• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گروه تلگرام اخبار فناوری

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه.. من به شخصه نمی تونم زیر مجموعه بگیر.. یعنی بلد نیستم..در نتیجه بی خیال زیزمجموعه می شم..
پس چه کار می کنیم بازدید خودکار انجام می دیم..
مثلا دیروز من 80000 امتیاز دادم و ضریب به 0.7 رسید.. و طبق گفته ها اگه می خواید ضریب به 2 برسه باید چیزی در حدود 600 هزار امتیاز داشته باشی ... در نتیجه من یا مجبورم هست این رقم رو بدم یا با صبر ایوب این امتیاز رو بدست بیارم.....

این که گفتین من مجبور هستم این رقم رو بدم یعنی چی؟ یعنی میشه معادل این امتیاز رو پرداخت کرد و این امتیاز رو خرید تا ضریب همکاری از نیم به یک یا دو تبدیل بشه؟
اگه آره لطفا بگین چطوری؟ چون من توی پنل که چیزی دستگیرم نشد و اگه کسی میدونه بگه برای اینکه نیم بشه یک چقدر باید پرداخت کنیم؟ و برای 2 چقدر؟

jv2020

Registered User
لایک‌ها
60
سلام خدمت همه دوستان عزیز پرشین تولز . امتیاز گوگل پلاس برای این سایت چطوری فعال میشه من که همونطوری که خود سایت گفته بود انجام دادم ولی امتاز 100 تایی به امتیازم اضاف نشد ؟ امتیازش آنی نیست یا اشکالی توی g+ من وجود داره

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
این که گفتین من مجبور هستم این رقم رو بدم یعنی چی؟ یعنی میشه معادل این امتیاز رو پرداخت کرد و این امتیاز رو خرید تا ضریب همکاری از نیم به یک یا دو تبدیل بشه؟
اگه آره لطفا بگین چطوری؟ چون من توی پنل که چیزی دستگیرم نشد و اگه کسی میدونه بگه برای اینکه نیم بشه یک چقدر باید پرداخت کنیم؟ و برای 2 چقدر؟

می تونی به قسمت افزایش بازدید و رنک وب سایت شما >>> شارژ انلاین رو انتخاب کن و بعد... حساب روشارژ کن.. و بعد باید خرجش کنی...

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
روزی حداکثر چند امتیاز میشه به دست آورد؟
راستی خیلی خنده داره،اسمش ضریب "همکاری"ه،ولی باید اسمش رو می ذاشتن ضریب "امتیازاتون رو بدید ما بالا بکشیم"! :lol:

به دلیل اینکه وسط بازدید خودکار یه دفعه قطع می شه... من فقط روزی 5000 امتیاز به دست می یارم.. البته امروز رسیدم به 120 هزار..

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به دلیل اینکه وسط بازدید خودکار یه دفعه قطع می شه... من فقط روزی 5000 امتیاز به دست می یارم.. البته امروز رسیدم به 120 هزار..
یعنی 120 روز باید کار کنی براشون که تازه ضریبت 2 بشه؟ :lol:
از 2 هم بیشتر می تونه باشه؟

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
یعنی 120 روز باید کار کنی براشون که تازه ضریبت 2 بشه؟ :lol:
از 2 هم بیشتر می تونه باشه؟

اینجوری که خودشون نوشتن... حداکثر تا 5 می تونه باشه....
---------------------------
البته به نظر من به زودی این روش رو جمع خواهد کرد... این فقط یه حدس هست...
مثال: به فرض محال ما 5 میلیون امتیاز کسب کنیم یا 500 هزار شارژ انلاین داشته باشیم.. می تونیم حدودا 5 رو کسب کنیم... و اونوقت فقط کافی امتیاز به 100 هزار برسه راخت پولت بر می گرد..
البته نا گفته نماند تا این 5 میلیون امتیاز خرجش بشه فکر کنم یه 5 ماهی طول بکشه شاید هم بیشتر...

باز هم می گم این فقط یه حدس هست...

