- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
علیرضا جان ، کلا" قضیه شوخی بود ، قرار شده بود 2تا باند بشیم ...
فک نمیکردم کسی ناراحت بشه
^ ممنون علیرضا...
علیرضا جان ، کلا" قضیه شوخی بود ، قرار شده بود 2تا باند بشیم ...
....بالاخره امروز با آی900 کار کردم....i got really impressed by the mouse like pointer .....دوباره تصمیمم عوض شد همین فردا پس فردا یکیشو میگیرم...
با بودن X1 به این قیمت، touch hd هم باید بیاد پایین.
امنیا هم بیشتر از 450 نمی ارزه در برابر این غول فعلی ppcها
htc هم بزودی گوشی های مولتی تاچش رو میده بیرون (گفته بودن اوایل 2009 ریلیز میشن). همه ی گوشی های فعلی هم که این فانکشن رو ندارن، قدیمی میشن و قیمتشون هم میشکنه
تصور میکنم مولتی تاچ بودن گوشی قبل از اینکه ربط به ساختار فیزیکی گوشی داشته باشه ، مربوط میشه به
ساختار نرم افزاری ویندوز موبایل .
یک چیزی مثل تغداد رنگ صفحه ی پاکت پی سی ها ، که ربطی به صفحه نداره ، بلکه ربط به ویندوز داره که این محدودیت
رو اعمال میکنه .
پ.ن : بی صبرانه منتظر رسیدن قیمت HD به این مرزها هستیم :d ...
تصور میکنم مولتی تاچ بودن گوشی قبل از اینکه ربط به ساختار فیزیکی گوشی داشته باشه ، مربوط میشه به
ساختار نرم افزاری ویندوز موبایل .
یک چیزی مثل تغداد رنگ صفحه ی پاکت پی سی ها ، که ربطی به صفحه نداره ، بلکه ربط به ویندوز داره که این محدودیت
رو اعمال میکنه .
پ.ن : بی صبرانه منتظر رسیدن قیمت HD به این مرزها هستیم :d ...
اتفاقا دقیقا به هاردور مربوط میشه. چراکه اگر نرم افزاری بود، تاچ پد لپ تاپ های جدید هم که مولتی تاچ شده، درایوری یا یوتیلیتی چیزی هم برای لپتاپ های قدیمی میدادند که اونام مولتی تاچ شه.
اتفاقا دقیقا مربوط به سخت افزار صفحه نمایش هست نه نرم افزار ویندوز...به نرم افزار ربط داره باید بهینه سازی بشه و ساپورت کنه ولی اول از همه باید سخت افزاری موجود باشه..
منم میدونم نامربوطه ولی این تو گلوم گیر کرده !اگه سونی تو سری دبلیو یه خروجی 3.5 میلیمتری صدا بذاره ،اونوقته که این سری برای گوش دادن به موسیقی بی همتاست!
لول!سجاد جان نیاز نیس که حتما این خروجی روی خود گوشی تعبیه بشه...
شما میتونی با یه Handsfree معمولی سونی مثل HPM-70 این خروجی رو داشته باشین.
http://************/files/vm38drgykmmlugt953k3.jpg
البته در کل قبول دارم که این میتونه یه ضعف برای سری W باشه !
اوپس! / پسر با این عکس ها که چهار راه معالی آباد گذاشتی من هوس کردم دهم آخرین امتحانم رو که دادم یه راست راه بیفتم بیام اونجا !!امروز صبح - شیراز !
با W960 گرفتم .
چیزی مشخص نیس تو عکسا !
ايول برادر خوب عكسيه
ميگم اين مسواك طفلك چه داغونه :دي