بله ممکنه....البته تو ایران معمولا خطری ندارد....چون اولا کسی که اینکاره باشه خیلی خیلی کمه...دوما معمولا اینجور ویروس ها دنبال اطلاعات کارتهایی چون ویزا و مستر و این چیزها میگردن نه بانک ملی و تجارت و صادرات:دی
احتمال این که یه ایرانی هم بشینه همچین برنامه بلوتوث بنویسه و انقدر شایع بشه که از دوستتون بگیرید خیلی ناچیزه./
دریافت نشان کاربر فعالی موبایل رو به oghab_mobarez عزیز تبریک میگم :happy:
نمایش مشخصات: oghab_mobarez - PersianTools Forums
مبارک باشه دوست عجول و کم حوصله
منم به محمد جان تبریک میگم....
c3 که wifi داره خیلی راحت wifi تو قسمت تنظیمات روشن کنید و سرچ کنید و شبکه بی سیم اینترنتی که میخواید استفاده کنید پیدا کنید یوزر نیم پسورد بزنید و کانکت میشید دیگه....
اگر هم خواستید از gprs سیم کارت میتونید استفاده کنید. تنظیمات بستگی به همراه اول و ایرانسل فرق داره ولی تو سایتشون هست ./
اره تو سایت خودشون نحوه تنظیمات رو نوشته...البته یه شماره هم بود که بهش اس ام اس میدادی تنطیمات رو براتون ارسال میکرد اتوماتیک....شماره رو یادم رفته
سلام به همه دوستان گل پی تی
من گوشیم رو چند روز پیش گم کردم (تقریبا مطمئن هستم دزدیده نشده و گوشی جایی تک و تنها افتاده باشه)
دو روز اول گوشی قشنگ زنگ میخورد و کسی جوابگو نبود
روز سوم هم احتمالا به دلیل اتمام باتری خاموش شد. خیلی سعی کردم برنامه plan b رو روی گوشی به صورت ریموت نصب کنم که نشد! امان از تحریم!!!!!!!!!!
بگذریم حالا میخام برم کلانتری و پروسه طولانی پیگیری ماجرا.
و اما مسئله: از دوستان آیا کسی هست که تو مخابرات آشنا داشته باشه و بتونه از روی شماره سیم کارت و یا IMEI گوشی و از طریق آنتن های BTS مجاورش محل گوشی رو در زمانی که روشن بوده پیدا کنه؟ آیا اصلا امکان این موضوع هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. چون نمیتونم منتظر بشم تا یه بابایی گوشی رو پیدا کنه و روش سیم بندازه و .......
موفق باشید.