• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان اهل فن ، من با بودجه ۱ تومن حالا قدری بیش یا کم بهترین انتخابم توی بازار ایران می تونه چی باشه ، پارامترهای مد نظرمم بیشتر در درجه ی اول مقاومت ، کارایی هست ، روی سیستم عامل و این چیز ها هم زیاد تعصبی ندارم .

انتظاراتتون رو از گوشی بفرمایید قطعا کسی که 1 تومن پرداخت میکنه انتظاراتی هر چند جزیی از گوشی داره....گالکسی اس 3 مینی هم بد نیست

Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
انتظاراتتون رو از گوشی بفرمایید قطعا کسی که 1 تومن پرداخت میکنه انتظاراتی هر چند جزیی از گوشی داره....گالکسی اس 3 مینی هم بد نیست

مهمترین فاکتور مد نظرم در وهلهی اول "مقاوم" بودن گوشی نسب به ضربه است به خاطر عادت های رفتاری نامناسبم با گوشی !!! و سریع بودن سیستم عامل ( دوست ندرام برای خاموش روشن کردن یا اجرای برنامه ای وقتم هدر بره ) و این که خوب طبیعطا شکیل هم باشه ، اطلاعات شخصی خودم در ابن زمینه زیر صفره !

گالاکسی SII یا ایفون 4 دست دوم ....از سری xperia هم 2-3 تا مدل مثل S هم خوبه.

ممنون از پیشنهادتون حتما این گوشی هایی رو که فرمودید چک خواهم کرد

AMIMAN

Registered User
لایک‌ها
46
به نظرتون کدوم گوشی برای عکاسی بهتره ؟ با بودجه ی زیر 1 تومن ؟ من خودم pureview 808 nokia رو خوشم اومد ، ولی تست هاش رو ندیدم ، قیمتش هم بالای 1300 ـه!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مهمترین فاکتور مد نظرم در وهلهی اول "مقاوم" بودن گوشی نسب به ضربه است به خاطر عادت های رفتاری نامناسبم با گوشی !!! و سریع بودن سیستم عامل ( دوست ندرام برای خاموش روشن کردن یا اجرای برنامه ای وقتم هدر بره ) و این که خوب طبیعطا شکیل هم باشه ، اطلاعات شخصی خودم در ابن زمینه زیر صفره !

ممنون از پیشنهادتون حتما این گوشی هایی رو که فرمودید چک خواهم کرد

ببینید دیگه با پیشرفت تکنولوژی و ظریف شدن قطعات نمیشه انتظار ضد ضربه بودن داشت توی اندرویدها یادمه موتورولا defy در مقابل ضربه مقاوم بود البته اگر الان گیر بیاد

ولی اگر سرعت همراه با کیفیت مد نظرتونه از محصولات اپل انتخاب کنید که اون هم با بودجه شما سازگاری نداره

sting0071988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش میکنم....:)

ببینید شما دارید یک گوشی هوشمند میخرید اگر قراره فقط مدت مکالمه رو در نظر بگیرید اصلا در کل خرید این اشتباه هست...یک x1-01 نوکیا بگیرید 10-12 ساعت مداوم حرف بزنید خب.

کلا گوشی های مدرن شما هرچی که باشن بین 1 روز تا 1.5 روز رو با استفاده به صورت mix که بالا مثال زدم بیشتر دیگه جوابگو نیستن...مگر مثل بعضی مدل ها باتری های 2200 میلی امپر یا 2000 میلی امپری داشته باشن تا 2 روز جواب بدن.

در کل گوشی هایی که دارای امکانات هستن کاربر رو ترغیب به استفاده و کارکردن میکنن و به همین دلیل هم زودتر باید شارژ بشن.

خب من فقط نمیخوام صحبت کنم . از این نوکیا کوچولوها 1202 دارم میخوام هم صحبتش طولانی باشه هم بازی میکنم زمانش زیاد باشه هم اینترنت میرم . هم توش برنامه های علمی میخوام استفاده کنم مثل آپ تو دیت و آهنگ و کلیپ و ... ( میخواستم حد اقل 3 4 روز نگه داره) در مجموع میتونی به من بگی باطریش از آیفوت 4s بهتره یا نه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب من فقط نمیخوام صحبت کنم . از این نوکیا کوچولوها 1202 دارم میخوام هم صحبتش طولانی باشه هم بازی میکنم زمانش زیاد باشه هم اینترنت میرم . هم توش برنامه های علمی میخوام استفاده کنم مثل آپ تو دیت و آهنگ و کلیپ و ... ( میخواستم حد اقل 3 4 روز نگه داره) در مجموع میتونی به من بگی باطریش از آیفوت 4s بهتره یا نه؟

تو همون رده ها هست....اتفاقا باتری 4s هم 1430میلی امپر میباشد. و مثلا من 2 روز یه بار ایفونم رو شارژ میکنم معمولا.....چون استفاده خیلی خیلی زیاد ندارم.در حد متوسط هست...ولی کلا شما به نظرم با خریدش راضی خواهید بود در کل....

