• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
میخوای کلا فارسیش کنی یا فقط برای SMS? اگر فقط دریافت و ارسال SMS هست برنامه Mirsal رو دانلود کن. بدون نیاز به فونت جانبی خودش نشون میده.

خیلی مخلصم
نه میرسال رو نصب کردیم
اینکه می گن مموریش رو گلدن کنی و بعدش بوت و این حرفا:wacko:

عمو مازیار تولدت مبارک باشه، هر چند تا حالا هم پست نشدیم اما ایشالا عمر با عزتی در کنار عزیزانت داشته باشی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خیلی مخلصم
نه میرسال رو نصب کردیم
اینکه می گن مموریش رو گلدن کنی و بعدش بوت و این حرفا:wacko:

عمو مازیار تولدت مبارک باشه، هر چند تا حالا هم پست نشدیم اما ایشالا عمر با عزتی در کنار عزیزانت داشته باشی

داش محسن بوت نه رووووت....اگر گوشی گارانتی نداره اینو دانلود کن : http://www.mediafire.com/?ds2qnfgdclxl6xb

لازم نیست گلد کارت بسازی برنامه بالایی رو نصب کن بعد دو تا تیک برنامه رو بردار و ورژن اندروید رو انتخاب کن بعد روی ROOT کلیک کن به احتمال زیاد روت میشه...نشونش هم اینه که برنامه SUPERUSER به لیست برنامه ها اضاف میشه

پ ن:اگر کار کرد برام به شدت دعا کن چون فردا یک مشکل بزرگم قراره حل بشه.....دعا کن که بشه!!!!!:(

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
داش محسن بوت نه رووووت....اگر گوشی گارانتی نداره اینو دانلود کن : http://www.mediafire.com/?ds2qnfgdclxl6xb

لازم نیست گلد کارت بسازی برنامه بالایی رو نصب کن بعد دو تا تیک برنامه رو بردار و ورژن اندروید رو انتخاب کن بعد روی ROOT کلیک کن به احتمال زیاد روت میشه...نشونش هم اینه که برنامه SUPERUSER به لیست برنامه ها اضاف میشه

پ ن:اگر کار کرد برام به شدت دعا کن چون فردا یک مشکل بزرگم قراره حل بشه.....دعا کن که بشه!!!!!:(
خیلی نوکرم داش علی
کار کنه نکنه مرامت رو عشقه ایشالا مشکلت هم حله حله

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
i can not decide weather to cry or to laugh .....
داش علی دیگه سمت شب زنده دارا نمی آی :( تحویل نمی گیری

اصلا این روت کردن واسه چیچی هست و اونوقت ورژن خود ِ رام (فریم ور بگیم چی بگیم) اون مهم نیس؟ نیاز نی آپدیت شه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
داش علی دیگه سمت شب زنده دارا نمی آی :( تحویل نمی گیری

اصلا این روت کردن واسه چیچی هست و اونوقت ورژن خود ِ رام (فریم ور بگیم چی بگیم) اون مهم نیس؟ نیاز نی آپدیت شه؟

والا پست دادن توی شب زنده داران وقت میخواد....منظورم اینه که سر شب پست اول رو اونجا دادی باید تا صبح بری!!!!....به درد شبهایی میخوره که شیفتم صبح درشو ببندم....لول....الان مرخصی ام!!!!!!!

روت کردن راهیه که طی اون گوشی آزاد میشه از هر محدودیتی....یعنی شما دیگه هر برنامه و رامی که آفیشال نباشه رو میتونی روی گوشی بریزی ضمنا به فایلهای سیستمی گوشی هم دسترسی پیدا میکنی:cool::cool::cool:

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
والا پست دادن توی شب رنده داران وقت میخواد....منظورم اینه که سر شب پست اول رو اونجا دادی باید تا صبح بری!!!!

روت کردن راهیه که طی اون گوشی آزاد میشه از هر محدودیتی....یعنی شما دیگه هر برنامه و رامی که آفیشال نباشه رو میتونی روی گوشی بریزی ضمنا به فایلهای سیستمی گوشی هم دسترسی پیدا میکنی:cool::cool::cool:
ای ول داری داش علی
ایشالا که فردا شب میام ببینم مشکلتم حل شده و ردیفی
ما میریم بخوابیم
خوش و خرم باشی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ای ول داری داش علی
ایشالا که فردا شب میام ببینم مشکلتم حل شده و ردیفی
ما میریم بخوابیم
خوش و خرم باشی

