• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرانفروشی دیجیکالا

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
با این که دیجی کالا رو یه گرانفروش می شناسم
امروز یه چیز جالب بر خوردم
علف زن آلمانی رو خود فروشنده : دیجی کالا یه ماه پیش می فروخت 4.5 من هم حماقت کردم نخریدم
الان فروشندش عوض شده 7.5 می فروشه
به یه مغازه تو بازار زنگ زدم گفت 8900

باز خیلی خوبه که قیمت جنس دست آدم میاد و هر کسی نمی تونه تو پاچه آدم بکنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من همیشه. قیمت هارو در میارم و بعدش خرید میکنم :cool:

KoenigTiger

Registered User
لایک‌ها
217
رویه دیجیکالا در گرانفروشی روشن و هویداست.
و اغلب هم باعث برهم خوردن قیمت بازار و افزایش میزان گرانفروشی دیگران میشه، چون تبدیل به سایت پر بازدید و مرجعی شده و ملت اون رو ملاک قرار میدند برای فروش اجناس خودشون.
فقط و فقط در معدود دفعاتی یک یا چند کالا رو میشه به قیمت بهتر تهیه کرد ازشون.
اگر عزمی برای برخورد با گرونفروش و کمفروش وجود نداره این خود مردم باید باشند که گرانفروش رو تحریم کنند.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دیجی کالا فقط برای افرادی که توی شهری جز تهران زندگی میکنن مناسبه ! اونم نه برای همه اجناسش برای یه سری موارد که جنس مورد نظر در دسترس نیست
در مورد گرانفروشی یا کم فروشی کالا ها , به نظرم افرادی که خرید کردن و فاکتور دارن , شکایت کنن از دیجی کالا به عنوان گران فروشی http://tazirat135.ir
علاوه بر گران فروشی , فروش کالای قاچاق هستش که هیچ نظارتی روش نیست و کمر تولید کننده داخلی رو شکونده
مردم باید مطالبه گر باشن و حقشون رو بگیرن , تا مردم اگاهی پیدا نکنن امثال این افراد توی هر حوزه ای وجود دارن و از ناآگاهی مردم سو استفاده می کنن !
خود من لپ تاپی که پارسال گرفتم , 4 میلیون زیر قیمت دیجی کالا خریدم ! در واقع من زیر قیمت نخریدم ! بازار همین قیمت و دیجی کالا با بالا بردن قیمت هاش باعث گران فروشی و بالا رفتن قیمت اجناس میشه , چون مرجع قیمت گذاری شده , همونطور که قوه قضاییه با سایتی مثل دیوار برخورد میکنه , باید قوه قضاییه , سازمان تعزیرات و بازرسی کل کشور به این قضیه ورود کنن
-----------------------------
در مورد مطالبه گر بودن ! فقط بحث در مورد دیجی کالا نیست در مورد همه چیزه ! از کارهای کوچیک روز مره , مثل گران فروشی و کم فروشی در نانوایی و مارکت ها گرفته تا مسائل دیگه ! اگر مردم از حق و حقوقشون اگاه باشن , در خرید هاشون دقت می کنن , جلوی دزدی هارو میگیرن , ولی وقتی مردم ازشون دزدی میشه و به خاطر نبود سیستم درست رسیدگی ازش میگذرن , دزدی ها بیشتر و بیشتر میشه !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من در حال حاظر تنها قابلیت خوبی که دیجی کالا داره مزیت مرجوعیش طی 7 روز هست...به جز این فعلا مزیت خوب دیگه ای نداره.
من سال پیش 1 هارد SSD 500 گیگ خریدم از وکیوم باز کردم انداختم تو دستگاه و 2 تا رم 8 گیگ کینگستون هم انداختم روش که اونم از دیجی خریده بودم تا 6 روزم کار کردم باهاش ..با نرم افزار های مختلف هم تست هارد گرفتم هیچ مشکلی نداشت..اما یک مشکل خیلی کوچیک داشت که خیلی رو مخ بود ولی در عمل واقعا هیچ مشکلی نداشت....تصمیم گرفتم هم هارد هم رم رو هر دو رو مرجوع کنم..مرجوع کردم با ذکر دلیل بعد از 4 روز کل پول ریختم به حسابم.

