• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
الان گوشیه دم دستم نیس..
نفهمیدم پس با این کار روت موقت می شه؟
چاره ی کلیش چیه؟

آره یعنی تا وقتی که گوشی رو ری استارت نکردی گوشی روت شدست....برای لجتد یک راه دیگه هم هست البته اگر اندروید 2.1 داری: http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=76052 .....من توصیه نمیکنم!!!!

به نظر من همین روت موقت فعلا جواب میده و بهتره ....برای روت دائم گوشیهای اچ تی سی یک کم صبر کنید!!!!!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آره یعنی تا وقتی که گوشی رو ری استارت نکردی گوشی روت شدست....برای لجتد یک راه دیگه هم هست البته اگر اندروید 2.1 داری: http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=76052 .....من توصیه نمیکنم!!!!

به نظر من همین روت موقت فعلا جواب میده و بهتره ....برای روت دائم گوشیهای اچ تی سی یک کم صبر کنید!!!!!
دستت درد نکنه داش علی
ایشالا که کارت هم را بیافته و مشکلت حل شه
4chsmu1.gif

تست می کنم باز مزاحمت می شم

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام
آیا میشه صفحه lcd گوشی رو پولیش کرد؟؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام
2 تا سئوال :

1. آیا تمامی گوشی‌های سونی‌اریکسون حتی سیمبان دارها فاقد کد ورودی هستند؟ (کد ورودی یعنی برای استفاده از گوشی کدی را باید وارد کرد)

2. گوشی‌هایی که pdf reader دارد آیا pdf فارسی هم باز می‌کند؟ فقط pdf متنی باز می‌کند یا pdf حاوی عکس را هم می‌تواند باز کند؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
گوشی‌هایی که pdf reader دارد آیا pdf فارسی هم باز می‌کند؟ فقط pdf متنی باز می‌کند یا pdf حاوی عکس را هم می‌تواند باز کند؟

بستگی به گوشی,سیستم عامل و PDF Reader یی که روش نصب هست داره. خیلی هاشون بدون مشکل می کنن.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام

آیا راهی هست که بتوان صفحات اینترنت را روی کارت حافظه ریخت و از داخل مرورگر گوشی آنرا باز کرد (برای گوشی سونی اریکسون)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آیا تمامی گوشی‌های سونی‌اریکسون حتی سیمبان دارها فاقد کد ورودی هستند؟ (کد ورودی یعنی برای استفاده از گوشی کدی را باید وارد کرد)
تا جایی که یادم میاد UIQ ها هم فاقد این مساله بودن. ( ممکنه سیمبین های جدیدش داشته باشن)
آیا راهی هست که بتوان صفحات اینترنت را روی کارت حافظه ریخت و از داخل مرورگر گوشی آنرا باز کرد (برای گوشی سونی اریکسون)
توی مرورگرتون روی file کلیک کنید Save page as رو بزنید و در پنجره باز شده صفحه رو به صورت web page, HTML only ذخیره کنید
همون فایل رو به مموری منتقل کنید. گوشی فایل رو باز و اجراش میکنه ولی ممکنه کمی قاطی باشه از نظر ظاهری!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مدل های جدید سیمبین سونی اریکسون کد ورودی دارن چون سیمبین شون مشابه نوکیا شده...مثل vivaz یا satio

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
درود...
چند وقت پیش یه مقاله بصورت تصادفی در مورد هک کردن گوشی Nokia 6120 Classic خوندم، ولی از امکانات بعد از هکش چیزی نگفته بود؛ حالا خواستم بدونم بعد از اینکه گوشی رو هک کردیم میتونیم چه استفاده هایی از گوشی کنیم؟
البته یه جا اشاره کرده بود که میتونین برنامه ی ساین نشده هم اجرا کنین ولی دقیقا این برنامه ها چین؟
ممنون میشم یه توضیح کلی بدین ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تمام برنامه های سیمبین حدود 95 درصدشون احتیاج به ساین شدن قبل نصب دارن...اگر هک کنید میتونید ساین نکرده نصب کنید...ضمنا هک کردن امکانات دیگه ای مثل دستکاری فایل های سیستم یا هر تغییر دیگه ای رو هم اضافه میکنه...کلا بحث طولانی ای هست و کلا مورد مفیدی هست.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تا جایی که یادم میاد UIQ ها هم فاقد این مساله بودن. ( ممکنه سیمبین های جدیدش داشته باشن)
توی مرورگرتون روی file کلیک کنید Save page as رو بزنید و در پنجره باز شده صفحه رو به صورت web page, HTML only ذخیره کنید
همون فایل رو به مموری منتقل کنید. گوشی فایل رو باز و اجراش میکنه ولی ممکنه کمی قاطی باشه از نظر ظاهری!

