بابا دروغه همین الان برام پیام اومده که تا دو روز دیگه مهلت پرداخت دارین....:/
Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2
سلام
دوستان لطفا یک گوشی غیر لمسی مرغوب با داشتن امکانات از قبیلgps فعال معرفی کنید.
گوشی غیرلمسی تولیدش کم شده یا خریدار کمتری دارد؟ الان تو بازار گوشی متوسط غیرلمسی خیلی کمه!
سلام.من يه گوشيه سنسيشن دارم.زير شيشه دوربين يه بخار گرفتگي ايجاد شده كه وقتي روي دوربين سوئيچ ميكنم تو صفحه اندازه يه دايره يك سانتي يه لكه تيره(البته تيرگي كم هست و فقط روي سطوح سفيد مثل ديوار خودشو نشون ميده)توي دوربين هست.اين مشكل چند ماه پيش تو زمستون بوجود اومد.زماني بود كه با گوشيم 4 ساعت داشتم بازي ميكردم و گوشي خيلي خيلي داغ شده بود .همون موقع تلفنم زنگ خورد مجبور شدم برم تو حياط جواب بدم .و به خاطر سرماي خيلي زياد اين بخار پشت شيشه دوربين موند.اساتيد الان من بايد چيكار كنم.؟شيشه پوشش لنز رو بردارم(كه نميدونم چطوري بايد اينكارو بكنم)وزيرش رو با دستمال تميز كنم.؟بعد چجوري بچسبونمش دوباره؟الان گوشي فوكوس درست نميكنه.لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر
سلام.از نظر كيفيت صفحه نمايش اس 4 بهتر هست يا وان؟
با داغ شدن معمولي كه درست نشد.چون زياد از گوشي استفاده ميكنم .فكر كنم بايد پوشش محافظ لنز رو باز كنم.يكم هم بهش ور رفتم ميترسم بزنم بشكنمشسعی کن دوباره گوشی داغ بشه احتمالا رفع میشه.ولی باز هم از بقیه بپرس
llllll
توی همه ی تست ها اس4 بهتر بودهسلام.از نظر كيفيت صفحه نمايش اس 4 بهتر هست يا وان؟
به جای سامسونگ برو ایفون 5 بگیر خیلی با کیفیته
llllll
آیفون مال یه ساله پیشه
رزلوشنش قابل مقایسه نیست اصن
اصلا هم باکیفیت نیست جنس بدنه ی مشکیاش بده
از لحظ نرم افزاری هم بسته هست و خیلی امکانات نداره
آندروید دنیای آزادیه
من که هیچ وقت یه آی دیوایس نمیخرم
پشینهاد میکنم شما ها هم نخرید اگه دوست دارید هرکاری انجام بدید نه اینکه هرکاری که اونا میزارن رو انجام بدید
نکسوز 4؟به نظرتون Xperia P بگيرم و LG Nexus