البته به نظرم بهتره اندروید بخرید اگر برنامه بازی لازم دارید چون ویندوز فون هنوز برنامه بازی های کامل مثل اندروید یا ios نداره.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
ببینید دیگه با پیشرفت تکنولوژی و ظریف شدن قطعات نمیشه انتظار ضد ضربه بودن داشت توی اندرویدها یادمه موتورولا defy در مقابل ضربه مقاوم بود البته اگر الان گیر بیاد

ولی اگر سرعت همراه با کیفیت مد نظرتونه از محصولات اپل انتخاب کنید که اون هم با بودجه شما سازگاری نداره

با این اوصاف من برم یه ۱۲۸۰ بگیرم ، سنگین تره

sting0071988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو همون رده ها هست....اتفاقا باتری 4s هم 1430میلی امپر میباشد. و مثلا من 2 روز یه بار ایفونم رو شارژ میکنم معمولا.....چون استفاده خیلی خیلی زیاد ندارم.در حد متوسط هست...ولی کلا شما به نظرم با خریدش راضی خواهید بود در کل....

البته به نظرم بهتره اندروید بخرید اگر برنامه بازی لازم دارید چون ویندوز فون هنوز برنامه بازی های کامل مثل اندروید یا ios نداره.

آره درسته فقط آیفون 3.5 اینچه این 4 اینچ . نه خوبه خیلی اهل بازی های جور واجور و اینا نیستن همین 2 , 3 تا بازی شطرنج و تخته نرد و اینا باشه واسم کافیه :D . ممنون از راهنمایی هات

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با این اوصاف من برم یه ۱۲۸۰ بگیرم ، سنگین تره

البته این گوشیهای اسمارت از نظر وزنی سنگین تر از مدلی که میفرمایید است....لول
نوکیا 8800 هم خیلی سنگینه هم مقاومه هم قیمت بالایی داره البته اونم بعید میدونم توی بازار گیرتون بیاد

و در نهایت پیشنهاد من:
اگر زیاد روی مقاومت حساسیت به خرج ندین( کشتی که نمیخواین با گوشی بگیرین) با بودجه شما توی اسمارت فونهای اندرویدی انتخاب های نسبتا خوبی خواهید داشت و با توجه به اینکه کیفیت ساخت به نسبت خوب توی برند اچ تی سی بیشتر از برندهای دیگه هست و با توجه به بودجه شما htc sensation انتخاب بدی نیست

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
یه اتفاقی چند روز پیش شاهدش بودم خیلی سوال شد برام

رفته بودم نمایندگی تعمیرات HTC یه نفر اومده بود گوشیش از دستش افتاده بود و صفحه ش شکسته بود

اون کسی که میخواست پذیرش کنه بهش گفت بری یکی دیگه بخری به صرفه تره برات

چون هم باید صفحه اش عوض بشه و هم تاچش ! قیمتهاش هم رفته بالا خیلی برات گرون می افته

حالا برای من سوال شد که صفحه ؟؟ تاچ ؟؟ بام ؟ شیب ؟

دو تا چیز جدان یعنی ؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
[h=1]سامسونگ فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود را به روی ایرانیان می‌بندد[/h]
به روز شده: 13:39 گرينويچ - جمعه 26 آوريل 2013 - 06 اردیبهشت 1392

شرکت سامسونگ گفته است که فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل را در ایران می‌بندد.

کاربران موبایل‌های هوشمند می‌توانند از طریق فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل نرم‌افزارهای جدید نصب کرده و یا نرم‌افزارهای موجود بر موبایلشان را به روز کنند.

سامسونگ به مشتریان خود در ایران اطلاع است که از ١ خرداد (٢٢ مه) دیگر به فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل سامسونگ دسترسی نخواهند داشت و به آنان توصیه کرده که پیش از آن تاریخ نرم‌افزارهای مورد نظرشان را به روز کنند.

