• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
داداش سامسونگ واسه اینکه فروشش رو ببره بالا میاد گوشی میزنه 8 هسته ای!
چرا؟چون میدونه خیلی ها با شنیدن هشت هسته ترغیب میشن به سمت این گوشی ولی در واقع یه راه تبلیغاتی هست
در حالی که آیفون با 2 هسته دارای سرعت بالاتری هست
شما میای کیفیت ساخت آیفون رو با بدنه آلمینیومی با سامسونگ بدنه پلاستیکی مقایسه میکنی؟
آیفون اصالت داره ولی سامسونگ چی؟
یکم بیشتر فک کن برای شما هسته مهم تره یا کیفیت ساخت؟

بالاخره هر کسی برای خودش معیاری داره برای انتخاب....اندروید یک سیستم عامل اوپن سورس هست و همیشه براش جای پیشرفت هست و توی این پیشرفت همه میتونن سهیم باشن چیزی محدود نیست همه چی رو هست از نظر کیفیت حرف شما درست ولی از نظر نرم افزاری خیلیها ترجیح میدن آزاد باشن تا خودشونو محدود به سیستم عاملی مثل آی او اس کنند ....توی اندروید دیگه بحث برند نیست همه چی آزاده ....در ضمن 8 هسته هم تبلیغاتی نیست توی کارهای سنگین و همچنین نصب و اجرای همزمان برنامه های زیاد خودشو نشون میده شما اگر آیفونها رو هم با برنامه های زیاد و اجرای همزمان برنامه های گرافیکی امتحان کنید لگ میزنند اگر اینطور بود که آی او اس های ورژن جدید با سخت افزار کم هم جواب بدهند که دیگه فلسفه معرفی آیفون 4 اس یا 5 چیه؟ آپدیت آی او اس 6 جدید تقریبا برای تمام آیفونهای اخیر میاد ولی آیا عملکرد اون روی آیفون 4 و 5 یکیه؟ شما اگر میخواین سرعت واقعی اندروید رو ببینید میتونید یکی از دستگاهای نکسوز رو امتحان کنید یا اگر ندارید رامهای سیانوژن رو روی گوشی اندرویدی خودتون نصب کنید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
گوشی اندروید تا 400 تومان که دوربین عکاسی خوبی داشته باشه چیه؟

قیمت جدید ندارم ولی اگر با این قیمت دوربین خوب میخواین سراغ سونی برید

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
داداش سامسونگ واسه اینکه فروشش رو ببره بالا میاد گوشی میزنه 8 هسته ای!
چرا؟چون میدونه خیلی ها با شنیدن هشت هسته ترغیب میشن به سمت این گوشی ولی در واقع یه راه تبلیغاتی هست
در حالی که آیفون با 2 هسته دارای سرعت بالاتری هست
شما میای کیفیت ساخت آیفون رو با بدنه آلمینیومی با سامسونگ بدنه پلاستیکی مقایسه میکنی؟
آیفون اصالت داره ولی سامسونگ چی؟
یکم بیشتر فک کن برای شما هسته مهم تره یا کیفیت ساخت؟

خب برای کارای ساده هشت هسته لازم نیست ولی وقتی بازی های جدید امده که گرافیکش خیلی بالاس لازمه
نه اصن اینجور نیست تو تبلیغاتی که من دیدم روی موضوع های دیگه هم اندازه این مانور داده
خب آیفون سیستم عامل اختصصاصی خودش رو داره اصن برا پایه سخت افزار نرم افزارش نوشته میشه اما اندروید اینجور نیست ولی خیلی بهبود داشته تو نسخه ی رام رسمی اس4
توی تست ها هم همیشه از آیفون 5زده جلو حتی توی گزینه های دیگه غیر از سی پی یو
بدنه شاید برای خیلیا مهم نباشه مثل من ترجیح میدم آزاد زندگی کنم تا بسته و بدنه اصن برام مهم نیست
اصالت؟تعریف شما از اصالت چیه؟
اصالت اگه قرار باشه وجود داشته باشه هردوتا شرکت دارن
برای من هردو مهمه کیفیت ساخت سامسونگ هم خیلی خوبه جنس بدنه هم سلیقه ای هست من ترجیح میدم گوشی سبک و مقاوم تر داشته باشم
یه نیگا به تست های مقاومت هردو بنداز
ممنون

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
قیمت جدید ندارم ولی اگر با این قیمت دوربین خوب میخواین سراغ سونی برید

