• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مدل های جدید یک اپشن برای این کار دارن به نام antishake ولی مدل های قدیمی ندارن...گوشی تون چیه؟

کلا باید سعی کنید اولا نور به اندازه کافی باشه...دوما بعد از شنیدن صدای شاتر 2 ثانیه دستتون رو تکون ندید.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ندیدم این گزینه رو ... نمی دونم داره یا نه... x10

joorab

Registered User
لایک‌ها
12
یه سوال سخت ... کسی میدونه چجوری میشه از رو شماره موبایل اسم صاحب سیم کارت رو پیدا کرد؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به به
میبینم که بخش موبایل یه پیشرفت اساسی کرده
دست دوستان درد نکنه عالی شده انصافا

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
آیا راهی هست که بشه از روی سریال و پارت نامبر آی پد 2
ورژن ios رو فهمید که 4.3.3 باشد؟

سر آیفون 3GS یک زمانی بحث هفته چهلم مطرح بود، آن زمان چون هنوز جیلبرک جدید نیامده بود
قبل از هفته چهلم توی بورس بود چون می شد جیلبرکش کرد، الان در مورد آی پد 2 آیا نشانه ای هست
که بشود فهمید 4.3.3 هست یا 4.3.5؟

ممنون

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید با حدود 300 تومن چه موبایل خوبی میشه خرید ؟؟؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
میتونید wildfire s بگیرید
یا منتظر بمونین قیمت xperia mini بیاد پایین خرید کنید

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
اگر بخواهید با زیر سیصد می‌توانید وایلدفایر با نمایشگر 3/2 اینچی و سیستم عامل اندورید بگیرد.
الان 285 هزار تومان است. البته می‌توانید ارزان‌تر هم پیدا کنید.
مینی اچ دی هم گزینه مناسبی است. الان 330 تومان است.
با دوربین 5 مگا پیکسلی و سیستم عامل ویندوز فون6.5
اچ تی سی تاچ تو هم هست با قیمت 290 تومان ولی دوربینش 3 مگاپیکسل است
اونم ویندوز فون است.

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
قابل توجه مديران :

لطفا توي بخش موبايل بخشي رو هم اختصاص بدين به سيستم عامل بادا و تاپيك مجزا براش ايجاد كنيد

با تشكر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد بادا میشه گفت هیچ تایپک یا بحثی نداریم...خیلی خیلی کم هست....اگر مایل هستید فعالیت خودتون رو شروع کنید در موردش....بعد از اینکه تعداد پست ها و تاپیک ها به حد قابل قبولی برسه بخش مجزا ایجاد خواهد شد.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بچه ها میشه با ارائه ی کپی کارت ملی , سیم کارت جدید رو به جای سیم کارتی که صدمه دیده گرفت !؟!؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
بچه ها میشه با ارائه ی کپی کارت ملی , سیم کارت جدید رو به جای سیم کارتی که صدمه دیده گرفت !؟!؟

ایرانسل یا همراه اول؟

ایرانسل که مشکلی نیست
ولی همراه اول خیلی سخت گیری می کند

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
همون طور که اطلاع دارید آیفون نسل بعد از شبکه Sprint نیز پشتیبانی می‌کند
امروز برخی از کارکنان این شرکت ایمیلی دریافت کرده‌اند که محتوای آن حاوی یک دعوت نامه در تاریخ 5 اکتبر است
یعنی تاریخ معرفی نسل بعدی آیفون

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید :

Eمن قبلا یه گوشی W950 داشتم که داخل جعبش نرم افزار PC Suite داشت و من میتونستم از اون به عنوان مودم برای کامپیوتر استفاده کنم و به وسیله ی اون با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم . من الان یه گوشی XPERIA Neo خریدم ولی هیچ نرم افزاری داخلش نیست و نمیتونم از اون به عنوان مودم استفاده کنم . همه ی گوش های جدیدی هم که دیدم همینطور هستن .

دوستان اگه راهی بلدن یا نرم افزاری رو میشناسن که بشه باهاش اینکار رو کرد خواهشا راهنمایی کنن .

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سناریو تکراری، نمونه آیفون 5 گم شد

پلیس سان فرانسیسکو از همکاری با شرکت اپل برای یافتن نسخه آزمایشی یکی از محصولات تازه این شرکت خبر داده است.

پلیس این شهر پس از انتشار گزارش های متناقض درباره گم شدن نمونه آزمایشی نسخه جدید گوشی تلفن همراه آی فون در ماه ژوئیه، در بیانیه ای همکاری با اپل را برای یافتن وسیله گم شده تایید کرد.

گزارش ها بیانگر گم شدن این گوشی در یک مشروب فروشی به وسیله یکی از مهندسان اپل بود.

پلیس نوع وسیله مورد جستجو را اعلام نکرد ولی ردی از خود به جا گذاشت که به گفته تحلیلگران فناوری گم شدن نسخه جدید آی فون را تایید می کند. نام فایل دیجیتال بیانیه پلیس iPhone5.doc بود.

