می بینم که مهدی گیر داده به SII !!
حسین چطوری؟می بینم که مهدی گیر داده به SII !!
رو مود اسمایلی که دوست داری!:دی
(به خاطر باز شدن مدرسه هاست احتمالا :دی)
یه نگاه اجمالی انداختم چیز خاصی نسبت به گوشی خودم نداره... ولی خب انتخاب خوبیه برای خرید (نه جایگزینی)... کلا میخواستم در جریان باشم الان چی تو بازار هست، چی معرفی کنم به دوستم...Arc s بخر خیلی عالیه....بسیار بسیار زیبا هست...دوربین خوبی داره...صفحه بزرگ....اندروید جدید هم براش میاد....کلا چیز ردیفیه.
یه نگاه اجمالی انداختم چیز خاصی نسبت به گوشی خودم نداره... ولی خب انتخاب خوبیه برای خرید (نه جایگزینی)... کلا میخواستم در جریان باشم الان چی تو بازار هست، چی معرفی کنم به دوستم...
راستی!
این مشکل رو که سرتاسر دنیا همه گفتن، حالا اینجا هم میگم شاید فرجی شد!
از وقتی به 2.3 آپدیتش کردم گوشیم رو، هندزفری بلوتوثم موقع پخش موزیک قطع میشه... قطعی لحظه ای... قبل آپدیت که 2.1 بود اصلا مشکل نداشت... کلا خیلی ها این مشکل رو دارن با این آپدیت... نمونه...
یک Audio stutter fix هم یکی گذاشته بود که جواب نداد...
گفتم اگه جایی راه حلی براش دیدین لطفا بگین...
یه نگاه اجمالی انداختم چیز خاصی نسبت به گوشی خودم نداره... ولی خب انتخاب خوبیه برای خرید (نه جایگزینی)... کلا میخواستم در جریان باشم الان چی تو بازار هست، چی معرفی کنم به دوستم...
راستی!
این مشکل رو که سرتاسر دنیا همه گفتن، حالا اینجا هم میگم شاید فرجی شد!
از وقتی به 2.3 آپدیتش کردم گوشیم رو، هندزفری بلوتوثم موقع پخش موزیک قطع میشه... قطعی لحظه ای... قبل آپدیت که 2.1 بود اصلا مشکل نداشت... کلا خیلی ها این مشکل رو دارن با این آپدیت... نمونه...
یک Audio stutter fix هم یکی گذاشته بود که جواب نداد...
گفتم اگه جایی راه حلی براش دیدین لطفا بگین...
سلام
من lcd گوشیم که شکسته بود را تعویض کردم الان گوشی که رو استند بای میره خاموش میشه روشن نمیشه این مشکل به خاطر lcd هستش؟
قبلیش شکست
اگر اینطوره برم عوض کنم
گوشی دیزایر بخرسلام دوستان
میخوام یه گوشی بگیرم توی رینج 400تومن. اما یه سوال برام پیش اومده.
توی gsm.ir نوشته که گوشی های زیر ویرایشگر office ندارند. یعنی اگه این گوشی رو بخرم واقعا برنامه ای نیست که نصب بشه و آفیس رو با اونا edit کرد؟
Sony Ericsson Xperia ray
HTC Wildfire S
HTC DROID Incredible 2
HTC Wildfire
Samsung Galaxy Ace S5830
بله...گوشیتو روت کردی؟
هم من امتحان کردم هم خیلی ها که این مشکل رو دارن امتحان کردن...مینا ممکنه با تعویض پلیر مشکل حل بشه....پلیرهای مختلف رو امتحان کردی؟
بله...
هم من امتحان کردم هم خیلی ها که این مشکل رو دارن امتحان کردن...