• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نمیدونم... گوشی من که می دونی چیه ؟ Xperia ion
ß

یادم بود والا نمیدونم سامسونگ و اج تی سی هم توی اینترفیسهاشون باگ دارند منتهی رامهای رسمی سامسونگ یه چیز دیگست ؛)

Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام به همه رفقای خوب و قدیمی ...
اومدم یه حالی ازتون بپرسم و میبینم هنوز بعضی دوستان اینجا هستن ...

یادش بخیر ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

یادش بخیر ...

وعلیکم....ما هستیم در خدمتتون کاش بقیه هم بودن

hamid.tnt

Registered User
لایک‌ها
0
باور نکردنی
سلام.چند روزیه این شرکت داره این گوشیو پیش فروش میکنه با قیمت 640000.میخوام بدونم چجوریه؟کسی راجبش چیزی میدونه؟ ارزش خرید داره آیا؟
کسی اطلاعات دقیق تر ازش داره؟ مرسی
اینم سایتش اقتصاد پویای میهن - تاریانا
جالبه این گوشی cpu 2 هسته ای 1.2 گیگا هرتزی با دوربین 12 و رم 2 هستش

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

یادش بخیر ...

سلام علی
چرا همه علی های بخش کم پیدا شدن ؟ :(
بیشتر سر بزن بهمون...

یادم بود والا نمیدونم سامسونگ و اج تی سی هم توی اینترفیسهاشون باگ دارند منتهی رامهای رسمی سامسونگ یه چیز دیگست ؛)

نمی دونم والا...
بعد iOS یه مزیت خیلی خوب دیگه که داره اینکه مثلا می خوای یه بازی hd بریزی هی دردسر دیتا و هماهنگ نبودن با cpu و اینجور چیز ها رو نداره دیگه...

Quiet

Registered User
لایک‌ها
20
کجا میتونم یه پک نرم افزاری واسه I9070 Galaxy S Advance دانلود کنم؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام علی
چرا همه علی های بخش کم پیدا شدن ؟ :(
بیشتر سر بزن بهمون...

نمی دونم والا...
بعد iOS یه مزیت خیلی خوب دیگه که داره اینکه مثلا می خوای یه بازی hd بریزی هی دردسر دیتا و هماهنگ نبودن با cpu و اینجور چیز ها رو نداره دیگه...

آره آی او اس تیکه تیکش نمیکنه همشو میتونی با هم دانلود کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

آخه آیقون کلاً 6 مدل بیشتر داره؟ (1 - 3 جی - 3جی اس - 4 - 4 اس - 5) و یه گرافیک ( PowerVR )

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
Galaxy-S4-zoomit.jpg

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
این رام هایی که سونی قولشو داده بود معلوم نیست کی بیاد ؟

sting0071988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان یک سوال داشتم . من میخوام لومیا 520 بخرم . فقط از بابت باطریش یک کم نگرانم که زود خالی نشه تو سایت ها زدن
زمان آماده باش (2G) / تا 360 ساعت (3G)
زمان صحبت تا 14 ساعت و 40 دقیقه (2G) / تا 9 ساعت و 40 دقیقه (3G)
زمان پخش موسیقی تا 61 ساعت

این زمان ها که زدن واقعیه؟ واقعا میشه باهاش تا 14 ساعت مداوم صحبت کرد؟ حالا تا 10 ساعت هم بشه اکیه :D ولی اینطوری نباشه مثلا 4 5 ساعته خالی شه باطریش . کسی از دوستان اطلاعی داره؟ میتونه کمک کنه؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان یک سوال داشتم . من میخوام لومیا 520 بخرم . فقط از بابت باطریش یک کم نگرانم که زود خالی نشه تو سایت ها زدن

این زمان ها که زدن واقعیه؟ واقعا میشه باهاش تا 14 ساعت مداوم صحبت کرد؟ حالا تا 10 ساعت هم بشه اکیه :D ولی اینطوری نباشه مثلا 4 5 ساعته خالی شه باطریش . کسی از دوستان اطلاعی داره؟ میتونه کمک کنه؟

این اعداد معمولا طبق یه سری فرمول فیزیک و الکتریسیته محاسبه و اعلام میشن ۹۰٪ به بالای مواقع هم دقیق نیستن
آزمایش هایی که GSMArena انجام میده قابل اعتماد ترن

sting0071988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این اعداد معمولا طبق یه سری فرمول فیزیک و الکتریسیته محاسبه و اعلام میشن ۹۰٪ به بالای مواقع هم دقیق نیستن
آزمایش هایی که GSMArena انجام میده قابل اعتماد ترن

