• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
سلام
پس خوش اومدید به بخش موبایل :happy:
دلیلش اینه که سیم کارت یه مقدار مشخصی فضا برای ذخیره اس ام اس یا شماره تماس ها داره و بیشتر از اون مسلما حافظه ش پر میشه و مجبورید که از حافظه گوشی برای ذخیره استفاده کنید.
الان ظرفیت سیم کارت شما برای ذخیره اس ام اس و شماره تماس پر شده و یا باید شماره یا شماره هایی رو حذف کنید و به جای اونها دوباره شماره جدید رو ذخیره کنید یا اینکه باید شماره ها رو انتقال بدید به حافظه گوشی.

اگه باز مشکلی بود بپرسید...

موفق باشید

درود بر شما!:blush:

سپاس فراوان به خاطر پاسخ سريع! :blush: راستش نمي دونم چرا همش فكر ميكردم شايد ايرادي پيدا كرده كه ميگه پره و واقعا پر نشده؟ فعلا هم كه بله! مجبور شدم يه سري شماره هاي بي اهميت رو به حافظه گوشي بسپارم!!! :blush:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ما آخرش نفهمیدیم چه اس ام اسهایی به صورت دیفالت روی سیم کارت سیو میشن و چطور به اس ام اسهای سیمکارت دسترسی داشته باشیم!!!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این X10 ما دیگه رسما به 4 آپدیت نمیشه... حالا چیکار کنیم؟ بریم یکی دیگه بخریم؟
b%20%283%29.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ما آخرش نفهمیدیم چه اس ام اسهایی به صورت دیفالت روی سیم کارت سیو میشن و چطور به اس ام اسهای سیمکارت دسترسی داشته باشیم!!!!!

رو چه گوشی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یه وان ایکس بخرید حالشو ببرید کلا از سونی اریکسون بکشید کنار :D
نمی تونم... خیلی میخواما... ولی نمی تونم از سونی دل بکنم...
c%20%2810%29.gif

حالا شاید گول خوردم :دی
نه خیر...رام کوک شده بریزید....البته اگر یک Xperia s بخرید خب بهتره.
یعنی رام غیر رسمی ؟ تا به حال امتحان نکردم... همیشه فقط به رام های رسمی آپدیت میکردم... امتحان می کنم... مرسی

اگه بخرم دیگه از خانواده xperia نمیگیرم... نه اینکه بد باشن، دوست دارم یه چیز دیگه رو تجربه کنم... Nexus چطوره ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی رام غیر رسمی ؟ تا به حال امتحان نکردم... همیشه فقط به رام های رسمی آپدیت میکردم... امتحان می کنم... مرسی

اگه بخرم دیگه از خانواده xperia نمیگیرم... نه اینکه بد باشن، دوست دارم یه چیز دیگه رو تجربه کنم... Nexus چطوره ؟

رام غیررسمی یه کوچولو دردسر هم داره برای نصبش باید روت و اینجوری چیزا رو بلد باشید که یوقت بلایی سر گوشی نیاد. Nexus خوبه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
رام غیررسمی یه کوچولو دردسر هم داره برای نصبش باید روت و اینجوری چیزا رو بلد باشید که یوقت بلایی سر گوشی نیاد. Nexus خوبه.
روت که مشکل نداره... روت نباشه به درد نمیخوره...

ولی رام هایی که 4.0.4 اومدن براش همگی مشکل دوربین دارن ... دیگه از اینجا مسئله به سخت افزار بر می گرده نمیشه کاریش کرد... ظاهرا از 4.1 هم رم 700 به بالا میخواد که این 500 تا داره...

بگردیم دنبال گوشی...
b%20%283%29.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این X10 ما دیگه رسما به 4 آپدیت نمیشه... حالا چیکار کنیم؟ بریم یکی دیگه بخریم؟
b%20%283%29.gif
همونطور كه مازي گفت ميشه رام كوك شده ريخت ولي تا اونجايي كه من ميدونم رام كوك شده زيادي براش نيست بعلاوه اينكه همونطور كه گفتن ريسك هم داره البته من روزي يك رام عوض ميكنم اگر بلد باشي چيكار كني مشكلي پيش نمياد
كلا گفتم شما فرض كن گوشيهاي اندرويد
نمی تونم... خیلی میخواما... ولی نمی تونم از سونی دل بکنم...
c%20%2810%29.gif

حالا شاید گول خوردم :دی

نكسوز خيلي سريع آپديت براش مياد تا اونجا كه شنيدم براي نكسوز اس كه حتي قديمي تره ٤.١.١ ريليس شده رسمي....كي گفته جيلي بين رم بالا ميخواد ASOP كه گوگل ريليس ميكنه و رامهاي رسميشو بر اساس اون ميده خيلي سبكه نكسوز اس هم رمش ٥١٢ هست
روت که مشکل نداره... روت نباشه به درد نمیخوره...

ولی رام هایی که 4.0.4 اومدن براش همگی مشکل دوربین دارن ... دیگه از اینجا مسئله به سخت افزار بر می گرده نمیشه کاریش کرد... ظاهرا از 4.1 هم رم 700 به بالا میخواد که این 500 تا داره...

