مازیار جان من هم تبریک به شما میگم هم تسلیت !
تبریک به خاطر گرفتن جام !
تسلیت به خاطر درگذشت نسل یو ای کیو !!!
ممنون
اره حیف شد نسل UIQ منقرض شد...یکی از بهترین ها از میان ما رفت!!
مازیار جان منم تبریک میگم![]()
:blush: ممنون و متشکر
مازیار جان من هم تبریک به شما میگم هم تسلیت !
تبریک به خاطر گرفتن جام !
تسلیت به خاطر درگذشت نسل یو ای کیو !!!
مازیار جان منم تبریک میگم![]()
من قبلا برای تبدیل به Vcd و پخش در دستگاه از MPEG4 Direct Maker استفاده میکردم ...اقایون میگم یه کانورتر خوب برای ویدیو سراغ ندارید؟ MP4 رو میخوام به WMV یا mpg تبدیل کنم...الان Xilisoft Video Converter نسخه 2.1.43 رو دارم...مشکل اینجاست که موقع تبدیل به فرمت های فوق صدای فیلم مشکل دار میشه و هرکاری میکنم تنظیمات اتو یا دستی هرجوری خلاصه نمیشه...
کلی امروز با این N95 8 GB فیلم گرفتم..حدود 400 مگا بایت شده...ولی متاسفانه نمیتونم تبدیل کنم..موندم همین جوری...میخوام یه جوری باشه که بزنم رو VCD بدم کسی بتونه راحت تو TV ببینه
اگه یه خوب سراغ دارید بی زحمت لینک بدین...البته کرک هم شده باشه یا کیجن دار باشه...ممنون
-------------
ادیت: البته این Xilisoft Video Converter برنامه به درد بخور و خوبیه...راصیم ازش...حدسی که میزنم نسخه مال من قدیمیه...فکر کنم مال 2 سال قبل باشه...اگه ترجیحا همین برنامه ورژن جدیدش با کرک اش گیر بیاد احتمالا میتونه خیلی راحت تبدیل کنه و صدای فیلم هم مشکل دار نشه...
ممنون علیرضا جونم...دارم xilisoft رو دانلود میکنم ولی از اسم فایل اینطور برمیاد که کرک نیست درسته؟
مازیار تبریک میگم ...![]()
این Full هست
لینک برنامه ای که امیر گفت هم -اینجا- هست
jetaudio تایید میشه!!عالی کنورت میکنه!مازیار جان با jet audio هم میتونی کار کنی.اون هم خوبه.
![]()
الات تست کردم...ردیفه ردیفه...تبدیل میکنه مثل هلو...صداش هم ایراد پیدا نمیکنه...خدایی بهترین برنامه تبدیلی که دیدم هم xilisoft هست...خوبی اش اینه که میشه یه تیکه از فیلم رو برید یا merge کرد...حتی میشه از روی فیلم صدا رو کشید بیرون و مثلا فقط خروجی mp3 گرفت..خدایی برنامه خوبیه...من که راضی بودم و الان هم راضی شدم
![]()
اره jetaudio هم چیز خوبیه...مشکل من اینه که ورژن جدیدش رو ندارم...اگر دارید با سریال یا کرک بی زحمت اونم لینک کنید...
البته این نسخه ای که علیرضا از xilisoft گذاشت خدایی توپه مشکل سینک نبودن صدا و تصویر هم نداره...// منتها jetaudio رو همین طوری میخوام دانلود کنم داشته باشم
ممنون