حالا شما فکر کن همین کالارو از جای دیگه میخریدین و میخواستین مرجوع کنین...طرف قطعا میگفت برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه..بعد 6 روز اوردی میگی پس بگیر..ببرش گارانتی اگه مشکل داره عموجون..باید کلی وقت میزاشتم و از کارم میزدم که ببرم گارانتی و با ذکر دلیل خودم بگم اینا مشکل داره و شاید اصلا گارانتی قبول نمی کرد..تازه کالا هم واقعا شاید مشکل نداشت و ممکن بود عدم ناسازگاری با مادربردم رو داشت که اون ایراد کوچیک پیش امده بود.
در کل به غیر مرجوعیش واقعا هیچ نکته مثبت دیگه ای ندیدم.

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
من گوشی a01 چند ماه پیش هر جا سوال کردم زیر 2300 نمیدادن دیجی میداد 2190 ,بزرگترین چیزی که دیجی داره اعتماده مردمه,ده ها بار برای گارانتی و جنس معیوب و سایتهای فیک مردم ضربه خوردن

END1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
طبق تجربه همین چند روزه اخیر.بدونه هیچ تحقیقی دریل سر هویه گیره نگهدارنده برد ذره بین و پراب مولتی متر از دیجی خریدم. وقتی این مطلبو دیدم گفتم هی وایه من لابد گرونتر خریدم اما دیدم نه تازه ارزونتر هم خریدم.باره دوم که خواستم هیتر بخرم دیجی میگفت2300 اما سرج کردم جاهای دیگه 1700 هم میدادن یعنی شیصد هزار ارزونتر اینو از دیجی نگرفتم.خلاصه بسته به جنس گاهی خرید از دیجی بصرفه تره گاهیم کلاه گشادی سره ادم میره. دقت کنید.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سایتهای ایمالز و ترب قیمتهای فروشگاههای مختلف برای هر کالا رو قرار میدن و قبل از خرید میتونید حدود قیمت رو راحت دربیارید .

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
از وقتی فروشنده ها اومدن دیجی گند زدن بهش
و خیلی از فروشنده ها عمدا قیمت مثلا یک کالا رو میزنه 20هزار تومن
تو مغازه خودش میده15 هزار تومن
به مشتری حضوری هم با افتخار میگه ببین این تو دیجی 20تومنه من رزونفروشم

END1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
hexman@رفیق پستت چرا پاک شد؟!!!

Amirarsalan76

Registered User
لایک‌ها
107
منم مشابه شما برام پیش اومده و یه تصفیه اب میخواستم بخرم
دیدم اسم تامین کننده رو زده تصفیه سازان مهر دنبالش رو گرفتم و رسیدم به شماره تماسشون هم مشاوره خوبی دادن که مدل مدنظرم رو انتخاب کنم هم مدلی که دیجی کالا توی شگفت انگیز میداد 3400 رو توی سایت خودشون زده بودن به 2900
بازم یه بن تخفیف 200 تومنی دادن بهم که که خیلی اختلافش شدو نصاب روهم فرستادن برای نصبش که از دیجی کالا میخریدم همچین کاری برام ممکن نبود
من که از خرید مستقیم راضی تر بودم تا از دیجی کالا .....

