• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن تورنت بر روی هاست

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اگه دسترسی کافی اسکریپت به سیستم موجود باشه که کار میکنه. اگه مثل مال من دسترسی کافی به سرور نداشته باشه کار نمیکنه. به تنظیمات و کانفیگ سرور مربوط میشه.
یه ایمیل بزن بپرس میخوام فلان اسکریپت که برای دانلود ریموت تارنت هست رو نصب کنم. اجازه هست یا نه؟ میتونی بگی که اگه اجازه نمیدید یا سرورتون پشتیبانی نمیکنه از یه جا دیگه هاست بگیرم. در این صورت امکان اینکه جواب مثبت بگیری بیشتره.
سرورها که اکثرا آمریکایی یا کانادائی هستن, اما مهم اینه که ادمین سرور کی باشه. اگه هم که از رسیلر گرفتی که هیچی!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اولی رو یکی تست کنه خوب :D

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
کسی هاست رایگان میشناسه که بشه این یا اونیکی مال رپیدشیر رو روش گذاشت

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگه دسترسی کافی اسکریپت به سیستم موجود باشه که کار میکنه. اگه مثل مال من دسترسی کافی به سرور نداشته باشه کار نمیکنه. به تنظیمات و کانفیگ سرور مربوط میشه.
یه ایمیل بزن بپرس میخوام فلان اسکریپت که برای دانلود ریموت تارنت هست رو نصب کنم. اجازه هست یا نه؟ میتونی بگی که اگه اجازه نمیدید یا سرورتون پشتیبانی نمیکنه از یه جا دیگه هاست بگیرم. در این صورت امکان اینکه جواب مثبت بگیری بیشتره.
سرورها که اکثرا آمریکایی یا کانادائی هستن, اما مهم اینه که ادمین سرور کی باشه. اگه هم که از رسیلر گرفتی که هیچی!
هاستم HostDepartment هست
صحبت کردم باهاشون گفت تا وقتی Phishing نکنی ایراد نداره
حالا این فیشینگ که گفته چی بیده؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
هاستم HostDepartment هست
صحبت کردم باهاشون گفت تا وقتی Phishing نکنی ایراد نداره
حالا این فیشینگ که گفته چی بیده؟
بستگي به فايلهايي داره كه ميگيري !
90% توررنت ها موزيك و فيلم هستند (غير از پـــورنو ها كه اطلاعي ندارم !) كه مشمول قانون كپي رايت ميشن و دانلودشون روي سرور ها تخلف محسوب ميشه !
خلاصه اگر نصب هم ميكنيد اولا سيد نكنيد خودتون ، دوما دسترسي به فولدر دانلود رو محدود كنيد.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها خودتون رو الاف نکنید برید برید توی ویکیپدیا قسمت مقایسه نرم افزار های تورنت رو ببینید
بیشترین امکانات رو Azureus و uTorrent دارن که utorrent بالاترین سرعت و کمترین حجم اشغال بودن رم رو هم داره با حدود 4 مگابایت در مقابل 75 مگابایت در azureus چون azureus با جاوا نوشته شده ولی خوبیش اینه که کدش بازه و spyware نداره

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
بچه ها خودتون رو الاف نکنید برید برید توی ویکیپدیا قسمت مقایسه نرم افزار های تورنت رو ببینید
بیشترین امکانات رو Azureus و uTorrent دارن که utorrent بالاترین سرعت و کمترین حجم اشغال بودن رم رو هم داره با حدود 4 مگابایت در مقابل 75 مگابایت در azureus چون azureus با جاوا نوشته شده ولی خوبیش اینه که کدش بازه و spyware نداره
اين كلاينت ها Web-Based هستند ، يعني اينكه بايد روي يك وب سرور نصب بشن ! ميتونه حتي روي لوكال هاست هم نصب بشه ولي معقول نيست !!
uTorrent و ... وب-بيسد نيستند . روي تمام PC ها هم نصب ميشن !

