danial_xo66
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 3
سلام دوستان
خواهشا یک مقدار حرفه ای برخورد کنید و اینجا علنا جنس نگذارید برای فروش و یا قیمت سی دی و دی وی دی از همدیگه نپرسید تا به پربار شدن فروم کمک کرده باشیم.
چون همین برخورد باعث میشه که فروم جدی گرفته نشه و خیلی از سولات بی پاسخ بمونه.
بگذریم
من قصد دارم یک فروشگاه لوازم دیجیتال (لب تاپ - تبلت و...) راه اندازی کنم و سوال هام هم در زیر مطرح می کنم.
1-چون لوازم قیمت تقریبا بالایی دارند کیفیت طراحی سایت مهمه ، اما با چند شرکت برای طراحی سایت صحبت کردم و چیزی با ظاهر دیجی کالا طلب کردم به من قیمت 3 الی 4 ملیون دادند
و وقتی فقط یک فروشگاه معمولی درخواست کردم 2 میلیون تومن به من قیمت دادند ، با این تفاسیر ارزش داره این هزینه رو بکنم یا از همین سورس های رایگان با کمی ادیت استفاده کنم؟
2-باز هم چون قیمت دستگاه ها بالاست ، فکر عاقلانه ای هست که از سرویس پست و تحویل پول درب منزل استفاده کرد؟ یا فقط پرداخت انلاین؟
داداش برای اجناس بالاتر از 100 تومن به هیچ وجه عاقلانه نیست پرداخت درب منزل داشته باشی. (بعضی فروشگاه ها بالاتر از 50 تومن). مثلا طرف اومده سایت تو یه گوشی یک میلیون و 200 هزار تومنی سفارش داده. 4 روز بعد پستمیرسه در خونشون میگه یه بسته براتون دارم یک میلیون و 200 هزار تومن بده !!! مطمئنا طرف اون لحظه پولش کامل نیست و برگشت میخوره.
طراحی سایت هم به نظر بنده یک قالب برات طراحی کنن خیلی بهتره تا قالب رایگان بزاری. قالب دیجی کالا هم 400 تومن تو نت پیدا کردم(وردپرس). بعضی ها می خوان پول مفت بخورن ! بگی فروشگاه سی دی می خوام میگن قالب 100 تومنی بگی فروشگاه تبلت و موبایل میگن 4 میلیونی ! بگی بنگاه خرید آنلاین اتومبیل می گن 14 میلیون!!!!