Sir Vahid
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 6,342
- لایکها
- 4,575
از کجا هستید شما؟درود.طرح جالبی هست
در چند زمینه میتونم کمک کنم
صنایع دستی وارداتی اندونزی تایلند هند چین
کاشی.سرامیک.سیمان
و در اخر گوشی موبایل و جانبی
از کجا هستید شما؟درود.طرح جالبی هست
در چند زمینه میتونم کمک کنم
صنایع دستی وارداتی اندونزی تایلند هند چین
کاشی.سرامیک.سیمان
و در اخر گوشی موبایل و جانبی
سلام ارده کیلویی چند میتونی بخریمن میتونم محصولات سوغات سرا مثل حلوا بحرینی با بسته بندی خیلی شکیل / حلوا ارده / شیره خرما / آجیل هندی / ارده رو واسه کل کشور تامین کنم
فقط چه اطمینانی هست که طرف نره مستقیما از خود کارخونه خرید نکنه و من نماینده شرکت رو دور نزنه؟
okمن از کاشان هستم وهمونطور که می دونید صادرات کاشان گلاب وعرق بیدمشک وعرق نعنا ودرمجموع انواع عرقیجات،انار،فرش دستباف وماشینی است.اگر مایل باشید خوشحال میشم همکاری کنیم واصلا هم برای خودم سود زیاد نمی خوام.درصورت تمایل برای همکاری واطلاعات بیشتر پیام دهید.
این هم شماره ام پیام بفرستید یا زنگ بزنید 09300489436ok
با شما حتما کار خواهیم داشت
کاملا درسته ولی نميشه ایده های خوب رو به این دلیل از دست داد،مثلا میشه دررابطه با طرف قرارداد تحقیق کرد هم اگرلازم باشه میشه حضورا برای تحویل جنس و دریافت پول اقدام کردایده بسیار خوبیه
اما اعتماد شرطه اوله
کاملا درسته ولی نمیشه ایده ای خوب روبه این دلیل ازدست داد،مثلا میشه درمورد طرف قرارداد تحقیق کرد یابرای تحویل جنس ودریافت جنس حضورااقدام کردایده بسیار خوبیه
اما اعتماد شرطه اوله
سلامسلام دوستان
ولا چند ماهی است که ذهنم در این خصوص واقعا درگیر بوده که آیا می توان از پتانسیل بزرگ بچه های پی تی با توجه به پراکندگی گسترده در سطح کشور استفاده کرد یانه؟!
مثالی براتون می زنم:
در شهری که من فعلا ساکن هستم محصول اصلی اینجا زعفران و گیاهان دارویی است و بالطبع چون اینجا تولید کننده این محصولات هستند پس لزوما قیمت ها بسیار مناسب است. یعنی به طور مثال هر مثقال زعفران اینجا 20000 تومان است اما همین زعفران در تهران مثقالی 30000 تومان است و مطمئنا اگر کسی تهران باشد و من هر مثقالی رو به ایشان 24000 تومن بدهم و ایشان همین زعفران را به مغازه دار 28000 بدهد یک سود دو طرفه شکل می گیرد!
این کار در ایده بسیار ساده است و در عمل بسیار گسترده . این یک نوع تجارت بسیار عالی است و ریسک سرمایه زیادی نیز ندارد.
من با یکی از دوستانم در جهرم به این توافق رسیدم که زعفران و گیاهان دارویی را برای ایشان بفرستم و ایشان به قیمت مناسبی که برای من نیز سود دارد و برای خودش نیز عالی است می خرد.
از طرفی در شهر ما مرکبات قیمت بالایی دارد و ایشان لیمو و... را به قیمت بسیار مناسب که سود دو طرفه دارد برای من ی فرستد و من با رایزنی هایی که در سطح شهر با میدان بار میوه و... انجام میدهم به قیمت خیلی خوبی می فروشم...
عملا یه معامله برد-برد بین من و دوستم شکل گرفته...
این مثال را زدم که کاملا برای دوستان جا بیوفته!
حالا به ذهنم رسیده که واقعا می شود این تجارت را در کل کشور گسترده کرد و یک سود خیلی عالی همه بچه های پی تی از این موضوع ببرند.
کاربران پرشین تولز از هر شهری که هستن می توانند محصولات تولیدی شهرشان را معرفی کنند و بنده به تناسب نیاز موجود در شهرستان محل خدمتم یا شهرستان های اطراف خرید انجام می دهم.... حتی این تجارت بین خود بچه های فعال پی تی نیز می تواند باشد که فوق العاده است.
شاید برایتان جالب باشد که از فروش چیز های بی اهمیت از نظر همه مثل سیب زمینی و پیاز نیز می توان سود های خیلی خوبی داشت چیزی که من تجربه اش رو دیدم!
این کارها نیاز به پیگیری و افراد فعال در شهرستان ها دارد و از آن طرف سود بالا نتیجه ای است که عاید طرف می شود... چیزی که دلال های بازار دوست ندارند کسی وارد این عرصه شودو بداند...
دلال در شهر .... استان فارس میاد سیب زمینی را به قیمت مفت از تولید کننده می خرد و همان سیب زمینی را با 6 برابر قیمت فورا در شهرستان دیگر می فروشد! شما کدام کاری به این پر سودی سراغ دارید؟
خلاصه خیلی راحت می شود پول در آورد با حتی سرمایه ای اندک...
دوستانی که تمایل دارند در این بحث وارد شده و به گفتگو بنشینند خیلی خوشحال می شوم که از نظرات ارزشمندشان استفاده کنم ضمن این که کاربرانی که تمایل دارند در این طرح بنده وارد شوند می توانند اعلام آمادگی کنند و محصولات شهرشان را اعلام بفرمایند تا به فراخور نیاز خرید و فروش انجام شود