• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
گوشی هم که همچین گرون شده که طرفش نمیشه رفت اس ۳ شده ۱۷۰۰ ایفون ۴ اس هم شده ۲۱۰۰
خدا رو شکر که فعلا اس ۲ جواب میده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
بلوتوث گرفتن می تونه برای موبایل بانک خطری داشته باشه؟ منظورم سرقت اطلاعات هستش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله ممکنه....البته تو ایران معمولا خطری ندارد....چون اولا کسی که اینکاره باشه خیلی خیلی کمه...دوما معمولا اینجور ویروس ها دنبال اطلاعات کارتهایی چون ویزا و مستر و این چیزها میگردن نه بانک ملی و تجارت و صادرات:دی

احتمال این که یه ایرانی هم بشینه همچین برنامه بلوتوث بنویسه و انقدر شایع بشه که از دوستتون بگیرید خیلی ناچیزه./

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
بله ممکنه....البته تو ایران معمولا خطری ندارد....چون اولا کسی که اینکاره باشه خیلی خیلی کمه...دوما معمولا اینجور ویروس ها دنبال اطلاعات کارتهایی چون ویزا و مستر و این چیزها میگردن نه بانک ملی و تجارت و صادرات:دی

احتمال این که یه ایرانی هم بشینه همچین برنامه بلوتوث بنویسه و انقدر شایع بشه که از دوستتون بگیرید خیلی ناچیزه./

عزیزم متاسفانه نرم افزار های زیادی اومده.جدای از بلوتوث الان با اس ام اس هم این کار رو انجام می دن و راحت به اطلاعات مموری و دفترچه تلفن دست پیدا می کنن.بهترین جا هم براش مترو کرج به تهرانه:blush:

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
یه سوال داشتم در مورد قاب موبایل
قاب موبایل 2 مدله ؟

یکی ژلاتینی

یکی در پشت یا همون قاب پشت هست که اگه اشتباه نکنم باید قاب اصلی قسمت پشت گوشی رو برداری و جایگزین کنی

حالا اگه اشتباهی گفتم بگید تا تصحیح کنم

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه :rolleyes: دوست عجول و کم حوصله :D

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دریافت نشان کاربر فعالی موبایل رو به oghab_mobarez عزیز تبریک میگم :happy:
نمایش مشخصات: oghab_mobarez - PersianTools Forums

مبارک باشه :rolleyes: دوست عجول و کم حوصله :D

منم به محمد جان تبریک میگم....

سلام.ممنونم

sewsez

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من یه راهنمایی میخوام حقیقتش خیلی از نت گوشی سر در نمیارم. میخوام با گوشی C3 نوکیا که دارم به نت وصل بشم کلا چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
c3 که wifi داره خیلی راحت wifi تو قسمت تنظیمات روشن کنید و سرچ کنید و شبکه بی سیم اینترنتی که میخواید استفاده کنید پیدا کنید یوزر نیم پسورد بزنید و کانکت میشید دیگه....

اگر هم خواستید از gprs سیم کارت میتونید استفاده کنید. تنظیمات بستگی به همراه اول و ایرانسل فرق داره ولی تو سایتشون هست ./

sewsez

Registered User
لایک‌ها
1
c3 که wifi داره خیلی راحت wifi تو قسمت تنظیمات روشن کنید و سرچ کنید و شبکه بی سیم اینترنتی که میخواید استفاده کنید پیدا کنید یوزر نیم پسورد بزنید و کانکت میشید دیگه....

اگر هم خواستید از gprs سیم کارت میتونید استفاده کنید. تنظیمات بستگی به همراه اول و ایرانسل فرق داره ولی تو سایتشون هست ./

اینترنت بیسیم ندارم میخوام از نت سیمکارت استفاده کنم خطم ایرانسله، پس شما میگی باید برم سایت ایرانسل؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره تو سایت خودشون نحوه تنظیمات رو نوشته...البته یه شماره هم بود که بهش اس ام اس میدادی تنطیمات رو براتون ارسال میکرد اتوماتیک....شماره رو یادم رفته :D

sewsez

Registered User
لایک‌ها
1
اره تو سایت خودشون نحوه تنظیمات رو نوشته...البته یه شماره هم بود که بهش اس ام اس میدادی تنطیمات رو براتون ارسال میکرد اتوماتیک....شماره رو یادم رفته :D

راهش انداختم ممنون ولی خیلی گرونه باید طرح انتخاب کنم تازه سرعتشم خیلی پایینه، edge که میگفتن این بود؟!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بستگی به منطقه تون و ساعات روز ترافیک زیاد و کم میشه...سرعت کم و زیاد میشه./

rok

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همه دوستان گل پی تی
من گوشیم رو چند روز پیش گم کردم (تقریبا مطمئن هستم دزدیده نشده و گوشی جایی تک و تنها افتاده باشه)
دو روز اول گوشی قشنگ زنگ میخورد و کسی جوابگو نبود :rolleyes:
روز سوم هم احتمالا به دلیل اتمام باتری خاموش شد. خیلی سعی کردم برنامه plan b رو روی گوشی به صورت ریموت نصب کنم که نشد! امان از تحریم!!!!!!!!!!

بگذریم حالا میخام برم کلانتری و پروسه طولانی پیگیری ماجرا.
و اما مسئله: از دوستان آیا کسی هست که تو مخابرات آشنا داشته باشه و بتونه از روی شماره سیم کارت و یا IMEI گوشی و از طریق آنتن های BTS مجاورش محل گوشی رو در زمانی که روشن بوده پیدا کنه؟ آیا اصلا امکان این موضوع هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنید. چون نمیتونم منتظر بشم تا یه بابایی گوشی رو پیدا کنه و روش سیم بندازه و .......

موفق باشید.:)

siamsiam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فک نکنم مخابرات به راحتی این کارو بکنه چون نیاز به حکم قضایی داره

• Like
Reactions: rok

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به همه دوستان گل پی تی
من گوشیم رو چند روز پیش گم کردم (تقریبا مطمئن هستم دزدیده نشده و گوشی جایی تک و تنها افتاده باشه)
دو روز اول گوشی قشنگ زنگ میخورد و کسی جوابگو نبود :rolleyes:
روز سوم هم احتمالا به دلیل اتمام باتری خاموش شد. خیلی سعی کردم برنامه plan b رو روی گوشی به صورت ریموت نصب کنم که نشد! امان از تحریم!!!!!!!!!!

بگذریم حالا میخام برم کلانتری و پروسه طولانی پیگیری ماجرا.
و اما مسئله: از دوستان آیا کسی هست که تو مخابرات آشنا داشته باشه و بتونه از روی شماره سیم کارت و یا IMEI گوشی و از طریق آنتن های BTS مجاورش محل گوشی رو در زمانی که روشن بوده پیدا کنه؟ آیا اصلا امکان این موضوع هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنید. چون نمیتونم منتظر بشم تا یه بابایی گوشی رو پیدا کنه و روش سیم بندازه و .......

موفق باشید.:)

بعید میدونم الان که گوشی خاموشه بشه کاری کرد. معمولا میگن باید روشن باشه تا بشه ردیابیش کرد.

• Like
Reactions: rok

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
یه ایفون 4 دارم که بامپر روشه
دیشب از دستم افتاد
از اون موقع هروقت میخوا باهاش بحرفم صفحه خاموش نمیشه و هر لپم میخوره بهش اعصاب نزاشته واسم
سنسورش خراب شده؟
کسی از هزینه تعمیرش خبر داره؟؟

بالا