• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

nafar_2konkor

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده.همیشه که میزدم به شارژ دو سه روز شارژش میموند .البته اگه فقط باهاش زنگ میزدم و اس ام اس میدادم و میگرفتم ولی چند روزیه که صبح میزنمش تو شارژ سه چار ساعت طول میکشه بشارژه بعد از نصف روزم شارژش خالی میشه .بردمش تعمیراتی گفت گوشیم سالمه شاید مربوط به رمش باشه .بهم گفت رمتو بیار ببینیم شاید رمش .شارژشو خالی میکنه . خواستم ببینم ممکنه همچین چیزی ؟آخه خودم تا حالا نشنیده بودم که شارژ ربطی به رم داشته باشه. اگرم راهی دارید که درست بشه ام دریغ نکنید(اگرم جای سوالم اینجا نیست لطفا بگید کجا باید سوالو مطرح کنم. )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام
من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده.همیشه که میزدم به شارژ دو سه روز شارژش میموند .البته اگه فقط باهاش زنگ میزدم و اس ام اس میدادم و میگرفتم ولی چند روزیه که صبح میزنمش تو شارژ سه چار ساعت طول میکشه بشارژه بعد از نصف روزم شارژش خالی میشه .بردمش تعمیراتی گفت گوشیم سالمه شاید مربوط به رمش باشه .بهم گفت رمتو بیار ببینیم شاید رمش .شارژشو خالی میکنه . خواستم ببینم ممکنه همچین چیزی ؟آخه خودم تا حالا نشنیده بودم که شارژ ربطی به رم داشته باشه. اگرم راهی دارید که درست بشه ام دریغ نکنید(اگرم جای سوالم اینجا نیست لطفا بگید کجا باید سوالو مطرح کنم. )

احیانا گوشیتون رو نمیخواید معرفی کنید ؟!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خب معرفی کرد...

حالا بیا جواب بده
39.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
بله ممکنه

یکی از ضررهایی که این رمهای تقلبی به گوشی دارن همین مصرف بیش از حد باتریه...شما رم رو دربیارید ببینید داغ میشه؟

البته 100% نمیشه گفت مشکل از باطریه ...شما 1 روز رم رو دربیارید ببینید فرقی میکنه؟!

اگه فرق نکرد بدید یه شوکی به باتری بدن

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام

جواب میدیم !!
302.gif

اون مشکلی که تعمیر کار فرمودند ، بشتر برای گوشی های سونی اریکسون پیش میاد که از مموری MS تقلبی استفاده میکنن .
تا به حال ندیدم نوکیا همچین مشکلی داشته باشه ( استفاده بیش از حد باطری به وسیله رم !! )
حتی گوشی 5700 خودم هم که رمش به صورت کاملا عشقی کار میکرد ، مشکل شارژ پیدا نکرد .
راه حل گوشی شما :
درب پشت گوشی رو باز میکنید ، باطری رو باظرافت از جاش خارج میکنید ،
1- آن را از پنجره میندازین بیرون .
2 - آن را توی سطل آشغال شوت می کنید .
( راه حل دوم رو پیشنهاد میکنم )
سپس به بازرا رفته یک باطری اصلی تهیه فرمایید و لذت گوشیتان را ببرید .

پ . ن : وقتتان را با شوک دادن به باطری تلف نکنید !
i5965_168fs955396.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته 6300 کلاعمر باتری کمی داره!!!!....شاید بیشتر از گوشی کار میکشی زودتر شارژ خالی میکنه!!!

پ ن:یکی از مشکلهای اعصاب خورد کن گوشیهای سامسونگ اینه که به محض اینکه شارژ گوشی داره تموم میشه گوشی خاموش میشه و به هیچ وجه روشن نمیشه....برای مواقعی که یک شماره فوری رو میخوای از دفترچه تلفن گوشیت ببینی و شارژر دم دستت نیست خیلی بده!!!

nafar_2konkor

Registered User
لایک‌ها
1
جواب میدیم !!
302.gif

راه حل گوشی شما :
درب پشت گوشی رو باز میکنید ، باطری رو باظرافت از جاش خارج میکنید ،
1- آن را از پنجره میندازین بیرون .
2 - آن را توی سطل آشغال شوت می کنید .
( راه حل دوم رو پیشنهاد میکنم )
سپس به بازرا رفته یک باطری اصلی تهیه فرمایید و لذت گوشیتان را ببرید .

پ . ن : وقتتان را با شوک دادن به باطری تلف نکنید !
i5965_168fs955396.gif
به این میگن یه راه سریع و مطمئن!
24.gif

خدا خیرت داد اگه من میخواستم این کارو بکنم که دوساعت با هزار فیلتر شکن و کوفت و زهرمار نمی اومدم اینجا سوال کنم!
202.gif

بله ممکنه

یکی از ضررهایی که این رمهای تقلبی به گوشی دارن همین مصرف بیش از حد باتریه...شما رم رو دربیارید ببینید داغ میشه؟

البته 100% نمیشه گفت مشکل از باطریه ...شما 1 روز رم رو دربیارید ببینید فرقی میکنه؟!

اگه فرق نکرد بدید یه شوکی به باتری بدن
رمو در آوردم چندان فرقی نکرد.اگه بدم شوک بدن به باتریش کیفیتش نمی آد پایین ؟اصلا می ارزه یا نه؟

البته 6300 کلاعمر باتری کمی داره!!!!....شاید بیشتر از گوشی کار میکشی زودتر شارژ خالی میکنه!!!

