• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو "ایجاد بانک تخصصی در خصوص محصولات شهرستان و تجارت کالای خاص منطقه"

mmohammadesadeghi

Registered User
لایک‌ها
21
یه چیز دیگه. اصلاً میشه یه شرکت ثبت کرد واسه این کار
کار هم به این صورت باشه واسه یه محصول یه نواری مثل درصد پیشرفت سایتها که میزنن ایجاد شه. کسی که محصولی رو لازم داره یه لیست باز کنه مثلاً 5 تن گندم لازم دارم. کسایی که میتونن تهیه کنن اعلام کنن یکی 500 کیلو یکی 1 تن بزنه اون نوار کم کم پر شه. اونطوری فروشنده محصول رو دستش نمیمونه اگه درخواست خریدی وجود داشت محصول رو از منبع میخره. اگرم خریداری که لیست رو باز کرده از خرید صرفنظر کنه جریمه شه
منم با کاربر tiyam 01 موافقم و صد در صد تایید میشه صحبتاشون
به نظرم بهترین کار واسه اعتماد سازی و جلو گیری از ضررو زیان البته نه کاملا ولی بطور چشم گیر میتونه همین ثبت شرکت و تعدادی شعب در شهرستانها واسه اسایش و دسترسی و اعتماد سازیه کاربران اون شهر و شهرستانهای اطراف باشه

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
سلام خدمت اقا وحید
ایدتون بسیار جالب هست . من چند سالی در یک شرکت کار کردم . از زمان شروعش که یک اتاق 20 متری بدون هیچ مشتری بود تا چندین ماه پیش که 3.5 میلیارد واردات جنسش بود ( ساعت اوماکس )
برای من مدیریت این شرکت شگرف بود . از زیر صفر با 100 میلیون جنس امانی از انطرف دنیا کار شروع شد تا جایی که فروش ماهانه یک میلیارد تومان داشتند و اکنون که من ماه ها در این شرکت نیستم بسیار پیشرفت کرده اند.
تمام این بحث ها را کردم تا به یک نکته برسم . ایده مدیر شرکت ما خیلی دورنگرانه بود و شدنی. اما به علت فراهم نبود برخی نیاز ها بعد از سال ها عملی شد .
اعتماد مهمترین چیز در تمامی پروسه ها و ایده های دنیاست. لذا ایده خوب شما بسیار بعید بنظر میرسد که بتوان آنرا عمومی کرد!
این ایده در حد سه چهار نفر خوبه
باز هم جسارت منو ببخشید .

m_moghimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان
ایده فوقالعاده ای هست در استان مازندران هستم و محصولات موجود در مازندران رو می تونم تهیه کنم

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام خدمت اقا وحید
ایدتون بسیار جالب هست . من چند سالی در یک شرکت کار کردم . از زمان شروعش که یک اتاق 20 متری بدون هیچ مشتری بود تا چندین ماه پیش که 3.5 میلیارد واردات جنسش بود ( ساعت اوماکس )
برای من مدیریت این شرکت شگرف بود . از زیر صفر با 100 میلیون جنس امانی از انطرف دنیا کار شروع شد تا جایی که فروش ماهانه یک میلیارد تومان داشتند و اکنون که من ماه ها در این شرکت نیستم بسیار پیشرفت کرده اند.
تمام این بحث ها را کردم تا به یک نکته برسم . ایده مدیر شرکت ما خیلی دورنگرانه بود و شدنی. اما به علت فراهم نبود برخی نیاز ها بعد از سال ها عملی شد .
اعتماد مهمترین چیز در تمامی پروسه ها و ایده های دنیاست. لذا ایده خوب شما بسیار بعید بنظر میرسد که بتوان آنرا عمومی کرد!
این ایده در حد سه چهار نفر خوبه
باز هم جسارت منو ببخشید .
کاملا باهاتون موافقم.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
منم با کاربر tiyam 01 موافقم و صد در صد تایید میشه صحبتاشون
به نظرم بهترین کار واسه اعتماد سازی و جلو گیری از ضررو زیان البته نه کاملا ولی بطور چشم گیر میتونه همین ثبت شرکت و تعدادی شعب در شهرستانها واسه اسایش و دسترسی و اعتماد سازیه کاربران اون شهر و شهرستانهای اطراف باشه
ثبت شرکت چیزی جز دردسر و گرفتاری های اداری و کاغذ بازی نداره !
ایده هم خیلی خوبه و در حال حاضر خیلیا این کار رو انجام میدن ولی بیشتر خانوادگیه ! یعنی مثلا من فامیل شمال کشور دارم و خودم تهرانم میگم برام برنج بفرستن ( مثاله )
ولی اینکه یه تعداد غریبه با هم کار کنن مشکل اعتماد به وجود میاد ولی شک نکن همه چی شدنیه !
سخته و کلی هم انرژی میگیره .
منم دوست داشتم بیام ولی وقت ندارم ( متاسفانه ) ولی تا دلت بخواد آدم سراغ دارم که کار بکنن و اینور اونور برن و کارا رو راست و ریس بکنن .
امیدوارم موفق بشید

