• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خب برای شهر ما رییس پست که همون اول کار شرکت های طرف قرارداد پست را معرفی کرد(یک جورایی حاضر نشد قرارداد مستقیم ببنده دیگه نمیدونم چرا) از اونجایی که استان فارس هستیم شرکت آسمان وب در شیراز را معرفی کرد. که البته شرکت خوبیه و بسار با ادب و مشتری مدار هستند پرداختی های منظم، ولی به نظر بنده پنل ساده ای دارند .
معمولا شرکت های طرف قراردا پست با تمامی CMS های موجود هماهنگ هستند جوملا دروپال وردپرس پرستاشاپ و الی ماشالله
اینکه که کدام شرکت بهترین هست نظرات مختلف و شخصیه هرکسی یک نظری دارد . بهتره شما هم بیشتر تحقیق کنید
درحال حاضر بنده از پنل شرکت فروتل استفاده میکنم و واقعا راضیم . خیلی امکاناتش قوی هست . پیشنهاد بنده هم شرکت فروتل هست هرچند که نظرات مختلف است و شما هم بیشتر تحقیق کنید.
موفق و موید باشید

امین جان واقعا معرکه پاسخ میدی جواب خیلی از سوالای دیگرم گرفتم.و معذرت میخوام که بخاطر اطلاعات پایین سوالاتم زیاده.
من سایتی که میخوام بزنم اگر بخوام فقط فروش نقدی بذارم و پرداخت در محل رو فعلا بیخیال بشم در اون صورت چه روشی رو پیشنها میکنید که لازم نباشه خودم برم پست هر روز؟
واسه اینم پکیجی دارن این شرکتا که خودشون بیان بگیرن از دم در ببرن تحویل بدن؟
شما چند درصد سفارشاتت پرداخت در محل هست و چند درصد نقدی؟

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
امین جان واقعا معرکه پاسخ میدی جواب خیلی از سوالای دیگرم گرفتم.و معذرت میخوام که بخاطر اطلاعات پایین سوالاتم زیاده.
من سایتی که میخوام بزنم اگر بخوام فقط فروش نقدی بذارم و پرداخت در محل رو فعلا بیخیال بشم در اون صورت چه روشی رو پیشنها میکنید که لازم نباشه خودم برم پست هر روز؟
واسه اینم پکیجی دارن این شرکتا که خودشون بیان بگیرن از دم در ببرن تحویل بدن؟
شما چند درصد سفارشاتت پرداخت در محل هست و چند درصد نقدی؟
نه دوست من این چه حرفیه وظیفست
شما اگر پنل شرکت های طرف قرارداد پست را بگیری میتونی فقط روی فروش نقدی تنظیم کنی . مشکلی ندارد
درضمن وقتی که با این شرکت قراداد بستی مامور پست موظف است هر روز که سفارش داری بیاد در خونتون و سفارش شما را تحویل بگیرد و ببره تحویل اداره پست بده.
قطعا سفارشات پرداخت در محل برگشتی دارد و پول پست را خودت باید از جیب بدی، اما شما محصولات بیشتری میفروشی چون اکثر مردم دوست دارند کالا بیاد درخونه بعد پول بدن

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
نه منظورم اون اولی بود . دومی که مورد نداره

ببینید طبق قوانین پست و ارشاد فروش محصولات ج.ن.س.ی ممنوع است . اون سایت هایی هم که میذارن وقتی ارشاد فهمید صاحب سایت هست و یک چوب دو سر :|
نامه اداری هم همین چند وقت پیش منتشر شد
ببخشیدا یک کم رک گفتم
44.PNG

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
اها اخه کلی ازین فروشگاه های بزرگ گذاشتن و چیزی که قانونی جلوه میداد مجوزشون بود !!

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
اها اخه کلی ازین فروشگاه های بزرگ گذاشتن و چیزی که قانونی جلوه میداد مجوزشون بود !!
بعید میدونما
مجوز چه مجوزی ؟ دولت سر این چیزا کوتاه نمیاد بد هم برخورد میکنند حقیقتا
یک نمونه از این سایت ها پخ کن ببینم .