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
دیجی کالا واقعا رو به زواله
دیگه قدرت جواب دهی و پاسخ نداره
از امروز این پیام میاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اشتباه میکنی دیجیکالا ملاک قیمت گذاری نیست قیمت کف خیابونه
من اکثر موقعها جنسی که میخوامو تو دیجی تحقیق و انتخاب میکنم اما خرید نهایی رو از بیرون میکنم

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
من از اونموقع که دیجی کالا ماسک و احتکار کرد و توی اون شرایط اوایل کرونا که ماسک کمیاب بود متوجه کار نادرستشون شدم و دیگه خرید نکردم از دیجی کالا

با وجود که 5 سال تقریبن هر سه یا چهار ماه خریده‌ام انجام میدادم

بعد یکی بار بخصوص گوشی و هندزفری و ژل مو خارجی دیدم مغازه های اطراف خونمون با کلی احترام خیلی ارزونتر میدن و فقط قیمت و با بازار مقایسه میکنم و از همون بیرون میگیرم

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دیجی کالا واقعا رو به زواله
دیگه قدرت جواب دهی و پاسخ نداره
از امروز این پیام میاد

الان که اتفاق خاصی نیافتاده وضعش اینه ! من پیش بینی کرده بودم عید 1400 این اتفاق براش بیوفته که پیشواز رفت ! بامیلو ام با همین روند که نتونست پشتیبانی و سرویس دهی مناسب داشته باشه جمع شد !

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
پارسال زمانی که گوشی نوکیا 2.2 قیمتش 1600 بود دیجیکالا قیمتش 1116 بود!
3 هفته پیش داشتم نگاه می کردم پردازنده های استوک 1155 پایین رده که داره می فروشه، نصف قیمت بقیه جاهاست!

نمیشه بگی گرون فروش هست یا ارزون فروش، ولی بهتره قبل از خرید کلی تحقیق و بررسی کرد
جدیدا هم خودشون کار حمل و نقل رو با دقت فراوان انجام می دن که تحسین برانگیز هست
قیمت بعضی سایت ها هم پایین تر هست، ولی 5 درصد ریسک خرید دارن!

ولی شما کار درستی انجام دادید که از فروشنده با اختلاف قیمت پایین تر خرید کردید

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
یه کفشی میخواستم بخرم سایزم نبود نشون کردم چک کنم.
قیمتش هفته قبل 298 بود
امروز دیدم 600 زده با آف شده 350

