کیا مثلا" میخوام این توشیبائه رو بگم یکی بیارهاره فکر کنم بشه... حقیقت اطلاع زیادی ندارم. ولی با DHL فکر کنم میشه فرستاد مثلا سایت IPmart بری تو shop اش نوشته به ایران هم shipping دارن هزینه اش هم نوشته...البته ایفون رو نمیفرسته ولی اکثر مدل های جدید نوکیا و SE رو زده برای ایران میده...
از بقیه بچه ها که تو این جور کارها هستن هم باز باید بپرسی...دقیق تر بگن...
علي جان 14 اينچیش رو دیدم تو بحرین اتفاقا قیمتش 299 دینار هست !مهن هم تبریک میگم!!!!
پ ن:محمد راستی این تایم لاین 14 اینچشو ندیدی؟!!!....از نزدیک دیدیش؟!!!!...کیفیت ساختش چطوره؟!!!...من عاشقش شدم!!!!
علي جان 14 اينچیش رو دیدم تو بحرین اتفاقا قیمتش 299 دینار هست !
کیفیت ساختش خوبه بد نیست ولی خب بلاخره ایسره دیگه نباید انتظار اچ پی و سونی و توشیبا رو ازش داشته باشی ، ولی خداییش خیلی شیکه باتریش هم من رو کشته 8 ساعت میمونه ، یه مدل اومده از دیل قیمتش 3-4 برابر تایم لاین هست امکاناتش هم در همین حد هست !باتریش هم 4 ساعت میمونه !
مخلصم.قابل نداره.ps: آواتار حامد هم تایید میشه در حد لالیگا....راستی تبریک بابت آواتار جدید حامد جان!!!!
خب پس پیشاپیش تبریک میگم ، راستی ایران هست ؟ قیمتش چقدره ؟ فکر کنم تنها ایرادش گرافیک پایینش باشه !تبریک تبریک!!!!!
مرسی....من بالاخره میخرمش!!!!....یه جورایی چشمم رو گرفته!!!!
ps: آواتار حامد هم تایید میشه در حد لالیگا....راستی تبریک بابت آواتار جدید حامد جان!!!!
همچنین شما محمد جان.
خب پس پیشاپیش تبریک میگم ، راستی ایران هست ؟ قیمتش چقدره ؟ فکر کنم تنها ایرادش گرافیک پایینش باشه !
نه سيپیوش اتم نیست ، کور 2 دیو سولو 1.4 سنترینو 2 هست !والا من ندیدم هنوز نیومده...cpu اتم هم داره با دو مگ کش ظاهرا