ehsan_iace
Registered User
- نوشتهها
- 1,413
- لایکها
- 763
مطمئنی؟ یعنی واقعا چنین گوشی داریم؟؟؟ یعنی داریم واقعا ؟؟
http://www.ma3ta.ir/155345-تلفن-همراه/776054-گوشی-سامسونگ-با-سیستم-عامل-اندروید-و-طراحی-تاشو.html
مطمئنی؟ یعنی واقعا چنین گوشی داریم؟؟؟ یعنی داریم واقعا ؟؟
سلام دوستای گلم. ترو خدا کمکم کنید میخوام galaxy s4 بخرم منتهی موندم سفید بخرم یا مشکیشو ترووووووووخدااا کمکم کنید بد جور سرگردون شدم میترسم یه رنگی بخرم بعد پشیمون بشم. ممنون میشم با نظراتتون راهنماییم کنید.
سلام دوستای گلم. ترو خدا کمکم کنید میخوام galaxy s4 بخرم منتهی موندم سفید بخرم یا مشکیشو ترووووووووخدااا کمکم کنید بد جور سرگردون شدم میترسم یه رنگی بخرم بعد پشیمون بشم. ممنون میشم با نظراتتون راهنماییم کنید.
آقا ما یه شکری خوردیم تو این سایت کتاب 57 ثبت نام کردیم . حالا ساعتی دو تا پیامک می فرسته ، میشه جلو اش رو گرفت ؟ کلا میشه پیامک های تبلیغاتی رو غیر فعال کرد ؟ (دائمی همراه اول دارم)
اچ تی سی وایلد فایر اس هم هستگوشی لمسی اندرویدی تا 350 هزار تومان چی پیشنهاد میکنید؟
خودم چند تا مدل پیدا کردم :
Samsung Galaxy Star S5280
Samsung Galaxy Pocket plus S5301
Samsung Galaxy Y S5360
بین این چند مدل کدام را پیشنهاد میکنید؟
مدلهای دیگه تا 350.000 تومان چی پیشنهاد میکنید؟
همون بالاییها که گفتیمدوستان تا ۴۰۰ تومن گوشی خوب آندرویدی چیزی هست؟
بستگی به مدلش داره و اینکه اومده باشه براش یا نهیک سئوال دیگه، این گوشیهای سامسونگ که نسخه آندروید پایین دارند قابلیت آپگرد دارند یا نه؟
دیگه اینکه گوشیهای لمسی سامسونگ مشکل خاصی دارند یا نه؟
خیلی فرق دارند صد در صد خودشو نشون میدهکیفیت صفحه نمایش 256K colors با 65K colors چقدر فرق دارد؟
در نمایش عکس و فیلم خودش را نشان میدهد یا نه ؟
سلام یک عدد ایکسپریا زد خریداری شد....سوالی بود در خدمتیم
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
به به مبارک باشه...
سیمکارت رایتل با گوشیهای معمولی هم کار میکنه یا فقط با گوشیهای 3G کار میکنه؟
کار میکنه تماس و اس ام اس فقط چون 2g هستند
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
نه اصلا کار نمیکنه مینویسه فاقد سرویس!
تنظیمات خاصی داره؟