ایول ! خیلی حال کردم !![]()
بدرد علی میخوره این Ringtone !!!!![]()
قحطی آواتار شده :دی
ولی این آواتار خیلی خوبه
ایول ! خیلی حال کردم !![]()
بدرد علی میخوره این Ringtone !!!!![]()
قحطی آواتار شده :دی
کلاس 4 حدودای 16 تومن !
کسی از دوستان اطلاع نداره؟سلام دوستان میخواستم بدونم که نلاک گلکسی اس 2 تو مالزی اومده یا نه؟
سلام
من یک گوشی c510 سونی اریکسون دارم و بعضی اوقات برای شارژ باطری باید حتماً گوشی را خاموش و روشن کنم و بعد شارژ کنم چون در غیراینصورت ممکن است ساعتها در شارژ باشد و شارژ نشود
علت این مشکل چیه؟
شما با یه برنامه مثل Nero Wave Editor میتونید صدای آهنگ رو بیشتر کنید !دوستان برای افزایش صدای موزیک برای زنگ گوشی چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید ؟
mpTrim رو امتحان کردم ولی وقتی ذخیره کردم چیزی محسوس نبود... نفهمیدم چطوری باید باهاش کار کرد...!
مرسی... خیلی خوب بود ...شما با یه برنامه مثل Nero Wave Editor میتونید صدای آهنگ رو بیشتر کنید !
کار کردن باهاش زیاد سخت نیست /
اگر بعد از خاموش و روشن شدن حتما درست میشه با فلش درست میشه!!!!!
دوستان برای افزایش صدای موزیک برای زنگ گوشی چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید ؟
mpTrim رو امتحان کردم ولی وقتی ذخیره کردم چیزی محسوس نبود... نفهمیدم چطوری باید باهاش کار کرد...!
منم اینکارو کردم اما نشد![]()
مرسی ... امتحان می کنم...در راستای موضوع cool edit , adobe audition هم پیشنهاد میشه!!!!!
کسی نمی تونه کمک کنه ؟دوستان توی گوشی نوکیا سیمبان 60 سری 3 چطوری می تونم یک شماره رو توی بلک لیست بزارم ؟
ممنون مازی جان خودت برنامه ای سراغ داری رو اسمش سرچ کنم ؟علی جان باید یک برنامه بلک لیست دانلود کنی و با اون این کار رو بکنی. به صورت دیفالت همچین امکانی رو نداره.