• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم تا کی وقت داریم شرکت کنیم تو مسابقه؟

یک ماه هست مازیار

خوب گویا باید نظرمون رو راجع به مسابقه زنگ ها اینجا بگیم
دست همه بچه هایی که زحمت اینکار رو کشیدند درد نکنه
و یه افرین به ایده دهنده
اما یه خواهش!حجم بعضی فایل ها خیلی سنگینه!ما هم دوست داریم بعضی ازین رینگ تون های قشنگ رو گوش بدیم (با اینترنت ذغالیمون:دی )
یه پیشنهاد دیگه اینکه بعضی فایل ها خراب بود،به دوستان مربوطه یه یاداوری کنید تا به زودی اصلاح بشن
من پست بعدیم رو پاک کردم!چون رفتم دیدم با یکمی زکان میشه دید همه اهنگ های اون تاپیک رو

ممنون از پیشنهاد
راستش محدودیت 1 مگی برای حجم بود که گفتن Mp3 کامل میخوان بذارن
لینک های خراب رو دوستان عوض میکنن

خواستم رینگتون4 مگابایتی یکی از دوستان رو با اینترنت 512 دانلود کنم دوبار time out داد!!وای به حال دیال آپی ها!البته گمونم مشکل از آپلود سنتر بود!

الان وضعیت :

4Shared
Rapidshare
PersianGig

که خوب هست

راستی این My Name is nobody رو کاملش رو دارم ... 3 مگ هست، بشینم برات آپ کنم؟!دی / دانلود میکنی؟!

دستت درد نکنه, بذار بگردم شاید پیدا کنم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
لووووول!! / الان مشکل 4 تا شد!!:lol::lol::lol:
راستی این My Name is nobody رو کاملش رو دارم ... 3 مگ هست، بشینم برات آپ کنم؟!دی / دانلود میکنی؟!:دی

؟!
127fs1194685.gif

شما هرچی بزاری من دانلود میکنم :lol:

یک ماه هست مازیار

ممنون از پیشنهاد
راستش محدودیت 1 مگی برای حجم بود که گفتن Mp3 کامل میخوان بذارن
لینک های خراب رو دوستان عوض میکنن

دستت درد نکنه, بذار بگردم شاید پیدا کنم

مرسی علیرضا خان:happy:

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه‌ی هیئت ژوری!، من پست قبلی این تاپیکمو ویرایش کردم و نسخه‌ی تازه‌ی زنگ شهرام ناظری رو با کیفیت 192 گذاشتم که اون محو تدریجی‌ (Fade out) که بهش اضافه کردم، آخرشو خیلی باحال کرده!

Last edited:

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان راستش من تعدادي شماره تو گوشي 6270 داشتم كه همه رو رو سيم كارت كپي كردم..ولي وقتي سيم كارتمو ميزارم تو گوشي خودم (n95) نميدونم چرا نام هايي كه طولانيه نصفه نشون ميده...يعني از آخرش چند حرف كم ميكنه؟؟؟تو تنظيمات خود گوشي هم خيلي گشتم ولي درست نميشه..اگه كسي از دوستان كمك كنه خيلي ممنون ميشم...ميخوام اسم ها كامل بيان...بازم ممنون..در ضمن نام ها فارسي هستند

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان راستش من تعدادي شماره تو گوشي 6270 داشتم كه همه رو رو سيم كارت كپي كردم..ولي وقتي سيم كارتمو ميزارم تو گوشي خودم (n95) نميدونم چرا نام هايي كه طولانيه نصفه نشون ميده...يعني از آخرش چند حرف كم ميكنه؟؟؟تو تنظيمات خود گوشي هم خيلي گشتم ولي درست نميشه..اگه كسي از دوستان كمك كنه خيلي ممنون ميشم...ميخوام اسم ها كامل بيان...بازم ممنون..در ضمن نام ها فارسي هستند
فک نکنم بشه کاری کرد!منم به همین مشکل دچارم!
ظاهرا اگه چیزی رو توی سیمکارت کپی کنین برای کارکتراش محدودیت خاص منظور میشه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یه چند تا رو من یاد داشت کردم
واقعا عالی هستند