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
اینجوری که خودشون نوشتن... حداکثر تا 5 می تونه باشه....
---------------------------
البته به نظر من به زودی این روش رو جمع خواهد کرد... این فقط یه حدس هست...
مثال: به فرض محال ما 5 میلیون امتیاز کسب کنیم یا 500 هزار شارژ انلاین داشته باشیم.. می تونیم حدودا 5 رو کسب کنیم... و اونوقت فقط کافی امتیاز به 100 هزار برسه راخت پولت بر می گرد..
البته نا گفته نماند تا این 5 میلیون امتیاز خرجش بشه فکر کنم یه 5 ماهی طول بکشه شاید هم بیشتر...

باز هم می گم این فقط یه حدس هست...
یهترین روش بازدید خودکاره و بس .امتیاز خریدنو بالا بردن ضریب همکاریو این چیزا به نظرم وقت تلف کردنه.

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
یهترین روش بازدید خودکاره و بس .امتیاز خریدنو بالا بردن ضریب همکاریو این چیزا به نظرم وقت تلف کردنه.
اگر ضریب همکاری افزایش پیدا نکنه امتیاز نصف خواهد شد..
2- تو بازدید خودکار... دیروز من به شخصه وسط بازدید خودکار سایت از دسترس خارج می شد...پیغام مزخرفی که همیشه می ده Ctrl+F5 را بفشارید...
فقط 5 هزار تا بازدید انجام دادم...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
2- تو بازدید خودکار... دیروز من به شخصه وسط بازدید خودکار سایت از دسترس خارج می شد...پیغام مزخرفی که همیشه می ده Ctrl+F5 را بفشارید...
5 میلیون امتیاز بخوای بخری ضریبت 5 بشه چه قدر باید پول بدی؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
فقط دیروز 5000 تا بازدید انجام دادی؟!:eek::blink:

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
فقط دیروز 5000 تا بازدید انجام دادی؟!:eek::blink:

آره.. می گم که همش این صفحه Ctrl+F5 را بفشار را نمایش می داد...
مگه شما روزی چند تا بازدید خودکار انجام می دی...

یه چیز دیگه همین الان ضریب همکاری کاهش پیدا کرد... علت ش رو نفهمیدم... از 0.7 به 0.6 اومد...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
روزی حداکثر چند امتیاز میشه به دست آورد؟
راستی خیلی خنده داره،اسمش ضریب "همکاری"ه،ولی باید اسمش رو می ذاشتن ضریب "امتیازاتون رو بدید ما بالا بکشیم"! :lol:
ببین عزیزم ؛
این خیلی خوبه که اینقدر پشتکار داری و در اکثر تاپیک ها فعالیت داری و می گی کی کلاه برداره (به هر قصد منظوری) و مدام تبلیغات از خودت می کنی
اما اگر خیلی علاقه مندی که کاربر های بیشتری 24 ساعت پی سی رو روشن بذارن تا بزور 1دلار کاسب بشن می تونی بری تاپیک ت رو بدی توی گزیده بازارچه
بزنن هم سرعتت کم نمی شه وقتی 1دلار می خوای بدست بیاری هم وقت گران بها به دلیل تبلیغات بی تنیجه ات از بین نمی ره.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ببین عزیزم ؛
این خیلی خوبه که اینقدر پشتکار داری و در اکثر تاپیک ها فعالیت داری و می گی کی کلاه برداره (به هر قصد منظوری) و مدام تبلیغات از خودت می کنی
اما اگر خیلی علاقه مندی که کاربر های بیشتری 24 ساعت پی سی رو روشن بذارن تا بزور 1دلار کاسب بشن می تونی بری تاپیک ت رو بدی توی گزیده بازارچه
بزنن هم سرعتت کم نمی شه وقتی 1دلار می خوای بدست بیاری هم وقت گران بها به دلیل تبلیغات بی تنیجه ات از بین نمی ره.
ببین عزیزم ؛
این خیلی خوبه که شما رفتی کل پست های من رو خوندی و دیدی همه جا حقیقت مربوط به سایت ها رو میگم تا کاربرا بدونن دارن توی چی عضو میشن،
اما شما اگه خیلی دوست داری به بقیه گیر بدی تا تعداد پست هات بره بالا،بهتره حداقل به چیزی گیر بدی که وجود داشته باشه،من توی امضام تبلیغ کردم سایت رو،نوش جونم،ولی دلیل نمی شه هرجا که پست بذارم بخوام تبلیغ کنم،اگر هم شما اینطوری فکر می کنی،مانعی نداره،آره دارم اون سایت رو تبلیغ می کنم،مشکلی هست؟ ;)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ببین عزیزم ؛