شرکت اپل آی فون ۴ را سال گذشته عرضه کرد و گفته می شود فروش مدل جدید این گوشی همراه که آی فون ۵ نام دارد در سپتامبر یا اکتبر امسال آغاز می شود.

اپل از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است.

سال گذشته نیز پیش از عرضه رسمی آی فون ۴ یکی از کارکنان این شرکت نمونه آزمابشی این گوشی را در یک مشروب فروشی جا گذاشت و تصویر آن بلافاصله در اینترنت منتشر شد.

این بار هنوز تصویری از گوشی جدید منتشر نشده است.

شرکت اپل در محرمانه نگه داشتن جزئیات محصولات جدید خود وسواس زیادی دارد.
تکرار یک حادثه

سایت فناوری سی نت هفته گذشته از گم شدن یک نمونه آزمایشی آی فون ۵ در یک مشروب فروشی در سان فرانسیسکو خبر داده بود.

روز جمعه هم یک روزنامه محلی در این شهر به نقل از یک شهروند ۲۲ ساله نوشت که پلیس در ماه ژوئیه در جستجوی یک گوشی آی فون به خانه او مراجعه کرده است.

به گزارش پلیس، شرکت اپل با استفاده از فناوری ردیایی ماهواره ای، محل نگهداری محصول گم شده را یک خانه در سان فرانسیسکو اعلام کرد و ۴ مامور و ۲ کارمند این شرکت محل را بدون پیدا کردن گوشی گم شده، جستجو کردند.

در پی گم شدن یک نمونه آزمایشی آی فون ۴ در تابستان گذشته، وبلاگ فناوری گیزمودو آن را به مبلغ ۵۰۰۰ دلار از یابنده خرید و تصاویر و خصوصیات آن را منتشر کرد.

دادستان ها در سان فرانسیسکو به تازگی اعلام کردند علیه این وبلاگ اعلام جرم نمی کنند.

یابنده نمونه آزمایشی آی فون ۴ و واسطه فروش آن به دادگاه فراخوانده شده اند و آنها در جلسه ای که پنجشنبه برگزار شد، اتهام های خود را نپذیرفتند.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوستانی که طرح بسته های افزایشی GPRS ایرانسل رو فعال کردن قبلا؛ من یه بسته یک ماهه، اول مرداد ماه خریدم و استفاده کردم ولی همچنان داره کار میکنه!
بسته دو گیگ بوده و الان حدود 800 مگابایتش مصرف شده. الان سوال اینه که سر موعد مقرر می بایستی قطع میشد یا کلا دو گیگ رو من دارم و میتونم بدون محدودیت زمانی ازش استفاده کنم؟ یا اشتباه شده؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دوستانی که طرح بسته های افزایشی GPRS ایرانسل رو فعال کردن قبلا؛ من یه بسته یک ماهه، اول مرداد ماه خریدم و استفاده کردم ولی همچنان داره کار میکنه!
بسته دو گیگ بوده و الان حدود 800 مگابایتش مصرف شده. الان سوال اینه که سر موعد مقرر می بایستی قطع میشد یا کلا دو گیگ رو من دارم و میتونم بدون محدودیت زمانی ازش استفاده کنم؟ یا اشتباه شده؟

به مدت زمانی یک ماهه و ... توجه نکنید
این کد را بزنید میزان اعتبار gprs به ریال و تاریخ انقضا را میزنه(تاریخ انقضا داره ولی فرق میکنه مثلا من زدم 40 روز انقضا داشتم دوستم 2 روز بعد از من زد 55 روز انقضا داشت! ایرانسله دیگه :D
*140*3*7*3*1#
از راست به چپ بزنید

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم بهترین هنسفری سیمی برای گوش دادن آهنگ با گوشی 6220 چی هست ؟؟؟
برای خودش HS-47 هست زیاد کیفیت نداره یه دونه هم HS-45 که برای سری N نوکیا هست روش امتحان کردم اون هم کیفیت نمیده
یکی دیگه هم که برای دوستم بود که برای 3110 خریده بود و فروشنده گفته بود که هنس 5230 هست رو امتحان کردم اون نسبتاً خوب بود حالا کسی از دوستان اگه بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
قیمت هم لطف کنید با مدل مربوطه ؟؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
گالکسی اس رو به gingerbread آپدیت کردم ....جهت اطلاع دوستان رام آفیشال فارسی 2.3.3براش موجوده!!!!!

afshin_spiciali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می گم اسم تاپیک رو عوض کنید بزارید تقویم تاریخ خواسته های موبایل

به هم پست یمیومدم جواب بدم میدیدم 10 تا پاسخ خورده هر فحه ای اومدم هی گفتم آخریشه ماشالله پشت کار
ایول

بالا