• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
بلاکر برای اس ام اس اندروید چی خوب هست ؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
]مازیار جان پس ما همیشه با هم دشمنیم البته از نوع تکنولوژی وگرنه که ما با هم دوستان خوبی هستیم من با وجود اینکه چندین ساله دارم از مک استفاده میکنم باز هم توی موبایل با اپل موافق نیستم من با یک گلکسی نوت 1 پارک کردم زدم کنار خیلی هم راضیم
پ ن: این همه به go sms وابسته نباشید پارسا و مینا برید ازدواج کنید از این لوس بازیا دست بر میدارید البته پارسا هنوز وقتش نیست ولی مینا خانوم شما وقتشه....لول

پ ن2: لامصب این تکنولوژی دست از سر ما بر نمیداره از همه چی خسته شدم حتی موبایل و کامپیوترم تو فکر پی اس 3 هستم نظر شما چیه؟ شاید هم ایکس باکس 360

Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2

Go sms فوق العاده است برنامه اش علی... یعنی امکان نداره چیزی آدم بخواد فکرش رو نکرده باشه !
من قابلیتیش که برام خیلی مهمه اینه که میشه Vibration Pattern و Notif. Sound برای هر کانتکت تعریف کرد...
کلا خیلی خوب و جامعه... تو هم بهش وابسته شو :دی

سیناتــرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
بازی سخنگو ها برای سیمیان هم وجود داره (گربه سخنگو)؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام به همگی

همانطور که علی جان فرمودند یاد قدیمی ها بخیر .... :دی

دوستان میگم این آیفون های چینی که 400-500 تومن ِ .. کارایی داره؟؟ منظورم اینه ازش مراقبت کنی 3-4 سال واست کار میکنه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
Go sms فوق العاده است برنامه اش علی... یعنی امکان نداره چیزی آدم بخواد فکرش رو نکرده باشه !
من قابلیتیش که برام خیلی مهمه اینه که میشه Vibration Pattern و Notif. Sound برای هر کانتکت تعریف کرد...
کلا خیلی خوب و جامعه... تو هم بهش وابسته شو :دی

والا ما فقط یک نفر بیشتر نداریم که بهمون پیام بده و نیاز به این دنگ و فنگها نداریم پارسا تو هم اعتراف کن که اندروید یه چیز دیگست....لول

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

نمیدونم ولی همینو میدونم که اونقدر این بازی لوس شده که برای گوشی چینی ها هم ریلیز شده

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام به همگی

دوستان میگم این آیفون های چینی که 400-500 تومن ِ .. کارایی داره؟؟ منظورم اینه ازش مراقبت کنی 3-4 سال واست کار میکنه؟

واقعا یادش به خیر
کارایی که هیچی نداره خاطرت جمع ولی برات تا وقتی روشن بشه کار میکنه عین.... چه فایده که همون یک 3310 دستت بگیری سنگین تری....والا

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
سلام به همگی

اینها چند تا مشکل دارند : اگه قابش خراب شد بد گیر میاد اگه باتریش خراب شد پیدا نمیشه براش اگه قطعه خواست نیست یا کمیاب هست ...

کلا نخری بهتر هست یه برند معتبر بگیرید ۴ روز دیگه خواستید بفروشید ازتون بخرند گلکسی ace خوبه به نظر من توی این رنج قیمت

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اره هست ولی نریزی راحت تری....کلا همش تو هنگ بسر میبره
سلام به همگی

بعید میدونم اگه 1 سال کار کنه باید نماز شکر بخونی به درگاه خدا :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خیلی جالبن این گوشیها مثلا سیستم عاملشون ترکیبی از اچ تی سی سنس و تاچ ویز و برخی جاهاش آی او اس و حتی سیمبین هست در حالی که هیچ کدومش هم نیست حالا شما یک صفحه تاچ مقاومتی هم بهش اضافه کنید و معمولا آرم سامسونگ یا نوکیا بالاش معمولا هم یک قلم باریک دارند واقعا خیلی خلاق تشریف دارند این برادرانمون در کشور دوست و همسایه

البته من آیفونش رو از نزدیک ندیدم ولی باید یه چیزی باشه تو همین مایه ها

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
والا ما فقط یک نفر بیشتر نداریم که بهمون پیام بده و نیاز به این دنگ و فنگها نداریم پارسا تو هم اعتراف کن که اندروید یه چیز دیگست....لول

