سیناتــرا
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 38
- لایکها
- 22
دقیقا بخوام بهت بگم, همینه
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
یعنی یه مرور گر خودش؟
دقیقا بخوام بهت بگم, همینه
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
این تپتاک چیه؟
پارسا اینو داری برای Go sms میگی ؟
]مازیار جان پس ما همیشه با هم دشمنیم البته از نوع تکنولوژی وگرنه که ما با هم دوستان خوبی هستیم من با وجود اینکه چندین ساله دارم از مک استفاده میکنم باز هم توی موبایل با اپل موافق نیستم من با یک گلکسی نوت 1 پارک کردم زدم کنار خیلی هم راضیم
پ ن: این همه به go sms وابسته نباشید پارسا و مینا برید ازدواج کنید از این لوس بازیا دست بر میدارید البته پارسا هنوز وقتش نیست ولی مینا خانوم شما وقتشه....لول
پ ن2: لامصب این تکنولوژی دست از سر ما بر نمیداره از همه چی خسته شدم حتی موبایل و کامپیوترم تو فکر پی اس 3 هستم نظر شما چیه؟ شاید هم ایکس باکس 360
Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2
Go sms فوق العاده است برنامه اش علی... یعنی امکان نداره چیزی آدم بخواد فکرش رو نکرده باشه !
من قابلیتیش که برام خیلی مهمه اینه که میشه Vibration Pattern و Notif. Sound برای هر کانتکت تعریف کرد...
کلا خیلی خوب و جامعه... تو هم بهش وابسته شو :دی
بازی سخنگو ها برای سیمیان هم وجود داره (گربه سخنگو)؟
سلام به همگی
همانطور که علی جان فرمودند یاد قدیمی ها بخیر .... :دی
دوستان میگم این آیفون های چینی که 400-500 تومن ِ .. کارایی داره؟؟ منظورم اینه ازش مراقبت کنی 3-4 سال واست کار میکنه؟
سلام به همگی
دوستان میگم این آیفون های چینی که 400-500 تومن ِ .. کارایی داره؟؟ منظورم اینه ازش مراقبت کنی 3-4 سال واست کار میکنه؟
سلام به همگی
والا ما فقط یک نفر بیشتر نداریم که بهمون پیام بده و نیاز به این دنگ و فنگها نداریم پارسا تو هم اعتراف کن که اندروید یه چیز دیگست....لول
به نظر من آپدیت هم همیشه خوب نیست چه برای اندروید چه برای آی او اس گوشی اگر قدیمی بشه یعنی سخت افزارش نکشه آپدیت هم براش بیاد نباید آپدیت کرد جریان باگهایی که میگی اکثرا به خاطر همینه رامهای رسمی با ورژن پایینتر که با خود گوشی ارایه میشن کمترین باگها رو دارند البته خیلی وقتها با آپدیت رسمی هم بهینه میشن کلا بستگی به نوع و کانفیگ گوشی داره واقعا به نظر من اندروید خیلی گسترده تر و جنرال تر از آی او اس هست به نظر من اندروید سیستم عامل پویا و تغییر پذیر تر و متنوع تر از آی او اس هست اپل یعنی انحصار به یک برند و یک شرکت ولی اندروید واقعا یک دنیای سرشار از تنوع حتی در سیستم عامل هست
البته به برند هم بستگی داره .....نمیخوام اینجا از برندی طرفداری کنم واسه همین سری نکسوز رو مثال میزنم ....اندرویدی که برای سری نکسوزها ریلیز میشه تقریبا بدون باگ و حتی بدون لگ هستند....بیشتر باگها به اینترفیس و شخصی سازی شرکتهای مختلف ربط داره تا به خود اندروید خالص