• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرانفروشی دیجیکالا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من در جواب اون دوستی که میگه دیجیکالا برای تهرانی ها خوبه عرض میکنم نه انصافا کارکرد دیجیکالا دقیقا مثل چاقو برای همه آدمها یکسان میتونه باشه .گاهی سود گاهی ضرر
ربطی به تهران و شهرستان بودن نداره.
نکته اول بحث قیمت هستش : خیلی از کاربرها انتقاد به گران فروشی و گاهی تعریف از ارزان فروشی دارند . مشکل اینجاست که ما نوک بینیمون رو داریم میبینیم . مثل هایپرمارکتها دیجیکالا فروشنده هزاران هزار کالاست . ارزان فروشی دیجیکالا عمدتا بر میگرده به سیاست های رقابتی و گران فروشی دیجیکالا هم بر میگرده به ندونستن قیمت عامه مردم از کالاهای خاص.
فرض کنید یک گوشی سامسونگ با مدل و رنگ خاص رو بخواین قیمت پیدا کنید . کمتر از یک دقیقه قیمت این کالا تو اینترنت تا تومنش هم قابل ردیابیه !
اما سعی کنید قیمت یک کالای غیر دیجیتال و بدون مشخصات ریز رو پیدا کنید . تقریبا غیر ممکنه به راحتی قیمتی در بیارید . (مثال تو محصولات Forward که دیجیکالا خیلی روی تخفیفهاش کار میکنه ! عملا قیمت این کالا مشخص نیست و فروشنده های دیگه هدفشون گمراه کردن قیمت هست و نه فروش کالا )
در نتیجه ارزان فروشی دیجیکالا چیز عجیبی نیست و سیاست رقابتی ایجاب میکنه در حوزه هایی که قیمت ها به تومن و به روز برای مشتریان واضحه رقابت رو به حد اعلا برسونه و حتی گاهی خارج از عرف ارزان فروشی بی حساب کنه.
گران فروشی هم دقیقا به دلیل اعتمادی که مشتری از ارزان فروشی به دست میاره قابل دسترسه و مشتری چندان امکان استعلام قیمت رو نداره (مثال اب گرم کنی که دوستمون زد رو دقت کنید چند نفر از مردم عامه حاضرند زنگ بزنن اینور و اونور تا اب گرم کن بخرند! ) منتطقا اب گرم کن رو کسی انلاین نمیخره اما کسی دنبال خرید انلاین هست نا خودآگاهش با اعتماد به خریدهای دیگه اش از دیجیکالا آب گرم کن هم میخره و ممکنه قیمت هم نگیره .
---
نکته دوم در دیجیکالا بحث اعتماد به صحت عملکرد هست : چندتا فروشگاه آنلاین قابل بررسی میشناسین که کالا میخرید و ارسال نمیکنن. یا تلفن جواب نمیدن یا با تاخیر های بی دلیل کالاهاتون رو به تعویق میندازن برای ارسال .چندتا سایت میشناسید که از بس بد قول هستند که مجبورید مدتها وقت بزارید تا باهاشون ارتباط بگیرید و پیگیر کالاهاتون بشید؟
تو این قسمت دیجی کالا انصافا امتیازش خیلی خوبه.
---
و اما تیغ تیز دو لبه ای که دیجیکالا ایجاد کرده . این هنوز خیلی مقفول هست . دوستی راجب ssd اشاره کردن که خریدن و به دلایلی خاص و نه معمولی براشون عملکرد مناسب نداشته . در نتیجه کالا رو توی روز 6 ام پس دادن.
قسمت مثبت داستان : بسیار عالی برای یوزر تموم شده داستان و مشکل به لحاظ پس دادن حل شده است و ضرر مالی هم نکرده .
قسمت منفی داستان : الان اون SSD سرنوشتش چیه ؟
سناریو اول : به عنوان کالا معیوب تحویل گارانتی میشه !؟ اگر واقعا اینقدر ایراد خاص باشه آیا گارانتی قبول میکنه ؟ اگر قبول کرد پس مشکلی نیست. اما اگر قبول نکرد دیجی کالا با اون کالا چکار میکنه؟
سناریو دوم : به عنوان کالا اپن باکس فروخته میشه تو دیجیکالا (چند وقته سراغ دارید که دیجیکالا کالای باز شده بفروشه ؟)
سناریو سوم : این تو کالای دیجیتال و 100 البته کالاهایی که ساعت کار میندازن میتونه سناریو خیلی خیلی خیلی پرریسکی برای دیجیکالا باشه که کالا رو به عنوان نو به کس دیگه ای بفروشه . اما آیا همه ی کالاها تشخیص نو و دست بودنشون به همین سادگی SSD که ساعت کار و جا پیچ خوردن داره هست یا نه.(این مورد بارها تو خیلی از کالاها دیده شده !!)
---
نکته آخر .
دیجیکالا عملا برای خیلی از فروشنده ها شده ملاک قیمت گذاری و این خطرناک ترین قسمت تورمی برای خریداران کلیه کالاهاییه که تو دیجیکالا وجود داره.
من آشنای ابزار فروش داشتم و چندین بار قیمت کالاهاشو با دیجیکالا چک کردن گاهی تا 200 درصد دیجیکالا قیمت رو بالاتر اعلام میکنه و خیلی از خریدارها کالا رو میخرن.
تا وقتی برای تخفیف گرفتن از فروشنده معیار ما دیجیکالا باشه معیار فروشنده هم در قیمت بالا دادن دیجی کالا هست و ما مجبوریم خیلی از کالاها رو از حالت عادی گرونتر بخریم چون قیمت دیجی کالا فلان قدر تومانه.

