن در زیز قیمت هر کالا گزینه "آیا قیمت بهتری سراغ دارید" وجود داره..اونجا میتونید آدرس سایتی که قیمتش کمتر هست رو بزنید ما بررسی میکنیم..منم زدم هنوز بعد از گذشت دو هفته هیچ تغییر قیمتی ندادن..

توصیه به دوستان اینکه در مورد خرید کالاهایی که فروشنده اش خود دیجی نیست متاسفانه دیجی کالا قیمتهای فضایی اعلام مکینه و پورسانت زیادی لحاظ میکنه برا خودش بهتره به فروشنده وصل بشید و با قیمت خیلی بهتر خرید کنید.
خرید از دیجی هیچ مزین خاصی نداره هوشیار باشیم پولمون رو دور نریزیم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیجی کالا از اعتماد عمومی که نسبت بهش وجود داشت سو استفاده کرد اون موقع که کالاهای خودش رو میفروخت همه چیز خیلی خوب بود ولی ترجیح داد یه واسطه باشه که با استفاده از اعتمادی که به برندش به وجود اومده پول در بیاره.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

بله. برای خرید عطر و ادکلن جستجو کردم دیدم یکی از همان فروشندگان در سایت خودش ارزانتر می فروشد دیگر رفتم از همانجا از خودشان خریدم.اما مواردی همچون لباس وهارد اکسترنال و این چیزها هر چه پارسال از دیجی کالا خریدم بسیار خوب بوده.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
ما مواردی همچون لباس وهارد اکسترنال و این چیزها هر چه پارسال از دیجی کالا خریدم بسیار خوب بوده.

بله منم در ابتدای عرایضم گفتم در مورد برخی کالاها بی رقیه تو قیمت ولی چند میلیون گرون تر فروختن جنسی که خیلی راحت میشه از سایتهای دیگه و حتی ارزونتر از سایت بصورت حضوری از بورس اون کالا خریداری کرد خیلی زشته
من پکیج رو به دلیل نرفتن به بازار و دم در تحویل گرفتن از سایت خریدم 9 تومن (دیجی میداد 11500) و گرنه فروشگاه های تو خیابون تخت جمشید که بورس سرمایش و گرمایش هستن 8700 هم پیدا میشد

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بله منم در ابتدای عرایضم گفتم در مورد برخی کالاها بی رقیه تو قیمت ولی چند میلیون گرون تر فروختن جنسی که خیلی راحت میشه از سایتهای دیگه و حتی ارزونتر از سایت بصورت حضوری از بورس اون کالا خریداری کرد خیلی زشته
من پکیج رو به دلیل نرفتن به بازار و دم در تحویل گرفتن از سایت خریدم 9 تومن (دیجی میداد 11500) و گرنه فروشگاه های تو خیابون تخت جمشید که بورس سرمایش و گرمایش هستن 8700 هم پیدا میشد
درود

بله همینگونه ست. برای همین نوشتم چیزهایی که پارسال خریدم..امسال که ماههاست از انجا چیزی نخریدم و خشمگینم که چرا با اینکه نوشته بودند هر خرید طلا 150 امتیاز ، امتیازی نیافزوند؟ :oops:می توانستند دست کم نوشته خودشان را از انجا بردارند! :mad:

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
دیجی کالا خیلی خیلی گران فروشه و روی هر جنسی که میزاره برای فروش کلی سود میکشه روش
خوش به حال صاحب دیجی کالا چون هر دقیقه میلیاردی پول میره حسابش !!!!!!!!!!!!!

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
ببینید چیزی که شما میگید هم درسته هم غلط ، قیمت اجناس خود دیجی کالا فقط ارتباط مستقیم داره با دیجی کالا بقیه فروشنده ها خودشون قیمت جنسشون رو تعیین میکنند ، حالا یه فروشنده دقیقا همون قیمتی که تو سایت خودش زده رو میزنه یه فروشنده دیگه هم بنا به دلایل مختلف بالاتر میزنه (عکس ها رو ببینید ) من همین دو روز پیش خواستم یه گوشی بخرم کل نت رو زیر و رو کردم و ده جا تو شیراز و اهواز زنگ زدم آخرش دیدم دیجی کالا از همه داره ارزونتر میده ، خود خریدار باید حواسش جمع باشه . وقتی گرون میده نخرید وقتی مناسب میده هم استفاده کنید
Screenshot_2020-12-08-15-07-54-511_com.digikala.diagon.jpgScreenshot_2020-12-08-15-07-09-794_com.android.chrome.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دیچی کالا چند وقتی هست که بسیاری از کالاها رو با قیمت بالاتر از بازار میفروشن، بهتره حتما قبل از خرید یکبار سرچ کنید و مطمئن بشید که قیمتشون حداقل خیلی بالاتر از بازار نیست و بعد برای خرید تصمیم بگیرید.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
مسولیت این گران فروشی در هر حال بر عهده خود خود دیجی کالاست نه کس دیگه ای
ببین دیجی کالا بستری فراهم کرده که چندین فروشگاه با هم رقابت کنند تا مصرف کننده بهترین قیمت رو انتخاب کنه ، همیشه هم کسی که مناسب ترین قیمت رو داره یا بیشترین امتیاز میشه فروشنده دیفالت یک کالا ، حالا این وسط فروشنده دلش نمی‌خواد فروش بیشتر کنه به نظر من تقصیر دیجی کالا نیست ، نمیشه هم انتظار داشت دیجی بابت خدماتی که میده از فروشنده پورسانت نگیره

