نه ! فقط حرارت دست! حتی انگشتت سرد باشه حالیش نمیشه !من تاحالا هرچی تاچ داشتم مقاومتی بوده، این تاچ خازنی ها رو میشه با ناخون باهاشون کار کرد؟ چرا همه گوشیا شدن خازنی :|
مقاومتی این مشکل رو نداره راحت میشه با ناخون تایپ کرد! منتها همه شدن خازنی که همونطور که فکرش رو می کردم این مشکل رو دارن.نه ! فقط حرارت دست! حتی انگشتت سرد باشه حالیش نمیشه !
البته این فقط تجربه م روی گوشی خودمه (x10) ... اگه همه خازنی ها هم اینطوری باشن...
آره خب اونا که راحتن... اینم یه وقتا سخته ولی عادت می کنی...مقاومتی این مشکل رو نداره راحت میشه با ناخون تایپ کرد! منتها همه شدن خازنی که همونطور که فکرش رو می کردم این مشکل رو دارن.
مقاومتی این مشکل رو نداره راحت میشه با ناخون تایپ کرد! منتها همه شدن خازنی که همونطور که فکرش رو می کردم این مشکل رو دارن.
کوک کردن رام یک اصطلاح هست به معنی اماده سازی رام برای ریختن روی گوشی....مثلا رام miui برای گالاکسی...این رام ها غیر رسمی هستن ولی خب خیلی طرفدار دارن
روت کردن جهت دسترسی ریشه و سوپر یوزر برای اندروید ها هست....با روت شدن دستگاه شما به قسمت هایی دسترسی پیدا میکنید که در حالت عادی امکانش نیست.
به نظر منم خازنی بهتره... فقط مشکل سرما هستش وگرنه خوبه...مزیت تاچ خازنی اینه که سریع تره....من به شخصه دیگه حاظر نیستم با تاچ مقاومتی کار کنم.....مینا کل تاچ خازنیها اینجورین
اضافه کنم که روت کردن گارانتی دستگاه شما رو باطل میکنه.....و البته خیلی هم مهم نیست چون گارانتی تو ایران یعنی کشک
edr و a2dp چیه؟ برا بلوتوث میگن معمولا
بچه ها application های وین6.5 به وین7 میخوره؟
اگه اشتباه نکنم نه نمی خوره !
ماکروسافت گفت چون صفحه هارو خازنی کردیم و بیشتر برنامه ها تو ۶ تحت قلم بودن(صفحه نمایش مقاومتی) ٫ الان که خازنی شده اند دیگه نباید اون ها رو ساپورت کنیم...
بچه ها برای روت گالکسی اس چی پیشنهاد میکنید به جینجر برد آپدیت کردم نه androot نه z4root کار نمیکنه
تایید البته من تجربه نداشتم ولی از خیلیا شنیدم......ویندوز فون 7 پروژه نا موفقی بود به نظر من!!!!!
کلا ماکروسافت اکثر کاراش یه جاش می لنگه :دی