بگردیم دنبال گوشی...
b%20%283%29.gif

500-600 + X10 هر چقد بخرنش :دی

گالكسي نكسوز با قيمت بين ٧٥٠ تا ٨٠٠ گزينه خوبيه منتهي نه يو اس بي on the go داره نه مموري اكسترنال ميخوره دوربينش هم ٥ هست ولي خيلي سريع آپديت براش مياد...من چند وقت پيش بين خريد اين و گالكسي اس2 شك داشتم كه به خاطر موارد بالا كه گفتم اس 2 خريدم ظاهرا ميگن جيلي بين براي اس2 نمياد رسمي ...ولي من گوشي رو دوال بوت كردم رام اولي كه همون ٤.٠.٣ رسمي هست و به عنوان رام دوم هر رام كوك شده اي كه مياد سريع امتحانش ميكنم كلا رامهاي كوك شده براي گوشيهاي سامسونگ خيلي زياد تر وبا كيفيت تره چون كوكرهاي زيادي روش كار ميكنن الان هم كه حدود ٤ الي 5 تا رام كوك شده با بيس ٤.١.١ براي اس 2 هست در كل اگر آپديت برات اولويت داره گالكسي نكسوز بگير اگر امكانات گوشي هم برات اهميت داره اس2 و اگر بيشتر داري اس3 بگير هرچند به نظر من تفاوت اس 2 و 3 به نسبت قيمتي كه بيشتر ميدي نميارزه به نظرم(البته اينو هم در نظر داشته باش كه واسه 3 جيلي بين رسمي قطعيه ولي براي 2 هنوز معلوم نيست و احتمالا همون بازي كه سر اس وان و اندرويد 4 در آوردن در ميارن و رسمي براي 2 نمياد البته اصلا براي من يكي مهم نيست چون رامهاي غير رسمي انصافا چيزي كم ندارن).....و يك نكته ديگه اينكه اينو يادت باشه كه اگر از سوني اومدي رو سامسونگ و گالكسي بايد عمر باتري بالا رو كلا بيخيال شي يعني زود به زود بايد گوشي رو شارژ كني و تقريبا همه جا شارژر همراهت باشه

GOOD WRITER

Registered User
لایک‌ها
204
سلام.یه سوال.
گوشی هایی که سونی اریکسون ارائه میده که اندروید 4رو هم دارا میباشند با گوشی های اچ تی سی وسامسونگ ارائه میدن قابل مقایسه هستند یعنی از لحاظ کیفیت ونرم افزاری و سخت افزاری خوب هستند ودر کل گوشی های سونی اریکسون خوب اندیا بد؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
در کل سونی و سونی اریکسون فاصله زیادی دارن با سامسونگ و HTC
کلی و نظر شخصی بنده از نظر سخت افزار و روونی گوشیهای این سه برند
SAMSUNG
HTC
SONY

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سلام.یه سوال.
گوشی هایی که سونی اریکسون ارائه میده که اندروید 4رو هم دارا میباشند با گوشی های اچ تی سی وسامسونگ ارائه میدن قابل مقایسه هستند یعنی از لحاظ کیفیت ونرم افزاری و سخت افزاری خوب هستند ودر کل گوشی های سونی اریکسون خوب اندیا بد؟

سونی که الان از شرکت اریکسون جدا شده و سونی موبایله
قراره تا چند وقت دیگه Xperia SL رو بده بیرون که خدای گوشیه...پردازشگر 1700 به همراه آخرین ورژن اندروید و نمایشگر super AMOLED

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام.یه سوال.

سلام
مسلما گوشی های سونی هم خوبن و مشکلی ندارن و انتخاب یه چیز سلیقه ای هست و هر کی به یه برند خاص تعصب داره وگرنه من خودم دوره ای گوشی های سونی داشتم و راضی هم بودم چون به نسبت قیمتشون واقعا خوبن.

موفق باشی

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
به نظرم اگه پولش هست فقط اپل
اگه از نظر مالی بودجه کمتری صرف میکنید سامسونگ و اچ تی سی
سونی هم تو این مدت خیلی پیشرفت کرده الان یکی از قشنگترین گوشیهارو داره تولید میکنه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ولي به نظر من توي اندرويدها اگر نرم افزاري و سخت افزاري بخواي حساب كني سامسونگ ، اگر از نظر كيفيت ساخت بخواي حساب كني اچ تي سي ، و اگر از نظر مولتي مديا بخواي حساب كني سوني حرف اول رو ميزنند بهترين برند نداريم هر برندي يك سري محاسن مربوط به خودش داره....ديگه انتخاب برميگرده به سليقه و نظر شخصي....اين مقايسه بين اندرويدها در مورد اپل چون سيستم عامل فرق ميكنه قابل مقايسه نيست برند اپل رو از اين لحاظ نميشه مقايسه كرد ولي كلا از نظر كيفي چه نرم افزاري چه سخت افزاري و چه كيفيت ساخت و همچنين مولتي مديا اپل همه رو با هم با كيفيت بالا داره

GOOD WRITER

Registered User
لایک‌ها
204
مننون از همه دوستان تا80درصد به جواب سوالم رسیدم.

بالا