pershima

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
دیجی کالا از اسمش داره سوءاستفاده میکنه
یه ترازو خواستم از دیجی کالا بخرم قیمتش 500بود همون مدل رو390 از یه سایت دیگه تهیه کردم

T_O_R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
هوشیار باشیم پولمون رو دور نریزیم
اینجا کسی صداتون رو نمیشنوه
برید توییتر با هشت #دیجی_کالا #دیجیکالا پست بزارید
اگر متن طولانی بود رشته توئیت بزارید یعنی متن رو که نوشتید در جواب همون متن ادامش رو بنویسید میشه رشته توئیت
مثلا اینطوری
شبکه های اجتماعی غیر قابل سانسور هستن و امکان بستن کامنت ها وجود نداره و هر کی هر چی مینویسه
حتی میتونی زیر پست های خود دیجی کالا حرفت رو بزنی
اینا مسئولش هستن

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
گران فروشی 1.5 میلیون تومنی موتور سیکلت:

قيمت اين موتور ديجي کالا که فروشنده اش پدال موتوره :

1.jpg

حالا همين موتور سايت پدال موتور:

2.jpg

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
هدف خراب کردن دیجی نیست فقط آگاهی دادن به خریداره که برای کالاهایی اینچنینی حتما سایر فروشگاه ها رو بررسی نمایید.

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
بماند که لپتاپ ۳۰۰۰ دلاری رو تا ۳۰ میلیون تومن تو ایران گرونتر میفروشن
ولی دیجی دزد هم ‍۱۰ میلیون تومن گرونتر میده

دیجی

لوتوس

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این موضوع رو من هم اطلاع داشتم و همیشه اول سعی میکنم خود فروشنده رو پیدا کنم و در صورتیکه جنسی رو خیلی ارزون تر میده مستقیم خرید کنم. اما دیجی کالا هم با همین تیکت ها و کامنت هایی که میبینه به زودی دوزاریش میافته و احتمال داره که یا نام فروشنده ها رو از سایتش حذف کنه و فقط با کد معرفیشون کنه یا اینکه این رو به قوانینش اضافه کنه که فروشنده ها در سایت های خودشون حق فروش کالا با قیمتی پایین تر از قیمت دیجی کالا رو ندارند و در صورتیکه از این قانون سرپیچی کنند از دیجی کنار گذاشته میشن.

اون لینک آیا قیمت بهتری سراغ دارید هم به نوعی برای رصد فروشنده ها و بازار انجام میشه. بعضی فروشنده ها هم از قیمت دیجی کالا سو استفاده می کنند و قیمت رو همون قیمت دیجی کالا قرار میدن که این به ضرر مصرف کننده و به نفع فروشنده هست.

یک نکته هم اضافه کنم و اون اینکه اگه میبینید در دیجیکالا کالایی اختلاف قیمت قابل توجهی با قیمت اصلی خود فروشنده نداره، از همون دیجی بخرید چون امکان بازگشت کالا به شما این امکان رو میده که در صورت وجود ایراد، کالا رو با کمترین دردسر مرجوع کنید. در صورتیکه مرجوع کردن کالا به فروشندگان خرده و پس گرفتن پول ازشون کاری تقریباً غیر ممکنه.

چند وقت پیش من خودم یک ساعت خریدم که متاسفانه فیک بود و دیجی راحت قبول کرد و پیکش اومد تحویل گرفت و پول رو فرداش به حسابم واریز کردند. یک میکروفون هم چند روز پیش خریدم که اونم خرابه و قراره مرجوع بشه. اگه اینا رو از فروشنده ای غیر از دیجی خریده بودم امکان نداشت به این سادگی زیر بار بره و به این راحتی بتونم پس بدم و پولم رو بگیرم.

Last edited:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یک نکته هم اضافه کنم و اون اینکه اگه میبینید در دیجیکالا کالایی اختلاف قیمت قابل توجهی با قیمت اصلی خود فروشنده نداره، از همون دیجی بخرید

بله بهترین مزیت خرید از دیجی همین مورد هست.

بالا