من فکر میکردم منظورش اینه که مثلا هارد گوشی سوخته باشه و مجدد انروید نصب شده باشه و این نسخه انروید اصلی یا متعلق به شرکت خود هواوی نباشه
پس این اصلاح without branding یه چیز مرسوم هست؟
بله یک کلمه مرسوم هست و معنی اش هم همون طور که گفتم این هست که نه روی بدنه گوشی نه داخل نرم افزارش هیچ مشخصه ای مبنی بر تعلق به سرویس دهنده خاصی نداره و گوشی بدون دستکاری هست
یه سوال دیگه ام دارم
هواوی همچنان تحریم هست و گوگل بهش سرویس نمیده؟
یعنی نمیشه اپ های گوگل مثل مپ و پلی استور رو داشت؟
یکی از دوستان میگفت تحریم واسه سال گذشته بوده و الان رفع تحریم شده. درسته؟
بله همچنان تحریم هست و به صورت دیفالت روی مدل های جدید نه پلی استور داره نه الباقی سرویس های گوگل رو....
و توجه کنید که وقتی صحبت از تحریم میشه خیلیا میگن خب پلی استور نداره مهم نیست که فایل APK برنامه ها ( مثلا واتس اپ .تلگرام یا هرچی ) رو دانلود میکنیم نصب میکنیم.
بله میشه ولی 1-این پروسه خیلی زمان بر و خسته کننده میشه....2-برای اپدیت همون برنامه ها هم باز باید کل APK دانلود بشه و جایگزین بشه 3-فقط مشکل 4 تا برنامه بازی نیست مشکل کل یکپارچگی اندروید با سرویس های گوگل شامل مپ و جیمیل و گوگل پلی سرویس و گوگل سرویس فریم و گوگل کانتکت و گوگل فلان و فلان و فلان میشه...
یعنی یهو میبینی یه روزی یه جایی کارت گیر میکنه به فلان سرویس گوگل که یه چیز بدیهی هست روی بقیه گوشی ها برای گوشی شما فیلتر هست و باید در به در دنبال نحوه نصب و رفع مشکلش بگردی
---------------------------------
تا اینجا حرفهای ناامید کننده گفتم حالا حرفهای امید بخش هم بگم:
راههایی هست برای نصب و داشتن پلی استور و اینا رو هواووی های تحریمی که تو یوتوب سرچ کنید پیدا میشه و در کل توی اندروید میشه خیلی ( نه همه ) مشکلات رو حل کرد با صبر و حوصله و توانایی سرچ در فروم های خارجی
ولی توصیه من به شما اینه که سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن....
اگر این گوشی که میخواید بخرید مثلا نصف قیمت روز ایران درمیاد براتون اره ارزش داره یه جورایی ولی اگه گوشی مثلا ایران 20 میلیون هست شما داری به پول ما میخری 17 تومن اصلا ولش کن چه لزومی داره اخه...این همه مدل های خوب از سامسونگ تا اپل و شیاومی چه کاریه هواووی تحریمی بخری بعد بشینی خودت اذیت کنی برای حل مشکلاتش اخه/