سلام

نه منظورم برعکس بود یعنی من صفحات وب را که روی کامپیوتر ذخیره کردم با گوشی مشاهده کنم
پسوند فایل‌هایی که با مرورگر سونی‌اریکسون ذخیره می‌شود mhtm است
من صفحه وب را با فرمت mht ذخیره کردم و به روی گوشی انتقال دادم اما باز نکرد
تغییر پسوند از mht به mhtm دادم اما باز نکرد

کسی راه‌حلی دارد؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مگه صفحاتی که با PC ذخیره میشن فرمتشون HTML نیست؟ خب همونها رو منتقل کنید باز نمیکنه؟

بعد منظور از mhtm یعنی mobile htm که به دلیل اینکه با موبایل ذخیره شده m اولش اضافه شده...

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
مگه صفحاتی که با PC ذخیره میشن فرمتشون HTML نیست؟ خب همونها رو منتقل کنید باز نمیکنه؟

بعد منظور از mhtm یعنی mobile htm که به دلیل اینکه با موبایل ذخیره شده m اولش اضافه شده...

باز می‌کند اما عکس‌های‌اش را نشان نمی‌دهد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما با چه مدلی از سونی اریکسون امتحان میکنید؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
گوشی c510 که صفحات وبی که با اینترنت گوشی مشاهده و ذخیره می کنم را بصورت تک فایل با پسوند mhtm ذخیره می‌کند

reza3soot

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان

من نتونستم واسه مشکلم یه جای خوب پیدا کنم این شد که اومدم اینجا مشکلمو بگم:rolleyes:

تا حالا چنتا گوشی نوکیا که داشتم وقتی یادداشت فارسی مینویسی تو کامپیوتر میفرستی تو گوشی حروف فارسی رو چرت و پرت نشون میده:blink:

اما اگه یه فایل Txt تو گوشی بسازی بفرستی تو کامپیوتر متنتو کپی کنی توش برگردونی تو گوشی بدون اشکال نشون میده؟:f34r:

آخه Cheya؟:wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه بار قبلا مگه نپرسیدی تو یه تاپیک دیگه؟!!

منم که جواب دادم!!

شما وقتی فایل رو سیو میکنی به صورت UTF8 باید سیو کنی نه ANSI ...به صورت دیفالت ANSI هست باعث میشه اینطوری بشه.

reza3soot

Registered User
لایک‌ها
22
یه بار قبلا مگه نپرسیدی تو یه تاپیک دیگه؟!!

منم که جواب دادم!!

شما وقتی فایل رو سیو میکنی به صورت UTF8 باید سیو کنی نه ANSI ...به صورت دیفالت ANSI هست باعث میشه اینطوری بشه.

فک کردم حذف شد.وقتی داشتم ارسال رو میزدم برق رفت.

شرمنده بابت سوال دوباره:blush:
ممنون بابت پاسخ سودمندتون:)

havasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان... یه سوال داشتم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم... من گوشی نوکیا 6600 اسلاید دارم و نمیتونم باهاش از اینترنت ایرانسل استفاده کنم در حالیکه با گوشیایی دیگه مثل 6300 راحت وارد اینترنت میشم!... علت چیه!؟... در ضمن اگه وصل شد چون این گوشی سی دی همراه نداره چطور میشه اینترنتش رو به کامپیوتر وصل کرد؟... با تشکر...

بالا