دوستانی که اطلاع دارند. به نظرتون گوشی شیائومی مناسب تره یا سامسونگ ؟؟؟
ب نظرم شیائومی از کیفیت زده ب کمیت اضافه کردهشیائومی
دوستانی که اطلاع دارند. به نظرتون گوشی شیائومی مناسب تره یا سامسونگ ؟؟؟
ب نظرم شیائومی از کیفیت زده ب کمیت اضافه کردهشیائومی
خودش که فکر نکنم دیگه گیر بیادش800 هزار تومن تو سایت های متفرقه!!! خودش چنده؟
با احترام به دارندگان و دوستداران شیاومی به نظر من اگر گوشی بی دردسر و بدون مشکل نرم افزاری جدی میخواید فقط سامسونگ...اگر حوصله اپدیت های طولانی ندارید /اگر توقع باگ های عجیب نرم افزاری ندارید/ اگر گوشی میخواید که بدون حتی اپدیت کردن با همون نسخه اول که موقع خرید روش هست میخواید مدت طولانی کار کنید و درگیر نشید و...و...وو... فقط سامسونگ/دوستانی که اطلاع دارند. به نظرتون گوشی شیائومی مناسب تره یا سامسونگ ؟؟؟
البته سامسونگ پول برندشو میگیرهفقط سامسونگ
شاید ده درصد گرونتر از گوشی های مشابه تو بازار باشه گوشی های سامسونگ ولی حداقلش اینه که خیالت از ایرادهای عجیب غریب و باگهای ناشناخته راحته.البته سامسونگ پول برندشو میگیره
مثل آیفون
مثل تویوتا
و مثل بنز
بنز؟البته سامسونگ پول برندشو میگیره
مثل آیفون
مثل تویوتا
و مثل بنز
مسلماً نه.بنز؟
به نظر رو دستش ماشین هست که بخواد پول برندشو فقط بگیره؟
شیامی و هواوی هم کیفیت های خوبی داره دوربینشونمسلماً نه.
یه سری از عزیزان میگن گوشی سامسونگ فقط پول برندشو میگیره.
----
من یدونه گلکسی گرند پرایم دارم که سال ۲۰۱۴ خریدمش.
هنوز هم کار میکنه.
____
آیفون ۷ داشتم، کیفیت دوربینش از گلکسی آ۷۰ که الان دارم. بسیار بسیار بهتر بود.
دوستم s10+ داره. و دوربین اون باز ۱۰۰ برابر از گلکسی آ۷۰ بهتره.
-----
میخوام بگم که این درست هست که سامسونگ پول برندشو میگیره. بالاخره بهترین گوشیهای اندرویدی دنیا رو تولید میکنه. اما از اون طرف کیفیت گوشی سامسونگ خیلی بهتر از رقبای چینی اش هست.
حق با شماستشیامی و هواوی هم کیفیت های خوبی داره دوربینشون
هم کیفیت صفحه خوبی دارن هم کیفیت باتری تو سری M . فقط عیبشون تک اسپیکر بودنشونه و دوربین متوسط تو میانردا هامسلماً نه.
یه سری از عزیزان میگن گوشی سامسونگ فقط پول برندشو میگیره.
----
من یدونه گلکسی گرند پرایم دارم که سال ۲۰۱۴ خریدمش.
هنوز هم کار میکنه.
____
آیفون ۷ داشتم، کیفیت دوربینش از گلکسی آ۷۰ که الان دارم. بسیار بسیار بهتر بود.
دوستم s10+ داره. و دوربین اون باز ۱۰۰ برابر از گلکسی آ۷۰ بهتره.
-----
میخوام بگم که این درست هست که سامسونگ پول برندشو میگیره. بالاخره بهترین گوشیهای اندرویدی دنیا رو تولید میکنه. اما از اون طرف کیفیت گوشی سامسونگ خیلی بهتر از رقبای چینی اش هست.
سلام دوستان
جدیدا زمانی که تماس دریافت میکنم یک بار زنگ میخوره بعد خودکار تماس قطع میشه کسی میدونه چه شکلی میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
اره درست نشدری استارت رو امتحان کردید ؟ اکثر مشکلات این سبکی با یه خاموش روشن حل میشه