• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تا چه قیمتی؟
مارک خاصی مد نظرت هست یا نه؟ (سونی، نوکیا، سامسونگ و ... ؟)
دوربین گوشی برای ات مهمه یا نه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام
دوستان لطفا یک گوشی غیر لمسی مرغوب با داشتن امکانات از قبیلgps فعال معرفی کنید.

با توجه به سمت و سوی تکنولوژی انتخاب شما که گوشی غیر لمسی هست سخت میشه با توجه به جی پی اس انتخابی جز برند نوکیا با یکی دو قدم عقب تر از تکنولوژی یعنی سیمبین و نوکیا ovi maps پیشنهاد میشه سری n نوکیا

Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.چند روز پیش یه دونه S4 برای بابام خریدیم.
این گوشی واقعا فوق العاده هست.تنها وتنها مشکلی که تا الان باهاش داشتم اینه که یکم بعد از بیست سی دقیقه کار داغ میکنه که به نظرم طبیعی و قابل تحمله.هر کسی که قصد خریدش رو داره شک نکنه که ارزشش رو داره.
فقط ظرف نمیشوره :دی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
گوشی غیرلمسی تولیدش کم شده یا خریدار کمتری دارد؟ الان تو بازار گوشی متوسط غیرلمسی خیلی کمه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گوشی غیرلمسی تولیدش کم شده یا خریدار کمتری دارد؟ الان تو بازار گوشی متوسط غیرلمسی خیلی کمه!

اره دیگه کلا گوشی غیر لمسی خیلی کم تولید میشه...دقت کنید به تولیدات شرکتهایی همچون سونی یا سامسونگ در واقع تمام قدرتشون متمرکز شده روی صفحه لمسی....نوکیا تقریبا میشه گفت تنها شرکتی هست که هنوز هم مدل های معمولی تولید میکنه....البته سامسونگ یا ال جی هم مدل های معمولی غیر لمسی دارن ولی کمه دیگه...یعنی تنوع کمه..یکی میخواد بخره باید به چند مدل محدود اکتفا کنه.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سرویس اعلام تماسهای از دست رفته همراه اول بالاخره عرضه شد :

از این پس با سرویس «تماس بان» همراه اول حتی در هنگام در دسترس نبودن و یا خاموش بودن تلفن همراه خود از کلیه تماس های دریافتی خود مطلع خواهید شد.
چنانچه به علت در دسترس نبودن و یا خاموش بودن تلفن همراه خود قادر به دریافت تماس و پاسخگویی نباشید، «تماس بان» پس از اتصال مجدد شما به شبکه همراه اول، شماره تمام کسانی را که در این فاصله با شما تماس گرفته اند به همراه زمان تماس آنها، در یک پیامک برای شما ارسال خواهد کرد.

همراه اول - سرویس تماس بان

فقط در سایت همراه اول نزده بود که هزینه‌ایی دارد یا نه؟ (فعال‌سازی‌اش رایگان است اما هزینه آن پیامک‌ها ممکن است رایگان نباشد!)

دوستانی که همراه اول اعتباری دارند لطفاً هزینه شان را قبل و بعد از ارسال این پیامک چک کنند ببینند که چقدر هزینه کم می‌کند!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظر من اس 4