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام

یه مشکل درمورد گوشی سونی اریکسون W850 i دارم منتهی تایپک مربوطه رو پیدا نکردم این شد که اینجا مطرح کردم .....
از امکان عکس گرفتن و فیلمبرداری موبایلم نمیتونم استفاده کنم ..وقتی دکمه عکسبرداری رو میزنم پیام میده " برنامه کاربردی دیگری در حال اجراست ان را ببندید و سپس کار با دوربین را شروع کنید " در حالیکه هیچ برنامه ای اجرا نمیشه !!
دوستان لطفا راهنمایی کنن

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شاید با ریست کردن گوشی به تنظیمات کارخونه درست بشه.یا نهایتا آپدیت کردن.
حالا شاید دوستان راهنمایی بهتری بتونن ارائه بدن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اره ...درسته..وقتی از تو دفترچه تلفن گوشی که محدودیت نداره سیو کنید تو سیم کارت چون 12 تا کاراکتر بیشتر نمیگیره در نتیجه نصفه میشن اکثرا...راهی هم نداره...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

فایل های ضمیمه

• 14 - MY NAME IS NOBODY - FROM THE FILM OF THE SAM NAME.part1.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 23
  • 14 - MY NAME IS NOBODY - FROM THE FILM OF THE SAM NAME.part2.rar
    1.4 MB · نمایش ها: 19

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17

اره ...درسته..وقتی از تو دفترچه تلفن گوشی که محدودیت نداره سیو کنید تو سیم کارت چون 12 تا کاراکتر بیشتر نمیگیره در نتیجه نصفه میشن اکثرا...راهی هم نداره...

از شما دو دوست عزيز ممنونم...پس انگار راهي براي درست كپي كردن نيست

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عزیزان یک آف تاپیک بدم که راجع به آف تایپک حرف بزنم :p

اولا قرار شد اینجا فقط زنگ ها گداشته بشه !
دوما خواهشا آهنگ بهتر رو نگذارین ! زنگ بهتر رو بگدارین ! اینی که این آهنگ قشنگه مهم نیست ! اینی که میشه جای زنگ موبایل ازش استفاده کرد یا نه مهمه ! فوقش توو 10 ثانیه اول باید جذاب باشه ! نه اینکه یک آهنگ 3 دقیقه ای باشه ! آخه کی وقتی گوشیش زنگ خورد 2 دقیقه میشینه آهنگ گوش می ده :p ؟
یک زنگ خوب سوای اینکه باید فوقش 30 ثانیه باشه، باید تکرار پذیر هم باشه، یعنی باید بتونین وقتی چند بار پشت سر هم تکرار میشه تحملش کنین !

به حز آهنگهایی که از 12 دیشب به بعد گداشته شدن به نظرم فقط آهنگ pooya007 فعلا به زنگ موبایل شبیهه ! اون هم تکرار پذیر نیست، یعنی بد جایی بریده شده، توو media player آهنگ رو روو تکرار گوش کنین یهو وسطش سکته می زنه !

جایزه این مسابقه برای من یکی که انتخاب یک زنگ خوب هست ( مردم از بس pour elise یا این میگ میگ زنگم بود ! ) پس نتیجه اینکه آهنگهای قشتگ بگذارین دعاتون کنم :p

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

دوما خواهشا آهنگ بهتر رو نگذارین ! زنگ بهتر رو بگدارین ! اینی که این آهنگ قشنگه مهم نیست ! اینی که میشه جای زنگ موبایل ازش استفاده کرد یا نه مهمه ! فوقش توو 10 ثانیه اول باید جذاب باشه ! نه اینکه یک آهنگ 3 دقیقه ای باشه ! آخه کی وقتی گوشیش زنگ خورد 2 دقیقه میشینه آهنگ گوش می ده :p ؟

نیمه تایید میشه !!! خوب شاید آهنگش طوری باشه که هم جدا هم به عنوان زنگ موبایل بشه ازش استفاده کرد.

