• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

sarinapars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دردسرای ارسالی شما ها کن من میبینم خیلی زیاده
من با سرویس های پست پیشتاز و تیپاکس کار میکنم واس فروشگاهم و راضیم تو شمال کشور ک من راحتم هرجا هم میفرستم مشکلی ندارم با تاخییر ممکنه اما سوخت وسوز نداره
البته وضع بازار خراب هستش ، اما خب همیشه خوب بوده
.

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
باسلام دوستان خواستم بدونم برای قرارداد با شرکت تیپاکس نیاز به نمادالکترونیکی دارد؟

باید سایت نماد داشته باشه تا تیپاکس پرداخت درمحل برات انجام بده؟

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
کار ایران مارکت سنتر چیست؟

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
با سلام دوستان خواستم بدونم اگه نماد کسب کارالکترونیکی نگیرم نمی تونم با واسطه های پستی وغیرواسطه پستی قراردادببندم؟
ایابرای قراردادباتیپاکس نیاز به اخذ مجوز از اینماد دارد؟
باتشکر...

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
با سلام دوستان خواستم بدونم اگه نماد کسب کارالکترونیکی نگیرم نمی تونم با واسطه های پستی وغیرواسطه پستی قراردادببندم؟
ایابرای قراردادباتیپاکس نیاز به اخذ مجوز از اینماد دارد؟
باتشکر...
با تیپاکس زیاد کار نکردم
اما برای قرارداد با شرکت های واسط حتما باید اینماد داشته باشید

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
باسلام دوستان بنده ای نماد ندارم می تونم محصولات ام به اداره پست ببرم وبگم درب منزل پول تحویل بگیرین؟
میشه این کارو کرد؟

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
باسلام دوستان بنده ای نماد ندارم می تونم محصولات ام به اداره پست ببرم وبگم درب منزل پول تحویل بگیرین؟
میشه این کارو کرد؟
درب منزل فقط کرایه را از طرف میگیرن
پول محصول دیگه کاری به اداره پست ندارد!
پول محصولت را باید قبل از ارسال بگیری از مشتری
توصیه من به شماها :
هر کاری قانونی اش خوبه . پس اول برو دنبال نماد اعتماد بعد با یک شرکت واسط قرارداد ببند
اینجوری محصول را اماده میکنی میبری اداره پست میندازی جلوشون میگی ارسال کنید :D ، دیگه نمیخواهد تو باجه وایسی

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
می تونم برخی از مستند هایی که تلویزیون بخش می کند ضبظ کنم وداخل شاپ اک بذارم مشکلی نیست؟

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
میشه مستند هایی که داخل تلویزیون بخش می کنه ذخیره کنی و اونا رو داخل شاپ ات برای فروش بذاری؟

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
می تونم برخی از مستند هایی که تلویزیون بخش می کند ضبظ کنم وداخل شاپ اک بذارم مشکلی نیست؟
خیر
از لحاظ قانونی مشکل دارد . پخش انحصاری تمامی محصولات صدا و سیما فقط در دست "موسسه سروش" است و فقط شما باید از این موسسه تهیه کنی و بفروشی
والا ما خودمون همه این راه ها رو رفتیم :)
شاید اول کار کسی کاری نداشته باشه اما بعد ها به مشکل برمیخورین

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
خیر
از لحاظ قانونی مشکل دارد . پخش انحصاری تمامی محصولات صدا و سیما فقط در دست "موسسه سروش" است و فقط شما باید از این موسسه تهیه کنی و بفروشی
والا ما خودمون همه این راه ها رو رفتیم :)
شاید اول کار کسی کاری نداشته باشه اما بعد ها به مشکل برمیخورین
با موسسه سروش تماس گرفتم می گفت هیچ راهی نیست...
مگر اینکه از مانمایندگی بگیری وبعد می تونی بفروشی...

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
ایا فروش سی دی های اموزشی .نرم افزار....وغیره مجوز های لازم نداشته باشن جزه محصولات غیر مجاز به شمار می ایند؟
وسایت رو فی ل تر می کنن؟

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
ایا فروش سی دی های اموزشی .نرم افزار....وغیره مجوز های لازم نداشته باشن جزه محصولات غیر مجاز به شمار می ایند؟
وسایت رو فی ل تر می کنن؟
سی دی ها آموزش و نرم افزار اگر اورجینال باشد هیچ مشکلی نیست، یعنی دارای هولوگرام باشد.
اما اگر رایتی باشد بله . شرکت منتشر کننده اون لوح آموزش یا نرم افزار از شما شکایت کند وای به روزگارت است. باید بری دادگاه جواب پس بدی!

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
سی دی ها آموزش و نرم افزار اگر اورجینال باشد هیچ مشکلی نیست، یعنی دارای هولوگرام باشد.
اما اگر رایتی باشد بله . شرکت منتشر کننده اون لوح آموزش یا نرم افزار از شما شکایت کند وای به روزگارت است. باید بری دادگاه جواب پس بدی!
دوست عزیز فکر می کنم دراین زمینه اطلاعات خوبی داری

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام خدمت دوستان عزیز با توجه به کیفیت بسیار پایین کارتن های پستی یک سری سفارش کارتن در سایز های 18*12*8 و 20*15*10 و 25*20*15 دادیم با کیفیتی بسیار بالاتر از کیفیت کارتن های پستی و قیمتی بسیار مناسب تر با توجه به حجم بالایی که سفارش دادیم امکان فروش کارتن های مازاد رو داریم دوستانی که تمایل داشتند تماس بگیرند 09358561672
نمونه کارتن های بی کیفیت پست که با توجه به وضعیت حمل و نقل بد پست به این روز در میان
photo_2016-08-18_12-25-37.jpg
و باعث آسیب رسیدن به کالای داخل بسته می شود
photo_2016-08-18_12-25-46.jpg
ما هر چقدر هم که داخل بسته نایلون حباب دار و پوشال و روزنامه گذاشتیم باز هم داخل این کارتن های بی کیفیت کالا آسیب دید

Miss_yasaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال،واسه پست محصول و دریافت پول درب منزل مشتری چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید

بالا