دقیقا موافقم
این شخص کاری نداره جز گشتن داخل تاپیکای دیگه
تازه تون سایتی که ادعاشو می کنه
اون سایت به هیچ وجه هیچ پولی نداده 2-3 هفته

سعی کنه حقیقت راجع به سایته خودشم هم بگه
از مدیر هم می خوام که دوباره یه تذکر بهش بده

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ببین عزیزم ؛
این خیلی خوبه که شما رفتی کل پست های من رو خوندی و دیدی همه جا حقیقت مربوط به سایت ها رو میگم تا کاربرا بدونن دارن توی چی عضو میشن،
اما شما اگه خیلی دوست داری به بقیه گیر بدی تا تعداد پست هات بره بالا،بهتره حداقل به چیزی گیر بدی که وجود داشته باشه،من توی امضام تبلیغ کردم سایت رو،نوش جونم،ولی دلیل نمی شه هرجا که پست بذارم بخوام تبلیغ کنم،اگر هم شما اینطوری فکر می کنی،مانعی نداره،آره دارم اون سایت رو تبلیغ می کنم،مشکلی هست؟ ;)
پسر خوب
حقیقتی که شما مد نظر داری فقط داخل تاپیک خودت یافت می شه و دیدگاه شما همه رو دروغ گو می داند!

اگر فکر می کنی من دنبال پست زیاد کردن بودم می توانستم مثل خیلی از بچه های بازارچه و مجموعه ها دیگه بیام تاپیک های بی محتوا باز کنم و مدام داخلش اپ بزنم .
کاربری هست داخل همین پی تی به یک ماه نکشیده تعداد پست هاش 1500 رو رد کرده . حتی خود شما پیش از ایجاد تاپیک 1دلاری(!) در جریان هستی چه
تعداد پست داشتی و به لطف اسپم ها و تبلیغات بی شمار ت هست که در حال حاضر به 488 رسیدی!

این رو بدان که به 100.000 هم برسی با این لحن برخورد زننده ، با این اسپم ها به هیچ کجا نمی رسی و در آخر هم فقط روزی 1 دلار رو به دست میاری.

اما باز هم من و شما با هم به تفاهمی رسیدیم ؛

"بهتره حداقل به چیزی گیر بدی که وجود داشته باشه"

حق با شماست ، من هم باید به چیزی گیر بدهم که وجود داشته باشه هم به فردی گیر بدهم که وجود داشته باشه. من دیگه به شما گیر نمی دهم به تبلیغاتت برس!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دقیقا موافقم
این شخص کاری نداره جز گشتن داخل تاپیکای دیگه
تازه تون سایتی که ادعاشو می کنه
اون سایت به هیچ وجه هیچ پولی نداده 2-3 هفته

سعی کنه حقیقت راجع به سایته خودشم هم بگه
از مدیر هم می خوام که دوباره یه تذکر بهش بده
سایتی یه مدت پول نده خیلی بهتر از اینه که درآمدت رو مثل این میترا رنک،همونطور که توی صفحه قبل یکی از کاربران گفته،بدزده. ;)

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان ظاهرا یه تغییراتی کرده ...
حداکثر ضریب همکاری 2 هست....
باز هم جای امید دار..

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
وقتی دو باشه دو برابرحساب می کنه..