Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
چی بگم ...
حالا در نهایت -یک ماه- باید دید چه تعداد شرکت میکنن
راستی علیرضا هر نفر فقط یدونه رینگ میتونه بزاره ؟

چی بگم ...
حالا در نهایت -یک ماه- باید دید چه تعداد شرکت میکنن
راستی علیرضا هر نفر فقط یدونه رینگ میتونه بزاره ؟![]()
همین کار در اخر انجام میشهمیگم جایزه پایزه که به ما نمیرسه
ولی اگه تو پسته اول آرشیو بسن لینک ها خیلی خوب میشه نه؟
عزیزان یک آف تاپیک بدم که راجع به آف تایپک حرف بزنم
اولا قرار شد اینجا فقط زنگ ها گداشته بشه !
دوما خواهشا آهنگ بهتر رو نگذارین ! زنگ بهتر رو بگدارین ! اینی که این آهنگ قشنگه مهم نیست ! اینی که میشه جای زنگ موبایل ازش استفاده کرد یا نه مهمه ! فوقش توو 10 ثانیه اول باید جذاب باشه ! نه اینکه یک آهنگ 3 دقیقه ای باشه ! آخه کی وقتی گوشیش زنگ خورد 2 دقیقه میشینه آهنگ گوش می ده؟
یک زنگ خوب سوای اینکه باید فوقش 30 ثانیه باشه، باید تکرار پذیر هم باشه، یعنی باید بتونین وقتی چند بار پشت سر هم تکرار میشه تحملش کنین !
به حز آهنگهایی که از 12 دیشب به بعد گداشته شدن به نظرم فقط آهنگ pooya007 فعلا به زنگ موبایل شبیهه ! اون هم تکرار پذیر نیست، یعنی بد جایی بریده شده، توو media player آهنگ رو روو تکرار گوش کنین یهو وسطش سکته می زنه !
جایزه این مسابقه برای من یکی که انتخاب یک زنگ خوب هست ( مردم از بس pour elise یا این میگ میگ زنگم بود ! ) پس نتیجه اینکه آهنگهای قشتگ بگذارین دعاتون کنم![]()
سلام
با سلام
کاش معیار انتخاب بهترین زنگ را هم میگفتند بنده کلی زنگ دارم که از اثار خوب موسیقی کات شده اند فقط اگر معلوم میشد تعریف زنگ و اینکه چه خصوصیتی باید داشته باشد شرکت در مسابقه خیلی راحت میشد شاید سلایقمان به مسابقه گذاشته ایم
از این آهنگ خوشم میاد
//
ولی زنگ گوشی خودم قسمت ابتدایی اهنگ: عسل بانو / سیاوش قمیشی
تا حالا این همه اهنگ گذاشته شده اما فقط دو سه تایه اون برا زنگ موبایل خوبه اینطور فکر کنم انتخاب کردن نفرات اول تا سوم زیادم سخت نباشه!
من هم همین نظر رو دارم...تا حالا این همه اهنگ گذاشته شده اما فقط دو سه تایه اون برا زنگ موبایل خوبه اینطور فکر کنم انتخاب کردن نفرات اول تا سوم زیادم سخت نباشه!
این رینگتون مربوط به آواز گناه عشق از همایون شجریانه ...اول که سلام
بعدم منو برنده کنید مستحقم
بعدم اینم زنگ من