شبت خوش ...فردا شب هم اینجا رو چک کن تا ببینی دعات مستجاب شده یا نه:f34r:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مازیار عزیز با تاخیر من هم تولدتون رو تبریک میگم . امیدوارم در پناه حق و در کنار خانواده محترم سربلند ، شاد و پیروز باشید :)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تولد مازیار بوده مگه ؟!
کی؟
مبارک باشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام خدمت دوستان
مازیار عزیز با تاخیر من هم تولدتون رو تبریک میگم . امیدوارم در پناه حق و در کنار خانواده محترم سربلند ، شاد و پیروز باشید :)

ممنون برادر...سلامت باشی :)

تولد مازیار بوده مگه ؟!
کی؟
مبارک باشه

بله بوده...23 دی...دیر رسیدی :p

:دی...ممنون

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون برادر...سلامت باشی :)

بله بوده...23 دی...دیر رسیدی :p

:دی...ممنون
مازیار جون فعلا که علی نیست کمکم کن..
اون لینکی که علی داد رو (صفحه قبل) نصب کردم (واسه اچ تی سی لجند) خودش تیک نخورده بود و گوشی خاموش و سپس روشن شد اما اون آیکنی که علی گفته بود اضافه نشد
شنیدم واسه لجند کار نمی کنه ممکنه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شرمنده برادر....سوال ایفونی داشتی همه جوره هستم...اندروید هیچی بلد نیستم حقیقتش...ببخشید دیگه...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دمت گرم!
ios یه سری محدودیت هایی داشت که یه جورایی عذاب آور بودن برام.. مخصوصا استفاده از iTunes! ولی منم اگه بخوام بدون در نظر گرفتن قیمت انتخاب کنم ایفون 4 رو انتخاب میکنم
الان یه جورایی تصمیم بین این دو گوشیه. یا اکس 8 یا یه اکس 10 خوش قیمت! به هر حال دارم میرم سمت آندروید!
ممنون برای راهنماییت

خواهش. حالا اگر X10 ـه آکبند خواستی بگیری روی دیزایر هم فکر کن. تو رنج پایینتر هم که همون X8 یکی از بهترین هاست. Wildfire هم اگر مولتی-تاچ خواستی و آپدیت به روزتر. ولی خب باز مشکل رزولوشن نامناسب رو داره!

علیرضا گوشی جدید مبارک

ممنون مهدی
icon10.gif

خیلی مخلصم
نه میرسال رو نصب کردیم
اینکه می گن مموریش رو گلدن کنی و بعدش بوت و این حرفا

الان میخوای فونت فارسی بریزی؟ من خودم هنوز نریختم. چون برای SMS که Mirsal راحت جواب میده. برای بقیه برنامه ها هم هنوز نیاز نشده. ولی این راهنما رو کلا ببین.

شب خوش....الان علیرضا میاد دعوا میکنه که اینحا تاپیک شب زنده داران نیست....لول

آقا اینارو تو شب زنده داران بگین بهتره کلا :دی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چی شد داش علی شیری یا روباه

والا فردا شب مشخص میشه به تعویق افتاد....کماکان دعا کن....لول

مازیار جون فعلا که علی نیست کمکم کن..
اون لینکی که علی داد رو (صفحه قبل) نصب کردم (واسه اچ تی سی لجند) خودش تیک نخورده بود و گوشی خاموش و سپس روشن شد اما اون آیکنی که علی گفته بود اضافه نشد
شنیدم واسه لجند کار نمی کنه ممکنه؟

محسن جان شرمنده امتحان داشتم نبودم....شما گزینه ANDROID 2.1,2.2 رو انتخاب کن گزینه اول رو هم تیک بزن ....به احتمال زیاد میگه:WOOT YOUR DEVICE IS ROOTED .....ری استارت هم نمیشه این یعنی دستگاه شما روت شده تا وقتی که گوشی رو ری استارت کنی بهش میگن روت موقت!!!!!;);)

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
والا فردا شب مشخص میشه به تعویق افتاد....کماکان دعا کن....لول

محسن جان شرمنده امتحان داشتم نبودم....شما گزینه ANDROID 2.1,2.2 رو انتخاب کن گزینه اول رو هم تیک بزن ....به احتمال زیاد میگه:WOOT YOUR DEVICE IS ROOTED .....ری استارت هم نمیشه این یعنی دستگاه شما روت شده تا وقتی که گوشی رو ری استارت کنی بهش میگن روت موقت!!!!!;);)
الان گوشیه دم دستم نیس..
نفهمیدم پس با این کار روت موقت می شه؟
چاره ی کلیش چیه؟

بالا