چرا محدودیت حجم و زمان گذاشتین ؟!
خیلی ها از mp3 کامل برای رینگتون استفاده می کنن !
من الان آهنگ قصه مهدی مقدم رو به عنوان رینگ تن دارم.اون اولش برام جالب بود که گذاشتم.آپش کنم اینجا؟
چرا نکنی؟! بکن آقامن الان آهنگ قصه مهدی مقدم رو به عنوان رینگ تن دارم.اون اولش برام جالب بود که گذاشتم.آپش کنم اینجا؟
الان سوالی که پیش میاد اینه که من با So Long, Jimmy شرکت کنم یا My name is nobody ?!
Dark Knight جان کاش این جشنواره بخش خارج از مسابقه هم داشت ! من اونجا شرکت می کردم
ولی سازوکار انتخاب چجوربه ؟ مثلا هر چهار نفر باید از یه آهنگ خوششون بیاد تا برگزیده بشه ؟ توضیح بده یکم
مثلا الان من مثل روز برام روشنه اگه یه رینگتون موبایل خودم رو بزارم یکی از داوران خوشش نمیاد !در نتیجه شانسم برای رسیدن به اون دی وی دی های ناز خیلی کم می شه ! (اینو به طور مثال عرض کردم چون می دونم هر چهار نفر از رینگتونی که من می ذارم خوششون میاد !
از این آهنگ کلاسیک بسیار لذت بردم. میشه کاملش را هم آپلود کنید ؟ ممنون
اینم مال منه که قبلا تو یه تاپیکی تو گفتگویه ازاد گزاشته بودم
یکی از ویژگیهاش اینه که وقتی گوشی زنگ میخوره کلاس میره رو هوا از خنده
سلام من يه رينگ دارم
اما خب نميتونم قرار بدم
صداش اينه :
knock knock who's this
knock knock: تق تق who's this كه ....
اینم مال منه که قبلا تو یه تاپیکی تو گفتگویه ازاد گزاشته بودم
یکی از ویژگیهاش اینه که وقتی گوشی زنگ میخوره کلاس میره رو هوا از خنده
![]()
دانلود
درسته حجم بعضیا واقعا بالاست!خوب گویا باید نظرمون رو راجع به مسابقه زنگ ها اینجا بگیم![]()
دست همه بچه هایی که زحمت اینکار رو کشیدند درد نکنه![]()
و یه افرین به ایده دهنده![]()
اما یه خواهش!حجم بعضی فایل ها خیلی سنگینه!ما هم دوست داریم بعضی ازین رینگ تون های قشنگ رو گوش بدیم (با اینترنت ذغالیمون:دی )
یه پیشنهاد دیگه اینکه بعضی فایل ها خراب بود،به دوستان مربوطه یه یاداوری کنید تا به زودی اصلاح بشن![]()
من پست بعدیم رو پاک کردم!چون رفتم دیدم با یکمی زکان میشه دید همه اهنگ های اون تاپیک رو
هر کدوم که بهتر زیباتر هست
In Bruges رو بذار![]()
لووووول!! / الان مشکل 4 تا شد!!:lol::lol::lol:
میگم تا کی وقت داریم شرکت کنیم تو مسابقه؟
الان این پز ه سرعت ه 512 بود دیگه؟!درسته حجم بعضیا واقعا بالاست!
خواستم رینگتون4 مگابایتی یکی از دوستان رو با اینترنت 512 دانلود کنم دوبار time out داد!!وای به حال دیال آپی ها!البته گمونم مشکل از آپلود سنتر بود!
الان این پز ه سرعت ه 512 بود دیگه؟!![]()
اینم ring مورد علاقه بنده Toccata http://************/files/091kvsdojmoxdbafcrda.gif
اون یکی هم همین جوری برای اب و هوای pt http://************/files/091kvsdojmoxdbafcrda.gif