• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
توی سامسونگ با یک سیم هم کار میکنه نیازس نیست حتما دو تا سیم روش باشه من ch@t 322 دارم سوالی در مورد samsung بود در خدمتم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من تاحالا هرچی تاچ داشتم مقاومتی بوده، این تاچ خازنی ها رو میشه با ناخون باهاشون کار کرد؟ چرا همه گوشیا شدن خازنی :|

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من تاحالا هرچی تاچ داشتم مقاومتی بوده، این تاچ خازنی ها رو میشه با ناخون باهاشون کار کرد؟ چرا همه گوشیا شدن خازنی :|
نه ! فقط حرارت دست! حتی انگشتت سرد باشه حالیش نمیشه !

البته این فقط تجربه م روی گوشی خودمه (x10) ... اگه همه خازنی ها هم اینطوری باشن...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه ! فقط حرارت دست! حتی انگشتت سرد باشه حالیش نمیشه !

البته این فقط تجربه م روی گوشی خودمه (x10) ... اگه همه خازنی ها هم اینطوری باشن...
مقاومتی این مشکل رو نداره راحت میشه با ناخون تایپ کرد! منتها همه شدن خازنی که همونطور که فکرش رو می کردم این مشکل رو دارن.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مقاومتی این مشکل رو نداره راحت میشه با ناخون تایپ کرد! منتها همه شدن خازنی که همونطور که فکرش رو می کردم این مشکل رو دارن.
آره خب اونا که راحتن... اینم یه وقتا سخته ولی عادت می کنی...

E110

Registered User
لایک‌ها
13

خازنی که به مراتب بهتره
یه دلیلش جلوگیری از فشاری هست که روی اسکرین میاد با این مقاومتی ها!
که الآن یکی از دوستان من گوشیش این مشکل واسش پیش اومده هی خراب میشه میفرسته گارانتی. نوکیاست! :|
خازنی کلا بهتره. تکنولوژی جدیدتره دیگه..

یه سوال من دارم
معنی موارد زیر چیست؟
کوک
روت کردن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کوک کردن رام یک اصطلاح هست به معنی اماده سازی رام برای ریختن روی گوشی....مثلا رام miui برای گالاکسی...این رام ها غیر رسمی هستن ولی خب خیلی طرفدار دارن

روت کردن جهت دسترسی ریشه و سوپر یوزر برای اندروید ها هست....با روت شدن دستگاه شما به قسمت هایی دسترسی پیدا میکنید که در حالت عادی امکانش نیست.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مزیت تاچ خازنی اینه که سریع تره....من به شخصه دیگه حاظر نیستم با تاچ مقاومتی کار کنم.....مینا کل تاچ خازنیها اینجورین

کوک کردن رام یک اصطلاح هست به معنی اماده سازی رام برای ریختن روی گوشی....مثلا رام miui برای گالاکسی...این رام ها غیر رسمی هستن ولی خب خیلی طرفدار دارن

روت کردن جهت دسترسی ریشه و سوپر یوزر برای اندروید ها هست....با روت شدن دستگاه شما به قسمت هایی دسترسی پیدا میکنید که در حالت عادی امکانش نیست.

اضافه کنم که روت کردن گارانتی دستگاه شما رو باطل میکنه.....و البته خیلی هم مهم نیست چون گارانتی تو ایران یعنی کشک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مزیت تاچ خازنی اینه که سریع تره....من به شخصه دیگه حاظر نیستم با تاچ مقاومتی کار کنم.....مینا کل تاچ خازنیها اینجورین

اضافه کنم که روت کردن گارانتی دستگاه شما رو باطل میکنه.....و البته خیلی هم مهم نیست چون گارانتی تو ایران یعنی کشک
به نظر منم خازنی بهتره... فقط مشکل سرما هستش وگرنه خوبه...

