• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن حکم تخلیه

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دوستان وقت بخیر با عرض پوزش از استارتر نخواستم تاپیک جدید بزنم
کسی اطلاع داره اگر یکی از همسایگان که مستاجر هست و رفت و امد خلاف شرع داره و هر روز درو باز میزاره و مردهای غریبه میان تو خونش چجوری میشه بدون درد سر بلندش کرد؟
متاسفانه اقوام شری هم داره و چندین بار با همسایه ها هم درگیری داشته
با این تفاسیر بهترین راه حل اینکه شما بفروشی و از اون محل هجرت کنی

• Like
Reactions: 2s2

2s2

Registered User
لایک‌ها
666
با این تفاسیر بهترین راه حل اینکه شما بفروشی و از اون محل هجرت کنی
برای یدونه مستاجر که چند ماه دیگه بلاخره پامیشه منطقی نیست؟
من ۶ سال تو این ساختمان هستم تاحالا همچین چیزی نبوده
ضمانتی وجود نداره محل دیگه همچین مشکلاتی پیش نیاد

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از راهنمایی همه دوستان امید به خدا بریم جلو ببینیم چی پیش میاد
این واژه "خونه تیمی" واقعاً اسم رمزه. متاسفانه مستاجرها هیچ قید و بندی ندارن گاها. ینها رو باید از صحنه هستی محو کرد به نظر من.
بزنید پدرشو در بیارید.
همین داستان (نه در این حد شدید، بیشتر مشکل سر و صدا و بی مبالاتیه) رو ما هم داریم با 2 عدد گوسفند واحد بغلی. صاحبخونه هم از اینها گوسفند تر، 4 ساله بهش میگیم بابا بندازشون بیرون، بازم تمدید میکنه.
اگر راهی پیدا کردی و جواب گرفتی حتماً به اشتراک بذار

• Like

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
این واژه "خونه تیمی" واقعاً اسم رمزه. متاسفانه مستاجرها هیچ قید و بندی ندارن گاها. ینها رو باید از صحنه هستی محو کرد به نظر من.
بزنید پدرشو در بیارید.
همین داستان (نه در این حد شدید، بیشتر مشکل سر و صدا و بی مبالاتیه) رو ما هم داریم با 2 عدد گوسفند واحد بغلی. صاحبخونه هم از اینها گوسفند تر، 4 ساله بهش میگیم بابا بندازشون بیرون، بازم تمدید میکنه.

اگه بخوای بیرونشون کنی دو راه داری..یا شما باید انقدر زورمند باشی (هم از نظر فیزیکی قوی باشه و هم روحیه تهاجمی داشته باشی و هم از لحاظ اینکه چهارتا دوست یا در و همسایه و فک و فامیلی داشته باشی که پشتت در بیان) بتونی اینارو با زور بیرون کنی یا باید انقد شجاع و نترس باشی که بتونی به تنهایی جلوشون ایستادگی کنی و مصلا از راه قانونی اقدام کنی چون این ها از قماش ارازل و اوباش هستن و ممکنه بهت توهین کنن و تهدیدت کنن و روحیه ات اسیب ببینه

یا باید قیدش رو بزنی همین اتفاق برای من چند سال پیش افتاد توی خونه قبلی مون همسایه بالایی مون یه دهاتی بیشعوری بود که هنوز بوی پهن میداد بچه هاش از صبح زود تا نصف شب بالا پایین میپریدن طوریکه دیگه داشتیم روانی میشیدم یکی دو بار محترمانه رفتم دم درشون تذکر دادم دفعه اخری که رفتم بعدش یارو با یه گردن گلفتی اومد در خونمون با لگد میکوبید تو در در رو باز کردم شروع به داد و بیداد کرد که برا چی اومدی در خونه ما 4 دیواری اختیاری..یارو نمیدونست 4 دیواری اخیتاری رو به خونه دربستی میگن به به یه اپارتمان لونه موش..منم یه نفر ادم بودم زورم بهشون نمیرسید اینا طایفه ای بودن تو اون منطقه نمیتونستم کاری کنم صاحبخونه اش هم کاری نمیکرد

هیچی دیگه مجبور شدم تحمل کنم و تلاشم رو برای گرفتن یه خونه بهتر بیشتر کردم و عاقبت فرار کردم.اما همیشه از این که نتونستم جلوش در بیارم پیش خودم شرمسارم..
ولی واقعا چاره ای نیست همه ادما بزن بهادر نیستن

