• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن تورنت بر روی هاست

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كلاينت ها Web-Based هستند ، يعني اينكه بايد روي يك وب سرور نصب بشن ! ميتونه حتي روي لوكال هاست هم نصب بشه ولي معقول نيست !!
uTorrent و ... وب-بيسد نيستند . روي تمام PC ها هم نصب ميشن !

جيگر ! من الان روي سرورم هم uTorrent نصبه و هم Azureus . منتها چون يه سري از تركرها مثل WB براحتي كلاينتهاي Azureus رو بن ميكنند (چون با سرورشون مشكل دارن يحتمل) و به دليل خوش دستي از uTorrent + Web UI اون استفاده مي كنم .
كسايي كه سرورشون Windows ي هستش و از Remote Desktop يا نظاير KVM ها استفاده كنند ، مي تونن uTorrent , Azureus رو بريزن و بعد از Web UI اون استفاده كنند .
كسايي هم كه سرورشون لينكوسي هستش ميتونن از TorrentFlux يا rTorrent استفاده كنند .
فقط مشكل ، كندي TorrentFlux هستش . چون از يه كانكشن استفاده مي كنه . من توي TorrentFlux توي اون سرور لينوكسيم ، نهايتا به 4.5 مگابايت در ثانيه مي رسيدم ولي توي اين سرور ويندوزيم و با استفاده از uTorrent براحتي به 10.5 مگابايت در ثانيه هم رسيدم .

مخلص

4ng3l

Registered User
لایک‌ها
1
Quote:
نوشته ای از Ghamnevis View Post
اين كلاينت ها Web-Based هستند ، يعني اينكه بايد روي يك وب سرور نصب بشن ! ميتونه حتي روي لوكال هاست هم نصب بشه ولي معقول نيست !!
uTorrent و ... وب-بيسد نيستند . روي تمام PC ها هم نصب ميشن !
جيگر ! من الان روي سرورم هم uTorrent نصبه و هم Azureus . منتها چون يه سري از تركرها مثل WB براحتي كلاينتهاي Azureus رو بن ميكنند (چون با سرورشون مشكل دارن يحتمل) و به دليل خوش دستي از uTorrent + Web UI اون استفاده مي كنم .
كسايي كه سرورشون Windows ي هستش و از Remote Desktop يا نظاير KVM ها استفاده كنند ، مي تونن uTorrent , Azureus رو بريزن و بعد از Web UI اون استفاده كنند .
كسايي هم كه سرورشون لينكوسي هستش ميتونن از TorrentFlux يا rTorrent استفاده كنند .
فقط مشكل ، كندي TorrentFlux هستش . چون از يه كانكشن استفاده مي كنه . من توي TorrentFlux توي اون سرور لينوكسيم ، نهايتا به 4.5 مگابايت در ثانيه مي رسيدم ولي توي اين سرور ويندوزيم و با استفاده از uTorrent براحتي به 10.5 مگابايت در ثانيه هم رسيدم .

مخلص

اه بابا این محدودیت 10 کاراکتر هم دردسریه هااااااااااااا - خوب شاید نخوام حرف بزنم

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16

مخلص
ما كوچيكتيم دادا :D
كاملا درسته.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
سرعت آپلودتون رو حداقل کنید
3 روز پیش از طرف شرکت universal studio به خاطر فیلم family man از سرور من شکایت شد !

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مراقب باشن
سرعت آپلودتون رو حداقل کنید
3 روز پیش از طرف شرکت universal studio به خاطر فیلم family man از سرور من شکایت شد !