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سئوالم رو مطرح میکنم یا نه، امیدوارم اساتید راهنمایی کنن
چند وقتیه درگیر ساخت سایت اینترنتی و فروش یه سری محصول دانلودی (فیلم های زیرنویس شده توسط خودم) به خارجی ها هستم
از محدویت های پی پال خبر دارم اما میخوام توسط دوستی در خارج از کشور یه اکانت پی پال وریفای شده بسازم و شروع به فروش محصولاتم کنم
جایی خوندم که اگه پی پال متوجه بشه که چیز غیرقانونی فروختم اکانت رو مسدود میکنه، اما سایت های مختلفی دیدم (اکثرا هک و کرک و غیره) که تقاضای donate از طریق پی پال میکنن و همین واسم سئوال شده که دقیقا چجوریاست
در کل ممنون میشم راهنمایی کنین که بهترین روش برای فروش چیه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سئوالم رو مطرح میکنم یا نه، امیدوارم اساتید راهنمایی کنن
چند وقتیه درگیر ساخت سایت اینترنتی و فروش یه سری محصول دانلودی (فیلم های زیرنویس شده توسط خودم) به خارجی ها هستم
از محدویت های پی پال خبر دارم اما میخوام توسط دوستی در خارج از کشور یه اکانت پی پال وریفای شده بسازم و شروع به فروش محصولاتم کنم
جایی خوندم که اگه پی پال متوجه بشه که چیز غیرقانونی فروختم اکانت رو مسدود میکنه، اما سایت های مختلفی دیدم (اکثرا هک و کرک و غیره) که تقاضای donate از طریق پی پال میکنن و همین واسم سئوال شده که دقیقا چجوریاست
در کل ممنون میشم راهنمایی کنین که بهترین روش برای فروش چیه
دوست عزیز donate یعنی کمک کردن , یعنی شخصی یک مبلغی رو بصورت اهدایی واریز میکنه
ضمنا فکر نکنم شما بتونی حساب پی پال وریفای شده حتی از طریق خارج کشور باز کنی
چون حساب میشه بنام شخصی که میخواد برات باز کنه هست و طبق گفته خودتون اگر مواردی باشه که قانون کپی رایت مشمولش میشه اونوقت شخص بازکننده حساب ممکنه دچار مشکل بشه
حساب بنام خودتون هم که امکانش نیست چون مدارک هویتی میخواد

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنماییت دوست من، متاسفانه من جوابم رو نگرفتم
اینطور که من متوجه شدم پی پال چک میکنه که پول از چه سایتی و به چه منظوری ردوبدل شده، اگه سایت کرک درخواست donate کنه مطمئنا برخورد میکنن اما ظاهرا اینطور نیست که هر سایتی لینک پی پال میزاره، برام سئواله که اگه به سایت هک و کرک گیر ندن پس باید به فعالیت من هم گیر ندن، اما چون تجربه نکردم نمیتونم مطمئن باشم
از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
ممنون از راهنماییت دوست من، متاسفانه من جوابم رو نگرفتم
اینطور که من متوجه شدم پی پال چک میکنه که پول از چه سایتی و به چه منظوری ردوبدل شده، اگه سایت کرک درخواست donate کنه مطمئنا برخورد میکنن اما ظاهرا اینطور نیست که هر سایتی لینک پی پال میزاره، برام سئواله که اگه به سایت هک و کرک گیر ندن پس باید به فعالیت من هم گیر ندن، اما چون تجربه نکردم نمیتونم مطمئن باشم
از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
دوست عزیز,بنده چند ماه قبل در شرایط مشابه شما بودم,
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی و فروش فایل نیاز به یه اکانت پی پال مطمئن داشتم.اول تصمیم داشتم از طریق افراد مقیم در خارج از کشور اکانت بسازم اما با صحبت با چند نفر از دوستان یکی دو فرد مطمئن رو پیدا کردم که اکانت پیپال وریفای شده میفروشن.دوست من توصیه من اینه که برای دریافت حساب پیپال هزینه خیلی بالایی خرج نکنید,همین جا افرادی هستند که با 150-200 تومن یه اکانت وریفای شده با مشخصات کامل بهتون ارائه میدن.با قانون جدیدی که یکی دو سال پیش تنظیم شد,پی پال بیشتر به بازخورد خریدار حساسیت نشون میده یعنی اگر شما فایل و یا خدمتی رو فروختی و خریدار از خرید راضی نباشه(در واقع اگر خریدار حس کنه که شما سرش کلاه گذاشتین) پیپال مبلغ دریافتی شما رو به خریدار عودت میده و اکانت شما لیمیت میشه.اگر به یکباره مبلغ چشمگیری وارد اکانتتون نشه پیپال معمولا روی منبع پول دریافتی حساسیت نشون نمیده.ضمنا یه سری مسائل رو هم حتما باید رعایت کنید تا واستون مشکلی پیش نیاد مثلا باید از vps استفاده کنید,همیشه با یک آی پی ثابت وارد اکانت بشید,سایتی که راه میندازید نشانی از کشورمون رو نداشته باشه و...
ضمنا اگر کسب و کار و یا سرویسی برای ارائه به خارج از کشور دارید خوشجال میشم کمکتون کنم و یا حتی باهاتون شراکت کنم.
موفق باشید.