شرکت سامسونگ گفته که بابت این مساله از مشتریان ایرانی خود "عذرخواهی" می‌کند اما به دلیل "موانع قانونی" ناگزیر به اعمال چنین محدودیتی است.
به نظر می‌رسد این اقدام شرکت سامسونگ برای هماهنگی با تحریم‌های یک‌جانبه ایالات متحده و اتحادیه اروپا علیه ایران است.
ایالات متحده و اتحادیه اروپا به دلیل اختلاف نظر با ایران بر سر برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های گسترده‌ای علیه **** بانکی و صنعت نفت ایران اعمال کرده‌اند و بسیاری از کشورهای دیگر را نیز به تبعیت از این تحریم‌ها واداشته‌‌اند.

البته معافیت‌های محدودی برای برخی کشورها، چون کره جنوبی در نظر گرفته شده است.

شرکت‌هایی چون گوگل، اپل و مایکروسافت نیز پیش از این محدودیت‌هایی برای دسترسی کاربران ایرانی به محصولات خود اعمال کرده‌اند. البته سامسونگ برخلاف این شرکت‌ها در ایران نمایندگی فعال دارد و خدمات خود را به مشتریان ایرانی ارائه می‌دهد.

سامسونگ تا کنون اظهارنظری رسمی درباره بسته شدن فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود به روی مشتریان ایرانی نکرده است.

‮دانش و فن‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮سامسونگ فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود را به روی ایرانیان می‌بندد‬

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
[h=1]سامسونگ فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود را به روی ایرانیان می‌بندد[/h]
به روز شده: 13:39 گرينويچ - جمعه 26 آوريل 2013 - 06 اردیبهشت 1392

شرکت سامسونگ گفته است که فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل را در ایران می‌بندد.

کاربران موبایل‌های هوشمند می‌توانند از طریق فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل نرم‌افزارهای جدید نصب کرده و یا نرم‌افزارهای موجود بر موبایلشان را به روز کنند.

سامسونگ به مشتریان خود در ایران اطلاع است که از ١ خرداد (٢٢ مه) دیگر به فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل سامسونگ دسترسی نخواهند داشت و به آنان توصیه کرده که پیش از آن تاریخ نرم‌افزارهای مورد نظرشان را به روز کنند.

شرکت سامسونگ گفته که بابت این مساله از مشتریان ایرانی خود "عذرخواهی" می‌کند اما به دلیل "موانع قانونی" ناگزیر به اعمال چنین محدودیتی است.
به نظر می‌رسد این اقدام شرکت سامسونگ برای هماهنگی با تحریم‌های یک‌جانبه ایالات متحده و اتحادیه اروپا علیه ایران است.
ایالات متحده و اتحادیه اروپا به دلیل اختلاف نظر با ایران بر سر برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های گسترده‌ای علیه **** بانکی و صنعت نفت ایران اعمال کرده‌اند و بسیاری از کشورهای دیگر را نیز به تبعیت از این تحریم‌ها واداشته‌‌اند.

البته معافیت‌های محدودی برای برخی کشورها، چون کره جنوبی در نظر گرفته شده است.

شرکت‌هایی چون گوگل، اپل و مایکروسافت نیز پیش از این محدودیت‌هایی برای دسترسی کاربران ایرانی به محصولات خود اعمال کرده‌اند. البته سامسونگ برخلاف این شرکت‌ها در ایران نمایندگی فعال دارد و خدمات خود را به مشتریان ایرانی ارائه می‌دهد.

سامسونگ تا کنون اظهارنظری رسمی درباره بسته شدن فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود به روی مشتریان ایرانی نکرده است.

‮دانش و فن‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮سامسونگ فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود را به روی ایرانیان می‌بندد‬

ای بابا پس بگو چرا سامسونگ اپز همچین پیامی داد....عجب!!!!!

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
مگه فرقی هم می کنه ؟
پس اون چیزتر شکن به چه دردی می خوره ؟
در ثانی، اصلا فرض می کنیم اون هم جواب نده ! سامسونگ چی فکر کرده ؟ فکر کرده ما اوریجینال بازیم ؟
خدا برکت بده به کپی هایی که دوستان زحمتشو می کشن میذارن برامون.
عزت؟ احترام ؟ تحریم ؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
قبض فروردین همراه اول امروز برای‌ام پیامک شد! قبض همراه اول ماهانه شده؟

بالا