• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
اخه میگن فرستنده مال یه ادم کلاه برداره....کسی هست مدت زیادی باشه با فرستنده کار کنه؟
تعدادی از افراد از فرستنده شاکی هستند! من در فروم های دیگه عملا دیده ام! روزه شک دار کسی نگیره. بهترین گزینه پارس پیک
================================================================
چند ماهی میشه پست پیشتاز را دادن به دفاتر خدمات ارتباطی. بسته 110 گرمی رو همیشه 1250 میدام دفاتر خدمات ارتباطی 2100 درخواست میکنن:blink:
گفتم اگر شده 2000 تومن میدم پیک موتوری مرسوله ها را از پست مرکزی ارسال میکنم. اونجا هنوز پیشتاز فعاله ولی پول تو خیک گنده خدمات ارتباطی نمیریزم
امروز 2 تا مرسوله فرستادم با سایز و وزن همیشگی به پست مرکزی. تو قبض زده "خارج از اندازه" 1988 ریال هم بابت آن اخذ کرده
این خارج از اندازه دیگه چه کوفتی هست! رو چه حسابی چه بخش نامه ای؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
تعدادی از افراد از فرستنده شاکی هستند! من در فروم های دیگه عملا دیده ام! روزه شک دار کسی نگیره. بهترین گزینه پارس پیک
چند ماهی میشه پست پیشتاز را دادن به دفاتر خدمات ارتباطی. بسته 110 گرمی رو همیشه 1250 میدام دفاتر خدمات ارتباطی 2100 درخواست میکنن:blink:
گفتم اگر شده 2000 تومن میدم پیک موتوری مرسوله ها را از پست مرکزی ارسال میکنم. اونجا هنوز پیشتاز فعاله ولی پول تو خیک گنده خدمات ارتباطی نمیریزم
امروز 2 تا مرسوله فرستادم با سایز و وزن همیشگی به پست مرکزی. تو قبض زده "خارج از اندازه" 1988 ریال هم بابت آن اخذ کرده

الان یکسال خارج از اندازه رو میزنند
باز خوبه ماله شما رو الان تازه شروع کردند

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
الان یکسال خارج از اندازه رو میزنند
باز خوبه ماله شما رو الان تازه شروع کردند
شوخی میکنی! یکسال؟ شما کدام شهرین
میگم خبر داری داخله اندازه چند در چند باید باشه.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دوستان cd و dvd هايي كه رابت مي كنيد رو بدون چاپ روي dvd و به صورت dvd يا cd معمولي مي زنيد ؟يا كاور هم چاپ مي كنيد + رو dvd هم چاپ مي كنيد ؟
هزينه چقدر در مياد باهاتون ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان cd و dvd هايي كه رابت مي كنيد رو بدون چاپ روي dvd و به صورت dvd يا cd معمولي مي زنيد ؟يا كاور هم چاپ مي كنيد + رو dvd هم چاپ مي كنيد ؟
من فعلا بدون کاور ارسال میکنم
چون هزینه اش بالا می افته...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
متاسفانه پست دیگه مسخره اش رو در اورده و هیچ کس هم اعتراض نمی کنه به این وضع

الان نزدیک 23 از بسته های من رو عودت زده...
چرا؟ چون خودش گند زدند محتویات داخل بسته رو خورد خاکشیر کردند همون جوری فرستادند پست مستقیم هم توبیخی زده براشون...اونها سر ما خالی می کنند...

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

روی دی وی دی و سی دی ها با طرح مخصوص فروشگاه چاپ کردیم. محصولات رو هم با کاور و جلد مثل اریجینال ارسال میکنیم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
روی دی وی دی و سی دی ها با طرح مخصوص فروشگاه چاپ کردیم. محصولات رو هم با کاور و جلد مثل اریجینال ارسال میکنیم.