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta

saeedhidden10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من يه گوشيه سنسيشن دارم.زير شيشه دوربين يه بخار گرفتگي ايجاد شده كه وقتي روي دوربين سوئيچ ميكنم تو صفحه اندازه يه دايره يك سانتي يه لكه تيره(البته تيرگي كم هست و فقط روي سطوح سفيد مثل ديوار خودشو نشون ميده)توي دوربين هست.اين مشكل چند ماه پيش تو زمستون بوجود اومد.زماني بود كه با گوشيم 4 ساعت داشتم بازي ميكردم و گوشي خيلي خيلي داغ شده بود .همون موقع تلفنم زنگ خورد مجبور شدم برم تو حياط جواب بدم .و به خاطر سرماي خيلي زياد اين بخار پشت شيشه دوربين موند.اساتيد الان من بايد چيكار كنم.؟شيشه پوشش لنز رو بردارم(كه نميدونم چطوري بايد اينكارو بكنم)وزيرش رو با دستمال تميز كنم.؟بعد چجوري بچسبونمش دوباره؟الان گوشي فوكوس درست نميكنه.لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام.من يه گوشيه سنسيشن دارم.زير شيشه دوربين يه بخار گرفتگي ايجاد شده كه وقتي روي دوربين سوئيچ ميكنم تو صفحه اندازه يه دايره يك سانتي يه لكه تيره(البته تيرگي كم هست و فقط روي سطوح سفيد مثل ديوار خودشو نشون ميده)توي دوربين هست.اين مشكل چند ماه پيش تو زمستون بوجود اومد.زماني بود كه با گوشيم 4 ساعت داشتم بازي ميكردم و گوشي خيلي خيلي داغ شده بود .همون موقع تلفنم زنگ خورد مجبور شدم برم تو حياط جواب بدم .و به خاطر سرماي خيلي زياد اين بخار پشت شيشه دوربين موند.اساتيد الان من بايد چيكار كنم.؟شيشه پوشش لنز رو بردارم(كه نميدونم چطوري بايد اينكارو بكنم)وزيرش رو با دستمال تميز كنم.؟بعد چجوري بچسبونمش دوباره؟الان گوشي فوكوس درست نميكنه.لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر

سعی کن دوباره گوشی داغ بشه احتمالا رفع میشه.ولی باز هم از بقیه بپرس

llllll

saeedhidden10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعی کن دوباره گوشی داغ بشه احتمالا رفع میشه.ولی باز هم از بقیه بپرس

llllll
با داغ شدن معمولي كه درست نشد.چون زياد از گوشي استفاده ميكنم .فكر كنم بايد پوشش محافظ لنز رو باز كنم.يكم هم بهش ور رفتم ميترسم بزنم بشكنمش

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
به جای سامسونگ برو ایفون 5 بگیر خیلی با کیفیته

llllll

آیفون مال یه ساله پیشه
رزلوشنش قابل مقایسه نیست اصن
اصلا هم باکیفیت نیست جنس بدنه ی مشکیاش بده
از لحظ نرم افزاری هم بسته هست و خیلی امکانات نداره
آندروید دنیای آزادیه
من که هیچ وقت یه آی دیوایس نمیخرم
پشینهاد میکنم شما ها هم نخرید اگه دوست دارید هرکاری انجام بدید نه اینکه هرکاری که اونا میزارن رو انجام بدید

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
به نظرتون Xperia P بگيرم و LG Nexus

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
گوشی اندروید تا 400 تومان که دوربین عکاسی خوبی داشته باشه چیه؟

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
آیفون مال یه ساله پیشه
رزلوشنش قابل مقایسه نیست اصن
اصلا هم باکیفیت نیست جنس بدنه ی مشکیاش بده
از لحظ نرم افزاری هم بسته هست و خیلی امکانات نداره
آندروید دنیای آزادیه
من که هیچ وقت یه آی دیوایس نمیخرم
پشینهاد میکنم شما ها هم نخرید اگه دوست دارید هرکاری انجام بدید نه اینکه هرکاری که اونا میزارن رو انجام بدید

داداش سامسونگ واسه اینکه فروشش رو ببره بالا میاد گوشی میزنه 8 هسته ای!
چرا؟چون میدونه خیلی ها با شنیدن هشت هسته ترغیب میشن به سمت این گوشی ولی در واقع یه راه تبلیغاتی هست
در حالی که آیفون با 2 هسته دارای سرعت بالاتری هست
شما میای کیفیت ساخت آیفون رو با بدنه آلمینیومی با سامسونگ بدنه پلاستیکی مقایسه میکنی؟
آیفون اصالت داره ولی سامسونگ چی؟
یکم بیشتر فک کن برای شما هسته مهم تره یا کیفیت ساخت؟

بالا