در هر صورت شما و من ختم زرنگی و وسواس و حساسیت هم که باشیم خرید اینترنتی باگ هنوز زیاد داره و دیجیکالا هم از این قاعده مستثنی نیست.
دقیقا حرفاتون درسته..اتفاقا بعد از مرجوعی دوباره یک هارد SSD با یک برند دیگه و 2 رم با یک برند دیگه از همون دیجی کالا بعد از این که پولو ریختن به حسابم خریدم که به مراتب قیمتش 50% از خرید قبلی بالاتر بود..خوب اعتماد داشتم تو این قضیه بهشون و خیالم از این بابت که اگر جنس ایراد داشته باشه پس میگیرن راحت بود..چون چه بخواهیم چه نخواهیم کالا الکتریکی ریسک داره واقعا شما بعد از چند روز استفاده بفهمی کالا ایراد داره مطمئنا فروشنده کالا رو پس نمی گیره و میگه ببر گارانتی مگر رو کاغدی چیزی با دست خط مکتوب کرده باشه که اونم میتونه بازم بپیچونه بگه بد استفاده کردی و این حرفا.
البته این اعتماد رو قبلا هم رو یک جنس دیگه داشتم..تقریبا 1 سال پیش بود که یک هاب 6 پورت تی پی لینک به قیمت 500 تومن خریداری کردم ازشون وقتی به دستم رسید اوکی بود اما با کوچکترین حرکت هاب اتصال قطع میشد..حالا یا کابلش مشکل داشت یا سر سوکت هاب..بلافاصله با ذکر دلیل و عکس انداختن ، توضیحات خودم رو ارائه و جنس رو مرجوع کردم 3 تا 4 روز بعد پول رو ریختن به حسابم.