روت نکنی هم نمی تونی نرم افزار نصب کنی... بعدم مشکلی نداره، اگه نخواستی دوباره می تونی آنروت کنی برای بردن به گارانتی ...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
edr و a2dp چیه؟ برا بلوتوث میگن معمولا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
A2dp هر گوشی ای داشته باشه یعنی با بلوتوث اش میشه به صورت استریو موسیقی رو استریم کرد روی هدفون بلوتوث....

اون یکی رو حقیقت نمیدونم چی چیه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
edr و a2dp چیه؟ برا بلوتوث میگن معمولا

EDR (Enhanced Data Rate)

An optional part of the Bluetooth specification that provides a faster data rate (speed) and possibly improved battery life. Not all Bluetooth devices support EDR and will depend on the Bluetooth version and supported profiles. Both devices need to support EDR, in which case EDR is used automatically.

به طور خلاصه اگه هر دو دستگاه EDR داشته باشن سرعت بلوتوث بالاتر میره و انرژی (باتری) کمتری مصرف میکنه...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بچه ها application های وین6.5 به وین7 میخوره؟

اگه اشتباه نکنم نه نمی خوره !
ماکروسافت گفت چون صفحه هارو خازنی کردیم و بیشتر برنامه ها تو ۶ تحت قلم بودن(صفحه نمایش مقاومتی) ٫ الان که خازنی شده اند دیگه نباید اون ها رو ساپورت کنیم...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بچه ها برای روت گالکسی اس چی پیشنهاد میکنید به جینجر برد آپدیت کردم نه androot نه z4root کار نمیکنه

اگه اشتباه نکنم نه نمی خوره !
ماکروسافت گفت چون صفحه هارو خازنی کردیم و بیشتر برنامه ها تو ۶ تحت قلم بودن(صفحه نمایش مقاومتی) ٫ الان که خازنی شده اند دیگه نباید اون ها رو ساپورت کنیم...

تایید البته من تجربه نداشتم ولی از خیلیا شنیدم......ویندوز فون 7 پروژه نا موفقی بود به نظر من!!!!!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بچه ها برای روت گالکسی اس چی پیشنهاد میکنید به جینجر برد آپدیت کردم نه androot نه z4root کار نمیکنه

تایید البته من تجربه نداشتم ولی از خیلیا شنیدم......ویندوز فون 7 پروژه نا موفقی بود به نظر من!!!!!

کلا ماکروسافت اکثر کاراش یه جاش می لنگه :دی

• Like
Reactions: @li

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
دوستان بنظرتون با این احتمال حمله ای که به ایران هست امکان داره گوشی بعد از عید قیمتش پایین بیاد یا میره بالا؟

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام
اهنگ default signal برای گوشی sony ericsson ua5 اگر موجود هست دوستان مرحمت کنن . . تشکر

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
یه دونه N8 نوکیا خریدم اما بعد از یک هفته صدا از اسپیکرها خارج نمیشد(1) ولی با هدست صدا وجود داشت . هر چقدر با دکمه هاش ور رفتم درست نشد آخرش بردم گارانتی که بعد از سه هفته انتظار(2) برگشت ... اونجا هم هر چقدر اصرار کردم که آخه آقا بگید چه بلایی سر این گوشی اومده گفتن نمیدونیم که نمیدونیم ، در واقع به ما نمیگن چش بوده(3) فقط تعمیر میکنن برمیگردونن ... حالا اینا به کنار چیزی که خیلی آزارم میده اینه که روی گوشی یه بازی آسفالت 5 نصب بوده که من بیشتر از سه یا چهار مرحله از اون رو نرفته بودم و جمع امتیازاتم 3 یا 4 هزار دلار هم نمیشد حالا نگاه میکنم میبینم یکی با گوشی اونقدر بازی کرده که جمع امتیازها رسیده به نهصدهزار (4)
...
نمیدونم واقعا به کی باید فحش داد ، یقه ی کی رو باید گرفت.

بالا