حدس مي زنم بخاطر اين كار جديد MPAA و RIAA باشه . ها ؟

ahuray_mazdaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مشکل دارم اونم اینه که فقط از طریق خودش میتونم دانلود کنم و حتی اجازه Move و تغیبر permission هم نمیده بهم!!چه کار کنم؟؟؟؟؟/
راستی من 1گیگ دانلود کردم ولی توی cpanel میزنه 28مگ یعنی از من کم نشده!!خیلی باحاله!!1

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
جيگر ! من الان روي سرورم هم uTorrent نصبه و هم Azureus . منتها چون يه سري از تركرها مثل WB براحتي

مخلص
سرورت ماله کجاست این همه سرعت میده :blink:

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرورت ماله کجاست این همه سرعت میده :blink:

خيلي از سرورها الان 100 مگابيتي هستند . اگر منظورت اينه كه ديتاسنتر كجاست خو ! ديتاسنتر توي آلمانه . يكي ديگه از سرورهام هم ديتاسنترش توي فرانسس .
تازه اين پورت 100 مگابيتيه . پورتهاي 1 گيگابيتي كه LeaseWeb داره مي فروشه فوق العادس . از دوستاي من هستن كه براحتي تازه از تورنت با 45 مگابايت در ثانيه دانلود كردن . توي FXP ها كه اين عدد تا 120 مگابايت در ثانيه هم مي رسه .
قيمتش هم با 8 ترابايت ترنسفر در ماه نزديك 360 يورو هستش كه براي يه پورت يه گيگابيتي عاليه .
البته خوب طبيعيه كه اين سرعت يك مديريت ترنسفر كاملا حساب شده رو مي طلبه وگرنه شما براحتي مي توني ظرف 1 روز يا نهايتا 2 روز كل DataTransfer ماهانه رو تموم كني .

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
از دوستان کسی می تونه TorrentFlux رو واسه من نصب کنه.
VPS گرفتم.ولی نمتونم برنامه رو نصب کنم.
ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نصب کردن نمیخواد
فایل config رو تنظیم کن بعد اسکریپت رو آپلود کن
وی پی اس ویندوز یا لینوکس؟

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ممنون.فایل ضمیمه شده.

فایل های ضمیمه

• config.zip
    1.4 KB · نمایش ها: 41

mehdi592

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان ببخشید ولی منظورتون ایه که میشه روی هاست تورنت نصب کرد؟
تا جایی که من میدونستم واسه تورنت باید سرور بگیرم حالا شما میفرمائید روی هاست شخصی میشه تورنت نصب کرد؟

√nemo√

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید ولی منظورتون ایه که میشه روی هاست تورنت نصب کرد؟
تا جایی که من میدونستم واسه تورنت باید سرور بگیرم حالا شما میفرمائید روی هاست شخصی میشه تورنت نصب کرد؟

خوب شازده اگر از اول میخوندی همه چی دستت میامد و دیگه این همه هزینه نمیکردی
خوش تیپ :lol::p این درسی میشه واست که دیگه از این کارا نکنی و بگیری بخونی کل پوست های رو :D
حالا حالشو ببر با VPS

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من کل پست ها رو خوندم خدایی اما آخر نفهمیدم روی هاست شخصی میشه تورنت فلاکس نصب کرد؟مثل رپیدلیچ کار میده؟
اگر میشه آموزش نصب توی سی پنل رو به من بدید ممنون میشم.
من کاملا زیر سیکل هستم در زمینه سرور هاست و این حرف ها.
نمی دونم هاست من python ساپورت می کنه یا نه؟پس برای اطمینان بگید از کجا بفهمم ساپورت می کنه یا نه؟
اگر آموزشی میدید کاملا مبتدیانه باشه لطفا.
بعد آپلود فایل بر روی هاست باید چه بکنم؟

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
اگر کسی می تونه واسم توی پیغام شخصی توضیح بده.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
رو هاست معمولا نمی شه لیچ یا تورنت گیری! انجام داد! سریع ساسپند می شی. باید وی پی اس مخصوص لیچ و اینا بگیری.... وقتی هم که وی پی اس بگیری دیگه دست خودته می تونی هر چی می خوای نصب کنی.... قیمتشم که تو بازارچه خودمون از 10 تومن در ماه شروع می شه که مناسبه.

بالا