Last edited:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من یه مانیتور میخاستم بخرم که دیجی کالا حدود600هزارتمن از سایتای دیگه گرونتر میداد. منم ازجای دیگه خریدم و وقتی به دستم رسید دیدم پنلش از کارخونه مشکل داره. هرکاری کردم سایت فروشنده پس نگرفت و بهونه هایی مثل تو پست اینطوری شده یا ببر گارانتی بده درست کنن اورد و منم مجبور شدم دست اخر ببرمش گارانتی. متاسفانه گارانتی هم از زیرش شونه خالی کرد و گفت ازنظر ما این مشکل درحدی نیست که پنل یامانیتور تعویض شه:rolleyes:
خلاصه که اگه ازدیجی کالا خریده بودم لااقل میتونستم تا یک هفته پس بدم و این مشکل برام پیش نمیومد!

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
انرژی زا استرانگ بر الان از کوروش خریدم 6 تا 35 تومن
دیجی میده 72 تومن

یعنی روی یک انرژی زای خیلی ساده دو برابر

ژل مو لورآل 105 تومن
دیجی کالا 160 تومن

روی محصولات آرایشی و تیغ ژیلت. و محصولات عطری خیلی دقت کنید
دیجی رویمحصولات غذایی و بهداشتی نسبت به قیمت گرون فروشی میکنه

ittools

Registered User
لایک‌ها
94
داداشا دیجی کالا اگر گرون فروشی کنه حداقل در قبالش تضمین کیفیت میده اگه راضی نبودی برگشت بزن کدم سایتی چنین کاری میکنه

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
مادربرد 2300 تومنی رو دیجی کالا میده 3100

خب من هم، مانند ایجاد کننده تاپیک نمی خرم و همون 2300 رو بر میدارم و 800 تومن صرفه جویی می کنم

اما کالاهایی هست که قیمتشون تو دیجی کالا پایین تر از بازار هست

حسن بزرگ دیجی کالا اینه که وقتی خرید می کنی، از بقیه خانواده می پرسی چیزی احتیاج ندارن تا به خرید اضافه بشه (یک دونه خمیر دندون لازمه!)

موفق باشید

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
قیمت خرده ریزهای دیجی کالا نسبت به بازار خیلی خوبه
مثلا یک بسته رولپلاک 50 تایی 4 هزار تومان!

یا یک پک 20 تایی سوزن خیاطی 2 هزار تومان!

ولی در مورد سایر اجناس حتما تحقیق کنید

davidcaperfild

Registered User
لایک‌ها
168
خوبی دیجی فقط اینه‌که ۷ روز ضمانت برگشت داره و دیگر هیچ

lantern941

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسلما وقتی واسطه باشی گرون میفروشی که سود داشته باشه برات:rolleyes:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
برای اولین بار یک کالا شکسته رو درخواست مرجوعی دادم بعد از 40 روز هنوز پول رو پس ندادن.تیکت هم زدم 2 هفته است جواب ندادن, زیبا نیست؟ :D

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
منم دیروز دو قلم جنس برگردوندم..حالا ببینیم کی پولو میدن

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
من کالا خوراکی خریدم ۱۰ روز بعدش تاریخ انقضا ۲ سالش تموم میشه
بسته بندی هم که ترکیده
قیمت رو کالا هم نصف قیمت پرداختی حالا من

miladbm1373

Registered User
لایک‌ها
29
دیجیکالا خیلی از قطعاتش فروشندش خودش نیست اون فروشنده ها هم اط اعتبارش سو استفاده میکنن و گرون میزارن و هستن کسایی که درد پول ندارن و بخرن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دیجی کالا از وقتی که واسطه گری داره میکنه واقعا خراب شده..اصلا با اون دیجی کالای قدیم قابل مقایسه نیست..
من خودم خیلی وقته دیگه هیچ خریدی ازشون نمیکنم..
باید بریم سمت سایتهای بهتری که وجود دارن

