دیروز احتمالا سرور مشکل داشته(باز نمیشد یا خیلی کند بود)برا من که اصلا باز نمیشد..نمیگفت فیل شده اصلا باز نمیکرد...
ایول گفتین!! / الان vp/n رو dc کردم دیدم در اومده ! ^-^ظاهرا در اومده !!!!
برا من که اصلا باز نمیشد..نمیگفت فیل شده اصلا باز نمیکرد...
آقا مهدی واقعا دمت گرم !
عجب برنامه های کاربردی گذاشتی !
مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی ! مرسی !
چه ربطی داره...خب کسی هنوز از بچه ها نخریده...
مرسی مازیار جان.
دقیقا.هنوز قیمتش جوری نیست که هرکس بتونه بخره.
کلا صفرش کن، حتی اگر 2 روز میخوای استفاده نکنی.بهتره باطری رو دشارژ کنم و جدا بذارم تو جعبه یا فول شارژ کنم بذارم تو جعبه؟
میخوای این شاهکار سونی اریکسونو بذاری تو موزه!ردش کن بره باباشما باشین 590 میدید دایموند رو با گارانتی میگیرید یا 520 دایموند بی گارانتی + یه هندزفری بلوتوث میگیرین؟
یه سوال دیگه! میخوام P990 رو باشنسته کنم :دی ببوسم بذارم تو کمد بهتره باطری رو دشارژ کنم و جدا بذارم تو جعبه یا فول شارژ کنم بذارم تو جعبه؟![]()
ادیت : علی این عجق وجق چیه گذاشتی تو آواتارت ؟! عکس بهتری نبود ؟ لول
دلت میاد؟میخوای این شاهکار سونی اریکسونو بذاری تو موزه!ردش کن بره بابا![]()
ادیت : علی این عجق وجق چیه گذاشتی تو آواتارت ؟! عکس بهتری نبود ؟ لول
دلت میاد؟![]()
والا شنیدم خیلی وقت پیش اومده توی ایران ، قیمتش هم دور وبر 600-700 تومن بوده الان نمیدونم چنده !بروبچ نظرتون راجع به Samsung Pixon M8800 چیه ؟!
8 مگا پیکسل ! فیلم برداری با کیفیت 720x480 !!!
120 فریم هم میتونه فیلم بگیره !
رویو های ویدئوییش رو دیدم ! جالب بود ! سرعتش خوب بود. منوی دوربینش خیلی کامل بود.
بنظرتون کی میاد !؟ قیمت !؟
راستی تو دیجی کالا تو قسمت مشخصات باند های مخابراتی نوشته
0.43 وات/کیلوگرم(2G)،
0.88 وات/کیلوگرم(3G) SAR value
جدا به کیلوگرم حساب میشه !؟ لول !
والا شنیدم خیلی وقت پیش اومده توی ایران ، قیمتش هم دور وبر 600-700 تومن بوده الان نمیدونم چنده !
ولی LG KC910 با امکانات بهتر قیمتش بین 400-450 تومن هست و واقعا هم امکاناتش فوق العاده است و نسبت به این Pixon وای فای هم داره !
البته ال جی وای فای داره اما سامسونگ نداره !
اتفاقا این الجیه هم دیدم ! اینم خوبه. ولی سامسونگه پدر مادر دار تره ! فیلمبرداریش هم بهتره.
ولی خوب با توجه به این قیمتی که گفتی LG بصرفه تره !
منتظر میشیم تا پایینتر بیان
بیایید پایین دیگه ! ما منتظریم ! دی !