گوشی اندروید تا 400 تومان که دوربین عکاسی خوبی داشته باشه چیه؟
اومنیا سامسونگ هست ولی آیفون نیست
16 مگاپیکسل هست
ايفون گوشيه خوبيه.ميخام صفحه نمايش بزرگ داشته باشه.به همين خاطر ايفونو انتخاب نكردمبه جای سامسونگ برو ایفون 5 بگیر خیلی با کیفیته
llllll
داداش سامسونگ واسه اینکه فروشش رو ببره بالا میاد گوشی میزنه 8 هسته ای!
چرا؟چون میدونه خیلی ها با شنیدن هشت هسته ترغیب میشن به سمت این گوشی ولی در واقع یه راه تبلیغاتی هست
در حالی که آیفون با 2 هسته دارای سرعت بالاتری هست
شما میای کیفیت ساخت آیفون رو با بدنه آلمینیومی با سامسونگ بدنه پلاستیکی مقایسه میکنی؟
آیفون اصالت داره ولی سامسونگ چی؟
یکم بیشتر فک کن برای شما هسته مهم تره یا کیفیت ساخت؟
داداش سامسونگ واسه اینکه فروشش رو ببره بالا میاد گوشی میزنه 8 هسته ای!
چرا؟چون میدونه خیلی ها با شنیدن هشت هسته ترغیب میشن به سمت این گوشی ولی در واقع یه راه تبلیغاتی هست
در حالی که آیفون با 2 هسته دارای سرعت بالاتری هست
شما میای کیفیت ساخت آیفون رو با بدنه آلمینیومی با سامسونگ بدنه پلاستیکی مقایسه میکنی؟
آیفون اصالت داره ولی سامسونگ چی؟
یکم بیشتر فک کن برای شما هسته مهم تره یا کیفیت ساخت؟
قیمت جدید ندارم ولی اگر با این قیمت دوربین خوب میخواین سراغ سونی برید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
خب برای کارای ساده هشت هسته لازم نیست ولی وقتی بازی های جدید امده که گرافیکش خیلی بالاس لازمه
نه اصن اینجور نیست تو تبلیغاتی که من دیدم روی موضوع های دیگه هم اندازه این مانور داده
خب آیفون سیستم عامل اختصصاصی خودش رو داره اصن برا پایه سخت افزار نرم افزارش نوشته میشه اما اندروید اینجور نیست ولی خیلی بهبود داشته تو نسخه ی رام رسمی اس4
توی تست ها هم همیشه از آیفون 5زده جلو حتی توی گزینه های دیگه غیر از سی پی یو
بدنه شاید برای خیلیا مهم نباشه مثل من ترجیح میدم آزاد زندگی کنم تا بسته و بدنه اصن برام مهم نیست
اصالت؟تعریف شما از اصالت چیه؟
اصالت اگه قرار باشه وجود داشته باشه هردوتا شرکت دارن
برای من هردو مهمه کیفیت ساخت سامسونگ هم خیلی خوبه جنس بدنه هم سلیقه ای هست من ترجیح میدم گوشی سبک و مقاوم تر داشته باشم
یه نیگا به تست های مقاومت هردو بنداز
ممنون
اونی که شما میگی سامسونگ 3سال پیشهاصیل یعنی اینکه ایده هاش ناب باشه نه اینکه بیاد از رو یکی دیگه کپی بزنه
اصیل یعنی اینکه هزار تا مدل نده بیرون تا یکیش بالاخره فروش کنه
===============
شما مشکلت بلوتوثه؟
برو تو سیدیا برنامه سلسته رو دانلود کن 8 تومن میدی بلوتوثش فعال میشه
اونی که شما میگی سامسونگ 3سال پیشه
خب اپل هم اولش کلی ایده هاش رو از شرکت های دیگه کپی کرد
بالاخره اول که میخوای یه چیزی بزنی باید محصولات دیگه رو هم ببینی از قابلیت های اونا هم استفاده رو کنی
مدل زیاد میزنه تا همه طبقات رو پوشش بده الان آیفون مال پولداراس ولی سامسونگ رو هم میتونه هرکسی داشته باشه با300تومن
