Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
من ندارم که اصلا شماره ای چیزی؟من از پست میگیرم. البته پشتش شماره تولید کننده اش رو هم نوشته. با خودشون تماس بگیر ببین راهی هست مستقیم از خودشون بگیری.
ار کجا میگیری؟
کدوم پست ؟کجای کرج؟
من ندارم که اصلا شماره ای چیزی؟من از پست میگیرم. البته پشتش شماره تولید کننده اش رو هم نوشته. با خودشون تماس بگیر ببین راهی هست مستقیم از خودشون بگیری.
هزینه الکی چرابابا ما یه زمانی تو دبیرستان که رفیق بازی زیاد میکردیم جی اف جان هدیه ایی نامه ایی چیزی میخواست بده این مشکلو داشتم که رفتم اداره ی پست و یه صندوق پستی گرفتم .راحت بدون اینکه ادرسم رو به کسی بدم فقط صندوق پستی رو مینوشتم
حالا فک کنم بتونی از این روش استفاده کنی
داستان گفتم؟![]()
اول اینکه نقد بفروشی خیلی بهتر هستمنم ميخوام يه شاپ بزنم . محصولات هنري . يعني گردنبند و كاراي هنري و گاهي چيزاي نفيس و آنتيك
به نظرتون فروش داره ، ميخوام با واريز به حساب فعلا كار كنم .
اگه از شاپ رايگان استفاده كنم خوبه يا بايد برم يكي بخرم
نظرتون راجه به فارسي كامرس چيه ؟؟؟
من ندارم که اصلا شماره ای چیزی؟
ار کجا میگیری؟
کدوم پست ؟کجای کرج؟
منم ميخوام يه شاپ بزنم . محصولات هنري . يعني گردنبند و كاراي هنري و گاهي چيزاي نفيس و آنتيك
به نظرتون فروش داره ، ميخوام با واريز به حساب فعلا كار كنم .
اگه از شاپ رايگان استفاده كنم خوبه يا بايد برم يكي بخرم
نظرتون راجه به فارسي كامرس چيه ؟؟؟
هزینه الکی چرا
این منصور هم حرف می زنه...ها
حتما می خوای جهت تحویل سفارش هات هر روز زنگ بزنی قرار بزار با مامور و یک نقطه از شهر بسته ها بهش بدی تا شناسی نشی...
بعید میدونم فقط با نوشتن کد پستی بیارن در خونت!!!!!ببین
تو پنل کدپستی هست اون رو فقط بنویس به جای آدرس
بعد پستچی که میاد بگیره بسته ها رو خودش هم برگشتی ها رو میاره جلوی در منزل
آدرسی نیست که
از اسم فروشگاه آمار میگیرند
نه نههر کار هم نکنه شماره حساب که مجبوره قرار داد ببنده با پست و مشخصات بده! و شماره حساب بده به سیستم های فروش محصول و اینا ،تمام مشخصاتش رو داده که!!!
منصور این موارد رو چیکار میکنی؟اونها رو چطور لاپوشونی میکنی؟![]()
آره خودمم توی همین فکر بودم!بابا ما یه زمانی تو دبیرستان که رفیق بازی زیاد میکردیم جی اف جان هدیه ایی نامه ایی چیزی میخواست بده این مشکلو داشتم که رفتم اداره ی پست و یه صندوق پستی گرفتم .راحت بدون اینکه ادرسم رو به کسی بدم فقط صندوق پستی رو مینوشتم
حالا فک کنم بتونی از این روش استفاده کنی
داستان گفتم؟![]()
نه نه
من نمیخوام که کلا مخفی باشم!
فقط روی بسته هایی که میفرستم نمیخوام آدرسم نوشته بشه که مشتری ها آدرسمو بفهمن. حتی شماره موبایل هم برام مهم نیس. مینویسم. اما آدرس نه
ای وایمنصور جان ، شما قرارداد بستي با پارس پيك آدرس كجا رو دادي ؟ همون آدرس رو همه فاكتورها چاپ ميشه + اسم و فاميل و شماره تلفن .
ای وای
یعنی چه؟
نمیشه عوضش کرد؟ نمیشه اینجوری نباشه؟
میشه آدرس بر فرض مغازه دوستمو بدم؟ چیکار دارن با این آدرس؟ برگشتی ها رو میفرستن؟نه ديگه ! رو فاكتور بايد آدرس فروشگاه باشه .
میشه آدرس بر فرض مغازه دوستمو بدم؟ چیکار دارن با این آدرس؟ برگشتی ها رو میفرستن؟
ای بابا عجب داستانی شده! توی همه سیستم ها اینجوریه؟ یا فقط پارس پیک؟نه اين آدرس فروشگاهته . اين آدرس رو به پست ميدن تا بياد جنس رو از اين آدرس بگيره . خودشون هم برگه فاكتور يا متن قرار داد رو به اين آدرس مفرستن .
ای بابا عجب داستانی شده! توی همه سیستم ها اینجوریه؟ یا فقط پارس پیک؟
اینجوری که آمار فروشنده دست همه ملت میفته! شاید دلش نخواد خوب
آخه من میگم چرا روی فاکتورها باید باشه آدرس! حالا من خودم به پارس پیک ایمیل میزنم ببینم چی میگننميدونم ولي طبيعتا همه بايد همينجوري باشن . بالاخره بايد يه آدرس به پست معرفي بشه تحت عنوان "آدس فروشگاه" تا بيان جنس رو ازت تحويل بگيرن .
آخه من میگم چرا روی فاکتورها باید باشه آدرس! حالا من خودم به پارس پیک ایمیل میزنم ببینم چی میگن