• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن تورنت بر روی هاست

تایتان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه فرقی داشت ؟
126fs1518216.gif

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اینا فوق العادن! /هنوز تست نکردم!/ از هر دو ممنونم!
اتفاقا میخواستم یه تاپیک در این مورد بزنم که شما پیشدستی کردید! یک دنیا تشکر. :happy:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اینا یه تورنت کلاینت هستن که فایلهای تورنت رو با نهایت سرعت /سرعت سرور/ روی سرور دانلود میکنن. و شما میتونید بعد از اتمام دانلود فایل روی سرور, فایل رو از سرور دانلود کنید.
میدونید که تورنت جوری هست که باید اون رو با سرعت بالا دانلود کنید. پس اگه سرعت اینترنتتون پائینه اول کل فایل رو روی سرور دانلود کنید, بعد فایل دانلود شده رو مثل یه فایل معمولی به آرامی دانلود کنید.
متوجه شدی فوتو جان؟ :D

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اولی رو که نتونستم تست کنم. اما دومی رو نصب کردم. اما فایلها رو دانلود نمیکنه. دو فایل با seeder بالا بهش دادم. اما فعالیت صفر هست. نمیدونم فایروال جلوی دسترسی نرم افزار از طریق پورت مربوطه رو بسته یا اینکه کلا از یه جای دیگه اسکریپت نمیتونه فعالیت کنه. البته در قسمت ستینگ هم تمام تنظیمات اوکی به نظر میرسه و تمام چراغها سبز هستن. اما باز نمیدونم مشکل از چیه.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اولی رو که نتونستم تست کنم. اما دومی رو نصب کردم. اما فایلها رو دانلود نمیکنه. دو فایل با seeder بالا بهش دادم. اما فعالیت صفر هست. نمیدونم فایروال جلوی دسترسی نرم افزار از طریق پورت مربوطه رو بسته یا اینکه کلا از یه جای دیگه اسکریپت نمیتونه فعالیت کنه. البته در قسمت ستینگ هم تمام تنظیمات اوکی به نظر میرسه و تمام چراغها سبز هستن. اما باز نمیدونم مشکل از چیه.
پایتون داری ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

تایتان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرقی نداره ؟؟
فرقش همون رپید شیر هست که هرکسی نمیتونه راحت دانلود کنه !
و ممکنه فرقش تو پوینت گرفتن باشه :D البته همون دلیل اول کافیه

پسر خوب تا این کلاینت ها هست برا دو تا پوینت خودکشی نمی کنم که !! در ضمن برا این رپید رو انتخاب کردم که سریع می تونستم تو رپید آپلود درگ اند دراپ کنم .
اصلا لینکا شما رو می زارم به جاش .
خوبه ؟
/
من volvo رو رو لوکال تست کردم کار می کنه اما هنوز torrent flux رو تست نکردم .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اینا یه تورنت کلاینت هستن که فایلهای تورنت رو با نهایت سرعت /سرعت سرور/ روی سرور دانلود میکنن. و شما میتونید بعد از اتمام دانلود فایل روی سرور, فایل رو از سرور دانلود کنید.
میدونید که تورنت جوری هست که باید اون رو با سرعت بالا دانلود کنید. پس اگه سرعت اینترنتتون پائینه اول کل فایل رو روی سرور دانلود کنید, بعد فایل دانلود شده رو مثل یه فایل معمولی به آرامی دانلود کنید.
متوجه شدی فوتو جان؟ :D
ممنون برای توضیح ..
هر کدوم رو تست کردید خوب بود بگید من هم تست کنم !

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فک کنم! :D از کجا مطمئن بشم؟ اگه نداشته باشم مگه میشه اجرا هم بشه؟
اره خوب
راستی من اشتباهی گفتم پرل
hanghead.gif
باید میگفتم پایتون , حواسم نبود
tooth.gif

ولی اون قسمت که مربوط به دانلود تورنت میشه رو با پایتون نوشتن و موقع دانلود نمیتونه دانلود کنه !
انگلیسیش این شکلیه : python
286.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
پسر خوب تا این کلاینت ها هست برا دو تا پوینت خودکشی نمی کنم که !! در ضمن برا این رپید رو انتخاب کردم که سریع می تونستم تو رپید آپلود درگ اند دراپ کنم .
اصلا لینکا شما رو می زارم به جاش .
خوبه ؟
/
من volvo رو رو لوکال تست کردم کار می کنه اما هنوز torrent flux رو تست نکردم .
خوب چرا میزنی
weep[1].gif
, حالا یه چیزی گفتیم
uglylol.gif

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
هر دو كلاينت خيلي خوب هستند ، خصوصا فلاكس ، منتها مراقب باشيد كه سروري كه روش هستيد با توررنت مشكل نداشته باشه ! وگرنه سريعا اكانتتون رو ترمينيت ميكنند.

تایتان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کافیه یه هاست داشته باشی که پایتون ساپورت کنه .

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آره پایتون دارم. یعنی در قسمت ستینگ تمام چراغهای مربوط به پایتون سبز هست.

شروین جان هاست به فضای روی سرور گفته میشه. البته خود هاست معنای دیگه ای میده, اما در اینجا هاست همونه. روی هاست میتونی نصب کنی. البته اگه سرورت مثل سروری که من روش هستم جواب نده نمیتونی کانکت بشی.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آره پایتون دارم. یعنی در قسمت ستینگ تمام چراغهای مربوط به پایتون سبز هست.

شروین جان هاست به فضای روی سرور گفته میشه. البته خود هاست معنای دیگه ای میده, اما در اینجا هاست همونه. روی هاست میتونی نصب کنی. البته اگه سرورت مثل سروری که من روش هستم جواب نده نمیتونی کانکت بشی.
مرسی
آره میدونم چیه منظورم این بود که مثلا نیاز نباشه به روت سرور دسترسی داشته باشیم یا امکانات دیگه ای که نیاز به اختیارات سرور باشه
ممکنه هاستم گیر بده؟
آخه هاستم آمریکاییه
چی بپرسم که بفهمم گیر میده یا نه؟

بالا