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
آهان راست میگی من فکر کردم دارن درباره نرمافزارهای تورنت صحبت میکنن...بابا ما سرورمون کجا بود

4ng3l

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون دسته همتون درد نکنه
منم خیلی لازمش داشتم
مرسی

تایتان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر دوتاشو تست کردم . جواب داد .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
کسی میتونه کمکم کنه torrentflux رو نصب کنم که یوزر پسوورد رو بهش بدم ؟ (فایل هارو آپلود کردم فقط نصب مونده)
چون من با اینکه تنضیمات mysql رو توی config.php انجام دادم این پیغام رو میده:
Warning: showerror(themes/matrix/index.php) [function.showerror]: failed to open stream: No such file or directory in /home/musix/public_html/dls/html/db.php on line 26

Warning: showerror() [function.include]: Failed opening 'themes/matrix/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/musix/public_html/dls/html/db.php on line 26

TorrentFlux Database/SQL Error
Database error: Table 'musix_torrentflux.tf_settings' doesn't exist

Always check your database variables in the config.php file.​

athar

Registered User
لایک‌ها
8
فوتو جان دیتابیس و یوزر رو ساختی؟ دسترسی کامل یوزر به دیتا بیس رو هم برقرار کردی؟
برای یوزر و پسورد خود اسکریپت هم اولین بار که یوزر و پسورد میخواد باید یه چیز دلخواه انتخاب کنی و اونی که انتخاب کردی به عنوان ادمین ثبت میشه.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
يك سوال اين اسكريپت ها را كه روي سرور نصب ميكني تاثيري روي محدوديت Bandwidth نداره؟ يعني وقتي فايل حجيم دانلود كني Bandwidth پر نميشه؟

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
يك سوال اين اسكريپت ها را كه روي سرور نصب ميكني تاثيري روي محدوديت Bandwidth نداره؟ يعني وقتي فايل حجيم دانلود كني Bandwidth پر نميشه؟
مسلما !
حتي ميزان بندويت مصرفي در حالت عادي بيشتر از حجم فايل دانلودي هست ! مگه اينكه موقع اجراي توررنت ميزان آپلود رو تعيين يا اجازه آپلود رو محدود كنيد ! همينطور از سيد شدنش جلوگيري كنيد !

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
براي اجراي اين اسكريپت ها حتما بايد Dedicate Server داشته باشي ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فوتو جان دیتابیس و یوزر رو ساختی؟ دسترسی کامل یوزر به دیتا بیس رو هم برقرار کردی؟
برای یوزر و پسورد خود اسکریپت هم اولین بار که یوزر و پسورد میخواد باید یه چیز دلخواه انتخاب کنی و اونی که انتخاب کردی به عنوان ادمین ثبت میشه.
همه این کارها رو کردم ولی کار نکرد

athar

Registered User
لایک‌ها
8
نمیدونم فوتو جان. اون اروری که نشون دادی به نظرم مربوط به تنظیمات سرور هست. یعنی سرور جوری کانفیگ شده که اسکریپت نمیتونه به درستی اجرا بشه. اون فایلی که میگه وجود فیزیکی داره؟
یه دور از ابتدا شروع کنی بد نمیشه. من سر کانکت شدن به دیتابیس مشکل داشتم و هر کاری که میکردم درست نمیشد. وقتی از اول شروع کردم همه چیز درست شد. /غیر از اون مشکلاتی که گفتم/
ضمنا اسم اکانتت چرا شبیه اسم سایت منه؟! :D

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
نمیدونم فوتو جان. اون اروری که نشون دادی به نظرم مربوط به تنظیمات سرور هست. یعنی سرور جوری کانفیگ شده که اسکریپت نمیتونه به درستی اجرا بشه. اون فایلی که میگه وجود فیزیکی داره؟
یه دور از ابتدا شروع کنی بد نمیشه. من سر کانکت شدن به دیتابیس مشکل داشتم و هر کاری که میکردم درست نمیشد. وقتی از اول شروع کردم همه چیز درست شد. /غیر از اون مشکلاتی که گفتم/
ضمنا اسم اکانتت چرا شبیه اسم سایت منه؟! :D
جل الخالق !!

بالا