پ ن:یکی از مشکلهای اعصاب خورد کن گوشیهای سامسونگ اینه که به محض اینکه شارژ گوشی داره تموم میشه گوشی خاموش میشه و به هیچ وجه روشن نمیشه....برای مواقعی که یک شماره فوری رو میخوای از دفترچه تلفن گوشیت ببینی و شارژر دم دستت نیست خیلی بده!!!
خوبه نوشتم تازگیا اینجوری شده.ازش کار نمیکشم و نصفه روز میمونه ,اگه باهاش به اندازه یه ربعم آهنگ یا رادیو گوش کنم که سر 2 ساعت فاتحهش خونده !
252.gif

راستی یادم رفته بود یه چیز دیگه رو بگم!
1.gif
الان یادم اومد!از وقتی که زمین خورده اینجوری شده!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
Saipa 132
DrHessam.gif

http://************/files/85d5caseuqlhjginczkm.jpg

http://************/files/dpzihmsryn7y70ic3lst.jpg

128fs395770.gif

پ . ن : این P990 شده عذاب ما ! اگه به عکس پشت ماشین توجه کنید هیچ کادر بندی درستی نداره !!
توی نور آفتاب اصلا چیزی نمیشه دید توی کادرش !!!
128fs2883410.gif

راستی این (!) دم در نمایندگی سایپا بود ! قیمت کردیم ! قیمت نداشت !! گفت فعلا به نمایندگی ها دادن بذارن دم در !!
2rqfst4.gif

---

چه حالی میده با اینترنت Dial Up باشی ، بعدش 40 پست در هر صفحه هم باشی ، بعدش نیم ساعت منتظر باشی تا عکسا لود بشه تا به پست خودت برسی ، یعنی از پست 2281 تا همینجا !!!!!
129fs3032531.gif

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
nokia n96 رو دیدم درسته هنوز وارد بازار نشده اما
یه چیز جالب دیدم نوشته
ابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (AGPS) و خروجی تلوزیون و پورت 3.5 میلیمتری و سیستم دریافت کننده امواج ماهواره ای DVB-H
این dvb-h یعنی چی ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
توی نور آفتاب اصلا چیزی نمیشه دید توی کادرش !!

این که ربطی به پی 990 نداره که....تمام گوشیهای صفحه رنگی توی نور آفتاب صفحشون خیلی مشخص نیست!!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این که ربطی به پی 990 نداره که....تمام گوشیهای صفحه رنگی توی نور آفتاب صفحشون خیلی مشخص نیست!!!

57_2.gif

از اون حرفا بودا !!
یه N95 / N73 / 5700 یا حتی دبلیو 810 !!!! هم صفحش توی آفتاب معلومه
کلا سری گوشی های لمسی سونی اریکسون از P 800 تا اینجا که من دیدم همشون این مشکلو دارن !!
7312.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دیروز یه W810 واسه خواهرم گرفتم
بعد از مدت ها دوباره با اون هدفون خوشکلش ساعت ها آهنگ گوش کردم !!
چقدر دلم لک زده بود برای صدای باسش !!
6gurhxk.gif

این 990 رسما آبروی Mega Bass رو برده !!!
128fs2883410.gif

جدیدا هوس کرده بودم دوباره گوشی W بخرم !
4ytbp1d.gif

احیانا با این تفاصیر W580 رو بخرم !
Laie_82.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
57_2.gif

از اون حرفا بودا !!
یه N95 / N73 / 5700 یا حتی دبلیو 810 !!!! هم صفحش توی آفتاب معلومه
کلا سری گوشی های لمسی سونی اریکسون از P 800 تا اینجا که من دیدم همشون این مشکلو دارن !!
7312.gif

باید گفت کلا همه تاچ اسکرین ها ...نه صفحه رنگی ها:happy:.....پاکت پی سی ها هم همینطورن....در مورد نوکیا هم که 7710رو بخاطر بیارید :cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
nokia n96 رو دیدم درسته هنوز وارد بازار نشده اما
یه چیز جالب دیدم نوشته
ابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 و دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (AGPS) و خروجی تلوزیون و پورت 3.5 میلیمتری و سیستم دریافت کننده امواج ماهواره ای DVB-H
این dvb-h یعنی چی ؟

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1433353&postcount=318
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1572046&postcount=4033
http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-H

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
چند شب پیش رفته بودم رستوران شام بگیرم ناگهان کنارم این رو دیدم :

20jgv11.jpg

(عکس رو با قیصر گرفتم)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
علیرضا جان ممنونم!
یه سوالی برام پیش اومده اینکه تفاوت بین n95 و n96 از نظر امکانات چقدر هست؟
یعنی به جز امکان dvb-h مورد دیگه ای هست که n96 ر به n95 ترجیح بدیم؟
منظور به جز طراحی هست!
میشه فهیمد n96 چقدر طول میکشه به بازار بیاد ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چرا قیمت n82 با اینکه امکاناتش مشابه n95 هست و جدیدتر هم هست از
n95 ارزونتر هست ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید دوستان که وارد حریم خصوصیتون میشم ، اگه یه ترد مثلا" با عنوان سوالات و مشکلات وجود داشت این جسارت رو نمیکردم ، چون واقعا" اگه کسی سوالی داشته باشه مجبوره ترد بزنه . ( نکنه همچین تردی هست و من نمیدونم :D )

حالا غرض از مزاحمت اینه که من کد 10 رقمی واسه ریسِت ِ 5310 رو یادم رفته ... چجوری میتونم به فکتوری ستینگ ریست کنم گوشی رو ؟

ممنون

بالا