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
آقا واسه تهران رو منم حساب بکنید .
من رو در جریان تصمیمات بگذارید . من و کسایی که با منن میتونیم فعالیت بکنیم , مشکل وقت رو میتونم با افزایش تعداد کسایی که برام کار میکنن حل بکنم ولی باید اعتماد سازی انجام بشه .
البته اگه کار جدیه و در حد حرف و یه تاپیک ساده باقی نمیمونه .

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان
ولا چند ماهی است که ذهنم در این خصوص واقعا درگیر بوده که آیا می توان از پتانسیل بزرگ بچه های پی تی با توجه به پراکندگی گسترده در سطح کشور استفاده کرد یانه؟!
مثالی براتون می زنم:
در شهری که من فعلا ساکن هستم محصول اصلی اینجا زعفران و گیاهان دارویی است و بالطبع چون اینجا تولید کننده این محصولات هستند پس لزوما قیمت ها بسیار مناسب است. یعنی به طور مثال هر مثقال زعفران اینجا 20000 تومان است اما همین زعفران در تهران مثقالی 30000 تومان است و مطمئنا اگر کسی تهران باشد و من هر مثقالی رو به ایشان 24000 تومن بدهم و ایشان همین زعفران را به مغازه دار 28000 بدهد یک سود دو طرفه شکل می گیرد!
این کار در ایده بسیار ساده است و در عمل بسیار گسترده . این یک نوع تجارت بسیار عالی است و ریسک سرمایه زیادی نیز ندارد.
من با یکی از دوستانم در جهرم به این توافق رسیدم که زعفران و گیاهان دارویی را برای ایشان بفرستم و ایشان به قیمت مناسبی که برای من نیز سود دارد و برای خودش نیز عالی است می خرد.
از طرفی در شهر ما مرکبات قیمت بالایی دارد و ایشان لیمو و... را به قیمت بسیار مناسب که سود دو طرفه دارد برای من ی فرستد و من با رایزنی هایی که در سطح شهر با میدان بار میوه و... انجام میدهم به قیمت خیلی خوبی می فروشم...
عملا یه معامله برد-برد بین من و دوستم شکل گرفته...

این مثال را زدم که کاملا برای دوستان جا بیوفته!
حالا به ذهنم رسیده که واقعا می شود این تجارت را در کل کشور گسترده کرد و یک سود خیلی عالی همه بچه های پی تی از این موضوع ببرند.
کاربران پرشین تولز از هر شهری که هستن می توانند محصولات تولیدی شهرشان را معرفی کنند و بنده به تناسب نیاز موجود در شهرستان محل خدمتم یا شهرستان های اطراف خرید انجام می دهم.... حتی این تجارت بین خود بچه های فعال پی تی نیز می تواند باشد که فوق العاده است.
شاید برایتان جالب باشد که از فروش چیز های بی اهمیت از نظر همه مثل سیب زمینی و پیاز نیز می توان سود های خیلی خوبی داشت چیزی که من تجربه اش رو دیدم!
این کارها نیاز به پیگیری و افراد فعال در شهرستان ها دارد و از آن طرف سود بالا نتیجه ای است که عاید طرف می شود... چیزی که دلال های بازار دوست ندارند کسی وارد این عرصه شودو بداند...
دلال در شهر .... استان فارس میاد سیب زمینی را به قیمت مفت از تولید کننده می خرد و همان سیب زمینی را با 6 برابر قیمت فورا در شهرستان دیگر می فروشد! شما کدام کاری به این پر سودی سراغ دارید؟
خلاصه خیلی راحت می شود پول در آورد با حتی سرمایه ای اندک...
دوستانی که تمایل دارند در این بحث وارد شده و به گفتگو بنشینند خیلی خوشحال می شوم که از نظرات ارزشمندشان استفاده کنم ضمن این که کاربرانی که تمایل دارند در این طرح بنده وارد شوند می توانند اعلام آمادگی کنند و محصولات شهرشان را اعلام بفرمایند تا به فراخور نیاز خرید و فروش انجام شود

وجید جان قرار بود مارو خبر کنی که چی شد؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
وجید جان قرار بود مارو خبر کنی که چی شد؟
اجازه بدید همه موارد رو جمع بندی کنم
قرار نیست یه کاری احساسی شروع کنیم و بعدش متوقف..
تا اینجای کار بچه ها پیشنهادات عالی مطرح کردن که واقعا بدردبخوره...