اکسپریا مینی گزینه ی خوبیه
ولی بیشتر از 400هست زیر 400اصن نیست فقط گلکسی پاکت هست که دوربینش افتضاحه

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
خب برای کارای ساده هشت هسته لازم نیست ولی وقتی بازی های جدید امده که گرافیکش خیلی بالاس لازمه
نه اصن اینجور نیست تو تبلیغاتی که من دیدم روی موضوع های دیگه هم اندازه این مانور داده
خب آیفون سیستم عامل اختصصاصی خودش رو داره اصن برا پایه سخت افزار نرم افزارش نوشته میشه اما اندروید اینجور نیست ولی خیلی بهبود داشته تو نسخه ی رام رسمی اس4
توی تست ها هم همیشه از آیفون 5زده جلو حتی توی گزینه های دیگه غیر از سی پی یو
بدنه شاید برای خیلیا مهم نباشه مثل من ترجیح میدم آزاد زندگی کنم تا بسته و بدنه اصن برام مهم نیست
اصالت؟تعریف شما از اصالت چیه؟
اصالت اگه قرار باشه وجود داشته باشه هردوتا شرکت دارن
برای من هردو مهمه کیفیت ساخت سامسونگ هم خیلی خوبه جنس بدنه هم سلیقه ای هست من ترجیح میدم گوشی سبک و مقاوم تر داشته باشم
یه نیگا به تست های مقاومت هردو بنداز
ممنون

اصیل یعنی اینکه ایده هاش ناب باشه نه اینکه بیاد از رو یکی دیگه کپی بزنه
اصیل یعنی اینکه هزار تا مدل نده بیرون تا یکیش بالاخره فروش کنه
===============
شما مشکلت بلوتوثه؟
برو تو سیدیا برنامه سلسته رو دانلود کن 8 تومن میدی بلوتوثش فعال میشه

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
===============
شما مشکلت بلوتوثه؟
اونی که شما میگی سامسونگ 3سال پیشه
خب اپل هم اولش کلی ایده هاش رو از شرکت های دیگه کپی کرد
بالاخره اول که میخوای یه چیزی بزنی باید محصولات دیگه رو هم ببینی از قابلیت های اونا هم استفاده رو کنی
مدل زیاد میزنه تا همه طبقات رو پوشش بده الان آیفون مال پولداراس ولی سامسونگ رو هم میتونه هرکسی داشته باشه با300تومن
نه کلا از محیط مسخره اش بدم میاد آِیفون دوستم رو گرفتم دستم دو دقیقه دوام نیاورد چیزی برای کشف کردن نداره همه چیز خیلی ساده و محدود:|

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
اونی که شما میگی سامسونگ 3سال پیشه
خب اپل هم اولش کلی ایده هاش رو از شرکت های دیگه کپی کرد
بالاخره اول که میخوای یه چیزی بزنی باید محصولات دیگه رو هم ببینی از قابلیت های اونا هم استفاده رو کنی
مدل زیاد میزنه تا همه طبقات رو پوشش بده الان آیفون مال پولداراس ولی سامسونگ رو هم میتونه هرکسی داشته باشه با300تومن
نه کلا از محیط مسخره اش بدم میاد آِیفون دوستم رو گرفتم دستم دو دقیقه دوام نیاورد چیزی برای کشف کردن نداره همه چیز خیلی ساده و محدود:|

همینه که آیفونو خاص میکنه
شما آیفون داشته باشی میتونی تو دوستات پز بدی یا سامسونگ؟

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77

مگه گوشی داشتن برای پز دادنه؟
اگه با این هدف میخرید مبارکتون باشه
من سامسونگ رو هم ترجیح میدم برای پز دادن :|
من هرچی میخرم تو مسائل مربوط بهش خبره میشم اندروید رو همه چیش رو میدونم وبلدم
پز دادن کار اونایی که کمبود دارن
گوشی برای استفاده هست که سامسونگ و اندروید بهتر اپل و آی او اس هست من گلکسی ایس خودم رو ترجیح میدم به آیفون 5
چون هر بلایی که فکر کنی (نرم افزاری )غیر از بریک شدن سرش آوردم:)

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
گوشی‌های لمسی اندروید سامسونگ چه مزیتی به گوشی‌های لمسی سونی و نوکیا و LG دارند؟

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
گوشی‌های لمسی اندروید سامسونگ چه مزیتی به گوشی‌های لمسی سونی و نوکیا و LG دارند؟
خب کلا اندروید رو نوکیا نداره پس بیخیالش
پشتیبانی بهتر و استفاده بیشتر مردم
هرکدوم طراحی خاص خودشون رو دارن من که طراحی سامسونگ رو میپسندم ال جی و سونی یه جوریه طراحیش تیز و خشنه

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
فقط ساپورت بهتر و لوازم جانبی بیشتر . با این دو مورد فروش بیشتر میشه پس توسعه دهنده های بیشتر از این مدل ها میخرن که نتیجش میشه رام های کاستوم بیشتر و ...

mihanstar

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

من گوشی زیاد عوض کردم و در دو گوشی آخری که داشتم GPRS نداشتم!