مرسی داداش که جواب دادی . ولی من این سایت که گفتی رفتم اعدادش همونه . موبایل های دیگه هم دیدم اعدادش همون بود که تو سایت های ایرانی زده بودن . سایت دقیق تری داری که بتونم دقیقا میزان کار کرد باطری رو در بیارم؟ یا خودت میدونی موبایلی که ویندوز باشه مصرف باطریش کلا بالاست یا پایین؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
مرسی داداش که جواب دادی . ولی من این سایت که گفتی رفتم اعدادش همونه . موبایل های دیگه هم دیدم اعدادش همون بود که تو سایت های ایرانی زده بودن . سایت دقیق تری داری که بتونم دقیقا میزان کار کرد باطری رو در بیارم؟ یا خودت میدونی موبایلی که ویندوز باشه مصرف باطریش کلا بالاست یا پایین؟

عددی که تو specifications گوشی gsmarena نوشته رو منظورم نبود
در قسمت review کوشی های ٫ یه قسمت باتری گوشی ها رو بررسی می کنن
که برای این گوشی موجود نیست این مورد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

باطری دستگاه 1430 میلی امپر هست...با توجه به صفحه نمایش 4 اینچی که داره اگر فیلم باهاش ببینید 4 ساعته خالیه....

اگر فقط صحبت کنید کار دیگه نکنید ....روی 7 ساعت در حالی که انتن دستگاه بین 4و5 باشد حساب کنید.اگر جایی باشید که انتن زیر 3 باشه روی 5 ساعت در نظر بگیرید

حالا این بین اگر با گوشی مثلا بازی کنید ...اهنگ گوش بدید و صحبت هم بکنید.چند تا عکس بگیرید....wifi استفاده کنید و این کارها: مثلا 1 ساعت بازی...1 ساعت موسیقی....1 ساعت هم صحبت در روز...4-5 تا عکس...نیم ساعت wifi اینطوری میتونید روی باطری برای کل 1 روز یا نهایت 1 روز و نیم حساب کنید.

اون عددهای گفته شده از طرف خود نوکیا در حالت ایده ال و ازمایشگاهی هستن که توی دنیای واقعی اصلا خیلی فرق میکنه.

sting0071988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باطری دستگاه 1430 میلی امپر هست...با توجه به صفحه نمایش 4 اینچی که داره اگر فیلم باهاش ببینید 4 ساعته خالیه....

اگر فقط صحبت کنید کار دیگه نکنید ....روی 7 ساعت در حالی که انتن دستگاه بین 4و5 باشد حساب کنید.اگر جایی باشید که انتن زیر 3 باشه روی 5 ساعت در نظر بگیرید

حالا این بین اگر با گوشی مثلا بازی کنید ...اهنگ گوش بدید و صحبت هم بکنید.چند تا عکس بگیرید....wifi استفاده کنید و این کارها: مثلا 1 ساعت بازی...1 ساعت موسیقی....1 ساعت هم صحبت در روز...4-5 تا عکس...نیم ساعت wifi اینطوری میتونید روی باطری برای کل 1 روز یا نهایت 1 روز و نیم حساب کنید.

اون عددهای گفته شده از طرف خود نوکیا در حالت ایده ال و ازمایشگاهی هستن که توی دنیای واقعی اصلا خیلی فرق میکنه.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooo مرسی از اطلاعاتت . منه ساده دل رو بگو چقدر امید داشتم باطریش قوی باشه . خیلی این موبایل رو دوست دارم ولی با این باطریش واقعا سخته مرسی بابت اطلاعاتت

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooo مرسی از اطلاعاتت . منه ساده دل رو بگو چقدر امید داشتم باطریش قوی باشه . خیلی این موبایل رو دوست دارم ولی با این باطریش واقعا سخته مرسی بابت اطلاعاتت

خواهش میکنم....:)

ببینید شما دارید یک گوشی هوشمند میخرید اگر قراره فقط مدت مکالمه رو در نظر بگیرید اصلا در کل خرید این اشتباه هست...یک x1-01 نوکیا بگیرید 10-12 ساعت مداوم حرف بزنید خب.

کلا گوشی های مدرن شما هرچی که باشن بین 1 روز تا 1.5 روز رو با استفاده به صورت mix که بالا مثال زدم بیشتر دیگه جوابگو نیستن...مگر مثل بعضی مدل ها باتری های 2200 میلی امپر یا 2000 میلی امپری داشته باشن تا 2 روز جواب بدن.

در کل گوشی هایی که دارای امکانات هستن کاربر رو ترغیب به استفاده و کارکردن میکنن و به همین دلیل هم زودتر باید شارژ بشن.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
دوستان اهل فن ، من با بودجه ۱ تومن حالا قدری بیش یا کم بهترین انتخابم توی بازار ایران می تونه چی باشه ، پارامترهای مد نظرمم بیشتر در درجه ی اول مقاومت ، کارایی هست ، روی سیستم عامل و این چیز ها هم زیاد تعصبی ندارم .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گالاکسی SII یا ایفون 4 دست دوم ....از سری xperia هم 2-3 تا مدل مثل S هم خوبه.

بالا