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
امین جان خیلی ممنونم از راهنماییت
من یکی از دوستانم در ترکیه هستش که تقریبا رایگان برام اکانت پی پال میسازه و در اختیار من قرار میده
اما با توجه به جستجوهایی که انجام دادم به نظر روش های بهتری برای دریافت پول از خارجی ها وجود داره
بهترینش فکر میکنم درگاه های واسط باشن (مثل جهان پی و آسان پرداخت خودمون)، در حال حاضر liqpay رو خوب میبینم
از دوستان اگه پیشنهادی یا نظری دارن ممنون میشم بنویسن

srh124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مجموعه ما تا الان برای کاربران ایرانی محصولات اموزشی تولید می کرده. می خواستم ببینم اگر بخوایم برای کاربران خارجی محصولات آموزشی (قابل دانلود) رو ارائه بدیم بحث مالی اش رو چه جوری باید حل کنیم؟
توی ایران که با درگاه پرداخت - مستقیم و غیر مستقیم- انجام میشه، برای خارج چی باید کرد؟

آقا این liqpay رو که بالا گفتی، مکانیسمش چطوریه؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
امین جان خیلی ممنونم از راهنماییت
من یکی از دوستانم در ترکیه هستش که تقریبا رایگان برام اکانت پی پال میسازه و در اختیار من قرار میده
اما با توجه به جستجوهایی که انجام دادم به نظر روش های بهتری برای دریافت پول از خارجی ها وجود داره
بهترینش فکر میکنم درگاه های واسط باشن (مثل جهان پی و آسان پرداخت خودمون)، در حال حاضر liqpay رو خوب میبینم
از دوستان اگه پیشنهادی یا نظری دارن ممنون میشم بنویسن

سلام
مجموعه ما تا الان برای کاربران ایرانی محصولات اموزشی تولید می کرده. می خواستم ببینم اگر بخوایم برای کاربران خارجی محصولات آموزشی (قابل دانلود) رو ارائه بدیم بحث مالی اش رو چه جوری باید حل کنیم؟
توی ایران که با درگاه پرداخت - مستقیم و غیر مستقیم- انجام میشه، برای خارج چی باید کرد؟

آقا این liqpay رو که بالا گفتی، مکانیسمش چطوریه؟

دوستان وبمانی و پرفکت مانی میتونن مناسب باشن مخصوصا اگر مشتری داخلی دارید وبمانی فراگیرترین گزینه واسه ایرانیاست.
با ایران هم مشکلی نداره فقط یکم زمانبره تایید هویت و اینکه حساب مرچنت بهتون بده که درگاه بگیرید.
جدیدا شرکت امریکایی پیمنت‌وال هم ایران رو از تحریم دراورد که بعید میدونم به درد بخوره.

srh124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این درگاهی که وب مانی میده، خریدار میتونه از حساب های خودش مثلا پی پال و غیره بهش واریز کنه؟
منظورم اینه که اکثر سایت های خارجی توش نوشته: پرداخت با پی پال. حالا این دلاری که خریدار خارجی توی حساب بانکی اش داره چطور وارد سیستم وب مانی می شه؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
این درگاهی که وب مانی میده، خریدار میتونه از حساب های خودش مثلا پی پال و غیره بهش واریز کنه؟
منظورم اینه که اکثر سایت های خارجی توش نوشته: پرداخت با پی پال. حالا این دلاری که خریدار خارجی توی حساب بانکی اش داره چطور وارد سیستم وب مانی می شه؟
میتونه از کردیت کارت خودش پول بریزه به وبمانی اما نمیتونه با پی پال توی درگاه وبمانی پرداخت بزنه.
شما یکم در مورد ارزهای الکترونیکی اطلاعات کسب کن .
اینا کلا واحد های پول متفاوتی هستن و قیمتاشونم باهم متفاوته (دلار پیپال ارزون تر از دلار وبمانیه)

glowra.com

Registered User
لایک‌ها
81
چون سیستم مالی درست حسابی نداریم باید فکر نقد کردن حساب ارزی تون رو هم بکنید!!
چند درصدی از پولتون سر نقد کردن کسر میشه!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بالا