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
اجازه بدید همه موارد رو جمع بندی کنم
قرار نیست یه کاری احساسی شروع کنیم و بعدش متوقف..
تا اینجای کار بچه ها پیشنهادات عالی مطرح کردن که واقعا بدردبخوره...
بله پیشنهادات خوبی شده امیدوارم هر چه زودتر نتیجه گیری و جمع بندی کنی و این ایده خوب رو عملیش کنیم.

یا حق.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
بازار فروش رو چطور پیدا کنیم :/
من اراکم.و تنها چیزی که میتونه مردم رو جذب کنه واسه خرید قیمت ارزونه :|

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
رو کالاهای صنعتی و مصالح پیمانکاری میتونی رو من حساب کنی من 8 سال سابقه تدارکات کالا دارم و ارتباطات برای تامین اقلام داخلی و خارجیم خوبه از بازار سعدی تا لاله زار و پارک شهر و میدون قزوین و.... همه صنفی آشنا دارم

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام؛
بنده بوشهر هستم!
شهر ما از بزرگترين قطب هاى توليد خرماى كشور هست!
ميتونم در طيف گسترده اى از كيفيت و چند نوع بسته بندى خرما تقديم كنم!
در ضمن شركت فعال داريم!
من هم مى خوام در اين ايده شركت داشته باشم.
با احترام!

saeed hadian

Registered User
لایک‌ها
224
بنده هم اصفهانم و در رابطه با محصولات کشاورزی در اولویت اول میتونم باهاتون مشارکت داشته باشم و در مورد بقیبه کالا ها باید تحقیق کنم و اطلاع بدم...

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام و عرض ادب

گلبهار هم به عنوان تولیدکننده عسل و فراورده های زنبور عسل و کلیه لوازم زنبورداری با قیمت مناسب از طرح شما استقبال می کند و اماده همکاری می باشد .
با ارزوی موفقیت :general601:

reza.direct

Registered User
لایک‌ها
21
فكر خوبي ميتونه باشه ولي نبايد احساسي تصميم بگيريد. بايد روي تمامي مراحل كار فكر بشه تا اگه مشكلاتي اين وسط هست ديده بشه و بر طرف بشه و راه كارهايي براي اينكه اعتماد سازي بشه ديده بشه
من عموم اينجا كارخونه آب معدني داره تو مازندران . دقيقا به قيمت كارخونه ميتونم براتون جور كنم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینجا اکثرا در مورد بازار فروششون صحبت میکنن یعنی منظورم اینه که همه فروشنده هستن
کسی خریدار نیست! خب هر کدوم از ما کالای تولیدی شهر خودمون رو میتونیم با قیمت مناسب تهیه کنیم
اما چه چیزی رو میتونیم در شهرمون بفروشیم؟؟ دوستان در این مورد هم فکر کنن
من به شخصه قدرت تهیه یه سری اقلام رو دارم اما قدرت فروش رو ندارم متاسفانه
همدان هستم و میتونم بهترین گردوی ایران ، گوجه فرنگی ، سیب زمینی ، سیر و تولیدات چرمی رو تهیه کنم

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان من پیشنهادم اینه لطفا ی گروه تلگرام درست کنید همه ماممکنه یهو ی مشتری یا خذیدار خوب به پستمون بخوره بر فرض مثال من هفته پیش ۵ تن برنج برای کارگاه میخواستم اگر دوستانی بودن که میتونستن تامین کنن خب من از اونام استعلام مبگرفتم

• Like
Reactions: ugi

arash.mousavi19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
فروش عمده برنج هندی مژده آوازه خاطره طبیعت محسن 4150 تومان
شکر کیلویی 2000 تومان/عدس کانادایی 4200 ت
مرغ و گوشت برزیلی/مرغ برزیلی 5200 ت
روغن گنچه و بهار نازگل و آفتاب 16 کیلو خوراکی 54000/سرخ کردنی 51000
تحویل بار چابهار می باشد.
09148365519