• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان من هم تبریک به شما میگم هم تسلیت !

تبریک به خاطر گرفتن جام !

تسلیت به خاطر درگذشت نسل یو ای کیو !!!

ممنون :rolleyes:

اره حیف شد نسل UIQ منقرض شد...یکی از بهترین ها از میان ما رفت!! :D باید منتظر بشیم ببینم در ماه های اینده چه اتفاقاتی میفته...

مازیار جان منم تبریک میگم :D

:blush: ممنون و متشکر

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اقایون میگم یه کانورتر خوب برای ویدیو سراغ ندارید؟ MP4 رو میخوام به WMV یا mpg تبدیل کنم...الان Xilisoft Video Converter نسخه 2.1.43 رو دارم...مشکل اینجاست که موقع تبدیل به فرمت های فوق صدای فیلم مشکل دار میشه و هرکاری میکنم تنظیمات اتو یا دستی هرجوری خلاصه نمیشه...

کلی امروز با این N95 8 GB فیلم گرفتم..حدود 400 مگا بایت شده...ولی متاسفانه نمیتونم تبدیل کنم..موندم همین جوری...میخوام یه جوری باشه که بزنم رو VCD بدم کسی بتونه راحت تو TV ببینه

اگه یه خوب سراغ دارید بی زحمت لینک بدین...البته کرک هم شده باشه یا کیجن دار باشه...ممنون

-------------
ادیت: البته این Xilisoft Video Converter برنامه به درد بخور و خوبیه...راصیم ازش...حدسی که میزنم نسخه مال من قدیمیه...فکر کنم مال 2 سال قبل باشه...اگه ترجیحا همین برنامه ورژن جدیدش با کرک اش گیر بیاد احتمالا میتونه خیلی راحت تبدیل کنه و صدای فیلم هم مشکل دار نشه...
من قبلا برای تبدیل به Vcd و پخش در دستگاه از MPEG4 Direct Maker استفاده میکردم ...
[ با یه سرچ ه ساده باید پیدا بشه ، حجم ه زیادی هم نداره ... ]

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
من یه سوال دارم .
امروز گوشی 3600 گرفتم . کیفیت عکسی که می گیره بد نیست ولی صفحه نمایشش (در حالت عکس گرفتن) عین این تلویزیون هایی هست که تنظیم نیست . نویز داره . وقتی با دست جلوی دوربین رو می گیرم صفحه سیاه نمی شه و همچنان یه عالمه نویز داره .
چی کار کنم ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه نقطه های سبز و آبی و قرمز روی LCD مشاهده میکنید به اونا میگن گیرین

علتش اینه که توی تاریکی دوربین میزان ISO رو به بالاترین حد میرسونه تا تصویر روشن بشه در عوض اون گرین ها و افت کیفیت پدید میاد...

تنها راهش اینه که یا از فلاش استفاده کنید اگه داشته باشه یا بصورت دستی ایزو رو توی تنظیمات بیارید پایین که این کار باعث تاریکیه عکستون میشه.

راه دیگه ای بنظرم نمیرسه !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار تبریک میگم ... :)

:rolleyes: ممنون...

این Full هست
لینک برنامه ای که امیر گفت هم -اینجا- هست

اره اقا ...دانلود کردم توی zip یه فایل serial هم بود...دمت گرم...

الات تست کردم...ردیفه ردیفه...تبدیل میکنه مثل هلو...صداش هم ایراد پیدا نمیکنه...:) خدایی بهترین برنامه تبدیلی که دیدم هم xilisoft هست...خوبی اش اینه که میشه یه تیکه از فیلم رو برید یا merge کرد...حتی میشه از روی فیلم صدا رو کشید بیرون و مثلا فقط خروجی mp3 گرفت..خدایی برنامه خوبیه...من که راضی بودم و الان هم راضی شدم :)

دستت درد نکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اون برنامه ای که امیر گفت هم دانلود کردم ولی گویا نسخه قدیمی هست...چون اصلا هیچ واکنشی به تبدیل نشون نمیده نه ارور نه هیچی...ضمنا اصلا نمیتونه MP4 ای که با N95 8GB گرفتم اصلا preview کنه!!..احتمالا قدیمیه...

فعلا که xilisoft حسابی کارم رو راه انداخت...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مازیار جان با jet audio هم میتونی کار کنی.اون هم خوبه.

-HONDA

Registered User
لایک‌ها
17
ببخشيد از دوستان كسي ميدونه قيمت فريم فابريك n82 چنده؟؟؟و چه رنگهايي غير از نقره اي داره؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
:rolleyes:

الات تست کردم...ردیفه ردیفه...تبدیل میکنه مثل هلو...صداش هم ایراد پیدا نمیکنه...:) خدایی بهترین برنامه تبدیلی که دیدم هم xilisoft هست...خوبی اش اینه که میشه یه تیکه از فیلم رو برید یا merge کرد...حتی میشه از روی فیلم صدا رو کشید بیرون و مثلا فقط خروجی mp3 گرفت..خدایی برنامه خوبیه...من که راضی بودم و الان هم راضی شدم :)

من با xilisoft تبدیل میکردم بعضی مواقع صدا با تصویر مچ نبود ،ولی JetAudio که دوستان هم میگن خیلی عالی ه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره jetaudio هم چیز خوبیه...مشکل من اینه که ورژن جدیدش رو ندارم...اگر دارید با سریال یا کرک بی زحمت اونم لینک کنید...

البته این نسخه ای که علیرضا از xilisoft گذاشت خدایی توپه مشکل سینک نبودن صدا و تصویر هم نداره...// منتها jetaudio رو همین طوری میخوام دانلود کنم داشته باشم

ممنون

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اره jetaudio هم چیز خوبیه...مشکل من اینه که ورژن جدیدش رو ندارم...اگر دارید با سریال یا کرک بی زحمت اونم لینک کنید...

البته این نسخه ای که علیرضا از xilisoft گذاشت خدایی توپه مشکل سینک نبودن صدا و تصویر هم نداره...// منتها jetaudio رو همین طوری میخوام دانلود کنم داشته باشم

ممنون

حجمش 22 مگ هست.آپ کنم میتونی بگیریش؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره ممنون...ADSL رو 2-3 ماه هست استاد کردم...مشکلی ندارم...فقط کرک شده دیگه؟!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بفرمایید.
راستش کرک نشده ولی تمام قابلیتها رو داره.من به محدودیتی بر نخوردم.
واسه کانورت که عالیه.
حجم هم 22 مگ هست.
یه codec pack هم بریزی دیگه فایلی که نخونه دیگه نیست.دی...

http://www.4shared.com/file/79838238/86921172/Jet_Audio_702_Full_Retail.html

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دمت گرم...ممنون...الان میرم تو کار دانلود ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
^ ممنون علیرضا...

بالا