نه کلا از محیط مسخره اش بدم میاد آِیفون دوستم رو گرفتم دستم دو دقیقه دوام نیاورد چیزی برای کشف کردن نداره همه چیز خیلی ساده و محدود:|
همینه که آیفونو خاص میکنه
شما آیفون داشته باشی میتونی تو دوستات پز بدی یا سامسونگ؟
خب کلا اندروید رو نوکیا نداره پس بیخیالشگوشیهای لمسی اندروید سامسونگ چه مزیتی به گوشیهای لمسی سونی و نوکیا و LG دارند؟
فقط ساپورت بهتر و لوازم جانبی بیشتر . با این دو مورد فروش بیشتر میشه پس توسعه دهنده های بیشتر از این مدل ها میخرن که نتیجش میشه رام های کاستوم بیشتر و ...گوشیهای لمسی اندروید سامسونگ چه مزیتی به گوشیهای لمسی سونی و نوکیا و LG دارند؟
اساتيد لطفا راهنمايي بفرماييدسلام.من يه گوشيه سنسيشن دارم.زير شيشه دوربين يه بخار گرفتگي ايجاد شده كه وقتي روي دوربين سوئيچ ميكنم تو صفحه اندازه يه دايره يك سانتي يه لكه تيره(البته تيرگي كم هست و فقط روي سطوح سفيد مثل ديوار خودشو نشون ميده)توي دوربين هست.اين مشكل چند ماه پيش تو زمستون بوجود اومد.زماني بود كه با گوشيم 4 ساعت داشتم بازي ميكردم و گوشي خيلي خيلي داغ شده بود .همون موقع تلفنم زنگ خورد مجبور شدم برم تو حياط جواب بدم .و به خاطر سرماي خيلي زياد اين بخار پشت شيشه دوربين موند.اساتيد الان من بايد چيكار كنم.؟شيشه پوشش لنز رو بردارم(كه نميدونم چطوري بايد اينكارو بكنم)وزيرش رو با دستمال تميز كنم.؟بعد چجوري بچسبونمش دوباره؟الان گوشي فوكوس درست نميكنه.لطفا راهنمايي بفرماييدبا تشكر
اساتيد لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
من گوشی زیاد عوض کردم و در دو گوشی آخری که داشتم GPRS نداشتم!
یعنی انقدر با شمارم به 8008 برای گرفتن تنظیمات آخر پیام دادم فکر کنم باهام بد شدن!
یا اینکه مشکل از گوشی ها بود؟ گوشی پرادا 3 و اکسپریا جی ... ممکنه banned کنن؟
لطفا یک گوشی اندرویدی معرفی کنید که GPRS همراه اول روش کار کنه سقف قیمت 500 تومن
درسته متاسفانه با افزایش قیمت دلار انتخابی نمیمونه مینی نگیرید اگر میخواید بیشتر خرج کنید حتما سراغ مدلهایی مثل لایو واکمن یا نءو ال بریداکسپریا مینی گزینه ی خوبیه
ولی بیشتر از 400هست زیر 400اصن نیست فقط گلکسی پاکت هست که دوربینش افتضاحه
هزارتا مدل به دلیل اینکه اقشار مختلف جامعه پوشش داده بشن هست تکنولوژی حق همه هست نه انحصار یک سری افراد فخر فروشاصیل یعنی اینکه ایده هاش ناب باشه نه اینکه بیاد از رو یکی دیگه کپی بزنه
اصیل یعنی اینکه هزار تا مدل نده بیرون تا یکیش بالاخره فروش کنه
===============
شما مشکلت بلوتوثه؟
برو تو سیدیا برنامه سلسته رو دانلود کن 8 تومن میدی بلوتوثش فعال میشه
همینه که آیفونو خاص میکنه
شما آیفون داشته باشی میتونی تو دوستات پز بدی یا سامسونگ؟
گوشیهای لمسی اندروید سامسونگ چه مزیتی به گوشیهای لمسی سونی و نوکیا و LG دارند؟
واقعا تا حالا اینقدر قانع نشده بودم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta