آره ولی در کل اس پی خیلی بهتره.یعنی دقیقا هر هفت روز یک گوشی!:blink:خوب آيون كه بهترين صفحه رو داره و دوربين خوبي هم داره
فقط اينو بگم در يكسال گذشته 52 عدد گوشي تعويض كردم آيون هم داشتم سابقا :دي
آره ولی در کل اس پی خیلی بهتره.یعنی دقیقا هر هفت روز یک گوشی!:blink:خوب آيون كه بهترين صفحه رو داره و دوربين خوبي هم داره
فقط اينو بگم در يكسال گذشته 52 عدد گوشي تعويض كردم آيون هم داشتم سابقا :دي
7 روز بود يه چيزي بعضي روزها گوشي رو ميخريدم تا ميرسيدم سركار يا خونه يكي توي راه ازم خريده بود :ديآره ولی در کل اس پی خیلی بهتره.یعنی دقیقا هر هفت روز یک گوشی!:blink:
همون عددایی که میگه بفرسنید همه sms انگلیسی و 25 تومنی حسااب میشه .
توجه کردید هیچوقت نمیگن حرف س رو بفرشتید ؟ همیشه یا عدده یا یه حرف انگلیسی .
همون عددایی که میگه بفرسنید همه sms انگلیسی و 25 تومنی حسااب میشه .
توجه کردید هیچوقت نمیگن حرف س رو بفرشتید ؟ همیشه یا عدده یا یه حرف انگلیسی .
سلام
بچه ها میخوام از Gprs همراه اول استفاده کنم و اکثر app ها هم به صورت اتوماتیک run میشن واسه همین خیلی مصرف اینترنت رو میبره بالا ، آیا غیر فعال کردن Notification چاره ساز هست یا باید کاره دیگه ای کرد؟؟ وقتی از WiFi استفاده میکنم خب زیاد تاثیری نداره ، اما نت همراه اول مصرفش بی نهایت زیاده
مگر بسته فعال نمیکنی؟باید حتما بسته فعال کنی وگرنه همینجوری بدون دانلود کردن هم خیلی پول میشه
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
مخلصم علی جووون
خب بسته هم فعال کنی ، وقتی data از جایی بگیره که اصلا نیازی بهش نداری ، خب زود تموم میشه .. 10+ app داره لود میشه خب اینا همش data میگیره ....
چاکریم....خب به من نگفتی دقیقا کدوم دیتا از کدوم برنامه ها چون به غیر از گوگل پلی که فیلتره تمام دیتاها قبل از دانلود به اجازه شما احتیاج دارند برخی اپلیکیشنها هم یک گزینه اتو آپدیت دارن شاید اونا رو فعال کردی
واللا علی جان معلوم که نمیکنه ، اما من 3 ثانیه فقط وصل شدم 124kb محاسبه کرد :| ، اکثر App ها رو هم Notification شون رو برداشتم و چیزی هم به صورت اتومات دانلود نمیشه ، نمیدونم چکار کنم ، حالا میترسم بسته هم بگیرم یه روزه کل حجم ماهانش تموم بشه :دی الان رفیقام ایرانول دارن 1ت میدن واسه 5 روز فکر میکنم ، تموم هم نمیشه اما همراه اول د*د 1ت روزانه هست تقریبا... سرعتشم پایین تره///
برای گوشیت برنامه فایروال نصب کن:واللا علی جان معلوم که نمیکنه ، اما من 3 ثانیه فقط وصل شدم 124kb محاسبه کرد :| ، اکثر App ها رو هم Notification شون رو برداشتم و چیزی هم به صورت اتومات دانلود نمیشه ، نمیدونم چکار کنم ، حالا میترسم بسته هم بگیرم یه روزه کل حجم ماهانش تموم بشه :دی الان رفیقام ایرانول دارن 1ت میدن واسه 5 روز فکر میکنم ، تموم هم نمیشه اما همراه اول د*د 1ت روزانه هست تقریبا... سرعتشم پایین تره///
ربط به گوشیت داره به همراه اول ربط نداره
برای گوشیت برنامه فایروال نصب کن:
firewall میگه کدوم برنامه داره از ترافیک مصرف میکنه