میشه هزینه ها و یک عکس نمونه بزارید

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
میشه هزینه ها و یک عکس نمونه بزارید

اگر به صفحه هر کدام از محصولات سایت بنده برید یک عکس میبینید که مشتری ها محصول رو به همون صورت دریافت میکنند.مثل این صفحه

در مورد هزینه ها هم متفاوته. بستگی به تعداد و کیفیت سفارش داره. مثلا برای چاپ روی سی دی بار آخری که سفارش دادیم چون تعداد بالا بود هر کدوم حدود 100 تومن شد.
در کل هزینه ها بالا میره. همینطور هزینه پست (به دلیل سنگین تر شدن) اما تو سایت نوشتم که محصول به همین صورت دریافت میشه. حالا اگر کسی دوست داشته باشه و دنبال کیفیت باشه میخره.

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
هزینه ها که رفته بالا ولی من الان با یک کاور رنگی A5 که خودم واسه محصولات درست میکنم میفرستم به نظر خودم هم جالب هست اگه اومدی یاهو بگو نشونت میدم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
هزینه ها که رفته بالا ولی من الان با یک کاور رنگی A5 که خودم واسه محصولات درست میکنم میفرستم به نظر خودم هم جالب هست اگه اومدی یاهو بگو نشونت میدم
قیمت؟
جالب باید باشه

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
متاسفانه پست دیگه مسخره اش رو در اورده و هیچ کس هم اعتراض نمی کنه به این وضع

الان نزدیک 23 از بسته های من رو عودت زده...
چرا؟ چون خودش گند زدند محتویات داخل بسته رو خورد خاکشیر کردند همون جوری فرستادند پست مستقیم هم توبیخی زده براشون...اونها سر ما خالی می کنند...

بسته های شما از کرج جمع میشه ؟

mahsool

Registered User
لایک‌ها
1
کاملا
مشتری نمیره تو صف بانک برای یه فیش....
جریانات دیگه هم هنوز جا نیوفتاده کارت اعتبار و خرید بوسیله کارت...

الان من دارم به این نتیجه میرسم که مبلغ اقلام رو 200 یا 300 بیارم پایین....

بابا خدایش نمی صرفه.... جنسی که 300 تمون پولش هست 1600 فقط هزینه پستی هست...من خودم باشم نمی خرم...

بهترین کار این است که عضو سیستم ایران مارکت سنتر بشوید سفارش که تو پنل ثبت شد و مشتری خواستار جنس شد زنگ بزنید و واریز به حساب کنید این عاقلانه ترین کار است

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
طرحاتون جالبه :cool:
اگر به صفحه هر کدام از محصولات سایت بنده برید یک عکس میبینید که مشتری ها محصول رو به همون صورت دریافت میکنند.مثل این صفحه

در مورد هزینه ها هم متفاوته. بستگی به تعداد و کیفیت سفارش داره. مثلا برای چاپ روی سی دی بار آخری که سفارش دادیم چون تعداد بالا بود هر کدوم حدود 100 تومن شد.
در کل هزینه ها بالا میره. همینطور هزینه پست (به دلیل سنگین تر شدن) اما تو سایت نوشتم که محصول به همین صورت دریافت میشه. حالا اگر کسی دوست داشته باشه و دنبال کیفیت باشه میخره.
جايي كه سفارش ميدي كجاست ؟ سايتي ؟آي دي ؟چه تعداد ؟
بيا ياهو تا طرح شما رو هم ببينم :happy:

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
اینم یه بدبختی دیگه
سامانه رهگیری پیشتاز 3 روزه که خرلبه هر کدی میزنی مینویسه در سیستم ثبت نشده:eek:
http://tntsearch.post.ir
تست کنین خودتون میبینین
گل بگیرن دره اداره پست رو بهتر نیست. قربون همون چاپار های قدیم!!

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان لطف کنن ببینن سامانه رهگیری برای اونا کار میکنه یا نه
من شهرستان هستم گفتم شاید فقط برای اینجا هیچ اطلاعاتی رو نشون نمیده!

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان سلام
من به تازگی کار دی وی دی رو شروع کردم میخوام بدونم هزینه پست پیشتاز چجوری محاسبه میشه؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان سلام
من به تازگی کار دی وی دی رو شروع کردم میخوام بدونم هزینه پست پیشتاز چجوری محاسبه میشه؟؟
هزینه اش به ازاری وزن هست
بالا 95 گرم میره روی 1600 تا 1700 هست...

بالا