یک زنگ خوب سوای اینکه باید فوقش 30 ثانیه باشه، باید تکرار پذیر هم باشه، یعنی باید بتونین وقتی چند بار پشت سر هم تکرار میشه تحملش کنین !

خوب اگه خود آهنگ ریتمش تکرار پذیر چند ثانیه ای باشه لازم نیست 30 ثانیه باشه .

به حز آهنگهایی که از 12 دیشب به بعد گداشته شدن به نظرم فقط آهنگ pooya007 فعلا به زنگ موبایل شبیهه ! اون هم تکرار پذیر نیست، یعنی بد جایی بریده شده، توو media player آهنگ رو روو تکرار گوش کنین یهو وسطش سکته می زنه !

مال من را هم دانلود کردی ؟ گوش کردی ؟ قبل از 12 آپلود شده بود ولی این جوری که شما میگی نیست :happy:

جایزه این مسابقه برای من یکی که انتخاب یک زنگ خوب هست ( مردم از بس pour elise یا این میگ میگ زنگم بود ! ) پس نتیجه اینکه آهنگهای قشتگ بگذارین دعاتون کنم :p

والله من هم اولش به نظرم مسابقه خیلی جالبی اومد ولی حالا دارم میبینم که زنگ موبایل هر فردی نسبت به روحیه و سنش خیلی متفاوته !
حتی داور ها هم اگر بخوان تصمیم بگیرن کی برنده بشه نظر شخصی خودشان در مورد زنگ اهمیت پیدا میکنه.

من چند مورد را میتونم ذکر کنم (البته به عنوان پیشنهاد) که داوران در صورت صلاحدید در نظر بگیرند.

1- ملودی یا آهنگ طوری باشد که باعث تشطط خاطر در هر لحظه ای از شبانه روز نشه .
2- ملودی طوری باشه که با صدای بلند هم برای دیگران آزار دهنده نباشه.
3- خیلی از زنگ ها باعث خنده یا هیجانات میشن مثل صدای حیوانها و یا وسایل برقی و صدای شرشر آب ... و ممکنه برای یکبار شنید ن جالی باشه ولی ایا برای زنگ موبایل میشه به عنوان یک زنگ خوب بهش نگاه کرد ؟

4- دوستانی که نوع بخصوصی از سبک موسیقی را می پسندند ( راک - تکنو - کلاسیک) حتما دارای سلایق خاص زنگ موبایل هم هستند.

در آخر ممنون میشم اگه داوران اعلام کنن که شرایط آهنگهای آپلودی طبق چه اصولی باید باشه که حالت استاندارد داشته باشه.

ممنون.

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
شاید با ریست کردن گوشی به تنظیمات کارخونه درست بشه.یا نهایتا آپدیت کردن.
حالا شاید دوستان راهنمایی بهتری بتونن ارائه بدن.

ممنون از راهنماییتون
cheers1.gif
ولی ظاهرا تاثیری نداشت ...
sigh.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

لوول

مرسی ، راستش این مال یه آهنگ رپ ـه درست همونجا که قطع میشه آهنگه خواننده شروع میکنه به خوندن مجبور شدم همونجا قطع کنم ، البته زمان زنگ زدن یه موبایل 27 ثانیه است که معمولا" تو 10-12 ثانیه اول جواب میدیم واسه همین زیاد دنبال افکت دادن بهش و تکرار نبودم :دی

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
چرا همه دارن به برخی زنگ موبایل هایی تاپیک مسابقه گیر می دن ؟. و زنگ باید اینطور باشد و اونطور نباشد (آدم یاد این پلیس حفظ امنیت اجتماعی می افته!) سلیقه ها فرق داره خب ...
من توصیه می کنم داوران عزیز ارزش های هنری ! رو فداری پاپیولاریتی !؟ نکنن ... نگاه کنین به این جشنواره مشنواره های غربی چطور چیزای نامتعارف رو تحویل می گیرن و جایزه میدن ...
f_sabzmoom_58d78cf.gif

بالا