یعنی انقدر با شمارم به 8008 برای گرفتن تنظیمات آخر پیام دادم فکر کنم باهام بد شدن!

یا اینکه مشکل از گوشی ها بود؟ گوشی پرادا 3 و اکسپریا جی ... ممکنه banned کنن؟

لطفا یک گوشی اندرویدی معرفی کنید که GPRS همراه اول روش کار کنه سقف قیمت 500 تومن

saeedhidden10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من يه گوشيه سنسيشن دارم.زير شيشه دوربين يه بخار گرفتگي ايجاد شده كه وقتي روي دوربين سوئيچ ميكنم تو صفحه اندازه يه دايره يك سانتي يه لكه تيره(البته تيرگي كم هست و فقط روي سطوح سفيد مثل ديوار خودشو نشون ميده)توي دوربين هست.اين مشكل چند ماه پيش تو زمستون بوجود اومد.زماني بود كه با گوشيم 4 ساعت داشتم بازي ميكردم و گوشي خيلي خيلي داغ شده بود .همون موقع تلفنم زنگ خورد مجبور شدم برم تو حياط جواب بدم .و به خاطر سرماي خيلي زياد اين بخار پشت شيشه دوربين موند.اساتيد الان من بايد چيكار كنم.؟شيشه پوشش لنز رو بردارم(كه نميدونم چطوري بايد اينكارو بكنم)وزيرش رو با دستمال تميز كنم.؟بعد چجوري بچسبونمش دوباره؟الان گوشي فوكوس درست نميكنه.لطفا راهنمايي بفرماييدبا تشكر
اساتيد لطفا راهنمايي بفرماييد

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
سلام

من گوشی زیاد عوض کردم و در دو گوشی آخری که داشتم GPRS نداشتم!

یعنی انقدر با شمارم به 8008 برای گرفتن تنظیمات آخر پیام دادم فکر کنم باهام بد شدن!

یا اینکه مشکل از گوشی ها بود؟ گوشی پرادا 3 و اکسپریا جی ... ممکنه banned کنن؟

لطفا یک گوشی اندرویدی معرفی کنید که GPRS همراه اول روش کار کنه سقف قیمت 500 تومن

گلکسی یانگ جدید بگیر صفا کن سی پی یو 1 اندروید جیلی بین دوربینش فقط ضعیفه
همشون دارن درسته منتها از بس گوشی زیاد شده اونا تنظیماتش رو درست نمیکنن خودت وارد کن
[آموزش] فعال کردن gprs

همراه اول :

Name : MCI-GPRS

APN : mcinet

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اکسپریا مینی گزینه ی خوبیه
ولی بیشتر از 400هست زیر 400اصن نیست فقط گلکسی پاکت هست که دوربینش افتضاحه
درسته متاسفانه با افزایش قیمت دلار انتخابی نمیمونه مینی نگیرید اگر میخواید بیشتر خرج کنید حتما سراغ مدلهایی مثل لایو واکمن یا نءو ال برید
===============
شما مشکلت بلوتوثه؟
هزارتا مدل به دلیل اینکه اقشار مختلف جامعه پوشش داده بشن هست تکنولوژی حق همه هست نه انحصار یک سری افراد فخر فروش

واقعا تا حالا اینقدر قانع نشده بودم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

توی اندرویدها (نوکیا چون اندروید نیست بحثش نمیکنیم) گوشیهای سامسونگ بیشترین ساپورت از نظر آپدیت مدلهای مختلفش رو داره بعد از اون هم سونی ..........ال جی که موردی آپدیت میکنه مثلا این مدل ال جی ویو که سی پی یو 4 هسته ای هم داره هنوز آپدیت جیلی بین براش نیومده.....البته چندان مزیتی هم نیست چون نهایت یک الی 2 تا آپدیت بیشتر براشون نمیاد اگر برای آپدیت گوشی میخرید بدون شک یکی از نکسوزها رو بگیرید

بالا