:lol:
خوب ببین مثلا تنظیم می کنی برای اون یه نفر یه ویبره خاصی بزنه + یه زنگ خاص که اگه اون اس ام اس داد بفهمی زودتر جواب بدی ناراحت نشه :دی

والا من ۳-۴ ماه پیش که می خواستم گوشیم رو عوض کنم ارجعیت خیلی زیاد داشت برام که گوشیم هم اپل باشه اما دیگه خیلی گرون بود (هم ۴اس هم ۵) مجبوری گوشی اندرویدی گرفتم
اما الان جدیدا احساس می کنم اندروید خیلی جالبتره... ولی خوب مشکلات و باگ های زیاد و خاص خودش رو هم داره...
در کل به نظرم جفتشون خوبن و مزیت ها خودشون رو دارن هر کدوم...

• Like
Reactions: @li

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظر من آپدیت هم همیشه خوب نیست چه برای اندروید چه برای آی او اس گوشی اگر قدیمی بشه یعنی سخت افزارش نکشه آپدیت هم براش بیاد نباید آپدیت کرد جریان باگهایی که میگی اکثرا به خاطر همینه رامهای رسمی با ورژن پایینتر که با خود گوشی ارایه میشن کمترین باگها رو دارند البته خیلی وقتها با آپدیت رسمی هم بهینه میشن کلا بستگی به نوع و کانفیگ گوشی داره واقعا به نظر من اندروید خیلی گسترده تر و جنرال تر از آی او اس هست به نظر من اندروید سیستم عامل پویا و تغییر پذیر تر و متنوع تر از آی او اس هست اپل یعنی انحصار به یک برند و یک شرکت ولی اندروید واقعا یک دنیای سرشار از تنوع حتی در سیستم عامل هست

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به نظر من آپدیت هم همیشه خوب نیست چه برای اندروید چه برای آی او اس گوشی اگر قدیمی بشه یعنی سخت افزارش نکشه آپدیت هم براش بیاد نباید آپدیت کرد جریان باگهایی که میگی اکثرا به خاطر همینه رامهای رسمی با ورژن پایینتر که با خود گوشی ارایه میشن کمترین باگها رو دارند البته خیلی وقتها با آپدیت رسمی هم بهینه میشن کلا بستگی به نوع و کانفیگ گوشی داره واقعا به نظر من اندروید خیلی گسترده تر و جنرال تر از آی او اس هست به نظر من اندروید سیستم عامل پویا و تغییر پذیر تر و متنوع تر از آی او اس هست اپل یعنی انحصار به یک برند و یک شرکت ولی اندروید واقعا یک دنیای سرشار از تنوع حتی در سیستم عامل هست

آره منم به خاطر همین گسترده تر بودن و اینها گفتم جالبه...
رو گوشیم رام رسمی خود سونیه کلا اصلا زیاد بهش ور نرفتم... ولی باگ داره خیلی...
یه باگ خیلی مسخره اینکه
وایفای روشنه ٫ گوشی رو خاموش می کنی ٫ گوشی رو روشن می کنی ٫ کارت شبکه وایرلس گوشی رو نمیشناسه !
باید وایفای رو تو ستینگز خاموش کنی بعد خاموش روشن کنی دوباره تا بشناسه ! :دی
یه همچین چیزایی منظورمه...

• Like
Reactions: @li

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته به برند هم بستگی داره .....نمیخوام اینجا از برندی طرفداری کنم واسه همین سری نکسوز رو مثال میزنم ....اندرویدی که برای سری نکسوزها ریلیز میشه تقریبا بدون باگ و حتی بدون لگ هستند....بیشتر باگها به اینترفیس و شخصی سازی شرکتهای مختلف ربط داره تا به خود اندروید خالص

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
اس ام اس بلاکر اندروید توپ سراغ ندارید ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
البته به برند هم بستگی داره .....نمیخوام اینجا از برندی طرفداری کنم واسه همین سری نکسوز رو مثال میزنم ....اندرویدی که برای سری نکسوزها ریلیز میشه تقریبا بدون باگ و حتی بدون لگ هستند....بیشتر باگها به اینترفیس و شخصی سازی شرکتهای مختلف ربط داره تا به خود اندروید خالص

نمیدونم... گوشی من که می دونی چیه ؟ Xperia ion
ß

بالا