واقعا مرسی بابت این همه تخفیف o_O

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من در جواب اون دوستی که میگه دیجیکالا برای تهرانی ها خوبه عرض میکنم نه انصافا کارکرد دیجیکالا دقیقا مثل چاقو برای همه آدمها یکسان میتونه باشه .گاهی سود گاهی ضرر
ربطی به تهران و شهرستان بودن نداره.
نکته اول بحث قیمت هستش : خیلی از کاربرها انتقاد به گران فروشی و گاهی تعریف از ارزان فروشی دارند . مشکل اینجاست که ما نوک بینیمون رو داریم میبینیم . مثل هایپرمارکتها دیجیکالا فروشنده هزاران هزار کالاست . ارزان فروشی دیجیکالا عمدتا بر میگرده به سیاست های رقابتی و گران فروشی دیجیکالا هم بر میگرده به ندونستن قیمت عامه مردم از کالاهای خاص.
فرض کنید یک گوشی سامسونگ با مدل و رنگ خاص رو بخواین قیمت پیدا کنید . کمتر از یک دقیقه قیمت این کالا تو اینترنت تا تومنش هم قابل ردیابیه !
اما سعی کنید قیمت یک کالای غیر دیجیتال و بدون مشخصات ریز رو پیدا کنید . تقریبا غیر ممکنه به راحتی قیمتی در بیارید . (مثال تو محصولات Forward که دیجیکالا خیلی روی تخفیفهاش کار میکنه ! عملا قیمت این کالا مشخص نیست و فروشنده های دیگه هدفشون گمراه کردن قیمت هست و نه فروش کالا )
در نتیجه ارزان فروشی دیجیکالا چیز عجیبی نیست و سیاست رقابتی ایجاب میکنه در حوزه هایی که قیمت ها به تومن و به روز برای مشتریان واضحه رقابت رو به حد اعلا برسونه و حتی گاهی خارج از عرف ارزان فروشی بی حساب کنه.
گران فروشی هم دقیقا به دلیل اعتمادی که مشتری از ارزان فروشی به دست میاره قابل دسترسه و مشتری چندان امکان استعلام قیمت رو نداره (مثال اب گرم کنی که دوستمون زد رو دقت کنید چند نفر از مردم عامه حاضرند زنگ بزنن اینور و اونور تا اب گرم کن بخرند! ) منتطقا اب گرم کن رو کسی انلاین نمیخره اما کسی دنبال خرید انلاین هست نا خودآگاهش با اعتماد به خریدهای دیگه اش از دیجیکالا آب گرم کن هم میخره و ممکنه قیمت هم نگیره .
---
نکته دوم در دیجیکالا بحث اعتماد به صحت عملکرد هست : چندتا فروشگاه آنلاین قابل بررسی میشناسین که کالا میخرید و ارسال نمیکنن. یا تلفن جواب نمیدن یا با تاخیر های بی دلیل کالاهاتون رو به تعویق میندازن برای ارسال .چندتا سایت میشناسید که از بس بد قول هستند که مجبورید مدتها وقت بزارید تا باهاشون ارتباط بگیرید و پیگیر کالاهاتون بشید؟
تو این قسمت دیجی کالا انصافا امتیازش خیلی خوبه.
---
و اما تیغ تیز دو لبه ای که دیجیکالا ایجاد کرده . این هنوز خیلی مقفول هست . دوستی راجب ssd اشاره کردن که خریدن و به دلایلی خاص و نه معمولی براشون عملکرد مناسب نداشته . در نتیجه کالا رو توی روز 6 ام پس دادن.
قسمت مثبت داستان : بسیار عالی برای یوزر تموم شده داستان و مشکل به لحاظ پس دادن حل شده است و ضرر مالی هم نکرده .
قسمت منفی داستان : الان اون SSD سرنوشتش چیه ؟
سناریو اول : به عنوان کالا معیوب تحویل گارانتی میشه !؟ اگر واقعا اینقدر ایراد خاص باشه آیا گارانتی قبول میکنه ؟ اگر قبول کرد پس مشکلی نیست. اما اگر قبول نکرد دیجی کالا با اون کالا چکار میکنه؟
سناریو دوم : به عنوان کالا اپن باکس فروخته میشه تو دیجیکالا (چند وقته سراغ دارید که دیجیکالا کالای باز شده بفروشه ؟)
سناریو سوم : این تو کالای دیجیتال و 100 البته کالاهایی که ساعت کار میندازن میتونه سناریو خیلی خیلی خیلی پرریسکی برای دیجیکالا باشه که کالا رو به عنوان نو به کس دیگه ای بفروشه . اما آیا همه ی کالاها تشخیص نو و دست بودنشون به همین سادگی SSD که ساعت کار و جا پیچ خوردن داره هست یا نه.(این مورد بارها تو خیلی از کالاها دیده شده !!)
---
نکته آخر .
دیجیکالا عملا برای خیلی از فروشنده ها شده ملاک قیمت گذاری و این خطرناک ترین قسمت تورمی برای خریداران کلیه کالاهاییه که تو دیجیکالا وجود داره.
من آشنای ابزار فروش داشتم و چندین بار قیمت کالاهاشو با دیجیکالا چک کردن گاهی تا 200 درصد دیجیکالا قیمت رو بالاتر اعلام میکنه و خیلی از خریدارها کالا رو میخرن.
تا وقتی برای تخفیف گرفتن از فروشنده معیار ما دیجیکالا باشه معیار فروشنده هم در قیمت بالا دادن دیجی کالا هست و ما مجبوریم خیلی از کالاها رو از حالت عادی گرونتر بخریم چون قیمت دیجی کالا فلان قدر تومانه.

در هر صورت شما و من ختم زرنگی و وسواس و حساسیت هم که باشیم خرید اینترنتی باگ هنوز زیاد داره و دیجیکالا هم از این قاعده مستثنی نیست.

END1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
هویه 270 وات گرداک مدل 952
همینو سه روز پیش گرفتم1700 دیجی همینو زده2350 واقعا گرونفروشه.

بالا