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
من هم مثل اکثر دوستان تجربه مشابهی دارم . یه شارژر از دیجی کالا خریدم 690 هزارتومن ( با 65 هزار تومن تخفیف ) اما دیدم سایت دیگه ای همون رو زده 410 هزار تومن ! نکته ی جالب این بود که توی دیجیکالا رنگ مشکی شارژر 150 هزار تومن گرونتر از رنگ سفید بود! ولی این فروشنده ای که پیدا کردم هیچ فرقی بین رنگ مشکی و سفید نداشت!
خلاصه که از این دست موارد خیلی زیاد من دیدم. دیجیکالا دیگه اون سایت سابق نیست که قیمت ها رو پایین بده، چون درصد زیادی از فروشنده ها کم می کنه و مالیات و بیمه و آیتم های دیگه ای هم کم می کنه قیمت هاش ( مخصوصا اونهایی که فروشنده غیر دیجیکالا داره ) اصلا رقابتی و مناسب نیستند و به همین دلیل هر وقت خواستین از دیجیکالا خرید کنید اول اینترنت رو زیر و رو کنید و اگر با قیمت مناسب پیدا نکردید اونوقت از دیجی خرید کنید.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دیجیکالا دیگه همون کار بسته بندی و ارسال هم انجام نمیده
ارسال گذاشته توسط فروشنده یعنی فقط دلال و واسط شده
بار حضوری در 2 روز مختلف رفتم تا پولم رو پس گرفتم
ولی الان با این بکلینکی که بهش دادی کمک کردی تا بیشتر بفروشه(بیاد بالا توی نتایج جستجو)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
دیجیکالا دیگه همون کار بسته بندی و ارسال هم انجام نمیده
ارسال گذاشته توسط فروشنده یعنی فقط دلال و واسط شده

ولی الان با این بکلینکی که بهش دادی کمک کردی تا بیشتر بفروشه(بیاد بالا توی نتایج جستجو)
کالایی هم که فروشنده ارسال می کند 25 هزار تومان به مبلغ اصلی اضافه میشه
در کل دیگه دیجیکالا هم کلاهبردار شده .
خود من یک کالایی دو ت ازش خرید کردم کلا اشتباه یک محصول دیگه فرستاده بود منم عودت دادم بعد یک روز پول یکیش پس دادند زنگ زدم میگم من دوتا فرستادم چرا پول یکی را زدید انکار می کردند که نه شما یکی ارسال کردید هر چی تو دهنمون در اومد گفتم نیم ساعت بعدش پول اون یکی هم زدند.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
انصافا تو خرده ریز ها قیمتهاش بی رقیبه
مسدود کننده دریچه کولر رو فروشنده مترو میده 10 تومن از دیجی گرفتم 7 تومن

در مورد بعضی کالا ها فروشنده های زیادی هستن و باید میان اونها بگردین تا قیمت کمتر رو پیدا کنید مثلا این رول ضد تعریق رو ببینید:

https://www.digikala.com/product/dkp-126144

23 تا فروشنده داره از 18 هزارتومان تا 29 تومن!

فروشگاه کوروش با تخفیف نمیدونم چند در صد همین محصول رو 24 تومن میداد

ولی امان از کالاهای قیمت متوسط و گرون قیمت..در مورد اونها باید خیلی حواسمون جمع باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خیلی اتفاقی اینو دیدم . عنوان رو دقت کنید.
فروش ویژه .
با 200 هزار تومن تخفیف
در حالی که قیمت واقعی این کالا 6600 تا 6800 ه . 8779 با 200 هزار تومن تخفیف .
خدایی این دیگه ماورای دزدیه.
2021-01-02 23_17_36-مشخصات، قیمت و خرید هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop ظرفیت ...jpg

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
خیلی اتفاقی اینو دیدم . عنوان رو دقت کنید.
فروش ویژه .
با 200 هزار تومن تخفیف
در حالی که قیمت واقعی این کالا 6600 تا 6800 ه . 8779 با 200 هزار تومن تخفیف .
خدایی این دیگه ماورای دزدیه.
مشاهده پیوست 1216284

لینکی از سایت دیگه که همین هارد رو ارزون تر میده اگه دارین بزارین

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
لینکی از سایت دیگه که همین هارد رو ارزون تر میده اگه دارین بزارین

بالا