Wiseman
مدیر بازنشسته
منم هستم، حالا هر چی رو که بهم دادین، دادین!
البته لقمه ی خوشمزه رو علیرضا برداشت!
![icon10.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fmy.blackmice.com%2Fimages%2Ficons%2Ficon10.gif&hash=4c71924ee89f54bb7496ef23eb9a46b7)
![icon10.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fmy.blackmice.com%2Fimages%2Ficons%2Ficon10.gif&hash=4c71924ee89f54bb7496ef23eb9a46b7)
منم هستم، حالا هر چی رو که بهم دادین، دادین! البته لقمه ی خوشمزه رو علیرضا برداشت!
خوب یه نفر مدیریت کنه موضوع رو (علیرضا تو قبول کن) ، موضوعات رو اعلام کن هر کس هر کدوم رو خواست انتخاب کنه ، منم یه طرح براش آماده میکنم
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه!!
تو music player گوشی های نوكیا مثلا n82 راهی هست كه وقتی refresh میكنی همه آهنگای تو رم به music player اضافه نشه؟؟؟
خودم انتخاب كنم كه كدوم آهنگا تو music player اضافه بشه
ممنون
تو music player گوشی های نوكیا مثلا n82 راهی هست كه وقتی refresh میكنی همه آهنگای تو رم به music player اضافه نشه؟؟؟
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه!!
ممنون
یه راهی بهتون میگم بدون دردسر:
اهنگ هایی که میخواین رو میتونید تو مموری کارت تو فولدر Others و بعد تو فولدر contacts بریزید...اینطوری دیگه پلیر گوشی اصلا اونجا رو چک نمیکنه...
توجه کنید این کلک رو میتونید برای فیلم ها و عکس ها هم بزنید...یعنی من که همیشه همین کار رو میکنم..افراد فضولی که به گوشی ور میرن غالبا مستقیم میرن تو گالری برای دیدن فیلم و عکس ها...یا مستقیم میرن تو موزیک پلیر...99 درصد نمیرن فایل منیجر رو باز کنن و دونه دونه برن سراغ فولدر ها....در نتیجه فایل هایی که تو اون فولدر باشه اصلا دیده نمیشه...به همین راحتی![]()
سلام
به نظر شما بین N97 و HTC Touch Pro 2 کدام یک بهتر است ؟
ایولفرشاد دنبال Photo Frame بودی یه مورد 7 اینچی از سامسونگ هست " 71E " با این مشخصات :
- نمایشگر 7 اینچ
- قابلیت پخش عکس ها بصورت اسلاید
- دارای حافظه داخلی 120 مگابایت
- امکان اتصال مستقیم کارت حافظه SD
- امکان اتصال مستقیم حافظه USB 2.0
- نمایش ساعت
قیمت هم 73.000 تومان هست با گارانتی سام سرویس
جدیدا روش داره زیاد مانور میده ( مخصوصا در روزنامه ها )
همین مدل در Amazon حدود 50$ هست
سلام
سوالت خیلی کلی هست
یکمی از خواسته ها و بودجه دقیق بگو
فزق بین oled با amoled در چی هست؟؟؟فرقی دارن اصلا؟؟؟
ببخشید گوشیه من n82 هستش ..نمیدونم چرا بعضی از فایلهای pdf رو باز نمیكنه!!!
میشه برنامه adobe reader رو آبدیت كرد كه شاید بخونه؟؟؟ اگه میشه از كجا باید دانلود كنم ورژن جدید برنامشو ؟؟؟
خیلی ممنون
یه راهی بهتون میگم بدون دردسر:
اهنگ هایی که میخواین رو میتونید تو مموری کارت تو فولدر Others و بعد تو فولدر contacts بریزید...اینطوری دیگه پلیر گوشی اصلا اونجا رو چک نمیکنه...
توجه کنید این کلک رو میتونید برای فیلم ها و عکس ها هم بزنید...یعنی من که همیشه همین کار رو میکنم..افراد فضولی که به گوشی ور میرن غالبا مستقیم میرن تو گالری برای دیدن فیلم و عکس ها...یا مستقیم میرن تو موزیک پلیر...99 درصد نمیرن فایل منیجر رو باز کنن و دونه دونه برن سراغ فولدر ها....در نتیجه فایل هایی که تو اون فولدر باشه اصلا دیده نمیشه...به همین راحتی![]()