• Like

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
اگه بخوای بیرونشون کنی دو راه داری..یا شما باید انقدر زورمند باشی (هم از نظر فیزیکی قوی باشه و هم روحیه تهاجمی داشته باشی و هم از لحاظ اینکه چهارتا دوست یا در و همسایه و فک و فامیلی داشته باشی که پشتت در بیان) بتونی اینارو با زور بیرون کنی یا باید انقد شجاع و نترس باشی که بتونی به تنهایی جلوشون ایستادگی کنی و مصلا از راه قانونی اقدام کنی چون این ها از قماش ارازل و اوباش هستن و ممکنه بهت توهین کنن و تهدیدت کنن و روحیه ات اسیب ببینه

یا باید قیدش رو بزنی همین اتفاق برای من چند سال پیش افتاد توی خونه قبلی مون همسایه بالایی مون یه دهاتی بیشعوری بود که هنوز بوی پهن میداد بچه هاش از صبح زود تا نصف شب بالا پایین میپریدن طوریکه دیگه داشتیم روانی میشیدم یکی دو بار محترمانه رفتم دم درشون تذکر دادم دفعه اخری که رفتم بعدش یارو با یه گردن گلفتی اومد در خونمون با لگد میکوبید تو در در رو باز کردم شروع به داد و بیداد کرد که برا چی اومدی در خونه ما 4 دیواری اختیاری..یارو نمیدونست 4 دیواری اخیتاری رو به خونه دربستی میگن به به یه اپارتمان لونه موش..منم یه نفر ادم بودم زورم بهشون نمیرسید اینا طایفه ای بودن تو اون منطقه نمیتونستم کاری کنم صاحبخونه اش هم کاری نمیکرد

هیچی دیگه مجبور شدم تحمل کنم و تلاشم رو برای گرفتن یه خونه بهتر بیشتر کردم و عاقبت فرار کردم.اما همیشه از این که نتونستم جلوش در بیارم پیش خودم شرمسارم..
ولی واقعا چاره ای نیست همه ادما بزن بهادر نیستن
بحث بزن بهادری و اینها نیست، از لحاظ زوری و اینها هم مشکلی ندارم، مشکل اینجاست من متاهلم و خب امنیت خانومم مهمه.
مجرد بودم هزار و یک راه داشتم. حتی یه بار تا این حد رفتم که از این ضبط سامسونگ قدیمی ها که 3600 وات بود رو چسبوندم به دیوار مشترک، میخواستم 6 صبح که میرم بیرون از خونه آهنگ با صدای بلند بذارم، چون ان آقا و ان خانوم حداقل تا 10 خوابن.
ولی تهش پشیمون شدم، چون ممکن بود مشکل ساز بشه واسه خانومم.
چند بار هم به سرم زد یه پولی به یکی بدم سر به نیستش کنه،اونم پشیمون شدم :cautious:
خلاصه فقط میشه امیدوار بود این تیپ انسان (نما) ها عقیم باشن و زاد و ولد نکنن. شما فکرکن تو وضعیت کرونا هفته ای یک بار لااقل مهمونی با تعداد زیاد داره.
در رابطه با متن شما، من هیچ ارتباطی نمیبینم بین دهاتی بودن و بوی گوسفند و گاو دادن با بی فرهنگی. این آقا به قول خودش بچه نیاورانه (باباش) و مغازه عطیقه فروشی قدیمی دارن.
اتفاقاً این تیپ افراد سخت تره سر و کله زدن باهاشون، چون خودشون رو با فرهنگ هم میدونن!!!
وضعیت به حدیه که چند وقته دنبال یه خونه ویلایی ام با هزینه بیشتر و حاضرم این خونه ای که صاحبخونه هستم رو اجاره بدم و برم اجاره نشینی، ولی باز هم همون بحث تأهل و حساسیت های خانوما رو اجاره نشینی و اسباب کشی و اینها ....
خلاصه راهکار اولیه ش اینه که ازدواج نکنی:D

• Like

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بحث بزن بهادری و اینها نیست، از لحاظ زوری و اینها هم مشکلی ندارم، مشکل اینجاست من متاهلم و خب امنیت خانومم مهمه.

البته تاکید کنم داشتن روحیه تهاجمی و جنگجویانه بیشتر از زور بازو اهمیت داره..یعنی سرت درد بکنه برای دردسر منظورم بیشتر همچین حالتی بود

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
البته تاکید کنم داشتن روحیه تهاجمی و جنگجویانه بیشتر از زور بازو اهمیت داره..یعنی سرت درد بکنه برای دردسر منظورم بیشتر همچین حالتی بود
گرفتم داستانو. من میگم یه انجمنی چیزی تشکیل بدیم این احمق ها رو شناسایی و نابود کنیم :دی

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
دوستان از شرخر کمک بگیرید و اگه تو شهرتون نیست برید قهوه خونه پر

اگه کرج هستید هم که تو خیابون شرخر ریخته

بالا