چرا خودش یه کد خواسته بود منم یه چیزی بهش دادم ، حالا هر دفعه میخواد ، منم هر دفعه یادم نمیادکد 10 رقمی که برای ریست نیست...تا جایی که میدونم # 3370#* به دردت میخوره....
اون کد از اولش 12345 نبود ، گفت یه 10 رقمی بده منم دادم :اهان پس اون لاک کد گوشی رو میگی که اولش 12345 هست ولی عوضش کردی...خب راهی که داره اینه که کد مادر گوشی رو به دست بیاری...
اونم باید یه گوگل بکنی ببینی چیزی هست...چون برای هر گوشی با IMEI منحصر به فرد هست کد مادر...یا باید یه میل برنی به نوکیا بهشون بگی بهت بدن..
اون 3370 هم تو بعضی گوشی ها کار میکنه تو بعضی ها هم نه...البته به هر حال فرقی نمیکنه چون اون کد لاک رو که عوض کردی با مستر ریست هم درست نمیشه...باید همون کاری که گفتم بکنی...
Dراستی ِ دوم : من ساعتم 3:30 + GMT هست ولی هر کی اس ام اس میده پرت و پلا میافته ساعتش ، چیکار کنم ، Daylight Saving نداره گوشیا ؟ یا Automatic Zone ... ؟؟؟
ادیت : این مشکل ساعت هم مربوط به 5310 هست
اون کد از اولش 12345 نبود ، گفت یه 10 رقمی بده منم دادم :
D
پس اپیدمیه !!! خب خدا رو شکر ... از مازی عزیز تشکر میکنمنمیدونم...من تا حالا هرچی نوکیا دیدم از اولش 12345 بودن که بعد میشه عوض بشن...
در مورد ساعت اس ام اس ها هم واقعا راهی نیست...چون ببینید الان خیلی از گوشی ها این مشکل رو با مخابرات ایران دارن...مثل P990 یا P1 و همین طور چندین مدل دیگه از نوکیا...الان دقیق یادم نیست...
#7370#* ریست میکنهکد 10 رقمی که برای ریست نیست...تا جایی که میدونم # 3370#* به دردت میخوره....
اول * رو زدم بعد # رو بعد 7370 بعد # بعد هم دکمه ی کال ... بازم نشد ...#7370#* ریست میکنه.
اول * رو زدم بعد # رو بعد 7370 بعد # بعد هم دکمه ی کال ... بازم نشد ...
Result Unknown میزنه
به هر حال ممنون
ولی به گمونم چون 5310 سیستم عاملش symbian نیست نمیشه
نه ، جدا خوب عکس میگیره این قیصر ! مخصوصا تو شب ، چندان فرقی با K800 نداره عکساش
اون مربوط میشه به جنس محافظ مشکلی نداره.- یه محافظ LCD روی صفحه گذاشتم ( تلق هایی که روی صفحه میگذارند تا خش و ... روی خود LCD گوشی نیفته )، وقتی توی نور میگیرم صفحه به حالت موجهای بنفش و سبز ( مثل حباب ) در میاد ... صفحه گوشیمو خراب نمی کنه ؟!
چطور به این نتیجه رسیدی؟!!!...به نظر من نویز این عکس نسبت به عکسهای ک800 بیشتره!!!
من 2 هفته دیگه باید برم آش خوری
بخدا دلم خیلی براتون تنگ شده بود !
علی تو نویزی تو عکسش میبینی انصافا ؟!!!