تایتان
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 0
سلام .
خوبید ؟
این دو تا جنس خوب برای داونلود تورنت بر روی هاست .
خوبید ؟
این دو تا جنس خوب برای داونلود تورنت بر روی هاست .
چه فرقی داشت ؟از اینجا بگیرید هردو مجانی هستند :
لینک اولی
دومی , که سرور باید پایتون رو هم داشته باشه تا اجرا بشه
پایتون داری ؟اولی رو که نتونستم تست کنم. اما دومی رو نصب کردم. اما فایلها رو دانلود نمیکنه. دو فایل با seeder بالا بهش دادم. اما فعالیت صفر هست. نمیدونم فایروال جلوی دسترسی نرم افزار از طریق پورت مربوطه رو بسته یا اینکه کلا از یه جای دیگه اسکریپت نمیتونه فعالیت کنه. البته در قسمت ستینگ هم تمام تنظیمات اوکی به نظر میرسه و تمام چراغها سبز هستن. اما باز نمیدونم مشکل از چیه.
فرقی نداره ؟؟چه فرقی داشت ؟
فرقی نداره ؟؟
فرقش همون رپید شیر هست که هرکسی نمیتونه راحت دانلود کنه !
و ممکنه فرقش تو پوینت گرفتن باشه البته همون دلیل اول کافیه
پرل داری ؟
ممنون برای توضیح ..اینا یه تورنت کلاینت هستن که فایلهای تورنت رو با نهایت سرعت /سرعت سرور/ روی سرور دانلود میکنن. و شما میتونید بعد از اتمام دانلود فایل روی سرور, فایل رو از سرور دانلود کنید.
میدونید که تورنت جوری هست که باید اون رو با سرعت بالا دانلود کنید. پس اگه سرعت اینترنتتون پائینه اول کل فایل رو روی سرور دانلود کنید, بعد فایل دانلود شده رو مثل یه فایل معمولی به آرامی دانلود کنید.
متوجه شدی فوتو جان؟
اره خوبفک کنم! از کجا مطمئن بشم؟ اگه نداشته باشم مگه میشه اجرا هم بشه؟
خوب چرا میزنیپسر خوب تا این کلاینت ها هست برا دو تا پوینت خودکشی نمی کنم که !! در ضمن برا این رپید رو انتخاب کردم که سریع می تونستم تو رپید آپلود درگ اند دراپ کنم .
اصلا لینکا شما رو می زارم به جاش .
خوبه ؟
/
من volvo رو رو لوکال تست کردم کار می کنه اما هنوز torrent flux رو تست نکردم .
مرسیآره پایتون دارم. یعنی در قسمت ستینگ تمام چراغهای مربوط به پایتون سبز هست.
شروین جان هاست به فضای روی سرور گفته میشه. البته خود هاست معنای دیگه ای میده, اما در اینجا هاست همونه. روی هاست میتونی نصب کنی. البته اگه سرورت مثل سروری که من روش هستم جواب نده نمیتونی کانکت بشی.